2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok sana alınmadım Rabbim tamamına erdirsin inşallah Emira SY tarafından eziklendim ona triplerim

İnşallah canım inşallah, Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin
Canım ya ablam şu an uyuyor, o yüzden yazamıyor, çok yorulmuş herhalde sabah bu arada anneme kalsa hala kesinleşmemiştir, dönebilir bir ihtimal diyor. Galiba ablamın ilki erkek olunca ikinciyi kız olsun istiyordu annem

Allah razı olsun canım. Emin ol asla ayrım yapmiycam cunku buna çok karşı bir insanım. Hayırlısıyla bi olsunda onuda kız gibi büyütecem çünkü gerçekten kız çocuklarını çok seviyorum. Sadece heves. Ikisinden de olsun istiyor insan.

Çok normal ikiside olsun istiyoruz. Benim annem de her hamile kalana erkek olsun diyor, takım kurcaz :) O erkeği zor bulmuş, kıymetli oğlu

Çok normal ikiside olsun istiyoruz. Benim annem de her hamile kalana erkek olsun diyor, takım kurcaz :) O erkeği zor bulmuş, kıymetli oğlu
O da çok iyiymiş canım yaa

Şimdi Yusuf paşamız da gelince annemin 3 kız 3 erkek torunu olmuş olacak bizim minnoşun cinsiyeti belirlenince eşitlik bozulacak

Aynen kuzum en azından insanın kafasını rahat tutuyorlar. Anne mutlu bebek mutlu oluyor :)
Bu arada Çamlıca medicana mı? Benimkide çamlıca erdem de o yuzden sordum :)

Biz de iki kız kardeşiz annemin erkek çocuklarına ayrı bir sevgisi var :))) benim bir oğlum daha olsun istiyor kız olabilir diyor yok diyor erkek o :))))

Valla canım dr onu gösterdi hatta bak şu resimdede hafiften görünüyo gösterdi bu cikinti henuz tabikide tam organi olusmamıs kizlardada bazen olabiliyo sonra degisiyo dedi ama seninki pek degiscek gibi degil dedi

Okadarını bilemem sonucta dr olan ben degilim canım o nedediyse o benim icin dogru olan güvenim tam druma baya baya da aciklama yapa yapa gösterdi bilgim olmadigi icin bu konularda tartismaya acik bi konu degil benim icin bu arada organ icin henuz tam olusmamis dedi ama biz bu cikintiya gore bu haftalarda yorum yapiyoruz dedi

Sabahın 10 undan belli ayaktayım. Evi süpürdüm sildim. Annemler geldi. Pazara gittim pazar alışverişi yaptım geldim. İftarı hazırladım tatlıma kadar. Çay faslı bulaşığı, şimdide sahura börek yapıyorum. Allahaşkınaaa bana gelen niye hasta oluyo ya yemin ederim herkes bana gelmeye bayılıyo, niye? Çünkü kimseye iş güç yaptırmıyorum. Çünkü herkes köşe sultanı. Bana gelen prenses kesiliyo. Yanlış anlaşılmasın, bu söylediklerim kendi aileme. İftar vakti yaklaşınca eşim geldi mutfağa, salata yapıyodum. Sen otur ben yapayım hem zaman geçer dedi adam. Belim kopuyo, ayaklar yanıyo. Lafa gelincede “ helal olsun çok iyi hamilesin, her işini kendin yapıyosun”. Ulan bi el atın daa. Helali hoş olsun orası ayrı ama normal insanın göstermeyeceği performansı gösteriyorum. Amma döküldüm hee ben böreğime devam edeyim napiim.

Ağlamayan bebeğe meme vermezlermiş. Maalesef ses etmedikçe iyi sanıyor insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…