Teşekkür ederim canım inşallah çabucak atlatiriz bulantilariBenim de saçım 2 gimde yağlanırdı
Ama şimdi her gün yağlanıyor
Neden bu hamileliğin iyi yönleri benim başıma gelmiyor yaaaa
Arkadaşım geçmiş olsun
Benim 11 den sonra sabah 1 e düştü kusma
Ama bu hafta mesela günde iki de olabiliyor
Eğer sabah kendimi tutarsam kusmazsam tüm gün mide bulantısı yaşıyorum
14 ya da 16. Haftalara kadar artıp sonra bitenler olmuş
Yine de aşırı ise doktoruna danış bence
Allah tez vakitte şifa versin...
Ben şimdi izninle kusmaya gidiyorum yine
Teşekkürler canım inşallah çabucak atlatirizCanım Benimde öyle doktoruma sordum azalması lazım dedi ama benim çoğaldı gece gündüz kusuyorum bizim gibi olan çok var benim tahlillerim filan normal reflüm de yok.
Teşekkür ederim canimCanım yaşamadığım için yardımcı olamıyorum geçmiş olsun, @Spizella @Ediz Enesin Annesi bulabildiklerim :)
Çok haklısın vallahi, ben ne olursa olsun normal doğum istiyorum Allahın izniyle. benm ablamda ilkinde 7cm açılması olmasına rağmen grip olduğu için ıkınamaz diye sezeryana girdi. kadın hem sezeryan acısı çekti hemde aşağısı toparlanırken rahim acısı çekti.Ha şunu da söyleyeyim ben normal Doğum yaptım estetiğim gitti açılma oldu diye falan gibi şeylerle yanımda olmayacak adam hiç olmasın sanki başkasının çocuğunu yapıyorum... ne saçma bir şey. Yaşlanmayacak mıyız??? Sarkmayacak mı her yerin ? Genç kadın mı alacak yani? O yüzden giden hiç durmasın gitsin.
Aynen öyle. Adi üstünde normal süreç . Neden bebeğe neden anneye zarar versin. Benim ilk doğumum olacak Allah nasip ederse ama hep dualar ediyorum normal doğum olsun herşey normal gelişsin diye inşallah da ole olur. .Yok yani biz sezeryanla ilgili kötü anımızı anlatınca bizi korkutma diyorlar :)) Zaten yıllarca normal doğumla ilgili korkutuldu insanlar ve Bakanlık sezeryana karşı nasıl önlem alacağını şaşırdı, sizde normal doğumu kötülemeyin o zaman, insanlar yeterince önyargılı. Ben neden sezeryanın iyi anlatılıp, normal doğumun kötülendiğini gerçekten anlamıyorum.
Aynı haftalardayız sanırım benimde ole oluyor bi kaç gündür hep bi halsizlik bebiş büyüyor ondan :)))) yarın ikili testim sonucunu öğreneceğim inşallah güzel haberle dönerim aranizagünaydın kızlar nasılsınız? ben bugün çok halsizim ya elim kolum kalkmak istemiyo. uyumak istiyorum başım bi uyuşuk. neden böyle oldu acaba ya
Amin canım benim :)Amin canim amin Allah gönlünüze gore nasip etsin hic dile getirmedim rabbim gucenmesin diye. Ama cok isterdim iki kızım olsun oynasınlar birlikte. Sagligi yerinde herseyden ötesi o. Herkese hayırlı haberler insallah
bende dün yaptırdım canım, ense kalınlığı güzel çıktı çok şükür. kan sonuçlarıda pazartesi çıkacakmış. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin, bakalım seninkinin cinsiyeti belli olacak mıAynı haftalardayız sanırım benimde ole oluyor bi kaç gündür hep bi halsizlik bebiş büyüyor ondan :)))) yarın ikili testim sonucunu öğreneceğim inşallah güzel haberle dönerim araniza
İnşallah canım cok az kaldı inşallah :)
Valla migren gibi değildi çok şükür. Hata biraz bende midemi boş bıraktım birşeyler hazırlayıp yemeğe üşendim hemen böyle oldu. Yok ya tutayım diyordum ama ben oruç filan tutamam azıcık aç kaldım mahvoldumbu arada aramıza hoş geldin canım sağlıkla kucağına al evladını inşallah
Günaydın kızlar Göbüşler ne alemde :) benimki ilk gebeliğimde bundan bir hafta daha büyüktü düşük yaptığımda ama karnım bunun kadar değildi :) millete güldüm başıma geldi dersin 5-6 aylık
Bide benim göğüslerim ve karnımın derisi dökülmeye başladı inşallahhh çatlamam yaGünaydın canım, göbüş maşallah önde gidiyor duyanlar 4. aya yeni girdiğime inanmıyor :) Ama daha güzel , kendimizi daha çok hamiş hissediyoruz gördükçe
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin inşMerhaba kızlar,
Takvimimde Doğum 6 aralık gözükse de bugün randevuya gittiğimde öğrendim ki benim Tospağa 10 gün kadar önden gidiyorkasımda evlendiğimiz için kasımda doğurmak fikri daha cazip geliyordu zaten bana. Şimdi bunu da duyunca iyice kasım sonu doğuracam havalarına girdim sevgili @pinkstrap cığımı da görüyordum bu topiğe yazarken. Mümkünse ben de aranıza katılmaya geldim
Canım evet ben o kadar zayıfım boyum da uzun ama göbek ister istemez kalıyor. Yani en azından bence denenmeli normal Doğum bebek kendisi gelmek istemeli olmuyorsa dayanamıyorsan doktorun riskli görüyorsa tamam. Vajina da his kaybı filan diyorlar karnın da oluyor asıl o his kaybı. İnşallah yapabilirsin. Ben yapamadım çok isterdim olmadı. Annem iki tane çok zor doğum yapmış ama idrar filanda kaçırmıyor bir sıkıntısı Yok maşallah :))Çok haklısın vallahi, ben ne olursa olsun normal doğum istiyorum Allahın izniyle. benm ablamda ilkinde 7cm açılması olmasına rağmen grip olduğu için ıkınamaz diye sezeryana girdi. kadın hem sezeryan acısı çekti hemde aşağısı toparlanırken rahim acısı çekti.
birde şöyle bişey var, normal doğumda vajina daraltma operasyonuda yapıyolar, sarkmalarıda toparlıyolar. okadar göz korkutmaya bence gerek yok, sezeryan göbeğide kalıyo diyolar. benm arkadaşımın göbeği sezeryandan dolayı çok değişik bi biçimde yumuşacık ve şiş. ben istemiyorum sanırım öyle olmasını
Allah nasip ederde maddi durumum izin verirse ve normal olursa ben 2.çocukta daraltma toparlama operasyonu yaptırmayı düşünüyorum
Canım dediğim gibi, benimki normal bi normal doğum değildi. Ben uygun değilmişim normal doğuma. Keşke bende rahat geçirseydimde ikinciyide normal yapsaydım ama maalesef.SeniN niye böyle kötü olmuş ya. Bilmiyorum ama ben maşallah ilk doğumda hemen toparlandım. Diğerlerinde de en fazla 4 gün yatakta kaldım. Tabi dinleniyordum sık sık ama kalkip eve bi süpürge atip toz alıyordum. Allah herkesin Yardımcısı olsun ama bi sikinti cikmazsa genelde hemen toparlanıyor insan.
Çok haklısın vallahi, ben ne olursa olsun normal doğum istiyorum Allahın izniyle. benm ablamda ilkinde 7cm açılması olmasına rağmen grip olduğu için ıkınamaz diye sezeryana girdi. kadın hem sezeryan acısı çekti hemde aşağısı toparlanırken rahim acısı çekti.
birde şöyle bişey var, normal doğumda vajina daraltma operasyonuda yapıyolar, sarkmalarıda toparlıyolar. okadar göz korkutmaya bence gerek yok, sezeryan göbeğide kalıyo diyolar. benm arkadaşımın göbeği sezeryandan dolayı çok değişik bi biçimde yumuşacık ve şiş. ben istemiyorum sanırım öyle olmasını
Allah nasip ederde maddi durumum izin verirse ve normal olursa ben 2.çocukta daraltma toparlama operasyonu yaptırmayı düşünüyorum
Geçen hafta ödem olmuştur belki canım. Ben de bazı günler mayalı poğaça gibi şişmiş hissediyorum kendimi, sonra düzeliyor..kızlar benimde karnım sanki birden inmiş gibi. geçen hafta şişlik vardı bu hafta yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?