Ha şunu da söyleyeyim ben normal Doğum yaptım estetiğim gitti açılma oldu diye falan gibi şeylerle yanımda olmayacak adam hiç olmasın sanki başkasının çocuğunu yapıyorum... ne saçma bir şey. Yaşlanmayacak mıyız??? Sarkmayacak mı her yerin ? Genç kadın mı alacak yani? O yüzden giden hiç durmasın gitsin.Ya işte bende anlamıyorum herkes normal doğumu kötülüyor şimdi kötü Doğum yapan arkadaşım bence normal Doğum için uygun değilmiş işte onun bu kadar acı çektirilmeyip sezeryana alınması gerekiyormuş ablamında ilki normaldi biz doktora yalvardık alın diye almadı mesela çok zor bir doğumsa sezaryan olmalı. Ben şuna karşıyım bebek gelmeyi istemiyor anne gidiyor özel hastaneden 38. 39. Haftada sezeryan günü alıyor sezeryan oluyor çıkıyor. Bebeğe yazık anneye yazık. Çocuk gelmeyi isteyip Hastaneye zor yetişenler var arkadaşım üç tane doğurdu üçünü de hastaneye girdim yarım saat sonra Doğum yaptım diyor yani belki çok kolay olacakken o masaya yatıp ameliyat olmanın manası ne ki??? Bence beklenilmeli bakılmalı ona göre karar verilmeli. Valla bebeklere üzülüyorum zamanı gelmeden çıkartıyorlar onları ordan:)