2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben ali mete bey' e gittim ama bir de burcu hanıma gitmeyi istiyorum. Herkese farklı fiyat veriyor herhalde.
Canım ben medikanaya gitmiyorum özele gidiyorum dr ordada Doğum yapıyomuş fiyat bilgisi verdi en uygun medilife 4. 4-5 arası

Merhaba kızlar adet 3 gün gecikti bugün testi yaptım sonuç bu acaba hamile miyim?
Gözün aydın Canım hamilesin kan versen çıkar

Canım ben medikanaya gitmiyorum özele gidiyorum dr ordada Doğum yapıyomuş fiyat bilgisi verdi en uygun medilife 4. 4-5 arası

Gözün aydın Canım hamilesin kan versen çıkar
Bizde acıbadem sigorta var 6000 lira limitli, ben de hastane araştırıyorum çünkü bu bizdeki limit kontrollerde biteceğe benziyor. Medilife ta kime gidiyorsun?

Selam sana da :) seninle adet günlerimiz aynı kaç gündee bir adet oluyordun acaba , ben senden daha geç kan testi yaptırdım 5 gün kadar geç ve değeri 69 cıktı cok düşük geldi artısını da takip etmedim doktor randevusunu bekliyorum. Ama benm adet gecikmelerim oldu son iki ayda ondan düşük cıktı diue umut ediyorum ,, o yüzden sana da adet döngünü sorayım dedim .
Hayırlı olsun canım son ocak 29 ondan öncesinde 29 aralıktı gene benimde düzensiz adet günlerim pko var zaten bende belki seninki daha geç dollenmistir hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah

Canım ben de yarın sabah gidicem inşallah görürüz , ilk randevum olcak benim o yüzden biraz endişeliyim kese görünecek mi olması gerektiği gibi mi vs . Bi o kadar da heyecanlıyım :))
Benim 3. Olacak ilkinde betahcg 500 küsurdu. 2. Kanamam oldu. 3. Kese ve kontrol.
Sen kaç hafta kaç günlüksün? Betahcg kaç?
Benim dün betahcg 1599du ve zayıf olduğun için hayali şekilde görüyorum keseni ama cuma gel netleştirelim demişti.

Ben Fatma gençtürk ekinoksa gidiyorum
Nasıl peki memnun musun? Muayane ücreti ne kadar? Şimdi de medilife ta selda hanımı duydum randevu için aradım mayısa kadar doluymuş :/

Her hafta muayene ücreti sonra doğum ücreti derken bir sürü para tutacak, memleketimdeki medicana hastanesinde sezaryen doğum 1.750 lira. Arada dağlar kadar fark var. Büyükşehirlerin büyük dertleri. Aslında istanbul da kuzenimden başka kimsem yok, memleketimde annemin yanında yapsam diyorum hem eşimin ailesi de aynı memleket ama eşim küçücük bebeği nasıl getireceğiz istanbul a diyor, ona da cevabım uçakla tabi oluyor da işte herkes evinde rahat ediyor.

Benim 3. Olacak ilkinde betahcg 500 küsurdu. 2. Kanamam oldu. 3. Kese ve kontrol.
Sen kaç hafta kaç günlüksün? Betahcg kaç?
Benim dün betahcg 1599du ve zayıf olduğun için hayali şekilde görüyorum keseni ama cuma gel netleştirelim demişti.

Ben adet hesaplamasına göre 5+3 teyim su an ama bana kalsa biraz daha geride cünkü 4+4 de beta hcg 69 cıktı , cogu kişiye baktıgımda benimki düşük kalıyor, daha önceki iki ayda da adetlerim gecikmişti ona bağlıyorum heralde geç yumurtladım, yani inşallah öylesir ben öyle umuyorum . Belki de normaldir değerim onu da tam bilemedim :) ben de zayıfım inşallah görünür .

Nasıl peki memnun musun? Muayane ücreti ne kadar? Şimdi de medilife ta selda hanımı duydum randevu için aradım mayısa kadar doluymuş :/

Her hafta muayene ücreti sonra doğum ücreti derken bir sürü para tutacak, memleketimdeki medicana hastanesinde sezaryen doğum 1.750 lira. Arada dağlar kadar fark var. Büyükşehirlerin büyük dertleri. Aslında istanbul da kuzenimden başka kimsem yok, memleketimde annemin yanında yapsam diyorum hem eşimin ailesi de aynı memleket ama eşim küçücük bebeği nasıl getireceğiz istanbul a diyor, ona da cevabım uçakla tabi oluyor da işte herkes evinde rahat ediyor.
Ben çok memnunum bir kere gitmen yeterli olacaktır her muayene gidişim de okadar iyi ki 7/24 mesaj atsan dönüyor çok ilgili arkadaş abla kardeş bilmiyorum çok sevdim onu 200 tl muayenesi her gittiğimde hadi hemen bakalım çok heyecanlıyım felan diyo aile doktorumuz oldu

Merhaba arkadaşlar... Öncelikle tanışalım..Ben Merve...Hcg degerim 665 çiķtı...
Hoşgeldin merve maşallah güzel çıkmış

Kızlar sizde çok sık idrara çıkıyormusunuz ?
Evet ben çok çıkıyorum ya

X