2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
nrine nrine
Bu ikisinin birleşmesi sırasında erkeğin menisi kadınınkine galip gelirse, Allah’ın emriyle oğlan doğar. Kadının menisi erkeğinkine galip gelirse, Allah’ın emriyle kız doğar.
hadi bakalım :-)

Bilmiyorum ki canım. Bende istemiyorum ayağına yatiyordum ama hoşuma da gidiyordu. :oops:Artık hayırlısı olsun yapacak bişey yok. Şimdi kiz olursa ben utanacam. Sanki dünden hazirmisim adamın saldirmasina gibi olacako_O

Bilmiyorum ki canım. Bende istemiyorum ayağına yatiyordum ama hoşuma da gidiyordu. :oops:Artık hayırlısı olsun yapacak bişey yok. Şimdi kiz olursa ben utanacam. Sanki dünden hazirmisim adamın saldirmasina gibi olacako_O

Sen bize kız taktiği ver biz sana erkek taktiği verelim :D

Ben de sanırım ikinci oğluma yumurtlama gününde hamile kaldim :) ilk oğlum ne ara oldu hiç bir fikrim yok çünkü doktor yüzde yüz hamile değilsin dedi ve 3 hafta sonra 5haftalik hamilesin dedi :D

Arkadaslar merhaba, bugun 2li test icin gittim doktora. Kan verdim, muayenemi oldum cok sukur. Sizlere sormak istedigim bisey var; 2li test sonucunuzu baska bir doktora daha sordunuz mu ya da ayrintili ultrasonu baska bir doktorda daha oldunuz mu? Benim gittigim hastanede renkli ultrason yok bu farkeder mi, ne tavsiye edersiniz? Konustugum bazi kisilerin doktoru kendi bakmamis ayrintili, baska bi doktora yonlendirmis. Ayrintilida kastim ense kalinligi, burun vs..
Benim doktorum kendi bakmadı perinatoloğa yonlendirdi, her doktorda bu uzmanlık yok..Ayrıntıli renkli ultrason yaomiyorlar canım zaten normal ultrasondan bakilıyo sadece ayrintilı inceliyor

nrine nrine
Bu ikisinin birleşmesi sırasında erkeğin menisi kadınınkine galip gelirse, Allah’ın emriyle oğlan doğar. Kadının menisi erkeğinkine galip gelirse, Allah’ın emriyle kız doğar.
hadi bakalım :-)

Canım ben de bilgilerimi söyliyim adetten yıkandıktan sonraki ilk 5 gün erkek sonraki günler kız, sağ tarafa uyuman gerekiyo birde sağ yumurtalıktan hamile kalırsan erkek sol yumurtalıktan kız diye biliyorum çoğu kişide tuttu çevrem de

Sen bize kız taktiği ver biz sana erkek taktiği verelim :KK70:

Ben de sanırım ikinci oğluma yumurtlama gününde hamile kaldim :) ilk oğlum ne ara oldu hiç bir fikrim yok çünkü doktor yüzde yüz hamile değilsin dedi ve 3 hafta sonra 5haftalik hamilesin dedi :KK70:

Valla bende hiç taktik yok. Esim tır şoförü şehir dışına ve yurt dışına çalışıyor. Ne zaman yakalarsak işte :dondurma::halay:

Canım ben de bilgilerimi söyliyim adetten yıkandıktan sonraki ilk 5 gün erkek sonraki günler kız, sağ tarafa uyuman gerekiyo birde sağ yumurtalıktan hamile kalırsan erkek sol yumurtalıktan kız diye biliyorum çoğu kişide tuttu çevrem de

E senin söylediğine göre benimkinin erkek olmasi lazim. Adet bittikten ilk 5 gün içinde hamile kaldım. Bebek hep sağda zaten. Söylediğin şeyleri bende duymuştum ama bende niye tutmuyor bilmiyorum:KK43:

bendd bunun cok cesadufu oldugunu dusunuyorum cunku cinsiyeti erkek spermi belirler kadinnerden yumurtlarsa yumurtlasin y kromozomu onde gittiyse erkektir kadinin yumurtasi cinsiyeti belirlemez

E senin söylediğine göre benimkinin erkek olmasi lazim. Adet bittikten ilk 5 gün içinde hamile kaldım. Bebek hep sağda zaten. Söylediğin şeyleri bende duymuştum ama bende niye tutmuyor bilmiyorum:KK43:
canim benim bebekte sagda ama kizz :)

Tek yumurtalığı olup hem kızı hem oğlu olanlar var canım, sağla solla alakası yok yani. Sonuçta cinsiyette mesele bizim yumurtamız değil, erkeğin spermi. Ayrıca her ay hem sağda hem solda yumurta olmuyor ki bir tarafa yatınca o tarafa tutsun...

Doktorlar genelde yumurtlama günü birliktelik olursa erkek oluyor, çünkü y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı gidip hemen ölüyor, yumurta günü öncesinde birliktelik olursa kız oluyor, çünkü x kromozomu taşıyan spermler 2-3gün canlı kalabiliyor diyorlar diye biliyorum. Daha bilimsel, daha mantığa yaktın geliyor bu açıklama bana :-)

Hayırlısı olsun canım. Benim 4 tane kızım var zaten 5. de olsun sıkıntı yok. Allah yardım eder. Eşim için çok istiyordum ama ne yapalım nasip.
canim benim gecen okudum kiz evlat herkese nasip olmaazmis 4 kiz ebladini en iyi sekilde yetistirip ve ahlakli insanlarla evlendirdiginde kiz babasi cennetlikmis rabbimin size hediyesidir belkide bu

Tek yumurtalığı olup hem kızı hem oğlu olanlar var canım, sağla solla alakası yok yani. Sonuçta cinsiyette mesele bizim yumurtamız değil, erkeğin spermi. Ayrıca her ay hem sağda hem solda yumurta olmuyor ki bir tarafa yatınca o tarafa tutsun...

Doktorlar genelde yumurtlama günü birliktelik olursa erkek oluyor, çünkü y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı gidip hemen ölüyor, yumurta günü öncesinde birliktelik olursa kız oluyor, çünkü x kromozomu taşıyan spermler 2-3gün canlı kalabiliyor diyorlar diye biliyorum. Daha bilimsel, daha mantığa yaktın geliyor bu açıklama bana :-)
ben asilama oldum spermler catlatma igensinden 50.saattemi ne konuldu kiz oldu ama :)

Aynen öyle..Bide aklima takılan aynı anda alınan spermleri aldılar o zaman dondurulmuslarında cinsiyeti aynıdır
Bende bi dönem bunu düşünmüştüm ama ikiz olan bir kız bir erkek olan var bizim embrioglar biliyorlar cinsiyeti ama ülkenizde yasak diye solemiyolar.bnm sipa 15 haftalık ama 1 yaşını 1 mayısta doldurdu :))) bizimki çok değişik bir durum külliyen belirsizlik:)))

Y Ysmnzgr canım ne yaptınız sünnet oldu mu oğlun?
Canım merhaba. Evet canım sabah 10.25 te aldılar 10.40 da çıktı. Çok şükür iyiyiz :) ayaklandı tabi geziniyor bende peşinden yanlış hareket yapmasın diye tahmin ettiğim gibi zor geçmedi fakat en büyük bizimki idi:)) onların çok daha rahattı. O yüzden bir oğlum daha olursa kesinlikle bekletmem.

Back
X