Değil canim, CRL yazması gerek. Ilk resimde tam da boyunu olcmus aslinda CRL yazısını ara. Farkindaysan ayni deger ikinci resimde 13 cm. cikmis.Eki Görüntüle 2146107 Eki Görüntüle 2146108
Bebeemin dünki ultrason resimleri. Alttaki kağıtta yatay lale şeklinde görünen şeyin ortasındaki çıkıntısıymıştecrübeli erkek anneleri daha iyi anlar tabi. Bu arada 14 cm yazan yer boyumu kızlar?
Uzmanlaşıyor muyum neHadi inşaAllah canım. Rabbim gönüllerimizdeki halkımızda hayırlı eyleyip kucağımıza versin inşaAllah. Aynen nub teorisinde de erkek demişlerdi. Canımpinkstrap ta erkek demişti bana:)))
Valla yanılmak istediğim tek kişisin, inşallah tutmaz
Canım benim ultrason resminde CRL 42.1 mm yazıyo o mu boyu bebeğinDeğil canim, CRL yazması gerek. Ilk resimde tam da boyunu olcmus aslinda CRL yazısını ara. Farkindaysan ayni deger ikinci resimde 13 cm. cikmis.
Kese 14 cm bebiste yarisi kadardir mm olarak yazar ama goremedim.hayirli olsunEki Görüntüle 2146107 Eki Görüntüle 2146108
Bebeemin dünki ultrason resimleri. Alttaki kağıtta yatay lale şeklinde görünen şeyin ortasındaki çıkıntısıymıştecrübeli erkek anneleri daha iyi anlar tabi. Bu arada 14 cm yazan yer boyumu kızlar?
Uzmanlaşıyor muyum ne
Valla yanılmak istediğim tek kişisin, inşallah tutmazBebeklerin de her hafta duruşları farklı, bu hafta koy farklı yorum yapabiliriz duruşuna göre.
Bence kesinlikle uzmanlaşıyosunUzmanlaşıyor muyum ne
Valla yanılmak istediğim tek kişisin, inşallah tutmazBebeklerin de her hafta duruşları farklı, bu hafta koy farklı yorum yapabiliriz duruşuna göre.
Yok canım kesinleşmedi. Yarın gideceğim. Önce sağlık sonra cinsiyet moduna geçtimAllah kalbimize göre versin.
Ayniyiz canim ben de yarin gidecegim hem ikili sonuclari hem de cinsiyet icin. Benim de onceligim hatta tek temennim sağlık. Desinki hala kalbi atıyor seninle keyfi yerinde cinsiyeti demese de olur. Cinsiyeti ogrenmek sadece bebegi daha cok sahiplenmemi saglamisti ilkinde. Zaten alisverisi 30dan sonra yapmıştım . Ama isim bulup onu ismi ile beklemek sevmek guzel bir duyguydu. Bakalim yarina hayırlısı
Bu arada hepinizin anneler gününü kutluyorum
Cnm ben yarıya boluyorum . Sabah kalkmadan yarım saat önce cok azcık bı yudumdan bıle az bi su ile alıyorum tamamen kendımı ıyı hıssedınce kalkıyorum . Saat 3,5 4 gibi de diğer yarımı alıyorum bıde boyle deneCanım bu sabah öyle aldım. Ama öğleye kadar idare etti beni. Öğleden beri çok kötü durumdayım.
Bana da aynısını yapıyor. O yüzden acile gittiğimde koymayın diyorum iyi ki söylediniz diyorlar. Benim tırnaklarımı morartacak kadar oksijensiz bırakıyor tansiyonumu düşürüyor. Bunalıma sokuyor. Bi kere konuşamadığımı biliyorum. Bi de utanmadan hemşire gayet iyisin diyor. Tırnaklarımı görünce ödü bi yerine kaçmıştı ama o gün.Kızlar çarşamba akşamından beri öldüm ölüm dirildim. eşime eczaneden hamile olduğumu söyleyip ona göre mide bulantı hapı almasını istedim. sağolsun METPAMİD diye bir ilaç aldı geldi içeriğinde hamileler kullanabilir yazıyordu.Doktorumun veriği hapı günde 1 kez kullanabiliyodum bunda günde 3 taneye kadar baya hafif bir ilaç demekki diye düşündüm. Çarşamba akşamı attım 1 tane ve 1 saat sonra korkunç baş dönmesi, daralma, sıkıntı, nefes alamama, çarpıntı, ishal ve kusma başladı bende. Bir yanıyorum ter boşalıyor sonra donuyorum bir titreme basıyor anlatamam.Ne uyku uyuyabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Yatakta kıvrım kıvrım kıvranıyorum. Ben daha önce de migren için serum taktırdığımda bunları yaşıyordum o yüzden panik atak zannettim. o zamanlarda da migrene bağlı bulantım geçsin diye sanırım serumun içine bu ilaçtan koyuyorlardı artık öyle düşünüyorum. Genelde acilde bulantı için veriliyormuş çünkü.
Yataktan sadece tuvalete, su içmeye, ve oğlumun eline ekmek vermeye kalkabildim. inanın yüksek katta oturuyor olsam kendimi camdan bile atabilirdim. Ben bir de bunun bulantı hapından olduğunu anlamadım bari bulantım geçsin diye günde 2 kere atmaya devam ettim. sonra baktım fayda etmiyor hala kusuyorum buraktım. ve dün bir nebze gözüm açılınca kafama dank etti hemen yan etkilerine baktım. ekşiden kullananların yorumlarını okudum. kaşı gözü kayan eli ayağı yamulan bile var. 100 kişiden birinde görülüyormuş. Allahım böyle bir ilaç nasıl piyasada olur bu yan etkiler bu kadar sık görülürken insanların sağlığıyla nasıl bu kadar oynanır bilmiyorum. Bugün bile hala çarpıntım daralma ve şiddetli bulantılarım devam ediyor. mide bulantı hapının yan etkilerinden biri de mide bulantısıymış. tövbe yarabbim.
Tamam kuzum çok sağolCnm ben yarıya boluyorum . Sabah kalkmadan yarım saat önce cok azcık bı yudumdan bıle az bi su ile alıyorum tamamen kendımı ıyı hıssedınce kalkıyorum . Saat 3,5 4 gibi de diğer yarımı alıyorum bıde boyle dene
hadi bakalim cnm heyecan doruktadir seninde anneler gunun kutlu olsunYok canım kesinleşmedi. Yarın gideceğim. Önce sağlık sonra cinsiyet moduna geçtimAllah kalbimize göre versin.
Bu arada hepinizin anneler gününü kutluyorum
Tansiyonun ne alemde?Bana da aynısını yapıyor. O yüzden acile gittiğimde koymayın diyorum iyi ki söylediniz diyorlar. Benim tırnaklarımı morartacak kadar oksijensiz bırakıyor tansiyonumu düşürüyor. Bunalıma sokuyor. Bi kere konuşamadığımı biliyorum. Bi de utanmadan hemşire gayet iyisin diyor. Tırnaklarımı görünce ödü bi yerine kaçmıştı ama o gün.
Ugramasin zaten ne kadar uzak o kadar iyi...cok biliyo akil veriyo.ayy nasil dusunemedin oksuruk surubu icmeyi iyiki soylemis bal kabagi
Geçmiş olsun, İlk 3 son 3 ay yasak diş tedavisi, doktorun da izin vermemiş zaten.Her şey bitti şimdi diş ağrım başladı diş hekimi kanal tedavisi olman lazım dedi kendi dr um bebek şu an küçük izin vermem diyor.. sonuç parol verip yolladı beni ama ben ağrıdan duramıyorum parol hiç etki etmiyor .. diş ağrısı çeken ve tedavi olan var mı aranızda hamileyken .. hayatım zindan oldu
Düzenli olarak düşük 10-6, 9-6, 10-7 falan canım. Ama kusmalarım başladıTansiyonun ne alemde?
Benim 5. Haftada 2 dişim kırıldı ve bana da kanal dedi doktor. Yemekleri bile düzgün çiğneyemiyorum. Ağrim yoktu ağrı da başladı ben de ne yapacağımı bilmiyorumHer şey bitti şimdi diş ağrım başladı diş hekimi kanal tedavisi olman lazım dedi kendi dr um bebek şu an küçük izin vermem diyor.. sonuç parol verip yolladı beni ama ben ağrıdan duramıyorum parol hiç etki etmiyor .. diş ağrısı çeken ve tedavi olan var mı aranızda hamileyken .. hayatım zindan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?