2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Öyle düşünme ,o ev senin ve yavrunun ,isterse kendi gidebilir.kızgınlıkla erkekler böyle şeyler söylüyor maalesef.şanssız hissetme,inan milyonlarca kadın seninle aynı durumda.ve şunu da ekleyeyim sen bebeğinle güzel bir yaşam kuracaksın isterse eşin bu yaşama katılır isterse katılmaz ,sen yine mutlu yaşamaya devam edeceksin.zor tabi insan sevdiği adamın düşünceli olmasını istiyor.haklısın sen ama lütfen ümitsiz olma.bebek doğduktan sonra inş düzelecektir.

ben senin evine gelmedim sen benim evime, şehrime geldin diyor. ona göre mantıklı olan benim gitmem. ama bugün odama çekilip ne derse desin cevap vermeyeceğim.
Ne ala memleket, ana baba evinden güle oynaya iste kızı, evlen, kendi çocuğuna hamile bırak sonra git de.
Gitme çıkma yavrum. Şiddete varan bir hareketle evden çıkarmaya girişirse de polis çağır tutanaklara geçsin.
Malesef erkeklerin kovduğu değil de, kadının evden ayrılması evi terketti olarak görülüyor boşanma ve velayet mahkemesinde.
Valla bu yarım akıllı adamlara bu akılları da kim veriyorsa bravo! Bizim gibi erkek forumları mı var acaba?
Ben de sana çıkma gitme diye akıl vereyim. Bu iş boşanmaya varacaksa, evi terketti diyemesin mahkemede. Malesef çok etkili oluyor.

Devlet hastanesi yada üniversite araştırma hastanesi mi gerekli yani canım çok teşekkür ederim doktorum hiç bana öyle bişey söylememişti
Ne demek canım birbirimizi böyle konularda haberdar edelim hep. Evet canım tıp fakültesi araştırma hastanesi detaylı için. Ama kalp için çocuk kardiyoloji olan çocuk hastaneside olabilir dedi bana. Ben 2sinide üniden buldum. Devlet hakkında hiç bilgim yok canım ya

C
Herhangi bi devlet hastanesine gitsem olur mu?
Mesela oturduğum semtte küçük bi devlet hastanesi var
Detaylı ultrason yok sanırım o hastanede
Oradaki doktor beni başka hastaneye gönderebilir mi?
Canım devlet hakkında bilgim yok ama hani bu işi yapan perinatolog ya onun için olmaz heralde. Bir araştırıp sormak lazım. Bir de direkt alınabiliyor üniversite hastanelerinden ya sanırım olmaz gibi geliyor. Ama tahmin sadece

sen istanbulda mıydın canım

Hanımlar çok güzel şeyler yazmışlar. Hepsine katılıyorum. Bizde zaman zaman geçtik bu dönemlerden. Çok kapıya yöneldim ama gitmedim. O yokmuş gibi davrandım. Yıllar geçtikçe o da duruldu, birbirimizi daha iyi anlamaya başladık. 8 sene çok uzun olmayabilir ama yıllar geçtikçe ikimizde olgunlaştık.
Evde o yokmuş gibi davran boşver, hemde gerilme. Misafir gibi dolaşsın evde. Laf atarsa Allaha havale et.

C

Canım devlet hakkında bilgim yok ama hani bu işi yapan perinatolog ya onun için olmaz heralde. Bir araştırıp sormak lazım
Bana da öyle geldi
O zaman mecburen büyük hastaneye randevu alacağım
Bakalım buraya da yazarım bişey öğrenirsem :)

Y
sen istanbulda mıydın canım
Yok canım manisadayım ben. Burda bile zor inşallah bulursun diye diye gönderdi. Yoksa izmire arkadaşıma göndereceğim demişti özele. İnşallah İstanbulda çok daha rahat bulursunuz su gibi akar işleriniz

Y

Yok canım manisadayım ben. Burda bile zor inşallah bulursun diye diye gönderdi. Yoksa izmire arkadaşıma göndereceğim demişti özele. İnşallah İstanbulda çok daha rahat bulursunuz su gibi akar işleriniz
anladım canım ablam yaptırmıştı sanki öyle şeyler onla bi konuşup nerede yaptırdıysa oraya gidiyim diyorum. çok teşekkür ederim bilgiler için Allah razı olsun

yazılanları okudum arkadaşlar. tabiki tecrübelerinize güvenerek sorunumu buraya yazdım. herkes gitmememde hemfikir. boşanma konusunda kusurlu sayılacağımı bilmiyordum ben sadece işin romantik kısmındayım sanırım. evet sonuçta ikamet ettiğim yer orası aksi bir durumda sen gittin diyecek.
gurursuz, onursuz bir kadın gibi görünmek istemiyorum ama evet evi bırakmayacağım ona. görmem, konuşmam.

Mide ağrısıyla uyandım sabaha geçmicek benim bu ağrılar onu anladım .. bu arada gelen geçen cinsiyet soruyor bana bilipte gizlediğimi düşünüyolar oysa açık açık dedim dr önce kıza benzyori dedi sonra erkek olabilir dedi diye Kaldı ki zaten bir evladım var niye gizlemek istiyeyim ki değil mi Ben erkek hissediyorum ama rüyalarımda hep kız görüyorum bu arada Sağlıkla sıhhatle evime gelir inşallah bebeğim

Son düzenleme:
az önce arkadaşa da dedim. gitsem bile doğumdan sonra. bunu yüzsüzlük ya da kendine yapışıyorum olarak algılamaz umarım.
Onun ne algiladigindan çok senin ve bebeğinin sağlığı önemli. Yok saymak ve bunları yasamak hele böyle özel bir dönemde çok zordur. Ama sen dua et güçlü olmaya çalış. Zaman her şeyi çözer. Sen ve bebeğin nasıl mutlu ve huzurlu olacaksaniz zaman sana onu getirsin.

Sakın evinizi bırakmayın sonradan pişman olursunuz

Canım dur bakalım karanlığın ardı ferahlıktır. Ama sakın evinden gitme. Bebeğin ve sen her şeyden önemlisiniz. Su akar yolunu bulur. Hiçbir şekilde aciz falan değilsin. Sana bu halinle git diyen adamdır! aciz olan. İşinde varmış bak ne güzel. Unutma her bebek nasibiyle gelir.onun zaten yaşaması gerekiyormuşki Rabbim nasip etmiş. Allahım şu Ramazanın hürmetine ferahlık versin gönlüne.

korkuyorum eve gitmeye de, niye gitmedin diye saydırırsa?

ben senin evine gelmedim sen benim evime, şehrime geldin diyor. ona göre mantıklı olan benim gitmem. ama bugün odama çekilip ne derse desin cevap vermeyeceğim.
Ya gerçekten sinir bi durum haz etmesi zor ama hem seni seviyorum ayağına yerinden yurdundan edip getirecek sonra çocuk istiyorum diye çok afedersin hamile bırakacak sonrada git diyecek yok öyle yağmaaa bu erkekler hakkaten odun ama bizde onlardan bizim gibi hissetmemizi bekliyoruz yanılıyoruz şimdi sen malum bir haftadır panter kesilmişsindir ki biçok kadın kavgalıyken böyle olur oda buzamana kadar anaları tarafından pofpoflanmış erkeklere ters gelir ve inada binip erkekliklerine yediremezler sen şimdi panterlikten kediliğe geç ve evi terketme bak bakalım o kendini bilmiş hatasını nasıl anlıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…