2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Annişler hepimizin anneler günü kutlu olsun.
Ben de ailedeki annelerin anneler gününü kutlarken hediyemi de verdim müjdeyi verdim...sevinenler ağlayanlar bayılanlar hehehe sabah sabah telefonda bayağı cümbüş yaşandı. ..
Hayırlı dualar aldım en guzeli de o oldu.
Eşim de Allah razı olsun cam sakızı voban armağanı ilk hediyemi aldı.
Elhamdülillah ne diyeyim, bu anneler günü güzel geçti tüm sülale icin

Değil canim, CRL yazması gerek. Ilk resimde tam da boyunu olcmus aslinda CRL yazısını ara. Farkindaysan ayni deger ikinci resimde 13 cm. cikmis.

Hadi inşaAllah canım. Rabbim gönüllerimizdeki halkımızda hayırlı eyleyip kucağımıza versin inşaAllah. Aynen nub teorisinde de erkek demişlerdi. Canım pinkstrap ta erkek demişti bana:)))
Uzmanlaşıyor muyum ne

Amin canım bana pinkstrap kıza benziyor dedi inşallah yanılır
Valla yanılmak istediğim tek kişisin, inşallah tutmaz Bebeklerin de her hafta duruşları farklı, bu hafta koy farklı yorum yapabiliriz duruşuna göre.

Değil canim, CRL yazması gerek. Ilk resimde tam da boyunu olcmus aslinda CRL yazısını ara. Farkindaysan ayni deger ikinci resimde 13 cm. cikmis.
Canım benim ultrason resminde CRL 42.1 mm yazıyo o mu boyu bebeğin

Bende yarim bardak kola denedim bulantim icin bilmiyorum psikolojikmi iyi geldi gibi sanki...dun gece uykumdan uyanip safra cikardim artik ogurmekten karnimin iki yani aciyo...cok zor ya

Uzmanlaşıyor muyum ne

Valla yanılmak istediğim tek kişisin, inşallah tutmaz Bebeklerin de her hafta duruşları farklı, bu hafta koy farklı yorum yapabiliriz duruşuna göre.
Bence kesinlikle uzmanlaşıyosun

Bu arada evet dün ekranda görmüştüm ama kağıtta yazmıyo boyu doğru söylüyorsunuz. Doktor diyoki baya büyütmüşsün bebeği. Hocam bu kadar ağrıya kusmaya iyi büyümüş ozaman dedim:)))

Bu haftalarda cinsiyete genital tubulle popo arasındaki açıya göre karar veriliyormuş kizlar. Eger genital tubul paralelse aci 10 derece civarındaysa kız, 30 derece ve üstuyse erkekmiş. Bizimki tam 30 dereceydi. O yüzden kararsız kaldı doktor. Bir sonraki kontrolde belli olur dedi

Canım bu sabah öyle aldım. Ama öğleye kadar idare etti beni. Öğleden beri çok kötü durumdayım.
Cnm ben yarıya boluyorum . Sabah kalkmadan yarım saat önce cok azcık bı yudumdan bıle az bi su ile alıyorum tamamen kendımı ıyı hıssedınce kalkıyorum . Saat 3,5 4 gibi de diğer yarımı alıyorum bıde boyle dene

Bana da aynısını yapıyor. O yüzden acile gittiğimde koymayın diyorum iyi ki söylediniz diyorlar. Benim tırnaklarımı morartacak kadar oksijensiz bırakıyor tansiyonumu düşürüyor. Bunalıma sokuyor. Bi kere konuşamadığımı biliyorum. Bi de utanmadan hemşire gayet iyisin diyor. Tırnaklarımı görünce ödü bi yerine kaçmıştı ama o gün.

Tansiyonun ne alemde?

Her şey bitti şimdi diş ağrım başladı diş hekimi kanal tedavisi olman lazım dedi kendi dr um bebek şu an küçük izin vermem diyor.. sonuç parol verip yolladı beni ama ben ağrıdan duramıyorum parol hiç etki etmiyor .. diş ağrısı çeken ve tedavi olan var mı aranızda hamileyken .. hayatım zindan oldu

Ugramasin zaten ne kadar uzak o kadar iyi...cok biliyo akil veriyo.ayy nasil dusunemedin oksuruk surubu icmeyi iyiki soylemis bal kabagi
Bal kabağı çok mutlu bugün bol bol gezdi inşallah bikaç hafta bulaşmaz bize
Ay birde annesi aradı kayınvalidemi diyoki yağmur beni aramadı anneler günü için kafasnı kırıcam onun. Telefona istedi yok dedirttim. Daha dün akşam gördük kadını bide aramamı bekliyo ben kendi ablamı bile aramadım.
Daha dün gördü beni onu mu arıycakmışım dedim, herkes kendini pohpohlatmak istiyo dedi kayınvalidem, aynen öyle kimse nasılsın diye arayıp sormaz anca aranmak ister dedim. Oh canıma değsin

Geçmiş olsun, İlk 3 son 3 ay yasak diş tedavisi, doktorun da izin vermemiş zaten.

Benim 5. Haftada 2 dişim kırıldı ve bana da kanal dedi doktor. Yemekleri bile düzgün çiğneyemiyorum. Ağrim yoktu ağrı da başladı ben de ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…