- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Öyle deme canım sen önemlisin yarın o bebek sana ihtiyaç duyacak yemeğini falann düzgün ye canım2,5 sene oldu. aslında şu anda tek derdim stresle bebeğe zarar veriyor olmak. kendinin umrunda değil zaten.
Canım hiç canını sıkma çoğu erkek böyle daha vicdansızlar kadınlara göre,sen şimdi bir karar alma sabret bol bol dua et inş düzelecektir eşin.boşuna stres yapıp çocuğuna zarar veriyorsun ,erkek beyni kadın beyni gerçekten farklı çalışıyor ve tabi Ortadoğu’da anneler ve babalar erkekleri pohpohlayarak büyüttükleri için sonuç çoğu empati eksikliğiyle büyümüş insanlar oluyor.kızlar erkekler neden bu kadar vicdansız. tam bir haftadır kavgalıyız kendisiyle. dün en sonunda bana git bu evden dedi. çocuk ne olacak, nasıl olacak diye sormadı bile. normalde de tepkisiz ilgisiz bir adamdı. ama bu zamanda bunu yapmasını beklemezdim. son zamanlarda ilişkinin yürümeyeceğini ben de anlamıştım, boşanmayı ben de istiyorum ama bebek doğduktan sonra demiştim ben. yani davranışlarını görseniz tam bir dengesiz. bir de isteyerek hamile kaldım ben. yeri geldiğinde sevdiğine inandırmayı çok iyi bildi ve ben nasıl bir adam olduğuna hiç karar veremedim. bir baktım iyi bir baktım berbat acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye diye sürdü bu evlilik. hislerimden emin olamadım.
bir çocuğumuz olsun diyen kendisiydi ilk fırsatta git diyen de kendisi. gece hiç uyumadım. hıslıyım ve bu hırs beni mahvedecek.
Canım hiç canını sıkma çoğu erkek böyle daha vicdansızlar kadınlara göre,sen şimdi bir karar alma sabret bol bol dua et inş düzelecektir eşin.boşuna stres yapıp çocuğuna zarar veriyorsun ,erkek beyni kadın beyni gerçekten farklı çalışıyor ve tabi Ortadoğu’da anneler ve babalar erkekleri pohpohlayarak büyüttükleri için sonuç çoğu empati eksikliğiyle büyümüş insanlar oluyor.
Çok sağol canım insallahBenimde bünyem çok kuvvetlidir kolay kolay grip olmam ama bu sefer 1 saatte geçti eşimden bana
doktorum bana eczaneden herhangi bi c vitamini al, okyanus suyunu da burnun için alırsın yeterli demişti. ben ikisinide almadım ama aklında bulunsun. inşallah çabucak geçer
Canım öncelikle Allah yardımcın olsun böyle zamanlarda neden uzerler anlamıyorum ama malesef oluyor bazen sakin ol demesi kolay biliyorum ama olsun sen evden falan gitme sakın sessiz kal bı sure biraz toparlan mantıklı bir yol düşün ama evden gitme sakinlestigi zaman bir destek almayı dener belki şuan ayrılık hayatı dahada zora sokabilir bizlerinde duasindasin Allah hayırlı olanı nasip etsin[
kafam çok karışık. bana evden git diyor.o kadar şeyden sonra ben de yüzüne bakmak istemiyorum ama. şu durumda da boşanmak istemiyorum. kendimi çok yalnız, şanssız hissediyorum. çocuğumu da çok şanssız görüyorum. bu adam boşanmasam bile işine gelmedi mi babalık yapmayacak artık bunu anladım. bilmiyorum ya çok üzgünüm.
Ben badem yağı ile zeytin yağını karıştırıp onu kullanıyorum. İşe yarar diyorlar da bilmiyorum bakıcaz. Şimdilik çatlağa dair bişey yok ama pul pul dökülüyorum. Genişlediği için heralde. Göğüslerimde pul pul hepÇatlak demişken bir şeyler kullanan var mı çatlak için. Benim böyle morumsu küçük küçük başladı sanki
Herkese tesekkurederimGunaydin, herkese iyi ve rahat bir hafta olsun.
pullubiber gecmis olsun. Iyi haberlerini bekliyoruz insallah
korkuyorum eve gitmeye de, niye gitmedin diye saydırırsa?Canım öncelikle Allah yardımcın olsun böyle zamanlarda neden uzerler anlamıyorum ama malesef oluyor bazen sakin ol demesi kolay biliyorum ama olsun sen evden falan gitme sakın sessiz kal bı sure biraz toparlan mantıklı bir yol düşün ama evden gitme sakinlestigi zaman bir destek almayı dener belki şuan ayrılık hayatı dahada zora sokabilir bizlerinde duasindasin Allah hayırlı olanı nasip etsin
Çok şükür canım geçmiş olsun :)Herkese tesekkurederim
Cogu kisininde dedigi gibi acil doktoru abartmis.hic bir sebep olmaksizin elde ayakta kramplar olabilecegi gibi bobrekte de kramplar kasilmalar gebelikte olabiliyormus.enfeksiyon var ama o bile antobiyotik verilecek kadar yuksek degil dedi.kucuk bir tas olabilir tomografi cekemedigimiz icin goremiyoruz onuda sadece bol su ic ve nefes egzersizi yap cunki nefes al diyorum bobregin kimildamiyo bile yeterli nefes almiyosun dedi.hepsi bu kadarmis.buscapon verdi agrin baalayonca icersin dedi. Allah hic birinize yasatmasin ama olurda ilerleyen gunlerde bobrek sanciniz olursa cok korkmayin hepimize tecrube olsun
Şimdi saçma olacak belki ama kendi evinizmi bir işin gecinebilecegin bir gelirin varmi? Sen niye gidiyosun çok istiyosa kendi gitsin sonuçta seninde evin orasikorkuyorum eve gitmeye de, niye gitmedin diye saydırırsa?
var çalışıyorum. o konuda problem yaşamam.Şimdi saçma olacak belki ama kendi evinizmi bir işin gecinebilecegin bir gelirin varmi? Sen niye gidiyosun çok istiyosa kendi gitsin sonuçta seninde evin orasi
Hay Allahım hamile insana yaşattırılabilecek en kötü şeyi yaşattılar yani sana. ne kadar duygusuzlar ya. çok şükür ki öyle bişey olmamış çok sevindim canım senin adına. inşallah bidaha yaşamazsın.Herkese tesekkurederim
Cogu kisininde dedigi gibi acil doktoru abartmis.hic bir sebep olmaksizin elde ayakta kramplar olabilecegi gibi bobrekte de kramplar kasilmalar gebelikte olabiliyormus.enfeksiyon var ama o bile antobiyotik verilecek kadar yuksek degil dedi.kucuk bir tas olabilir tomografi cekemedigimiz icin goremiyoruz onuda sadece bol su ic ve nefes egzersizi yap cunki nefes al diyorum bobregin kimildamiyo bile yeterli nefes almiyosun dedi.hepsi bu kadarmis.buscapon verdi agrin baalayonca icersin dedi. Allah hic birinize yasatmasin ama olurda ilerleyen gunlerde bobrek sanciniz olursa cok korkmayin hepimize tecrube olsun
canım bu konuda ne denir bilmiyorum ama bu halinle kurulu düzenini bırakıp gitmesi gereken sen değilsin. saydırırsa sende ona saydır hamile hamile nerede kalacaksın ne ara düzen oturtacaksın ? niye sen gidiyosun eğer seni görmek istemiyosa o gitsin. Allahta islah etsin bildiği gibi yapsınvar çalışıyorum. o konuda problem yaşamam.
Canım benim ozaman sen gitme biyere sorun çıkaran kendisi çok istiyosa gidebilir ama sen ona gitte deme sadece bu evden gitmeyeceğini söyle ama sakin ol bebeğini düşün hakkımızda hayırlısı hayat bazen zor oluyor hepimiz için başka sınavlar varvar çalışıyorum. o konuda problem yaşamam.
Ben iki gün tutuyorum bi gün tumuyorum ama herkes kızıyo cunku ben iftarda ve sahurda da bisey yiyemiyorum gerci tutmasam yine gün icindede bulantilardan yiyemiyorum insallah iyidir bebegim.Kızlar oruç tutan var mı?
bu evlilik bitecekse bile doğumu beklemek istiyorum. bir de gitsem anneme ne diyeceğim? babam vefat etti kadın yalnız. üzülür, ona da yük olmak istemiyorum.Canım benim ozaman sen gitme biyere sorun çıkaran kendisi çok istiyosa gidebilir ama sen ona gitte deme sadece bu evden gitmeyeceğini söyle ama sakin ol bebeğini düşün hakkımızda hayırlısı hayat bazen zor oluyor hepimiz için başka sınavlar var
az önce arkadaşa da dedim. gitsem bile doğumdan sonra. bunu yüzsüzlük ya da kendine yapışıyorum olarak algılamaz umarım.Hay Allahım hamile insana yaşattırılabilecek en kötü şeyi yaşattılar yani sana. ne kadar duygusuzlar ya. çok şükür ki öyle bişey olmamış çok sevindim canım senin adına. inşallah bidaha yaşamazsın.
canım bu konuda ne denir bilmiyorum ama bu halinle kurulu düzenini bırakıp gitmesi gereken sen değilsin. saydırırsa sende ona saydır hamile hamile nerede kalacaksın ne ara düzen oturtacaksın ? niye sen gidiyosun eğer seni görmek istemiyosa o gitsin. Allahta islah etsin bildiği gibi yapsın
Haklısın sakin kalmak lazım sorunları yaşarken zor oluyor ama.... Beklemek en güzeli belki pişman olur. Rabbim yavrunu sana bağışlasın sağlıkla sıhhatle inşallahbu evlilik bitecekse bile doğumu beklemek istiyorum. bir de gitsem anneme ne diyeceğim? babam vefat etti kadın yalnız. üzülür, ona da yük olmak istemiyorum.
Tatlım kocan olacak kişiye şunu söylersin biri evi terkedeckse o erkektir kadın değil! !! Nefsine agir gelen hakkına hayırlısıdır unutma.erkekler sanırım baba olmak isteyip oluncada korkuyorlar.tepkileri bizimki gibi degil anlayamıyorlar. Biraz sakin olmakta fayda var şanssız olanda sen değilsin bebeğin hiç değil unut çıkar bakam o fikri aklından[
kafam çok karışık. bana evden git diyor.o kadar şeyden sonra ben de yüzüne bakmak istemiyorum ama. şu durumda da boşanmak istemiyorum. kendimi çok yalnız, şanssız hissediyorum. çocuğumu da çok şanssız görüyorum. bu adam boşanmasam bile işine gelmedi mi babalık yapmayacak artık bunu anladım. bilmiyorum ya çok üzgünüm.
ben senin evine gelmedim sen benim evime, şehrime geldin diyor. ona göre mantıklı olan benim gitmem. ama bugün odama çekilip ne derse desin cevap vermeyeceğim.Tatlım kocan olacak kişiye şunu söylersin biri evi terkedeckse o erkektir kadın değil! !! Nefsine agir gelen hakkına hayırlısıdır unutma.erkekler sanırım baba olmak isteyip oluncada korkuyorlar.tepkileri bizimki gibi degil anlayamıyorlar. Biraz sakin olmakta fayda var şanssız olanda sen değilsin bebeğin hiç değil unut çıkar bakam o fikri aklından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?