2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Emira SY
Son adet tarihi:26 ocak 2018
Beklenen Doğum tarihi: 2 kasım 2018
Kaçıncı çocuğum: 1

Aynı durumdayız canım benimde raporum bitti iş başı yaptım bugün ve haftaya kusarak başladım ( gerçekten evde olmak harikaydı evde olanlar kıymetini bilmeli
Gratiste magaza muduruydum yeni magaza acilisi yapmistik ve mudur yardimcim yoktu...her gun 14 15 saat ac kapa yapiyordum ayakta duramiyordum haftalik izin yapamiyordum 4 hafta oyle calistim sanki 4 yil gibi.acimasiz simarik yeni is basi yapmis personel...onlara egitim vermem lazim ne mumkun ögürmekten kusmaktan konusamiyodum...gercekten o kadar iyi biliyorumki o halde calismayi...Allah yardimciniz olsun...

Ahhhh kuzuuuum evliliklerde olur dicem ama buda olmaz ama ya üstelik sen bu durumdayken, bu kadar vicdansız mı? Sana git diyecek kadar..Tabiki gitme, cok istiyorsa o defolsun ki görduğüm kadariyla sende onu defetmeye kararlısın..Allahim yardimcin olsun zor bir sureç hemde senin açından 2 katı zor bir sureç..Ama eminsen kararindan hiç cekme bu adamı sanada yazık

Hastaneye gidip mi aldin sirayi nasil aldin

Ya iyi insan olmak kolayken herkes neden zorunu seçiyor aklım almıyor... Allah yardimciniz olsun

Ya çok sevindim insallah cabucak atlat ya

Kızlar merhaba 3 4 gündür giremiyordum baya mesaj birikmiş 700 küsürcük hepsini okumaya vaktim yok ama yavaştan başladım :) inşallah hepiniz iyisinizdir bebişlerinizle beraber. Baktım cinsiyet giren sayısı artmış eşitlenmiş bu cumartesi kontrolüm var benim de o zaman kesinleştiririz inşallah baya heyecanlıyım.

Slm kızlar. Dayanamadim az önce hastaneye gittim cinsiyet için. Doktor bebek çok hareketli bacakları kapalı dedi. Belki açar diye bekledik. Arada açıp kapatıyor gördüğüm kadarıyla kıza benziyor dedi. 1 ay sonra ayrıntılı ulturasona gönderecem o zaman tam belli olur dedi.

amin canım tabiki hepimizin derdi de çektiği de farklı Allah herkesin yardımcısı olsun resmen akşam olmuyor. Önümde ki işler dağ gibi nasıl kalkcam üstünden bilmiyorum. Ama Bebeğim için sabrediyorum. O herşeye değer. Çoğu gitti azı kaldı en yakın zamanda bulantılarda geçecek inanıyorum Allahın izniyle.

Arkadaslar merhaba, bugun 2li test icin gittim doktora. Kan verdim, muayenemi oldum cok sukur. Sizlere sormak istedigim bisey var; 2li test sonucunuzu baska bir doktora daha sordunuz mu ya da ayrintili ultrasonu baska bir doktorda daha oldunuz mu? Benim gittigim hastanede renkli ultrason yok bu farkeder mi, ne tavsiye edersiniz? Konustugum bazi kisilerin doktoru kendi bakmamis ayrintili, baska bi doktora yonlendirmis. Ayrintilida kastim ense kalinligi, burun vs..

Renkliye gerek yok, sadece kendi doktorum baktı, 2'linin sonucuna sorun yoksa başka doktora ihtiyaç duymuyorsunuz zaten, kendi doktorunuz her muayenede kontrol ediyor.
Sizin renkli dediğiniz farklı, Ayrıntılı ultrason 17-24 haftaları arasında yaklaşık 45 dakika bebeğin damarlarına kadar bakılan, varsa hastalığı saptanılan ultrason. Ayrıntılı ultrason benim için çok önemli o yüzden de Prof. Perinatolağa gitmeyi düşünüyorum, kendi doktorlarımız yapmıyor zaten, ya radyalog bakıyor, ya perinatalog. Özelde 250 liradan 750 liraya kadar fiyatları var. Devlet hastanelerinde önceden randevu alarakta baktılabilir.

Son düzenleme:
Ben detayli ultrason konusunda sansliyim çünkü kendi doktorum yapıyor herseyimi. Ikili ayrintili seker olcumu vs herseyi. 4 sene evvel 180 odemistim ayrica muayene.parasi almamisti o yapmisti Allahtan her konuda yetkin belgeleri var hakim olabiliyor tümüyle . Muhakkak zam gelmistir ama yinr muayene odemeden olacağı icin fazla pahaliya gelmez diye düşünüyorum bizimki

Göstermemeye kararlı desene :) Hayırlısı olsun ya

Canım hayırlısını sağlıklısını versin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…