2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım 4+5 de 10.42mm kesenin boyutu 6+1de 19.39 mm 6+5 de 24.39 mm kese geçen haftaya göre gelişmemiş dedi artık ne yapicam bilmiyorum valla sizce nasıl kesenin boyutlari
Normalde nekadar olması gerektiğini söylemedi mi. Benim kese boyutu gelişimi hakkinda hiç bi fikrim yok

Yaptirdim canim pazartesi gunu 725ti. Tekrarlamadim. Cunku yolundaysa yolundadir muayenede anlasilir degilsede zaten mani olamam diye dusundum. Pazartesi doktora gidicem. O gun kalp atisinida duymayi umuyorum cunku baya vakit gecmis oluyor.
Maşallah cnm değern çok gzüel çıkmş acaba benm kaç çıkcak dün öğrendm daha gitmedm bende aynen yani olucak şeyi napsakta engelleyemyz kalp atışını duyana kadr geç gtmek daha iyi bencede 7 haftalk mı oluyrsn cnm pazartesi o zaman duyarsn degernde yükselmiş olur

Canım 4+5 de 10.42mm kesenin boyutu 6+1de 19.39 mm 6+5 de 24.39 mm kese geçen haftaya göre gelişmemiş dedi artık ne yapicam bilmiyorum valla sizce nasıl kesenin boyutlari
canim valla kese boyutlarindan hic anlamiyorum ben 5+3te gittim 15.19mm doktor gayet iyi dedi

Evet canim bende oyle dusundum yani gidip tam goremeyip korkuyla geri donecegime biraz gec gitmek daha mantikli geldi. Evet 7 hafta oluyor gittigimde. Ama benim gec yumurtlama olmus adete 6 gun kala hamile kalmisim. Yinede duyarmiyim kalbini acaba.insallah duyarm.6 haftada duyanlar olmus.

Aynn cnm . Duyarsn cnm özele mi gidysn devlete mi ben şimdilik devlete gdcm

Maalesef.Bu durum on üçüncü haftadan önce bitmemişti bende.Ama yine de bana bol tuzlu yiyecekler çok iyi geliyor.Ozellikle ayran ve çubuk kraker.Bir de ben bu dönemde en çok mikrodalgada patates yiyerek atlattım.
Teşekkürler herseyi deniyoruz eşimle bunları da dikkate alicam.

Kese boyutu ile ilgili bi makale okumuştum. Günde 1 veya 1.5 mm büyümüş bu dönemler de. 9 haftaya kadar kalp atımi duyulmayabilirmis. Yumurtanın döllenme zamanına göre değişiklik gostere biliyor.onun içün herkese göre değişecektir. Stres yapmayın sabır hepimize Allahtan.

Ozele gidicem canim. Dogumuda dusundugum hastaneye gidicem. Insallah memnun olursam doguma kadar ayni doktorla devam.
Canm özelle konştn mu doğum ücreti özel pahalı aslında bizim brda gazi hasstanesi var orda coğu kişi doğurmş memnun ama blmyrm şimdi gitcgm devlet araştrma hastanesi daha iyi dye düşünyrm .

Evet canım yaptım 4+4 te yaptım 69 cıktı . Ama sonra baktırmadım yükselmiş mi , sadece idrar testi tekrarladım en son cok koyu cıktı bıraktım , cuma tandevum car artık orda öğrencem herşeyi :)
Sezerbusra21

Yaa inşallah böyle şeyleri okuyunca okadar mutlu oluyorum ki tekrar umutlaniyorum

İdrarda koyuysa sıkntı yoktr o zaman cnm aynen iyi yapmşssn randevu almakla artk keseyi görürsn :)

Kızlar kan verdik bir saate ckcak maille atcaklar heyecnlym arada hafif ağrılarm oluyr bakalm

Ben bata 8 gün kala öğrendim aynı seninki gibiydi
Merhaba canim hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin. Bir sey soracagim kan degerin kac cikmisti? Bende bugub yaptirdim 0.100 cikti bat 9 gun kala yaptirdim. O yuzden artarmi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…