Canımmm amin inşallah dualarımdasın benimkide daha ihtimal çok ümitlenmek istemiyorum daha bi iki hafta sonra yine sonuçlara gidince baktıracağım
Yatış şekline söyledi. Benim bebişde böyle dümdüz uzanmistı ya ona dedi.Canım resim bana ait karıştırdın galiba ve sen bana erkek demiştin zaten
Cinsiyet öğrenen anneler özelde mi öğrendiniz yoksa devlette mi? Devlet şimdi söylemez sanki
Bebeği gerekmedikçe ultrasona maruz bırakmayın bence.Pazartesi devlete gittim sanki kız ama haftaya belli olur dedi.carsamba da özele gittim baya baktı ama kendini göstermedi.persembe özele gidicem testler için belli olur dedi bakalım artık
Ya ben pek anlamıyorum ama kız mı acaba?Kızlar bi de bizi bakın neymiş bu çok merak ediyorum
Bebeği gerekmedikçe ultrasona maruz bırakmayın bence.
Niçin agresif cevap verdiniz anlamadım?Gerektiği için gitmis olabilir miyim acaba? cinsiyet öğrenmek için 2 gün arayla gidecek degilim, kaldı ki cinsiyeti bile ağzımı acip sormadim doktorlar kendisi paylasti
Yok canım öncelikle hayırlı olsunCanım resim bana ait karıştırdın galiba ve sen bana erkek demiştin zaten
Oyyyy kuzummm alındınmı yerim seniYok canım öncelikle hayırlı olsunKarıştırmadım, nrine buna benzer bir ultrason koymuştu ona kız demiştim, geçende konuşurken fikrimi değiştirdim, muhabbet o yani. Yoksa biliyorum resmin senin olduğunu. Emira SY bilemedim diye parmağını gözüme sokarken, durun leynn bizimkini bildi diye kahramanca bir giriş beklerdim
Yok canım öncelikle hayırlı olsunKarıştırmadım, nrine buna benzer bir ultrason koymuştu ona kız demiştim, geçende konuşurken fikrimi değiştirdim, muhabbet o yani. Yoksa biliyorum resmin senin olduğunu. Emira SY bilemedim diye parmağını gözüme sokarken, durun leynn bizimkini bildi diye kahramanca bir giriş beklerdim
Yok sana alınmadım Rabbim tamamına erdirsin inşallahOyyyy kuzummm alındınmı yerim seni
Sen bana bugün yorum yapmadın çok çok önce yapmıştın bunu birkaç kere dile getirdim zaten niye ısrarla yazmadım çünkü doktor bile ümitlenme dedi hele bi kesinleşsin söz bangır bangır bağırcampinkstrap bildi diye
İnşallah canım inşallah, Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin
Ya ben seninkini cok merak ediyorum nezaman gideceksin muayeneye. Biz de 4 kız 1 erkek kardeşiz seninkiler de oyle olur inşallah. Ama ister estemez ailede evlat ayrımı oluyor öyle de. Insallah oglun olur ve hiçbirini ayırmadan eşit sekilde buyutursun.Maşallah Allah bağislasin. Vallahi şeytan banada diyor kalk git hastaneye.
Ben devlette öğrendim. 16+0 görünüyordu öğrendiğimde %90 dedi. Kesin mi diye sorduğumda ultrasonda hiçbirşeyin kesinliği yoktur dedi.Cinsiyet öğrenen anneler özelde mi öğrendiniz yoksa devlette mi? Devlet şimdi söylemez sanki
Ben tutuyorum 2 gün tuttum 1 gun ara verdim yine orucluyum şuan. Zorlanmadım hiç ama ben evdeyim gerekmedikçe dışarı cikmiyorum.Kızlar oruç tutan var mı?
Bende oruç tutuyorum hiç ara vermedim de sadece susama çok oluyo bende evde olmama rağmen iftarda baya su içiyorum sende de böyle oluyor mu acabaBen tutuyorum 2 gün tuttum 1 gun ara verdim yine orucluyum şuan. Zorlanmadım hiç ama ben evdeyim gerekmedikçe dışarı cikmiyorum.
Ben de çok susadım. Ama normal zamanda tutarken de acikmazdim hep susuzluk çekerdim şimdi de aynı iftardan sahura en az 2.5-3 litre civarı su tuketiyorum. Ben ara vererek tutucam zaten cuma günleri kursum var ve oruç olmadığım halde cok aşırı susadım 3 litreden fazla su içtim gün boyu.Bende oruç tutuyorum hiç ara vermedim de sadece susama çok oluyo bende evde olmama rağmen iftarda baya su içiyorum sende de böyle oluyor mu acaba
Canim özele gidiyorum da bi faydası yok, yine göstermiyor yine göstermiyorCinsiyet öğrenen anneler özelde mi öğrendiniz yoksa devlette mi? Devlet şimdi söylemez sanki
En iyisini yapmıs doktorun..zira benim aklım cok karıstı..Bi kòz dediler bi erkekBenim de gönlümden erkek geçiyor canım hayırlısı inşallah. Doktor daha erken dedi şimdi bir şey söyleyip kafanı karıştırmayalım dedi orda 13 haftalık şimdi 15 oldu
pinkstrap
İlk günü niyetlendim ama rahatsizlanca devamını getiremedim. Calisyorum rapor aldım pazartesi iş başı. Bugün tuttum Allah'ın izniyle. Ben de aralıklı olacak şekilde tutucam Rabbim nasip ederseBen tutuyorum 2 gün tuttum 1 gun ara verdim yine orucluyum şuan. Zorlanmadım hiç ama ben evdeyim gerekmedikçe dışarı cikmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?