2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar dr bana günde 1 kez progestan 200 verdi. Vajinadan kullan dedi. Oral yolla kullanıyor diyor bir çok yerde de siz nasıl kullanıyordunuz?

Beylikdüzü medicana sgk doğum paketi fiyatını aldım.
Uzman dr. Normal:6600
Sezaryen: 7.100
Epidural sezaryen: 7.100+2000

Doç. Dr. Normal: 7600
Sezaryen:8.100
Epidural:1000 ya da 2000 dedi bu aklımda değil.

Arkadaşlar dr bana günde 1 kez progestan 200 verdi. Vajinadan kullan dedi. Oral yolla kullanıyor diyor bir çok yerde de siz nasıl kullanıyordunuz?
oral da kullanılıyo ama hem midene zararlı hemde geç etkisini gösteriyor. Diğer türlü alırsan çok daha ii oluyormuş. En azından benim doktorum öyle söylemişti

Ben istemedim kuzum ya korktum açıkçası cumartesiyi beklerim ne olcak benimle olsunda bebeğim
Gayet normal istememen ama şöyle söyleyim; prob rahme girmiyor rahim ağzına kadar girip oradan bakıyor. Sakıncalı bir durum asla yok. Bu senşn kendi tercihin bir iki gün sonra karından kesin olarak görürsün zaten iki gün sonra 10.000 olacak değerin :)

Kızlar bizim orda toplum tıp merkezi hastanesi var arkaşma şimdi sordum o orda muayene oluyormuş sezeryan 700 normal 600 cok uygun değil mi

Bir benim doktor veremedi gitti . Haber ver gidince
Tamam canım veririm

Ağızdan da var oral da ben ağızdan sabah 200 akşam 200 kullanıyorum Birde Canım sen Beylikdüzü’nde hangi doktora gidiyorsun benim doktorum medicana sezaryen 6000 ile 6500 arası dedi

Selam sana da :) seninle adet günlerimiz aynı kaç gündee bir adet oluyordun acaba , ben senden daha geç kan testi yaptırdım 5 gün kadar geç ve değeri 69 cıktı cok düşük geldi artısını da takip etmedim doktor randevusunu bekliyorum. Ama benm adet gecikmelerim oldu son iki ayda ondan düşük cıktı diue umut ediyorum ,, o yüzden sana da adet döngünü sorayım dedim .

Tamam canım veririm

Ağızdan da var oral da ben ağızdan sabah 200 akşam 200 kullanıyorum Birde Canım sen Beylikdüzü’nde hangi doktora gidiyorsun benim doktorum medicana sezaryen 6000 ile 6500 arası dedi
Ben ali mete bey' e gittim ama bir de burcu hanıma gitmeyi istiyorum. Herkese farklı fiyat veriyor herhalde.

Merhaba kızlar adet 3 gün gecikti bugün testi yaptım sonuç bu acaba hamile miyim?

Eklentiler

• E7546A35-9F46-4CBB-9132-1FF5275F6DA4.jpeg
    28,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…