• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok sana alınmadım Rabbim tamamına erdirsin inşallah:KK200: Emira SY Emira SY tarafından eziklendim ona triplerim :KK12:

İnşallah canım inşallah, Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin :KK74::KK36:
Canım ya ablam şu an uyuyor, o yüzden yazamıyor, çok yorulmuş herhalde sabah :-) bu arada anneme kalsa hala kesinleşmemiştir, dönebilir bir ihtimal diyor. Galiba ablamın ilki erkek olunca ikinciyi kız olsun istiyordu annem :-)

Ya ben seninkini cok merak ediyorum nezaman gideceksin muayeneye. Biz de 4 kız 1 erkek kardeşiz seninkiler de oyle olur inşallah. Ama ister estemez ailede evlat ayrımı oluyor öyle de. Insallah oglun olur ve hiçbirini ayırmadan eşit sekilde buyutursun.

Allah razı olsun canım. Emin ol asla ayrım yapmiycam cunku buna çok karşı bir insanım. Hayırlısıyla bi olsunda onuda kız gibi büyütecem çünkü gerçekten kız çocuklarını çok seviyorum. Sadece heves. Ikisinden de olsun istiyor insan.

Canım ya ablam şu an uyuyor, o yüzden yazamıyor, çok yorulmuş herhalde sabah :-) bu arada anneme kalsa hala kesinleşmemiştir, dönebilir bir ihtimal diyor. Galiba ablamın ilki erkek olunca ikinciyi kız olsun istiyordu annem :-)
Çok normal ikiside olsun istiyoruz. Benim annem de her hamile kalana erkek olsun diyor, takım kurcaz :) O erkeği zor bulmuş, kıymetli oğlu :-)

Çok normal ikiside olsun istiyoruz. Benim annem de her hamile kalana erkek olsun diyor, takım kurcaz :) O erkeği zor bulmuş, kıymetli oğlu :-)
O da çok iyiymiş canım yaa :-):-):-)

Şimdi Yusuf paşamız da gelince annemin 3 kız 3 erkek torunu olmuş olacak :-) bizim minnoşun cinsiyeti belirlenince eşitlik bozulacak :-)

Sağol canım sanada hayırlı olsun ben inan anlamıyorum duruşundan cinsiyet tahminini zaten artık sürekli dönüyor

Canım gözün aydın bende aynı 3-4 kilo verdim
Bu seferki çok heycanlıydı baya hareketleri belli oluyordu

Canımmm amin inşallah dualarımdasın benimkide daha ihtimal çok ümitlenmek istemiyorum daha bi iki hafta sonra yine sonuçlara gidince baktıracağım

Canım resim bana ait karıştırdın galiba ve sen bana erkek demiştin zaten

Bende yatakla bütünleştim ama hiç keyifli bi bütünleşme değil

Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin Samsunun neresindesin ve hangi doktora gidiyorsun

Ohhh ne güzel canını sıkıpta tatilini tedirgin geçirtmemiş takdir ettim doktorunu sanada iyi tatiller canım

Benim ihtimali MEDİCANA söyledi
Aynen kuzum en azından insanın kafasını rahat tutuyorlar. Anne mutlu bebek mutlu oluyor :)
Bu arada Çamlıca medicana mı? Benimkide çamlıca erdem de o yuzden sordum :)

Biz de iki kız kardeşiz annemin erkek çocuklarına ayrı bir sevgisi var :))) benim bir oğlum daha olsun istiyor kız olabilir diyor yok diyor erkek o :))))

günaydın kızlar iyi hafta sonlarıı

başınız sağolsun canım rabbim dayanma gücü kuvveti versin

ayy okadar erken hissedilirmi ki o_O

maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

eneeee duruşa bakkk :nazar: tüü maşallah ona :-)

gerçekten çıkıntı mıdır o canım? o bebiş daha ufak değilmi okadar olur muymuş:KK57: maşallah ona nazar değmesin :nazar::nazar:

bende kese gözüktükten 2 hafta sonra çağrdı canım. ozaman ultrasonda kalp atışını duyup görebilmiştik. bence duyarsın diye düşünüyorum. Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Valla canım dr onu gösterdi hatta bak şu resimdede hafiften görünüyo gösterdi bu cikinti henuz tabikide tam organi olusmamıs kizlardada bazen olabiliyo sonra degisiyo dedi ama seninki pek degiscek gibi degil dedi
20180518_232605.webp

Günaydın bence doktoruna bir daha sor:)) nub çıkıntısının orada olması imkansız:)) ve usg de pipi görüntüsü böyle olmaz❤️ Üçgen veya kalp görünümlü çıkıntı olur. Doktor cihazında bakıp erkek demiştir ama bahsettiği çıkıntı o değil :)
Okadarını bilemem sonucta dr olan ben degilim canım o nedediyse o benim icin dogru olan güvenim tam druma baya baya da aciklama yapa yapa gösterdi bilgim olmadigi icin bu konularda tartismaya acik bi konu degil benim icin bu arada organ icin henuz tam olusmamis dedi ama biz bu cikintiya gore bu haftalarda yorum yapiyoruz dedi

Sabahın 10 undan belli ayaktayım. Evi süpürdüm sildim. Annemler geldi. Pazara gittim pazar alışverişi yaptım geldim. İftarı hazırladım tatlıma kadar. Çay faslı bulaşığı, şimdide sahura börek yapıyorum. Allahaşkınaaa bana gelen niye hasta oluyo ya:kızgın: yemin ederim herkes bana gelmeye bayılıyo, niye? Çünkü kimseye iş güç yaptırmıyorum. Çünkü herkes köşe sultanı. Bana gelen prenses kesiliyo. Yanlış anlaşılmasın, bu söylediklerim kendi aileme. İftar vakti yaklaşınca eşim geldi mutfağa, salata yapıyodum. Sen otur ben yapayım hem zaman geçer dedi adam. Belim kopuyo, ayaklar yanıyo. Lafa gelincede “ helal olsun çok iyi hamilesin, her işini kendin yapıyosun”. Ulan bi el atın daa. Helali hoş olsun orası ayrı ama normal insanın göstermeyeceği performansı gösteriyorum. Amma döküldüm hee:olamaz: ben böreğime devam edeyim napiim.

Sabahın 10 undan belli ayaktayım. Evi süpürdüm sildim. Annemler geldi. Pazara gittim pazar alışverişi yaptım geldim. İftarı hazırladım tatlıma kadar. Çay faslı bulaşığı, şimdide sahura börek yapıyorum. Allahaşkınaaa bana gelen niye hasta oluyo ya:kızgın: yemin ederim herkes bana gelmeye bayılıyo, niye? Çünkü kimseye iş güç yaptırmıyorum. Çünkü herkes köşe sultanı. Bana gelen prenses kesiliyo. Yanlış anlaşılmasın, bu söylediklerim kendi aileme. İftar vakti yaklaşınca eşim geldi mutfağa, salata yapıyodum. Sen otur ben yapayım hem zaman geçer dedi adam. Belim kopuyo, ayaklar yanıyo. Lafa gelincede “ helal olsun çok iyi hamilesin, her işini kendin yapıyosun”. Ulan bi el atın daa. Helali hoş olsun orası ayrı ama normal insanın göstermeyeceği performansı gösteriyorum. Amma döküldüm hee:olamaz: ben böreğime devam edeyim napiim.
Ağlamayan bebeğe meme vermezlermiş. Maalesef ses etmedikçe iyi sanıyor insanlar.

Back
X