2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Masallah canım hayırlı olsun küçük adama :) damatlığını da gör inşallah annesi en iyisini yaptin valla erteledikçe gözünde daha da büyüyecekti oldu bitti maşallah aradan çıktı elhamdulillah :)

Oda dogru farkli cinsiyette ikizlerde var..Yaa senin gecen yıldan donmuşmu??? Ay şakagibi yaaa

Hayır spermler aynı kromozomları taşımıyorlar ki ,kimisi X kimisi Y taşıyor.embriyolarının cinsiyetleri farklıdır yani senin.
Hmm dogru diyosun aynı anda birsuru farklı sperm var..O zaman konuşulan teorilerde çöpe gider..Adet oncesi bilmem kaç gun sonrası sonucta aynı mantık

Ben
Benim kendi doktorum ölçtü ama bazı doktorlar perinatolog a yönlendiriyorlar. Renkli ile ölçüm yapmadı normal ultrason görüntüsü ile ölçtü fark edeceğini düşünmüyorum

benim haziran ın başında randevum var. doktorum özelde. ayrıntılı ultrason bakacaz falan demedi. bakıyor mudur acaba. özelde baktırsak ne olur ki?

[
benim haziran ın başında randevum var. doktorum özelde. ayrıntılı ultrason bakacaz falan demedi. bakıyor mudur acaba. özelde baktırsak ne olur ki?
Kendi doktorun bakmıyor genelde canım, haftan geldiğinde ayrıntılı ultrason çektir diyor, anlaşmalı olduğu yerler oluyor ona yönlendiriyorlar ama zaten özelde yaptıracaksan kendin iyi birini bulup yaptırabilirsin. Daha zamanı gelmediği için söylemiyorlar, özelde devletteki gibi çok önceden randevu almana gerek olmuyor.

Bu arada biz de bugün hastaneye gittik. Minnoş 11+2 çıktı. Doktor ensesi iyi gibi görünüyor ama ikili test yaptırmayacağımız için haftada gel burun kemiğini tam değerlendiremedim iyice bir bakalım dedi.
Cinsiyet göremedi, belki haftaya söyleyebilirim dedi
Bu da uykucu şirinimizin fotoğrafı. Doktor uğraştı uğraştı da uyandırmadı
pinkstrap canım senin yorumunu çok merak ediyorum. Hala erkek mi dersin?

Eklentiler

• 20180521_190108.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 136
Bilmiyorum ki canım. Bende istemiyorum ayağına yatiyordum ama hoşuma da gidiyordu. Artık hayırlısı olsun yapacak bişey yok. Şimdi kiz olursa ben utanacam. Sanki dünden hazirmisim adamın saldirmasina gibi olacak
Ay olurmu öyle hayırlısı neyse o olsun

Bende onu araştırdım canım erkek istiyorum diye, ve sık ilişkiye girmek gerekiyomuş erkek spermler çabuk öldüğü için bide sık grip ilk 2 gün falam korunmak lazımmış ki kız spermler gitsin vs diye. Ben bunları denedim sağımada yattım hep ama bebek solumdaydı ilk döllendiğinde. Bakalım erkek olursa tuttu demektir yoksa öyle bişry yoktur çünk hepsini denedim
Hahahaalemsiniz..o nedemwk ki.kimkime nasıl galio geliyor
Canım bu dinen söylenmiş bişey bende ordan onu buldum kopyaladım
Oy maşallah ona, erkek adam oldu demekk rabbim damatlığınıda göstersin inşallah

ayyy benimki hep 1 hafta onde yaa ben gelisimine bagliyorum dollenmeye degil cunku asilama oldugu icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…