2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sigara kullanan arkadaşlara söylüyorum. Bende 8-10 senedir sigara kullanıyorum ve gebeliğimi öğrendiğim anda kesip arıyorum. Geçen hafta çok stresli şeyler yaşadım eşimden aldım içtim bi tane ama o kadar :) kendinizi şartlayın yavruma bişey olursa sorumlusu ben olmak istemiyorum diye. Ne biliyim suya atın sigarayı bekletin onun kokusu zaten midenizi attırır bişeyler yapın ve en kısa zamanda bırakın. Çay ve kahve bile içerisindeki kafeinden dolayı bebeğin kilo almasını engelliyormuş. Yalan yok çay içiyorum ama çok açık :)

Günaydın kızlar. iyi haftalar olsun. bu hafta da geçecek mi :KK69:
Bende cuma günü gidicem kontrole geçmez bu hafta. :) erkenden erkenden doktora gidip kendimi strese sokmak istemiyorum ama bu seferde beklemekle geçmiyor zaman :KK70:
Ay geçen gün rüyamda bir misafir beklerken iki kişi geliyordu yemeklerim yeter mi diye ahlanıp vahlanıyordum hemen bebişime yordum tabi :KK70: inşallah bi tane beklerken iki tane gelir :dua::anneadayı::nazar::KK68::confused:

kızlar,
gebelik belirtisi olarak kasık batması yaşayanlar bunu tarif eder misiniz.
iğne batması gibi mi oluyor.regl sancısı gibi mi.
2 gündür de sağ kasığıma sık sık iğne batması hissi yaşıyorum.
deneyimli arkadaşlar lütfen cevap verin.

günaydın herkese :KK3: ben de geçen hafta hamileliğimi öğrendim hatta adetten bir gün önce kan verip öğrendiğim için keseyi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. vakit geçmek bilmiyor gibi sanki. önce değerler yükselecek mi diye bekle sonra kese görünecek mi sonra kalp atışı duyulacak mı diye, çok güzel heycanlarmış. Başlarda biraz stres yaptım ama şuan akışına bıraktım her şeyi. ilk gebelik olunca en ufak kasık ağrısında bile eyvah falan diye kalıyordum ama görerek okuyarak normal olduğunu anladım. bakalım kısmetse haftaya pazartesi keseyi görmeye gideceğim. henüz göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı ve halsizlik dışında bir belirtim yok çok şükür. Rabbim inşallah hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder :dua:

kızlar,
Kasık batmasını bilmiyorum ama ben ara ara karın ağrısı yaşıyorum, kısa kısa süreli adet sancısı gibi.

Benim göğüslerde boşaldı, artık hiç bir belirtim kalmadı. Ne uyku ne yorgunluk ne başka bişey.

Günaydın kızlar inşallah bu haftaya güzel başlarız keseyi görmeyi bekleyenler keseyi bebeğin kalp atışını duymak isteyenlerde kalp atışlarını duyarız Allah yardımcımız olsun güzel bir hafta geçirelim Amin

Aminn canım günaydınn :KK200:

Günaydın kizlar ağrı vs icin soranlar icin yazmak istedim. Merak etmeyin gayet dogal ve normal. Rahminiz büyüyor gittikce o yüzden ağrınız var. Hatta hazir olun. 8.haftada sanki adet olacakmis gibi basa saran agrilariniz bile olabilir ben birebir yasadim. Nedeni makine gibi olan vücudumuzun eski aliskanligi sürdürmesi ve gittikce esneyen rahmin yarattığı sanci. Kanama vs yoksa stresi kenarak koyun her sabah gunaydinlasarak gune baslayin tadını cikarin

Tesekkur ederiz :KK200:

kızlar,
Igne batmasi gibi değil. P Polyannaaaaaa bisey batiyor gibi oluyordu dedi rahimde kanama varmış eger öyleyse doktora git istersen ihmal etme

X