2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kavga, küslük, trip ayrı şey, evden kovmak boşanmak istemek ayrı. Gerçekten bazı insanlar vicdan merhamet yoksunu. Evladına sarılırsan en kolay şekilde atlatırsın

Ben de araştırdım biraz istanbulda sadece zeynep kamilde yapılıyor sanırım randevu da mhrs den alınıyor ama bugün baktım randevu yoktu.
İstanbulu bilmiyorum ama çevremdekiler de bende üniversite ye yönlendirildik ve oralardan aldık.kadın doğuma daha sonra perinatolog a giderek aldım randevumu 23.haftaya. Hastaneye giderek sorarsan daha net bilgi edinebilirsin aslında

Evet işte nub teorisi dediğimiz şey var ya o %70 22. Haftada tahmin yapmalarını şaplıyor :))) bana 12 de kız gibi dedi 16 da kesin kız dedi :)))

Ooo erkekler kızlar, soldan sağdan döllenmeler neler neler konuşulmuş:))) 2 kızım var Allah bağışlarsa. 3. Erkek olsun çok istiyordum. Eşim benim kadar istemiyordur yani.
Bildiğim duyduğum tüm yöntemleri yaptım. Öhöömmm doktor %90 erkek dedi.
Şimdi gelelim neler yaptığıma; yumurtlama tarihime 1 hafta kaladan eşime sürekli akşam yemeklerinde et köfte tarzı şeyler yedirdim.
4 gün ilişki diyeti yaptık. Eşim 4 gün her şekilde tuttu kendini diyeyim.
Akşamları türk kahvesi veya nescafe içirdim. Normalde kaynar sıyla banyo yapar, o hafta ışık suyla banyo yaptı. Aslında soğuk suyla o bölgesini yıkaması en uygunuymuş. Çin takvimine uydum, erkek bebek duasını okudu eşim karnıma dokunarak. Ve ilişki sonrasında sağıma doğru yattım. Daha napiimmm:)))
Yarın yine kontrolüm var. %90 erkek dedi ama kız çıkarsa dumur olurum heralde:)) sağlık olsunda.

Ay ben o kadar şeyi aklımda tutamam
Ayaklarımı havaya dikip uzanmayı bile ara ara unuttum valla

Kızlar yokmu benim gibi olan. Tecrübesi olan hersey yolundadır inşallah..

Kız bukadar mı olur aynı şeyleri uyguladık artı ben yumurtlama gününe çatlatma ipnesi vuruldum ama gel gelelim en büyüğü Allahtan istedim yani sebeplere sarılmadım ama sebepleri uyguladım takdiri Allaha bıraktım Rabbim inşallah nasip eder canım

Ya arkadaşlar bişey sorucam benden ileride olanlar biara vitaminlerin mide bulandırdırdığından bahsediyodu bana doktorum yeni verdi Ocean Mummy kahvaltıdan sonra günde 1 diyo sizin dediğiniz bulantı yapan bumuydu hani bide tavsiyede bulunulmuştu akşam yatarken alın diye bumuydu

Canım merhaba. İlk posttaki beklenen doğum tarihlerimize baktım aynıyız ikimiz de :) sen öğrendin mi acaba cinsiyetini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…