• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Niye anlaşmaya uymadın:lülülü: Doktorlar yanılıyor bacılar, ben anlamadan yanılmışım çok mu?:ıslık::-)
Ümmete, devletine, ailesine hayırlı olsun inşallah:KK36:

Canın sağolsun tatlım bizimki eğlencesine kahve falı bakmak gibi zaten :D
Zaten şans yüzde elli :P

En prenses hamile benim.butun gunumu koltugun ustunde köşe yastigi olarak geciriyorum...
Ben de öyle yapıyorum ama o da çok sıkıcı, Hiç prensesmişim gibi gelmiyor:KK51:
İnşallah benimde erkek cikar. Eşime bu güzel haberi vermeyi Allah banada nasip etsin. Amiiinin :KK68:
Senin için bu duayı eden çok var bence :) Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin:KK37:

Kızlar bi de bizi bakın neymiş bu çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG-20180508-WA0008.webp
    IMG-20180508-WA0008.webp
    8 KB · Görüntüleme: 133
Benim de gönlümden erkek geçiyor canım hayırlısı inşallah. Doktor daha erken dedi şimdi bir şey söyleyip kafanı karıştırmayalım dedi orda 13 haftalık şimdi 15 oldu
pinkstrap pinkstrap

Selam kızçelerim.
Doktor üçlü tarama testine gerek yok ama detaylı tarama testini iyi bir yerde yaptır dedi. Tabi daha zamanı varmış.
Bide tatile gidicez haziran sonunda nelere dikkat edeyim dedim. Sadece keyfine dikkat et bol bol eğlen dedi :D oğlumdayken doktor 2 sayfa tavsiye yazmıştı :)))) yok denize girme yok havuza girme yok güneşte durma :D

Benim de gönlümden erkek geçiyor canım hayırlısı inşallah. Doktor daha erken dedi şimdi bir şey söyleyip kafanı karıştırmayalım dedi orda 13 haftalık şimdi 15 oldu
pinkstrap pinkstrap
Aslında en iyisini senin doktor yapmışta işte merak ediyoruz :)

merhaba hanımlar 5 yıl aradan sonra tekrar buradayım kasım annesi olacağım nasipse.bu üçüncü bebeğim inşallah yinede çok heyecanlı.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:KK54:
Hayırlı olsun, Amin cümlemizin inşallah. Ne güzel denk gelmiş

Emira SY Emira SY xyzt-5544 xyzt-5544
Ya evet biz sona kalacağız ama olsun onun tadı da başka olur ya hepinizi görürüz:-) hem sizden öğreniriz biz neler yapılacak, neler yapılmayacak :-)
Hayırlı uğurlu olsun cinsiyetini öğrenen herkese, başta ablacığıma kuzumuz Yusuf'umuz geliyor inşallah:KK74: darısı da bizim başımıza inşallah :KK36: gerçekten çok merak ediyorum

Cinsiyet öğrenen anneler özelde mi öğrendiniz yoksa devlette mi? Devlet şimdi söylemez sanki
Özelde, biri yazdı ya Devlette sormuş doktor ben ona bakmıyorum demiş söylemek istememiş, ısrar edince söylemiş. Ben ilk gebeliğimde Devlete gittiğimde cinsiyeti biliyor musun demişti, bilmiyorsam söyleyecekti yani. Doktora göre değişiyor sanırım

Cinsiyet öğrenen anneler özelde mi öğrendiniz yoksa devlette mi? Devlet şimdi söylemez sanki

Ben pazartesi günü devlete gittim tahliller kontrol vs için. Cinsiyeti görmek için baya uğraştı ama bebek uyuyordu uyandıramadı. Devlette de bebek gösterirse öğrenebilirsin bence, tabi doktorun tavrına göre de değişir.

Merhaba
Bende aralık annesi gözüküyorum ama kasımda olması yüksek o yüzden Kasım annelerini okuyordum. Yazmak istedim. Öncelikle hayırlısı olsun. Benimkine de dr bugün büyük bir ihtimalle erkek dedi. Sizinkiyle aynı yönde yatıyordu. Acaba erkekler bu yönde mi yatıyor merak ettim
Sağol canım sanada hayırlı olsun ben inan anlamıyorum duruşundan cinsiyet tahminini zaten artık sürekli dönüyor

Kızlarrr biz kontrolden geliyoruz çok şükür herşey yolunda kocaman olmuş bebiş :KK68: tek sorun 3 kılo vermisim :KK43:

Bu arada doktor erkek gibi gorunuyor dedi ama bana pinkstrap pinkstrap kız demiştiii caktirmayin :p
Yusuf bey geliyor inşallah :)))

Bir de ben ikili test yaptırmak istemedim ama yine de burun kemiği ve ense kalınlığına baktı çok şükür onlar da normal çıktı :)
Canım gözün aydın bende aynı 3-4 kilo verdim
Bu seferki çok heycanlıydı baya hareketleri belli oluyordu

Çok sevindim ya gözün aydin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı bana inşallah.
Canımmm amin inşallah dualarımdasın benimkide daha ihtimal çok ümitlenmek istemiyorum daha bi iki hafta sonra yine sonuçlara gidince baktıracağım

Eki Görüntüle 2148059 Bu duruştan dolayı ben sana kız demiştim ama bak Erkek çıkabiliyormuş
Canım resim bana ait karıştırdın galiba ve sen bana erkek demiştin zaten

En prenses hamile benim.butun gunumu koltugun ustunde köşe yastigi olarak geciriyorum...
Bende yatakla bütünleştim ama hiç keyifli bi bütünleşme değil

merhaba hanımlar 5 yıl aradan sonra tekrar buradayım kasım annesi olacağım nasipse.bu üçüncü bebeğim inşallah yinede çok heyecanlı.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:KK54:
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin Samsunun neresindesin ve hangi doktora gidiyorsun

Selam kızçelerim.
Doktor üçlü tarama testine gerek yok ama detaylı tarama testini iyi bir yerde yaptır dedi. Tabi daha zamanı varmış.
Bide tatile gidicez haziran sonunda nelere dikkat edeyim dedim. Sadece keyfine dikkat et bol bol eğlen dedi :KK70: oğlumdayken doktor 2 sayfa tavsiye yazmıştı :)))) yok denize girme yok havuza girme yok güneşte durma :KK70:
Ohhh ne güzel canını sıkıpta tatilini tedirgin geçirtmemiş takdir ettim doktorunu sanada iyi tatiller canım

Benim ihtimali MEDİCANA söyledi

Back
X