2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canımmm amin inşallah dualarımdasın benimkide daha ihtimal çok ümitlenmek istemiyorum daha bi iki hafta sonra yine sonuçlara gidince baktıracağım

Allah razı olsun canım. İnşallah Rabbim gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin
Canım resim bana ait karıştırdın galiba ve sen bana erkek demiştin zaten
Yatış şekline söyledi. Benim bebişde böyle dümdüz uzanmistı ya ona dedi.

Cinsiyet öğrenen anneler özelde mi öğrendiniz yoksa devlette mi? Devlet şimdi söylemez sanki

Pazartesi devlete gittim sanki kız ama haftaya belli olur dedi.carsamba da özele gittim baya baktı ama kendini göstermedi.persembe özele gidicem testler için belli olur dedi bakalım artık

Canım resim bana ait karıştırdın galiba ve sen bana erkek demiştin zaten
Yok canım öncelikle hayırlı olsun Karıştırmadım, nrine buna benzer bir ultrason koymuştu ona kız demiştim, geçende konuşurken fikrimi değiştirdim, muhabbet o yani. Yoksa biliyorum resmin senin olduğunu. Emira SY bilemedim diye parmağını gözüme sokarken, durun leynn bizimkini bildi diye kahramanca bir giriş beklerdim

Oyyyy kuzummm alındınmı yerim seni
Sen bana bugün yorum yapmadın çok çok önce yapmıştın bunu bikaç kere dile getirdim zaten niye ısrarla yazmadım çünkü doktor bile ümitlenme dedi helebi kesinleşsin söz bangır bangır bağırcam pinkstrap bildi diye

O muhteşem girişi ben yapacam Allahın izniyle. Bekle beni pinkstrap bacim

Yok sana alınmadım Rabbim tamamına erdirsin inşallah Emira SY tarafından eziklendim ona triplerim

O muhteşem girişi ben yapacam Allahın izniyle. Bekle beni pinkstrap bacim
İnşallah canım inşallah, Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin

Maşallah Allah bağislasin. Vallahi şeytan banada diyor kalk git hastaneye.
Ya ben seninkini cok merak ediyorum nezaman gideceksin muayeneye. Biz de 4 kız 1 erkek kardeşiz seninkiler de oyle olur inşallah. Ama ister estemez ailede evlat ayrımı oluyor öyle de. Insallah oglun olur ve hiçbirini ayırmadan eşit sekilde buyutursun.

Ben tutuyorum 2 gün tuttum 1 gun ara verdim yine orucluyum şuan. Zorlanmadım hiç ama ben evdeyim gerekmedikçe dışarı cikmiyorum.
Bende oruç tutuyorum hiç ara vermedim de sadece susama çok oluyo bende evde olmama rağmen iftarda baya su içiyorum sende de böyle oluyor mu acaba

Bende oruç tutuyorum hiç ara vermedim de sadece susama çok oluyo bende evde olmama rağmen iftarda baya su içiyorum sende de böyle oluyor mu acaba
Ben de çok susadım. Ama normal zamanda tutarken de acikmazdim hep susuzluk çekerdim şimdi de aynı iftardan sahura en az 2.5-3 litre civarı su tuketiyorum. Ben ara vererek tutucam zaten cuma günleri kursum var ve oruç olmadığım halde cok aşırı susadım 3 litreden fazla su içtim gün boyu.

Ayyy kızlar pazartesi doktora gittim cinsiyet için göstermedi bugüne randevu vermisti, bugün gittim normal ultrasonda gostermedi vajinal baktı zorla gordü dicem ama oda kesin degil %70 erkek dedi...E 2 li deki doktor kız demişti, bu erkek diyor 2 hafta sonra kesinleşcek..Ay sinir oldum belirsizliğe..Saglıkla gelsinde niye göstermiyo dogru düzgün bu sıpa

Ben tutuyorum 2 gün tuttum 1 gun ara verdim yine orucluyum şuan. Zorlanmadım hiç ama ben evdeyim gerekmedikçe dışarı cikmiyorum.
İlk günü niyetlendim ama rahatsizlanca devamını getiremedim. Calisyorum rapor aldım pazartesi iş başı. Bugün tuttum Allah'ın izniyle. Ben de aralıklı olacak şekilde tutucam Rabbim nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…