2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de bugün gittim ikili test yaptırdım hayırlısı bakalım.cinsiyeti yine söylemedi doktorum.2 hafta sonra diyor .
Ya boşver söylemesinler. Bana da dün çıkıntı hala var ama haftaya netleştirelim dedi. Oysaki geçen hafta erkendir diye ben sormadım, kendi kendine erkek diye atladı, cinsel organını çizdi falan Allah'tan kimseye de söylemiyorum cinsiyeti, doğuma kısa süre kalana kadar göstermedi demeyi düşünüyorum, öyle olanlar var nasılsa

Valla benim de aklımdan geçmiyor değil, iyi taktik
Annem her gün arayıp ne zaman belli olacak bu cinsiyet diyor, sabırla önümüzdeki ay diyorum, ertesi gün yine aynı konuşma

Valla benim de aklımdan geçmiyor değil, iyi taktik
Annem her gün arayıp ne zaman belli olacak bu cinsiyet diyor, sabırla önümüzdeki ay diyorum, ertesi gün yine aynı konuşma
Sanki ne fark eder :) Alışverişi anne baba yapacak, ismi anne baba koyacak, biz dışında herkesinki boş merak

Ben kendimede sürekli erkek hissettim ama olmadi doktor kıza benzetti:) Ya gerçekten hamileliğim o kadar değişiktiki diğerlerine göre baya bi umutlanmistim. Nasip kısmet işte:)
Kesinlikle nasip kısmet.kayınvalidem ve görümcemin 4 kız olduktan sonra erkek olması için taktikleri nedir size söyleyeyim de gülün biraz ,ama tutmuş enterasan bir şekilde.hurafe tabi.son kız çocuğun adını şükran koyduktan sonra erkek çocukları olmuş.ve bu toplumda çok yaygın güneydoğu Anadolu bölgesindeyim bu arada.şükran isimli kızlardan sonra genelde erkek ,duyunca çok şaşırmıştım.

Sanki ne fark eder :) Alışverişi anne baba yapacak, ismi anne baba koyacak, biz dışında herkesinki boş merak

Yorgan yaptıracakmış, kendince hazırlıkları varmış
Dedim anne sağlıkla kavuşalım da, eşya dediğin cebinde paran varsa 1 günde düzülüyor.

Bir arkadaşım hamileydi, en son oda takımını almaya giderken gördüm. 7,5 aylık hamileydi, bir anda bebeğini kaybetti ve kızı da son anda kurtardılar. Kuzenime doktorlar demediğini bırakmadılar, ilk ayları atlatacağına inanmıyorlardı, kız sevincini yaşayamadı. Ama şimdi nasipse 2 haftaya alacak bebeğini kucağına. O yüzden başından beri sağlıkla kucağa almaya dua ediyorum hem kendim hem diğer tüm hamileler için. Varsın rengi eksik kalsın yorganın :)

Bilseydim bende Son kızın adını şükran birakirdim. Benim Son kızın adı Zehra ama bundan sonra Şükran diye cagiracam

Benim annem doktoruna sormuş bu işin sırrı var mı ?ne yapayım? diye, Doktor günleri var demiş tam hatırlamıyorum da, mesela adet başından sayıyorsun 14. gün erkek gerisi kız gibi birşey demiş, annem onu uygulayarak erkek kardeşime hamile kalmış. O zamana kadar da Veysel Karanilerde geziyormuş oğlu olsun diye. Babaannem hırs yaptırmış kadına

Benim adetim bittiği gibi kocam bana tecavüz etti o zaman kaldım. Onunla küstüm zorla yapmıştı. Şimdi düsununce güzel geceydi ya
Neyse Velhasıl benim bebisimde o gecenin eseri

valla bende eşim erkek istiyo diye hep erkek erkek yemiştim kafayı. geçen gün bana diyoki kız olsa daha tatlı bıcır bıcır dedim senin yüzünden ne istediğimide şaşırdım, cnsiyet belli olsun sana söylemicem bile. kahkaha atıyo

Unisex yaptırsın :) Zaten nevresim takımı kullanacaksın gözükmeyecek ki rengi falan. Kesinleşince annene söylersin cinsiyeti o önemli değil, gerçi onlarda içinde tutamıyor, şimdi düşünüyorum benim annem biliyor diyelim, bebeğe zıbın alacak, gider mağazadaki kıza erkek torunum olacakta ona alıyorum der

bizde eşimle anlaştık hiç kimseye söylemicez cinsiyetini, hamilelik duyuldu cinsiyeti için çatlasınlar dedik

Biz oğlumu sünnet ettirdiğimizde 3,5 aylıktı. İyi ki yaptırmışsız diyoruz. İçinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…