Bu da erkek :)Bu en son ki resmî cuma günü gidecez cinsiyet için sence nepinkstrap
Bana erkek denildi ben ona rağmen sonradan kıza dönerse diye isim falan buluyorum :))Hiç aklıma gelmedi yahaftaya gittiğimizde yaparım canım, yazdım aklıma, yorumun için de çok teşekkür ederim
Erkek fikrine çok alıştım ben ya
ayy hadi inşallah ikidir erkek diyorsun cuma gününü iple çekiyorum :)Bu da erkek :)
Bana erkek denildi ben ona rağmen sonradan kıza dönerse diye isim falan buluyorum :))
Kavga, küslük, trip ayrı şey, evden kovmak boşanmak istemek ayrı. Gerçekten bazı insanlar vicdan merhamet yoksunu. Evladına sarılırsan en kolay şekilde atlatırsınHaftasonu annemle yüzyüze konuşacağım. Bu ruh halini ancak annemle atlatırım. Eğer o da bekleme derse bir an önce bitsin bu iş. Bebek doğsun falan diyordum ama doğsa ne olacak adam merhametsiz. Loğusalık döneminde daha çok yıpratır bu beni. Teşekkür ederim sağolun.
İstanbulu bilmiyorum ama çevremdekiler de bende üniversite ye yönlendirildik ve oralardan aldık.kadın doğuma daha sonra perinatolog a giderek aldım randevumu 23.haftaya. Hastaneye giderek sorarsan daha net bilgi edinebilirsin aslındaBen de araştırdım biraz istanbulda sadece zeynep kamilde yapılıyor sanırım randevu da mhrs den alınıyor ama bugün baktım randevu yoktu.
İlk ne dediğimi hatırlamıyordum, kopya çekmiyorum yaniayy hadi inşallah ikidir erkek diyorsun cuma gününü iple çekiyorum :)
Kavga, küslük, trip ayrı şey, evden kovmak boşanmak istemek ayrı. Gerçekten bazı insanlar vicdan merhamet yoksunu. Evladına sarılırsan en kolay şekilde atlatırsın
BiliyorumTeşekkür ederim. İnşallah sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi :) söz güçlü olacağım...
biliyorum canım :)) doğru çıktı mı tahmin sana yazıcam:)İlk ne dediğimi hatırlamıyordum, kopya çekmiyorum yani
İnşallah hadi bakalım, Cumaya az kaldı :)biliyorum canım :)) doğru çıktı mı tahmin sana yazıcam:)
Ne zaman kesinleşir acaba ya 16.haftadan sonra mı? Gerçi son zamanda yanlış tahmin olduğu ortaya çıkan da oluyor, değil miBu da erkek :)
Bana erkek denildi ben ona rağmen sonradan kıza dönerse diye isim falan buluyorum :))
Aslında 16. Hafta en kesin olanı. Bebek gösteriyorsa sürpriz olmuyor ama bazıları göstermiyor e o da yanıltıyor :)Ne zaman kesinleşir acaba ya 16.haftadan sonra mı? Gerçi son zamanda yanlış tahmin olduğu ortaya çıkan da oluyor, değil mi
Evet işte nub teorisi dediğimiz şey var ya o %70 22. Haftada tahmin yapmalarını şaplıyor :))) bana 12 de kız gibi dedi 16 da kesin kız dedi :)))Okadarını bilemem sonucta dr olan ben degilim canım o nedediyse o benim icin dogru olan güvenim tam druma baya baya da aciklama yapa yapa gösterdi bilgim olmadigi icin bu konularda tartismaya acik bi konu degil benim icin bu arada organ icin henuz tam olusmamis dedi ama biz bu cikintiya gore bu haftalarda yorum yapiyoruz dedi
Sen buraların prensesin, biliyorsu değil miBiliyorumSüreç korkutucu ama iyi ki diyeceksin, çok daha mutlu olacaksın.
Sen buraların prensesin, biliyorsu değil mi
Ooo erkekler kızlar, soldan sağdan döllenmeler neler neler konuşulmuş:))) 2 kızım var Allah bağışlarsa. 3. Erkek olsun çok istiyordum. Eşim benim kadar istemiyordur yani.
Bildiğim duyduğum tüm yöntemleri yaptım. Öhöömmm doktor %90 erkek dedi.
Şimdi gelelim neler yaptığıma; yumurtlama tarihime 1 hafta kaladan eşime sürekli akşam yemeklerinde et köfte tarzı şeyler yedirdim.
4 gün ilişki diyeti yaptık. Eşim 4 gün her şekilde tuttu kendini diyeyim.
Akşamları türk kahvesi veya nescafe içirdim. Normalde kaynar sıyla banyo yapar, o hafta ışık suyla banyo yaptı. Aslında soğuk suyla o bölgesini yıkaması en uygunuymuş. Çin takvimine uydum, erkek bebek duasını okudu eşim karnıma dokunarak. Ve ilişki sonrasında sağıma doğru yattım. Daha napiimmm:)))
Yarın yine kontrolüm var. %90 erkek dedi ama kız çıkarsa dumur olurum heralde:)) sağlık olsunda.
Kızlar çok şükür 14. Haftanın ortasında ne kusmam kaldı ne bulantı. 15 olduk bugün oruç bile tutabildim hiç zorlanmadan. Daha randevuma bir hafta var , midemde ki o şişlikte indi şimdi normal boyutta. biz evhamlıyız ya bu seferde bunlar acaba normal mi diye kuruyor insan. Zaten bebişi de hiç hissedemiyorum. Şuan bu haftalarda olan arkadaşlar sizin durumunuz nasıl. İçim biraz rahatlasın
Kız bukadar mı olur aynı şeyleri uyguladık artı ben yumurtlama gününe çatlatma ipnesi vuruldum ama gel gelelim en büyüğü Allahtan istedim yani sebeplere sarılmadım ama sebepleri uyguladım takdiri Allaha bıraktım Rabbim inşallah nasip eder canımOoo erkekler kızlar, soldan sağdan döllenmeler neler neler konuşulmuş:))) 2 kızım var Allah bağışlarsa. 3. Erkek olsun çok istiyordum. Eşim benim kadar istemiyordur yani.
Bildiğim duyduğum tüm yöntemleri yaptım. Öhöömmm doktor %90 erkek dedi.
Şimdi gelelim neler yaptığıma; yumurtlama tarihime 1 hafta kaladan eşime sürekli akşam yemeklerinde et köfte tarzı şeyler yedirdim.
4 gün ilişki diyeti yaptık. Eşim 4 gün her şekilde tuttu kendini diyeyim.
Akşamları türk kahvesi veya nescafe içirdim. Normalde kaynar sıyla banyo yapar, o hafta ışık suyla banyo yaptı. Aslında soğuk suyla o bölgesini yıkaması en uygunuymuş. Çin takvimine uydum, erkek bebek duasını okudu eşim karnıma dokunarak. Ve ilişki sonrasında sağıma doğru yattım. Daha napiimmm:)))
Yarın yine kontrolüm var. %90 erkek dedi ama kız çıkarsa dumur olurum heralde:)) sağlık olsunda.
Canım merhaba. İlk posttaki beklenen doğum tarihlerimize baktım aynıyız ikimiz de :) sen öğrendin mi acaba cinsiyetini ?Haftasonu annemle yüzyüze konuşacağım. Bu ruh halini ancak annemle atlatırım. Eğer o da bekleme derse bir an önce bitsin bu iş. Bebek doğsun falan diyordum ama doğsa ne olacak adam merhametsiz. Loğusalık döneminde daha çok yıpratır bu beni. Teşekkür ederim sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?