Valla bende hiç taktik yok. Esim tır şoförü şehir dışına ve yurt dışına çalışıyor. Ne zaman yakalarsak işte
Canım çok sağol çok şükür iyiyiz. İyi yaptırmışsınız gerçekten ne kadar erken o kadar iyi.Biz oğlumu sünnet ettirdiğimizde 3,5 aylıktı. İyi ki yaptırmışsız diyoruz. İçinizi ferah tutun
Evet hastaneye 2li test sonucumla gttimstaneye gidip mi aldin sirayi nasil aldin
Canım çok sağol. Çok şükür ki iyi geçti korktuğum gibi olmadı.Canım sen Allah'ın rızasını kazanmak için yapıyorsun, O da kolaylığını vermeye başlamış bile. Çok şükür :) inşallah her şey dört dörtlük gider, hemencecik de iyileşir yavrun..
Canım merhaba. Evet canım sabah 10.25 te aldılar 10.40 da çıktı. Çok şükür iyiyiz :) ayaklandı tabi geziniyor bende peşinden yanlış hareket yapmasın diye tahmin ettiğim gibi zor geçmedi fakat en büyük bizimki idi:)) onların çok daha rahattı. O yüzden bir oğlum daha olursa kesinlikle bekletmem.
Amin canım inşallah allah razı olsun:)Masallah canım hayırlı olsun küçük adama :) damatlığını da gör inşallah annesien iyisini yaptin valla erteledikçe gözünde daha da büyüyecekti oldu bitti maşallah aradan çıktı elhamdulillah :)
Oda dogru farkli cinsiyette ikizlerde var..Yaa senin gecen yıldan donmuşmu??? Ay şakagibi yaaaBende bi dönem bunu düşünmüştüm ama ikiz olan bir kız bir erkek olan var bizim embrioglar biliyorlar cinsiyeti ama ülkenizde yasak diye solemiyolar.bnm sipa 15 haftalık ama 1 yaşını 1 mayısta doldurdu :))) bizimki çok değişik bir durum külliyen belirsizlik:)))
Hmm dogru diyosun aynı anda birsuru farklı sperm var..O zaman konuşulan teorilerde çöpe gider..Adet oncesi bilmem kaç gun sonrası sonucta aynı mantıkHayır spermler aynı kromozomları taşımıyorlar ki ,kimisi X kimisi Y taşıyor.embriyolarının cinsiyetleri farklıdır yani senin.
Benim kendi doktorum ölçtü ama bazı doktorlar perinatolog a yönlendiriyorlar. Renkli ile ölçüm yapmadı normal ultrason görüntüsü ile ölçtü fark edeceğini düşünmüyorumArkadaslar merhaba, bugun 2li test icin gittim doktora. Kan verdim, muayenemi oldum cok sukur. Sizlere sormak istedigim bisey var; 2li test sonucunuzu baska bir doktora daha sordunuz mu ya da ayrintili ultrasonu baska bir doktorda daha oldunuz mu? Benim gittigim hastanede renkli ultrason yok bu farkeder mi, ne tavsiye edersiniz? Konustugum bazi kisilerin doktoru kendi bakmamis ayrintili, baska bi doktora yonlendirmis. Ayrintilida kastim ense kalinligi, burun vs..
inanın ben de bugün onu sordum. nasıl bu kadar kötü kalpli olabilirsin dedim? hiç tadım tuzum kalmadı. hayattan umudum kalmıyor bazen.Ya iyi insan olmak kolayken herkes neden zorunu seçiyor aklım almıyor... Allah yardimciniz olsun
benim haziran ın başında randevum var. doktorum özelde. ayrıntılı ultrason bakacaz falan demedi. bakıyor mudur acaba. özelde baktırsak ne olur ki?Renkliye gerek yok, sadece kendi doktorum baktı, 2'linin sonucuna sorun yoksa başka doktora ihtiyaç duymuyorsunuz zaten, kendi doktorunuz her muayenede kontrol ediyor.
Sizin renkli dediğiniz farklı, Ayrıntılı ultrason 17-24 haftaları arasında yaklaşık 45 dakika bebeğin damarlarına kadar bakılan, varsa hastalığı saptanılan ultrason. Ayrıntılı ultrason benim için çok önemli o yüzden de Prof. Perinatolağa gitmeyi düşünüyorum, kendi doktorlarımız yapmıyor zaten, ya radyalog bakıyor, ya perinatalog. Özelde 250 liradan 750 liraya kadar fiyatları var. Devlet hastanelerinde önceden randevu alarakta baktılabilir.
Kendi doktorun bakmıyor genelde canım, haftan geldiğinde ayrıntılı ultrason çektir diyor, anlaşmalı olduğu yerler oluyor ona yönlendiriyorlar ama zaten özelde yaptıracaksan kendin iyi birini bulup yaptırabilirsin. Daha zamanı gelmediği için söylemiyorlar, özelde devletteki gibi çok önceden randevu almana gerek olmuyor.benim haziran ın başında randevum var. doktorum özelde. ayrıntılı ultrason bakacaz falan demedi. bakıyor mudur acaba. özelde baktırsak ne olur ki?
Demek sizin X kromozomu taşıyanlar da hızlıymış canımben asilama oldum spermler catlatma igensinden 50.saattemi ne konuldu kiz oldu ama :)
canim benim gecen okudum kiz evlat herkese nasip olmaazmis 4 kiz ebladini en iyi sekilde yetistirip ve ahlakli insanlarla evlendirdiginde kiz babasi cennetlikmis rabbimin size hediyesidir belkide bu
Ay olurmu öyle hayırlısı neyse o olsunBilmiyorum ki canım. Bende istemiyorum ayağına yatiyordum ama hoşuma da gidiyordu.Artık hayırlısı olsun yapacak bişey yok. Şimdi kiz olursa ben utanacam. Sanki dünden hazirmisim adamın saldirmasina gibi olacak
Bende onu araştırdım canım erkek istiyorum diye, ve sık ilişkiye girmek gerekiyomuş erkek spermler çabuk öldüğü için bide sık grip ilk 2 gün falam korunmak lazımmış ki kız spermler gitsin vs diye. Ben bunları denedim sağımada yattım hep ama bebek solumdaydı ilk döllendiğinde. Bakalım erkek olursa tuttu demektir yoksa öyle bişry yoktur çünk hepsini denedimCanım ben de bilgilerimi söyliyim adetten yıkandıktan sonraki ilk 5 gün erkek sonraki günler kız, sağ tarafa uyuman gerekiyo birde sağ yumurtalıktan hamile kalırsan erkek sol yumurtalıktan kız diye biliyorum çoğu kişide tuttu çevrem de
Canım bu dinen söylenmiş bişey bende ordan onu buldum kopyaladımHahahaalemsiniz..o nedemwk ki.kimkime nasıl galio geliyor
Oy maşallah ona, erkek adam oldu demekk rabbim damatlığınıda göstersin inşallahCanım merhaba. Evet canım sabah 10.25 te aldılar 10.40 da çıktı. Çok şükür iyiyiz :) ayaklandı tabi geziniyor bende peşinden yanlış hareket yapmasın diye tahmin ettiğim gibi zor geçmedi fakat en büyük bizimki idi:)) onların çok daha rahattı. O yüzden bir oğlum daha olursa kesinlikle bekletmem.
Mrh canım sat 10 şubat benim:)Mrb cnm sanki ayni gun hamile gibiyiz
amin cnmm cumlemizibkini nasip eylesin insallahDemek sizin X kromozomu taşıyanlar da hızlıymış canım
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
ayyy benimki hep 1 hafta onde yaa ben gelisimine bagliyorum dollenmeye degil cunku asilama oldugu icin :)Mrh canım sat 10 şubat benim:)
Ama erken döllenme olduğu için önce 3 gün şimdide 7 gün öne attı ama 3 gün önceki güne göre girmiştim takvime tarihiöne doğru gidiyoruz bakalım şuanda 10 kasım felan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?