• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende dün yaptırdım canım, ense kalınlığı güzel çıktı çok şükür. kan sonuçlarıda pazartesi çıkacakmış. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin, bakalım seninkinin cinsiyeti belli olacak mı :KK33:
Inşallah insallah:)) gösterir mi yoksa nazlanır mi bakalım bizimki ne güzel biradaki çoğu kişi öğrendi darısı basimiza

Canım evet ben o kadar zayıfım boyum da uzun ama göbek ister istemez kalıyor. Yani en azından bence denenmeli normal Doğum bebek kendisi gelmek istemeli olmuyorsa dayanamıyorsan doktorun riskli görüyorsa tamam. Vajina da his kaybı filan diyorlar karnın da oluyor asıl o his kaybı. İnşallah yapabilirsin. Ben yapamadım çok isterdim olmadı. Annem iki tane çok zor doğum yapmış ama idrar filanda kaçırmıyor bir sıkıntısı Yok maşallah :))
Ben çok istiyorum inşallah bebek yada ben açısından bi sıkıntı olmazsa gözüm kara, normal yapıcam :KK51: annem 3tane normal doğum yapmış, hatta kadın beni evde doğurmuş hastaneye gitmemiş. ne bi dikiş ne başka bişey yapılmış. idrar kaçırma vs yoktu. diğer his konusunda bilemicem bişey demiyodu :KK47:
Canım dediğim gibi, benimki normal bi normal doğum değildi. Ben uygun değilmişim normal doğuma. Keşke bende rahat geçirseydimde ikinciyide normal yapsaydım ama maalesef.

Ayyy kızzz bana doğumda onunyaptılar ozaman. Çok afedersiniz ama iyileşme döneminden sonra birleşmelerde çok acı çektim. Söyledim kimse inanmadı. Ya fazla dikmişler gibi dedim.
Ayrıca ilk doğumdan sonra göbeğim kalmamıştı ama sezeryandan sonra kaldı.
valla yapmışlarsa ve ücret almamışlarsa çok şanslısın çünnkü 3bin tl civarı yapıyolar onu :KK48: ve ben eşime hep diyorum, 2. çocuk olduktan sonra yaptırıcam diye :KK23:

Inşallah insallah:)) gösterir mi yoksa nazlanır mi bakalım bizimki ne güzel biradaki çoğu kişi öğrendi darısı basimiza
Benimki kasıla kasıla açtı bacaklarını ama dktor söylemedi, başka doktor yüksek ihtimal erkek demişti ama kendi doktorum inceledi inceledi söylemedi. daha ufak ve kordonu da orada yanılma olur dedi :-)
bizimki utangaç olamayacak belli bacaklar açıktı :KK70:

Benimki kasıla kasıla açtı bacaklarını ama dktor söylemedi, başka doktor yüksek ihtimal erkek demişti ama kendi doktorum inceledi inceledi söylemedi. daha ufak ve kordonu da orada yanılma olur dedi :-)
:KK70::KK70:

Kızlar dun kıza benziyo denildi ama değişmez heralde demi 12+3 dük erkek olsa gorurdu sanırım renkliden baktı cunku. ??? Sizce

Canım bazen öyle oluyor bana da oluyor seni anlıyorum. Gece uyuyamadın mı?
gece uyudum canımda uyanıyorum sürekli, burnum tıkalı ya nefes alamıyorum boğazım kuruyo. sabah sanki sırtıma sırtıma vurmuşlar gibi bi ağrı vardı. şimdi biraz daha açıldım ama yinede bi yere kafamı koysam uyuycam sanki o_O bide burnum kanıyo şuan bilemedim neden :KK17:
daha şimdiden böyle oluyosa ileride nasıl olurda çalışırız ki bilemedim :KK12:

Hoşbulduk teşekkür ederim :KK200:
Açlık şu an beni de mahvediyor. Tahammül edemiyorum resmen yiyene kadar elim ayağıma dolaşıyor.
Oruç tutmayı çok isterdim ama hem sabah kusmalarım var, hem de bu açlık durumu yüzünden hiç niyet etmeyeceğim bu sene. İnşallah Rabbim kazasını yapmayı nasip etsin. Bir de dün doktor da dedi, bolca sıvı tüketmek lazım diye. Riske atmayacağım sanırım.
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun bebeğin merhaba diyememiştim :)

gece uyudum canımda uyanıyorum sürekli, burnum tıkalı ya nefes alamıyorum boğazım kuruyo. sabah sanki sırtıma sırtıma vurmuşlar gibi bi ağrı vardı. şimdi biraz daha açıldım ama yinede bi yere kafamı koysam uyuycam sanki o_O
daha şimdiden böyle oluyosa ileride nasıl olurda çalışırız ki bilemedim :KK12:
Yok şimdi rahatsızsın onun bitkinliği de var üzerinde hamilelik zaten halsizlik yapıyor. Bir kaç haftaya daha dinç olacaksın. Geçecek 37. Haftaya kadar çalıştım ben 35 ten sonra zorlanmaya başlamıştım ama. Zor geliyordu çok sıcaktı bir de havalar. Şimdi şu dönemi atlat tabi bir de bahar yorgunluğu oluyor hepsi bir Arada.

Aaaa erkek işte o açtıysa tamam:)) erkekler açıveriyor :)))

Yok şimdi rahatsızsın onun bitkinliği de var üzerinde hamilelik zaten halsizlik yapıyor. Bir kaç haftaya daha dinç olacaksın. Geçecek 37. Haftaya kadar çalıştım ben 35 ten sonra zorlanmaya başlamıştım ama. Zor geliyordu çok sıcaktı bir de havalar. Şimdi şu dönemi atlat tabi bir de bahar yorgunluğu oluyor hepsi bir Arada.
aynen şu grip mafetti beni. ömrümde 2.dir bu bukadar kötü olduğum.
nasıl tahriş olduysa burnum kanıyo şimdi azar azar. benim burnum hiç kanamaz çünkü :KK12: bilemiyorum çok şükür benim sizin gibi ağır bi zamanlarım olmadı ama yoruluyorum artık onu farkettim. onlarda olmasa zaten hamile demicem kendime :-)
Aaaa erkek işte o açtıysa tamam:)) erkekler açıveriyor :)))
valla açtı hatta baya zaman açık kaldı doktor bi güzel inceledi. evet diğer doktor burda bişey görmüş ama kordonda olabilir şuan pipisi çok ufak bidahaki ay iyice belirginleşir, erkenden cinsiyet söyleyip kahramanlık yapmanın anlamı yok seni ümitlendirmenin de anlamı yok dedi. ısrarda etmedim artık kızda olsa çok sevinicem onu farkettim benimki takıntıymış sanırım :KK69:

aynen şu grip mafetti beni. ömrümde 2.dir bu bukadar kötü olduğum.
nasıl tahriş olduysa burnum kanıyo şimdi azar azar. benim burnum hiç kanamaz çünkü :KK12: bilemiyorum çok şükür benim sizin gibi ağır bi zamanlarım olmadı ama yoruluyorum artık onu farkettim. onlarda olmasa zaten hamile demicem kendime :-)

valla açtı hatta baya zaman açık kaldı doktor bi güzel inceledi. evet diğer doktor burda bişey görmüş ama kordonda olabilir şuan pipisi çok ufak bidahaki ay iyice belirginleşir, erkenden cinsiyet söyleyip kahramanlık yapmanın anlamı yok seni ümitlendirmenin de anlamı yok dedi. ısrarda etmedim artık kızda olsa çok sevinicem onu farkettim benimki takıntıymış sanırım :KK69:
Aynen canım ya valla evladın kızı erkeği yok o kadar çok seveceksin aklın hep onda olacak ya çok güzel bir şey allah sağlıklı ömür versin hepsine :)

Mrb kızlar:KK54:malum yaz geldi günesten dolayı yüzümde lekeler oluşuyor.gebelikte yüze güneş koruyucu krem kullanılması sakıncalı mı bilen var mı? önereceğiniz bı krem var mı?

Mrb kızlar:KK54:malum yaz geldi günesten dolayı yüzümde lekeler oluşuyor.gebelikte yüze güneş koruyucu krem kullanılması sakıncalı mı bilen var mı? önereceğiniz bı krem var mı?
Canım gebelikte normale göre bi kat daha fazla korunman lazım güneşten. Marka önerisine gelince doktorundan tavsiye alabilirsin bu konuda. Bence la Roche posay kullanabilirsin. 50 faktör olsun. Hatta bebekler için olanı alırsan daha iyi olur :)

canim ben sebamedin gunekkreminide kullaniyoru ustunede bb krem kullaniyorum benimde gunesten kollarimda falan kirmizi noktolar cikti cunku dresuarin ustune koydkoydukoydkoydum unutmiyim diyr hrr gun surup cikiyorum

Back
X