- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
Sorma bende afzma birşey sürmüym hemen lavaboya ckyrm inan yorldm hele gece işkence gbi napcz blmyrmBen cok cıkıyorum ama anlamıyorum gerçekten cok mu cıkıyorum yoksa su tüketimini arttırdım diye doğal olarak mı cıkıyorum bilemedim :))
Canım muhtemelen geç döllenme olmultur. Geç döllenme olduysa adet günü İçin değerin normal.Ben adet hesaplamasına göre 5+3 teyim su an ama bana kalsa biraz daha geride cünkü 4+4 de beta hcg 69 cıktı , cogu kişiye baktıgımda benimki düşük kalıyor, daha önceki iki ayda da adetlerim gecikmişti ona bağlıyorum heralde geç yumurtladım, yani inşallah öylesir ben öyle umuyorum . Belki de normaldir değerim onu da tam bilemedim :) ben de zayıfım inşallah görünür .
Canm benim geç döllenme oldugu için cnm 3 haftalk ben haftaya gtcm o zaman 4 hafta olur normal kontrole gdcm dr inş cnm değerlrimz güzeş olurTesekkur ederim cnm. Henuz ikinci testimi yaptirmadigim icin biraz tedirginim ama umarim ikinci testimiz de guzel çikar
Hadi yaa çok erken başlamış sende. Bende daha hiçbişiy yok. Bi tansiyonum düşük arada başım dönüyor o kadar. Gerçi oğlanda da böyle öğürme kusma bişiy olmamıştı.Sorma bende afzma birşey sürmüym hemen lavaboya ckyrm inan yorldm hele gece işkence gbi napcz blmyrm
Hele gece cok zor oluyor cnm napcm bilemyrmEvet ben çok çıkıyorum ya
Bende anlamadm ya bendede başka belirti yok şuan tek bu inan olmasını istemezsn her gece kalkyrum çok zor artk ağzıma gece birşy sürmuyorum çok çıkmıyom diye o hale geldimHadi yaa çok erken başlamış sende. Bende daha hiçbişiy yok. Bi tansiyonum düşük arada başım dönüyor o kadar. Gerçi oğlanda da böyle öğürme kusma bişiy olmamıştı.
Sorma bende afzma birşey sürmüym hemen lavaboya ckyrm inan yorldm hele gece işkence gbi napcz blmyrm
Canım muhtemelen geç döllenme olmultur. Geç döllenme olduysa adet günü İçin değerin normal.
Desene baya zor hamilelikDaha sonra bu durum daha da ilerlicek galibaaa :)
Desene baya zor hamilelik
Çin takvimine baktın mı sen canm o doğru mu ben denedm erkek çıktı ama sen hiç bakmışmıydın
Keşke sağlıklı olsa ben gidip gelmeye razıyım hem spor da oluyo olumlu düşünmek lazımHele gece cok zor oluyor cnm napcm bilemyrm
Boşver canım duyan duysun umursama tadını çıkar değerin çok güzel hiç korkma inşallah herşey güzel gider tadını çıkarMerhaba Kızlarr :)) Benim de SAT 1 şubattı ve hesaplamalara göre ben de Kasım annesi olacağım :) Hamileliğimi ise daha çok yeni öğrendim. Geçtiğimiz pazar günü idrra testinde silik çizgi çıkınca kan testi yaptırdım ve buna göre betahcg 520 çıktı. Doktor 14 marta randevu verdi. Daha bebğim hakkında profesyonel ağızdan hiçbişi duymadım. Ondan biraz heyecanlıyım. Bir de canımı sıkan şey henüz ortada net bişi olmadığı için pek kişiye söylemediğim halde, testi almamda ısrar eden arkadaşımın sonucu haliyle öğrenmesinden kaynaklı bunu sağa sola anlatması oldu( Ne bileyim ters bişi olsa şimdi insanlara anlat dur millet de ne meraklıymış hemen yaymaya Eşim de çok kızdı bu akşam tartıştık biraz işyerindekiler duymuş dediğimde. Ne bileyim çalıştığım fakültede duymayan bayan kalmadı diyebilirim şu anda
Öyle de canım işte nazar olur diye korkuyorumBoşver canım duyan duysun umursama tadını çıkar değerin çok güzel hiç korkma inşallah herşey güzel gider tadını çıkar
Senndemi erkek aynı çıkmış takdir. Allahın sağlıklı olsunda başka şey istemyrm bende zaten :) duyulmz cnm bellide olmaz ama 6 haftalkken duyulyr dye blyrdm cnmBaktım canım erkek cıktı bana da bakalım zaman ne göstercek :) ah bi yarın keseyi görsem başka şey istemiyorum . Kalp daha duyulmaz heralde 5+3 de
Haha alemsn yaKeşke sağlıklı olsa ben gidip gelmeye razıyım hem spor da oluyo olumlu düşünmek lazım
İstemem tabi canım çok zor annem 5 ay çekmiş ve hep hastanede serumla geçermiş. Oğlumda da olmadı bunda da YÖK daha bişiy olmaz daBende anlamadm ya bendede başka belirti yok şuan tek bu inan olmasını istemezsn her gece kalkyrum çok zor artk ağzıma gece birşy sürmuyorum çok çıkmıyom diye o hale geldim