Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zaten hastanede yım yatışim yapılmıştı hafta sonu. Bugün tekrar bakılacakKimler bugün hastaneye gidiyordu
Geçmiş olsun canım durumun nasıl şimdiBen zaten hastanede yım yatışim yapılmıştı hafta sonu. Bugün tekrar bakılacak
Allahım yardımcın olsun canımBen zaten hastanede yım yatışim yapılmıştı hafta sonu. Bugün tekrar bakılacak
Bende cuma günü gidicem kontrole geçmez bu hafta. :) erkenden erkenden doktora gidip kendimi strese sokmak istemiyorum ama bu seferde beklemekle geçmiyor zamanGünaydın kızlar. iyi haftalar olsun. bu hafta da geçecek mi
İyiyim şimdilik. Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım durumun nasıl şimdi
Ben gidiyorum fakat benim geçen günlerde kanamam olduğu için bugüne kontrole gidiyorum. Zaten hamileliliğimi öğrendiğimden beri 2 güne 1 gider oldum.Kimler bugün hastaneye gidiyordu
Kasık batmasını bilmiyorum ama ben ara ara karın ağrısı yaşıyorum, kısa kısa süreli adet sancısı gibi.kızlar,
gebelik belirtisi olarak kasık batması yaşayanlar bunu tarif eder misiniz.
iğne batması gibi mi oluyor.regl sancısı gibi mi.
2 gündür de sağ kasığıma sık sık iğne batması hissi yaşıyorum.
deneyimli arkadaşlar lütfen cevap verin.
KAÇ HAFTALIK GEBELİK WAR SİZDE?Benim göğüslerde boşaldı, artık hiç bir belirtim kalmadı. Ne uyku ne yorgunluk ne başka bişey.
5+1. Kese göründü şimdiye kadar, betahcg normal seyrediyor fakat 3 kez bir iki damla kırmızı kan geldi, ilaç kullanıyorum.KAÇ HAFTALIK GEBELİK WAR SİZDE?
hayırlısı olsun canım...rabbim herekse sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin5+1. Kese göründü şimdiye kadar, betahcg normal seyrediyor fakat 3 kez bir iki damla kırmızı kan geldi, ilaç kullanıyorum.
Günaydın kızlar inşallah bu haftaya güzel başlarız keseyi görmeyi bekleyenler keseyi bebeğin kalp atışını duymak isteyenlerde kalp atışlarını duyarız Allah yardımcımız olsun güzel bir hafta geçirelim Amin
Günaydın kizlar ağrı vs icin soranlar icin yazmak istedim. Merak etmeyin gayet dogal ve normal. Rahminiz büyüyor gittikce o yüzden ağrınız var. Hatta hazir olun. 8.haftada sanki adet olacakmis gibi basa saran agrilariniz bile olabilir ben birebir yasadim. Nedeni makine gibi olan vücudumuzun eski aliskanligi sürdürmesi ve gittikce esneyen rahmin yarattığı sanci. Kanama vs yoksa stresi kenarak koyun her sabah gunaydinlasarak gune baslayin tadını cikarin
İnşallah güzel sonuçlar alırsın CanımBen gidiyorum fakat benim geçen günlerde kanamam olduğu için bugüne kontrole gidiyorum. Zaten hamileliliğimi öğrendiğimden beri 2 güne 1 gider oldum.
Igne batmasi gibi değil. P Polyannaaaaaa bisey batiyor gibi oluyordu dedi rahimde kanama varmış eger öyleyse doktora git istersen ihmal etmekızlar,
gebelik belirtisi olarak kasık batması yaşayanlar bunu tarif eder misiniz.
iğne batması gibi mi oluyor.regl sancısı gibi mi.
2 gündür de sağ kasığıma sık sık iğne batması hissi yaşıyorum.
deneyimli arkadaşlar lütfen cevap verin.