2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaslar henuz 17 aylik bebegi olan taze anne olarak size nacizane bir tavsiyem var.hamilelik bir sekilde bitiyo bebek bakımınıda bir sekilde cozuyosunuz kisa surede pisik icin kantaron yaginin en organigini bulup tirnak kesmenin uzmani
bez degistirmenin emzirmenin ustasi oluyorsunuz simdi endise ettiginiz konular da 1 2 ayda uzman oluyorsunuz.o yuzden nacizane tavsiyem mesela tasiyici kullanmayi dusunuyorsaniz babywearing gruplarina joimove gruplarina uye olmaniz hem sling veya neko todler gibi urunleri 2.el alabilirsiniz hem erkenden dogru tasiyiciyi secmeyi ogrenmis olursunuz...ek gidaya gecmeden ek gida sayfalarini onden incelemenizde fayda var.cunku hem saglik ocagi hemde medikal park gibi bir hastanenin cocuk doktoru ek gidaya baslarken kahvalti onerisi olarak labne bebek BISKUVUSI filan oneriyo...piyasada satilan cici bebelerin bebek beslenmesinde hic bir yeri yok.ara ogun olarak aptamilin hippin irmikli pekmezli kasik mamasini yaziyo ve heycanla gidip aliyosunuz sonra bakiyosunuzki irmikli mama pisirmek 10dkymis aslinda,evde peynir yapmak yarim saat bebek biskubusnun kivami tutmuyorsa baslangic icin aşçı anneninkilerden siparis verebilirsiniz pekmezin en guzelini en dogalini fermentemutgagim dan blw marketimden pek cok yerden alabilirsiniz.o yuzden önden ufak ufak vaktiniz bol kafaniz yerindeyken arastirin derim.pinterestten montessori etkinlikleri 0 3 ay etkinlikleri v.s. gibi basliklarla bebeginizin emici beynini gelistirebilecek oyunlar aktiviteler simdiden pinterestten bir dosya açın derim.ilk adim ayakkabisini arastirin kas gelisimini motor gelisimini destekleyen egzersizlere bir goz atin hangi ayda hangisine baslayabileceginizle ilgili ufak fikir edinin....akil vermek gibi olmasin simdi hazir kafaniz yerindeyken ön arastirmalara baslayin.dogumdan sonra gelen giden uyku duzeni emzirme duzeni derken hop 6 ay geciyo anlamiyosunuz bile

teşekkür ederiz arkadaşım. ama ben bu dediklerinin hiçbirini bilmiyorum. nerden başlayacağımı da bilmiyorum. gerçi ben hayatta bir şeyi beceremediğimden anneliğimden de umudum yok açıkçası. karnımdakini hem seviyorum hem ona acıyorum.

Seni cok iyi anliyorum gercekten ve dedigim gibi dogumdan 3 4 ay sonra inan hepsinin uzmani olcaksin bende uni mezunu mastr yapmis iyi egitimli biri olarak cagdas annelerin kahvaltisina gitmistim kizim 3 aylikti...kendimi marstan gelmis gibi nereye dustum ben ne cahil insamisim derken buldum.... o yuzden nacizane boyle bir tavsiyede bulunmak istedim.önden ufak ufak incelemeye baslarsaniz hem fikriniz olur hem zamaniniz bol oldugu icin rahat rahat okur arastirir kendiniz icin en uygun en dogru olani secersiniz

Kızlar çok şükür 14. Haftanın ortasında ne kusmam kaldı ne bulantı. 15 olduk bugün oruç bile tutabildim hiç zorlanmadan. Daha randevuma bir hafta var , midemde ki o şişlikte indi şimdi normal boyutta. biz evhamlıyız ya bu seferde bunlar acaba normal mi diye kuruyor insan. Zaten bebişi de hiç hissedemiyorum. Şuan bu haftalarda olan arkadaşlar sizin durumunuz nasıl. İçim biraz rahatlasın

Canım benim ne kadar ayrıntılı anlatmışsin valla ikinci çocuk olmasına rağmen benim bile gözüm korktu okurken maşallah senin çocuğun çok şanslı canım ama ben anneliğin iç güdüsel olduğuna inananlardanim. Özellikle de bebek zeka kartlarını filan çok gereksiz buluyorum. Ben çocuğumu seversem ve onunla oyun oynarken zevk alırsam o zaten herşeyi kendi öğreniyor. Maşallah 6aylik emekledi 10 aylık yürüdü 2 yaşına gelmeden konuşmayı söktü renkleri ve sayıları bile biliyor. Ben ona öğrensin diye hiç bir çaba harcamadım sadece çok sevdim ve onunla çok eğlendim. Hiç bir etkinlik araştırmadım o kendi etkinliğini kendi buldu hep mesela bu aralar yastık savaşı yapiyoruz ve yatakta zipliyoruz bilmiyorum bu etkinliği herhangi bir uzman öneriyor mudur ben mesela müziğe yatkın bir insanım o yüzden her yaptığım şeyi şarkıyla yaptım. Youtube da Sevimli dostlarin şarkılarına göz atın mesela orada her konuyla ilgili şarkı var. Benim taktiğim de bu oldu. Topla topla topla odanı diye şarkıya başlıyorum hemen oyuncaklarını topluyor maşallah (tabi işine gelince)

Okuyan annelere fikir olsun. Benim elimden gelen annelik bu kadar. Yine de oğlum için mükemmel anne olduğuma inanıyorum :)

Şimdi kızacam ama sana ne basaracaktin daha kimseye muhac olmadan parani kazanıyorsun okulunu okudun mesleğin var ve nasıl hır mucizeye sahipsin farkına var 7 yıldır bi tarafımı yırttım anne olabilmek için şu an hormonların ve insandan bozma kocan yüzünden böle düşünüyorsun ama kusura bakma izin vermiyorum kendini böyle değersiz hissetmene!!!

Harika fikirler
Ben de bunların neresinden başlasam araştırmaya diyordum
Yakında sistemli şekilde hepsini araştırıp dosyama ekliycem
Teşekkürler :)

Zaten olay o cocugunla oynamak ve cok sevmek gerisi destek işte :)

Hala erkek diyorum Bir öksürseydin ya, uyanmasada pozisyon değişirdi :))

En bilimsel açıklamayı yapmışsın canım aynen dediğin şekilde

Maşallah ozaman Rabbim askerliğini damatlığını da göstersin inşallah

Sana kendini bu kadar işe yaramaz, mutsuz hissettiren şey evliliğin, o da kendi başına başaracağın birşey değildi, olmadıysa eşinin de payı var. Bu şekilde üzerinde psikolojik baskı kurmasına, manen seni sömürmesine izin vermemelisin, boşanmak için doğumu beklemene bile gerek yok, topla valizini koy kapının önüne, sana şu süreçte destek olmamış ki doğum da olsun. Zaman dilimi önemli değil, kangren olmuş bir uzuv var hayatını riske atıyor kes at. Sonra rahat rahat doğumunu planla, bebeğine isim seç, geleceğini hayal et ama önce mutsuzluğunun sebebini çöz.

Evet bu adam hayattan soğuttu beni. Ama sakinleştim. Modum çok yüksek değil fark ettiğiniz gibi, moralim bozuk ama yemeğimi filan yedim, dinlendim. Teşekkür ederim ilgin için, atlatacağım

Haftasonu annemle yüzyüze konuşacağım. Bu ruh halini ancak annemle atlatırım. Eğer o da bekleme derse bir an önce bitsin bu iş. Bebek doğsun falan diyordum ama doğsa ne olacak adam merhametsiz. Loğusalık döneminde daha çok yıpratır bu beni. Teşekkür ederim sağolun.

Evet bu adam hayattan soğuttu beni. Ama sakinleştim. Modum çok yüksek değil fark ettiğiniz gibi, moralim bozuk ama yemeğimi filan yedim, dinlendim. Teşekkür ederim ilgin için, atlatacağım
Tabiki atlatacaksin çünkü sen bir kadınsın hemde annesin senin önünde hiçbir şey engel olamaz aşar ezer gecersin.sana guveniyorum

Bu en son ki resmî cuma günü gidecez cinsiyet için sence ne pinkstrap

Eklentiler

• EB8EC12F-BE16-4ABD-A38D-D2A67C6FAC24.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 114
  • 94203E92-696D-427F-8D93-218F9FADB1C5.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 115
  • C47370F5-D557-44F7-A720-E2DFCDCBEF62.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…