2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba Kızlarr :)) Benim de SAT 1 şubattı ve hesaplamalara göre ben de Kasım annesi olacağım :) Hamileliğimi ise daha çok yeni öğrendim. Geçtiğimiz pazar günü idrra testinde silik çizgi çıkınca kan testi yaptırdım ve buna göre betahcg 520 çıktı. Doktor 14 marta randevu verdi. Daha bebğim hakkında profesyonel ağızdan hiçbişi duymadım. Ondan biraz heyecanlıyım. Bir de canımı sıkan şey henüz ortada net bişi olmadığı için pek kişiye söylemediğim halde, testi almamda ısrar eden arkadaşımın sonucu haliyle öğrenmesinden kaynaklı bunu sağa sola anlatması oldu :KK43:( Ne bileyim ters bişi olsa şimdi insanlara anlat dur :KK43: millet de ne meraklıymış hemen yaymaya:KK43: Eşim de çok kızdı bu akşam tartıştık biraz işyerindekiler duymuş dediğimde. Ne bileyim çalıştığım fakültede duymayan bayan kalmadı diyebilirim şu anda:KK43:
Sen takma moralinide bozma hamilesn gereksz şeyleri takıp üzülmene gerek yok anlcan eşinde anlamalı senn yapmadgnı ama arkdşnla konş benden habersz neden söledgni bence sor cnm

İstemem tabi canım çok zor annem 5 ay çekmiş ve hep hastanede serumla geçermiş. Oğlumda da olmadı bunda da YÖK daha bişiy olmaz da
Sevndm senn adna cnm olmazda inş zor birde karnm burnumdayken daha zor olur olmaması daha iyi ama işte oluyor rahim genişledi için oluyrmş bir arkdşmda hamile benden önce hamileliği o dedi normal dye

Kan geliyo başından beri vardı kuzum cumartesi tekrar gidecem kese tam görünmedi idrara sıkışık olman gerekli dedi kan verdim değerim iyiydi cumaertesi net görünür sanırım . Senin değer kaç çıktı
sırf sana bakmak ıcın gırdım. cok sevındım canım . inşallah yakında kalp atımınıda duyarsın. :)

Baktım canım erkek cıktı bana da bakalım zaman ne göstercek :) ah bi yarın keseyi görsem başka şey istemiyorum . Kalp daha duyulmaz heralde 5+3 de
Canım duyanda var duymaya da çok takılma bence ben 6+5de duyamadım benimki bile erken hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar... Öncelikle tanışalım..Ben Merve...Hcg degerim 665 çiķtı...
adetin kaç gün geçti merve,ben de dün ölçtürdüm 845 çıktı, benim biraz karışık geç döllenme de olabilir gerçi, hayırlı olur inşallah hamileliklerimiz

Ben de bugün kontrole gidicem çok korkuyorum lekelenmelerim hala devam ediyo ağrım da var
Kızlar 5+6 da kalp atışı duyulur mu

Saat 10 da kontrolüm var ve büyük ihtimal keseyi de net bir şekilde görebileceğim. 4+5 deyim betahcg de 2 gün önce 1500 lerdeydi.

Öyle de canım işte nazar olur diye korkuyorum :KK43: Bir tek testi almamda ısrar eden arkadaşıma bir de doktordan randevu alabilmem için bölüm başkanımdan izin almam gerektiğinden ona söylemiştim. Maşallah o ona o ona derken telefonlarım susmaz oldu :KK43: Pek sevmiyorum ben böyle şeyleri.. Dediğin gibi hayırlısıyla bir keseyi göreyim içim rahatlayacak.

daha belli değil geçiştir. ben ailelere bile söylemedim. kalp atışı duyulmadan söylemeyi düşünmüyorum ben.

Bende kese göründü, haftasıyla uyumlu dedi. Şimdi boş kese şüphesi bitmiş mi oluyor?
Gözün aydın Canım darısı kalp atışına

bende bugun 5+5 im. saat 3 de kontrolüm var. inşallah keseyi görebilirim...
Benim de 3 de ayni anda :KK49: inşallah güzel haberlerle döneriz

canim ben 5+6 da dun duydum kalpbatisini ins sende duyarsin ama 8.haftaya kadar duyylabiliyor duymazsan siknti yapma
İnşallah Yarabbim bende duyarım da biraz içim rahatlar artık

X