2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kızlar. iyi haftalar olsun. bu hafta da geçecek mi :KK69:
Canım sana bişey sorucam crinone jel kullanan sendin demi yanlış hatırlamıyorum inşallah. 4-5 gundur jel sapsarı putur putur çıkıyor yaptıktan birkaç saat sonra. Dün de yaparken cok zorlandım içeriye sokamadım resmen uc kısmı sanki birşeye değip ileri devam etmedi canım da yandı biraz. Sende de oluyor mu bu tarz şeyler. Doktora gidicem perşembe günü ama erken mi gitsem diye dusunmeye başladım bu yüzden.

Canım sana bişey sorucam crinone jel kullanan sendin demi yanlış hatırlamıyorum inşallah. 4-5 gundur jel sapsarı putur putur çıkıyor yaptıktan birkaç saat sonra. Dün de yaparken cok zorlandım içeriye sokamadım resmen uc kısmı sanki birşeye değip ileri devam etmedi canım da yandı biraz. Sende de oluyor mu bu tarz şeyler. Doktora gidicem perşembe günü ama erken mi gitsem diye dusunmeye başladım bu yüzden.

benim jeli uyguladıktan sonra 15 dk yürüyüş yaptığım zaman jel geri gelmiyor. ama erinip de yattığım zamanlar putur putur geri geliyor. yürüyüş önemli canım. bu sabah da evden çıkmadan önce 06.55 de uyguladım. servisin alacağı yere kadar yürüdüm. 2 kere wc çıktım. geri gelmedi.
haftasonu da evin içinde yürüyüş yapmaya çalışıyorum
uygulamada zorluk yaşamadım hiç. ama korkuyorsan daha erken de gidebilirsin. için rahat etsn

ağzı sürekli sulanan var mı kızlar. aşırı tükürük salgısı gibi :KK43: tiksindim kendimden 2 gündür

benim jeli uyguladıktan sonra 15 dk yürüyüş yaptığım zaman jel geri gelmiyor. ama erinip de yattığım zamanlar putur putur geri geliyor. yürüyüş önemli canım. bu sabah da evden çıkmadan önce 06.55 de uyguladım. servisin alacağı yere kadar yürüdüm. 2 kere wc çıktım. geri gelmedi.
haftasonu da evin içinde yürüyüş yapmaya çalışıyorum
uygulamada zorluk yaşamadım hiç. ama korkuyorsan daha erken de gidebilirsin. için rahat etsn
Canım yürüyüş yapıyorum zaten. Hiç yapıp oturduğum olmadı ama ilk yaptığımdan beri hep ya 2-3 saat sonra ya 4-5 saat sonra geri geldi ama ilk başlarda beyazdi simdi rengi sarilasti ve yaparken zorlandim oyüzden korktum. Belki yarın giderim kontrole olmadı perşembe bidaha giderim.

Merhaba kizlar bende indirdigim programa gore 5+1 haftaligim. Gecen persembe hcg testi yaptm 730 cikti simdi nedir durum bilmiyoru

Benim sulanıyor 1 haftadır falan. Kuran okuyorum ağzım doluyor gibi rahat okuyamıyorum. Bazen de ağzım çok kuruyor anlamadım gitti.
Benim de oyle bazen kuruyor tukuruk bezlerim aciyor hatta bazen de cok yutkunuyorum.
Peki sizde mide yanmasi oluyor mu?benim her gece uyurken midem yaniyor bi de olir olmadik aglama hissi geliyor bana.

gunaydin kizlarr bu siralar cok hapsiriyorum bnde bugunde hapsrnca sol kasgnda aci hisseettim resmn cok fena bebege bsey olmusmdr ki yaa cok gerldm suan

Benim de oyle bazen kuruyor tukuruk bezlerim aciyor hatta bazen de cok yutkunuyorum.
Peki sizde mide yanmasi oluyor mu?benim her gece uyurken midem yaniyor bi de olir olmadik aglama hissi geliyor bana.
Bende mide yanması yok. Aglama hissi de ilk baslarda vardı simdi duygusal bişey falan seyredersem oluyor.

gunaydin kizlarr bu siralar cok hapsiriyorum bnde bugunde hapsrnca sol kasgnda aci hisseettim resmn cok fena bebege bsey olmusmdr ki yaa cok gerldm suan
Dun bende de oldu aynı şey bisey olmamistir içini ferah tut. Tam mevsim gecisi polenler falan var alerjin varsa dikkat et

X