- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
Sen takma moralinide bozma hamilesn gereksz şeyleri takıp üzülmene gerek yok anlcan eşinde anlamalı senn yapmadgnı ama arkdşnla konş benden habersz neden söledgni bence sor cnmMerhaba Kızlarr :)) Benim de SAT 1 şubattı ve hesaplamalara göre ben de Kasım annesi olacağım :) Hamileliğimi ise daha çok yeni öğrendim. Geçtiğimiz pazar günü idrra testinde silik çizgi çıkınca kan testi yaptırdım ve buna göre betahcg 520 çıktı. Doktor 14 marta randevu verdi. Daha bebğim hakkında profesyonel ağızdan hiçbişi duymadım. Ondan biraz heyecanlıyım. Bir de canımı sıkan şey henüz ortada net bişi olmadığı için pek kişiye söylemediğim halde, testi almamda ısrar eden arkadaşımın sonucu haliyle öğrenmesinden kaynaklı bunu sağa sola anlatması oldu( Ne bileyim ters bişi olsa şimdi insanlara anlat dur millet de ne meraklıymış hemen yaymaya Eşim de çok kızdı bu akşam tartıştık biraz işyerindekiler duymuş dediğimde. Ne bileyim çalıştığım fakültede duymayan bayan kalmadı diyebilirim şu anda
Sevndm senn adna cnm olmazda inş zor birde karnm burnumdayken daha zor olur olmaması daha iyi ama işte oluyor rahim genişledi için oluyrmş bir arkdşmda hamile benden önce hamileliği o dedi normal dyeİstemem tabi canım çok zor annem 5 ay çekmiş ve hep hastanede serumla geçermiş. Oğlumda da olmadı bunda da YÖK daha bişiy olmaz da
sırf sana bakmak ıcın gırdım. cok sevındım canım . inşallah yakında kalp atımınıda duyarsın. :)Kan geliyo başından beri vardı kuzum cumartesi tekrar gidecem kese tam görünmedi idrara sıkışık olman gerekli dedi kan verdim değerim iyiydi cumaertesi net görünür sanırım . Senin değer kaç çıktı
Canım duyanda var duymaya da çok takılma bence ben 6+5de duyamadım benimki bile erken hayırlısı olsunBaktım canım erkek cıktı bana da bakalım zaman ne göstercek :) ah bi yarın keseyi görsem başka şey istemiyorum . Kalp daha duyulmaz heralde 5+3 de
Canım duyanda var duymaya da çok takılma bence ben 6+5de duyamadım benimki bile erken hayırlısı olsun
Sağol canım sen ne durumdasınsırf sana bakmak ıcın gırdım. cok sevındım canım . inşallah yakında kalp atımınıda duyarsın. :)
Bana 2 hafta sonra gel dedi ben bugun için gidicektim pazartesine erteledim randevuyu hayırlısı inşallah duyarım pazartesiBir sonraki randevun ne zaman canım doktor ne zaman duyulur dedi , bu bekleme işler ne zormuş yahu daha yolun başındayız
adetin kaç gün geçti merve,ben de dün ölçtürdüm 845 çıktı, benim biraz karışık geç döllenme de olabilir gerçi, hayırlı olur inşallah hamileliklerimizMerhaba arkadaşlar... Öncelikle tanışalım..Ben Merve...Hcg degerim 665 çiķtı...
Günaydın ben varımGünaydın kızlar napıyorsunuz nasılsınız iyi misiniz. midesi bulanan var mı
Ben de bugün kontrole gidicem çok korkuyorum lekelenmelerim hala devam ediyo ağrım da var
Kızlar 5+6 da kalp atışı duyulur mu
Öyle de canım işte nazar olur diye korkuyorumBir tek testi almamda ısrar eden arkadaşıma bir de doktordan randevu alabilmem için bölüm başkanımdan izin almam gerektiğinden ona söylemiştim. Maşallah o ona o ona derken telefonlarım susmaz oldu Pek sevmiyorum ben böyle şeyleri.. Dediğin gibi hayırlısıyla bir keseyi göreyim içim rahatlayacak.
canim ben 5+6 da dun duydum kalpbatisini ins sende duyarsin ama 8.haftaya kadar duyylabiliyor duymazsan siknti yapmaBen de bugün kontrole gidicem çok korkuyorum lekelenmelerim hala devam ediyo ağrım da var
Kızlar 5+6 da kalp atışı duyulur mu
Gözün aydın Canım darısı kalp atışınaBende kese göründü, haftasıyla uyumlu dedi. Şimdi boş kese şüphesi bitmiş mi oluyor?
Benim de 3 de ayni andabende bugun 5+5 im. saat 3 de kontrolüm var. inşallah keseyi görebilirim...
İnşallah Yarabbim bende duyarım da biraz içim rahatlar artıkcanim ben 5+6 da dun duydum kalpbatisini ins sende duyarsin ama 8.haftaya kadar duyylabiliyor duymazsan siknti yapma