- 21 Eylül 2007
- 1.275
- 1.722
Hayırlı olsun, hamile gözüküyorsun.Merhaba kızlar adet 3 gün gecikti bugün testi yaptım sonuç bu acaba hamile miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun, hamile gözüküyorsun.Merhaba kızlar adet 3 gün gecikti bugün testi yaptım sonuç bu acaba hamile miyim?
Hamlesn cnm benmde test böleydi kan verdm kanda netleşti bemce kan ver hayrlı olsun:)Merhaba kızlar adet 3 gün gecikti bugün testi yaptım sonuç bu acaba hamile miyim?
Canım ben medikanaya gitmiyorum özele gidiyorum dr ordada Doğum yapıyomuş fiyat bilgisi verdi en uygun medilife 4. 4-5 arasıBen ali mete bey' e gittim ama bir de burcu hanıma gitmeyi istiyorum. Herkese farklı fiyat veriyor herhalde.
Gözün aydın Canım hamilesin kan versen çıkarMerhaba kızlar adet 3 gün gecikti bugün testi yaptım sonuç bu acaba hamile miyim?
Benim çok ağrıyo kahverenk lekelenmelerimde var korkuyorum ya yarın iple çekiyorumHanımlar bende kötü bi bel ağrısı başladı. 2-3 saattir
Bizde acıbadem sigorta var 6000 lira limitli, ben de hastane araştırıyorum çünkü bu bizdeki limit kontrollerde biteceğe benziyor. Medilife ta kime gidiyorsun?Canım ben medikanaya gitmiyorum özele gidiyorum dr ordada Doğum yapıyomuş fiyat bilgisi verdi en uygun medilife 4. 4-5 arası
Gözün aydın Canım hamilesin kan versen çıkar
Hayırlı olsun canım son ocak 29 ondan öncesinde 29 aralıktı gene benimde düzensiz adet günlerim pko var zaten bende belki seninki daha geç dollenmistir hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallahSelam sana da :) seninle adet günlerimiz aynı kaç gündee bir adet oluyordun acaba , ben senden daha geç kan testi yaptırdım 5 gün kadar geç ve değeri 69 cıktı cok düşük geldi artısını da takip etmedim doktor randevusunu bekliyorum. Ama benm adet gecikmelerim oldu son iki ayda ondan düşük cıktı diue umut ediyorum ,, o yüzden sana da adet döngünü sorayım dedim .
Var gibi canım hayırlısı olsun kan testi ile kesinlestirebilirsinMerhaba kızlar adet 3 gün gecikti bugün testi yaptım sonuç bu acaba hamile miyim?
Canım ben de yarın sabah gidicem inşallah görürüz , ilk randevum olcak benim o yüzden biraz endişeliyim kese görünecek mi olması gerektiği gibi mi vs . Bi o kadar da heyecanlıyım :))Yarın sabah keseyi görmeye gideceğim, sizlere de bilgi veririm :)
Ben Fatma gençtürk ekinoksa gidiyorumBizde acıbadem sigorta var 6000 lira limitli, ben de hastane araştırıyorum çünkü bu bizdeki limit kontrollerde biteceğe benziyor. Medilife ta kime gidiyorsun?
Benim 3. Olacak ilkinde betahcg 500 küsurdu. 2. Kanamam oldu. 3. Kese ve kontrol.Canım ben de yarın sabah gidicem inşallah görürüz , ilk randevum olcak benim o yüzden biraz endişeliyim kese görünecek mi olması gerektiği gibi mi vs . Bi o kadar da heyecanlıyım :))
Nasıl peki memnun musun? Muayane ücreti ne kadar? Şimdi de medilife ta selda hanımı duydum randevu için aradım mayısa kadar doluymuş :/Ben Fatma gençtürk ekinoksa gidiyorum
Hoşgeldn aramıza değern iyi benm admda büşra memnun oldum cnm:)Merhaba arkadaşlar... Öncelikle tanışalım..Ben Merve...Hcg degerim 665 çiķtı...
Benim 3. Olacak ilkinde betahcg 500 küsurdu. 2. Kanamam oldu. 3. Kese ve kontrol.
Sen kaç hafta kaç günlüksün? Betahcg kaç?
Benim dün betahcg 1599du ve zayıf olduğun için hayali şekilde görüyorum keseni ama cuma gel netleştirelim demişti.
Kızlar sizde çok sık idrara çıkıyormusunuz ?
Hoşgeldn aramıza değern iyi benm admda büşra memnun oldum cnm:)
Ben çok memnunum bir kere gitmen yeterli olacaktır her muayene gidişim de okadar iyi ki 7/24 mesaj atsan dönüyor çok ilgili arkadaş abla kardeş bilmiyorum çok sevdim onu 200 tl muayenesi her gittiğimde hadi hemen bakalım çok heyecanlıyım felan diyo aile doktorumuz olduNasıl peki memnun musun? Muayane ücreti ne kadar? Şimdi de medilife ta selda hanımı duydum randevu için aradım mayısa kadar doluymuş :/
Her hafta muayene ücreti sonra doğum ücreti derken bir sürü para tutacak, memleketimdeki medicana hastanesinde sezaryen doğum 1.750 lira. Arada dağlar kadar fark var. Büyükşehirlerin büyük dertleri. Aslında istanbul da kuzenimden başka kimsem yok, memleketimde annemin yanında yapsam diyorum hem eşimin ailesi de aynı memleket ama eşim küçücük bebeği nasıl getireceğiz istanbul a diyor, ona da cevabım uçakla tabi oluyor da işte herkes evinde rahat ediyor.
Hoşgeldin merve maşallah güzel çıkmışMerhaba arkadaşlar... Öncelikle tanışalım..Ben Merve...Hcg degerim 665 çiķtı...
Evet ben çok çıkıyorum yaKızlar sizde çok sık idrara çıkıyormusunuz ?