2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Acaba nasıl randevu alınıyor detaylı ultrasona?
Ben de devlette yaptırmak istiyorum ama bilemedim yöntemini.
Öncelikle sadece sen cevap verdin bunu için çok teşekkür ederim. Canım ben bulunduğum ildeki üniversiteden aldım. Bir an evvel al vermiyorlar sıra. Doktorum öyle söyledi. Bir akrabamızda günü yaklaşınca almaya gitti vermediler sıra doldu diye. Bir an evvel araştır..

az önce arkadaşa da dedim. gitsem bile doğumdan sonra. bunu yüzsüzlük ya da kendine yapışıyorum olarak algılamaz umarım.
İsterse algılasın utanmıyosa canım, canı istediğinde gel istemediğinde git diyemez kusura bakmasın.
ben senin evine gelmedim sen benim evime, şehrime geldin diyor. ona göre mantıklı olan benim gitmem. ama bugün odama çekilip ne derse desin cevap vermeyeceğim.
ay Allahım lafa bak, iç güveysi gelseymiş ozaman. evleniyosunuz tabiki belli bi yere gitmek zorundasınız. odana tamamen kendini kapatma. o evde yokmuş gibi davran tanımıyomuşsun varlığından haberin yokmuş gibi. saçmalığa bak. bol bol dua et rabbim sıkıntını hafifletsin. doğumdan sonra yoluna bakarsın illaki bi şekilde canım

Mesajlar çok olduğu için belki kimse görmemiştir arada kaynamıştır mesajın
Ben özel hastaneye gidiyorum, gittiğim yerde perinatolog da var ama eşim neden para verelim ki devlette yaptıralım detaylıyı diyor
Ben de internetten randevu almaya çalıştım ama önce normal kadın doğuma gitmem gerekiyormuş.
Orası yönlendirecekmiş.
Ankarada zekai tahir burak hastanesi var oraya kadın doğuma sıra almaya çalıştım ama alamadım.
Beceremedim resmen ya. Sen nasıl yapacaksın?
Üniversite hastanesi dolu ankara ama nereye gidip randevu alacağımı bilemedim

Ben özel hastaneye gidiyorum, gittiğim yerde perinatolog da var ama eşim neden para verelim ki devlette yaptıralım detaylıyı diyor
Ben de internetten randevu almaya çalıştım ama önce normal kadın doğuma gitmem gerekiyormuş.
Orası yönlendirecekmiş.
Ankarada zekai tahir burak hastanesi var oraya kadın doğuma sıra almaya çalıştım ama alamadım.
Olabilir canım. Neyse okuyunca arada bir sürü sıkıntısı olan arkadaşların mesajları varmış yeni fark ettim.Allah herkesin derdibe derman versin. Valla canım benim doktorum bulamazsan arkadaşıma göndereceğim hemen sıra alman gerekiyor şansını dene dedi. 6.ayın bitimine verdiler randevuyu yer varmış. Ama muhakkak 2liyi istiyorlar al onu doktorundan. Bir an evvel git daha zamanımız çok çünkü yer bulabilirsin bence. Son zamanlarda değiliz

Olabilir canım. Neyse okuyunca arada bir sürü sıkıntısı olan arkadaşların mesajları varmış yeni fark ettim.Allah herkesin derdibe derman versin. Valla canım benim doktorum bulamazsan arkadaşıma göndereceğim hemen sıra alman gerekiyor şansını dene dedi. 6.ayın bitimine verdiler randevuyu yer varmış. Ama muhakkak 2liyi istiyorlar al onu doktorundan. Bir an evvel git daha zamanımız çok çünkü yer bulabilirsin bence. Son zamanlarda değiliz

Teşekkür ederim
Bi an önce halledeyim diyorum ben de. Randevuyu önceden almak lazım büyükşehirde hiç sıra gelmez zaten :)

Teşekkür ederim
Bi an önce halledeyim diyorum ben de. Randevuyu önceden almak lazım büyükşehirde hiç sıra gelmez zaten :)

Haklısın hem avantajları hem dezavantajları var. Bemim doktorum da özel ama sağolsun bunları hep devlete üniversiteye yönlendiriyor. Ben mesela o günün ayrıntılıya girecek ilk gebesiyim. Çok önce aldığım içinmiş o da.

Haklısın hem avantajları hem dezavantajları var. Bemim doktorum da özel ama sağolsun bunları hep devlete üniversiteye yönlendiriyor. Ben mesela o günün ayrıntılıya girecek ilk gebesiyim. Çok önce aldığım içinmiş o da.
pardon kızlar galiba ben kaçırdım. kaçınca haftada gireceksiniz ayrıntılıya o_O bide doktorunuzmu istedi devlete gitmeyi. daha bana doktorum hiç öyle şeyler söylemedi fransız kaldım konuya o_O

Orası yönlendirecekmiş.
Kızlar önce fakültenin kadın doğum bölümüne gidiyosunuz oradaki Dr. Yazcak ayrıntılı ultrason için şu tarihler arasında olabilir diye o kağıtla perinotologa gidiyorsunuz ordan randevu veriyorlar direk gidenlere randevu vermiyo kadın doğuma yönlendiriyor tekrar

Herkese tesekkurederim
Cogu kisininde dedigi gibi acil doktoru abartmis.hic bir sebep olmaksizin elde ayakta kramplar olabilecegi gibi bobrekte de kramplar kasilmalar gebelikte olabiliyormus.enfeksiyon var ama o bile antobiyotik verilecek kadar yuksek degil dedi.kucuk bir tas olabilir tomografi cekemedigimiz icin goremiyoruz onuda sadece bol su ic ve nefes egzersizi yap cunki nefes al diyorum bobregin kimildamiyo bile yeterli nefes almiyosun dedi.hepsi bu kadarmis.buscapon verdi agrin baalayonca icersin dedi. Allah hic birinize yasatmasin ama olurda ilerleyen gunlerde bobrek sanciniz olursa cok korkmayin hepimize tecrube olsun:KK200:

Oh gözün aydın :KK200:
Bu kadarla geçmiş olsun inşallah.

korkuyorum eve gitmeye de, niye gitmedin diye saydırırsa?

O kadar terbiyesizlik yapabilir mi sence eşin?
Eğer o kadar da sınırı aşarsa “Doğuma kadar bir yere gitmiyorum ben, beğenmeyen defolur gider” de, çok istiyorsa da defolsun gitsin. Boşanma Durumunda bile evi terk etmek kusur sayılıyor, gitme sakın bir yere
Çocuğu kendi kendine yaptın sanki, o ne özgüven öyle git falan. Gerekirse yık ortalığı ama gitme o gitsin.

pardon kızlar galiba ben kaçırdım. kaçınca haftada gireceksiniz ayrıntılıya o_O bide doktorunuzmu istedi devlete gitmeyi. daha bana doktorum hiç öyle şeyler söylemedi fransız kaldım konuya o_O
Canım benim doktorum 2liyi yaparken dediki detaylı yapılacak sıra bulunamıypr bu işleri üniversiteler çok iyi yapıyor hemen sıranı al. Zaman yaklaşınca bulunamıyor o zaman özele arkadaşıma gönderirim dedi. Biz gittik 23.haftaya randevu verdiler. Bir gün sonrada kalp taramasına sıra verdiler.bence sorun doktorlarınıza ki bir an evvel ünilere gidip sıra almayı deneyin. Boşuna para vermeyin

Kızlar birazda bilerek yazdım bu konuyu son ana kalıp özele giden çokmuş doktprum öyle söyledi. Masraflı dönemde bir de ona para harcamayalım elimizden geliyor ise diye Bulamazsak mecbur alınacak tabi. Ama çoğu doktor söylemiyormuş. Şansonızı deneyin bakalım

Kızlar günaydınn :KK200: yeni güne kusmayla başladım :işsiz: hala bogazim agriyor :KK57: raporum da bitti isteyim:KK42:evde olmak çok güzeldi, evde olanlar kıymetini bilin :)))
Aynı durumdayız canım benimde raporum bitti iş başı yaptım bugün ve haftaya kusarak başladım :(( gerçekten evde olmak harikaydı evde olanlar kıymetini bilmeli

aydingelini aydingelini S Spizella önce kadın doğum ordan perinatolog. Yönlendiriyorlar merak etmeyin

Kızlar birazda bilerek yazdım bu konuyu son ana kalıp özele giden çokmuş doktprum öyle söyledi. Masraflı dönemde bir de ona para harcamayalım elimizden geliyor ise diye Bulamazsak mecbur alınacak tabi. Ama çoğu doktor söylemiyormuş. Şansonızı deneyin bakalım
Devlet hastanesi yada üniversite araştırma hastanesi mi gerekli yani canım çok teşekkür ederim doktorum hiç bana öyle bişey söylememişti :KK12:

ben senin evine gelmedim sen benim evime, şehrime geldin diyor. ona göre mantıklı olan benim gitmem. ama bugün odama çekilip ne derse desin cevap vermeyeceğim.
İşte fedakarlığı ben yaptım başta şimdi sıra sende diyeceksin ;) sinirleniyorum ama seni gaza getirmek istemiyorum dur bakalım gün dogadan neler dogar

Back
X