Aa çok güzel bir haber çok sevindim senin adına gözün aydın göz aydınlığı olsun inşallah yavrunKızlar hepiniz sağolun. Aynen dediğim gibi oldu. Okuma bayramını halleder halletmez hastaneye gittim. Serum taktılar iğne yaptı doktorum. Bebişimizin sağlığı herşeysi yerinde çok şükür. Bakınnnn herşeeeeyyyysssiiiii diyorum
%90 Eerrkekkk dediama 10 gün içinde tekrar gel bakalım dedi. Çıkıntının ultrason kağıdınıda verdi yüklerim buraya. Rabbim dualarımı hayırlısıyla kabul ettimi dersiniz
Bu arada kv bizdeydi ben hastanedeyken. Eltim rahatsızlanmış kaynım kaynanamı almaya gelmiş. Almış götürmüş. Bi kötü oldum. Eltimle aramız iyidir. Ama çok sık hastalanır ve kv çok gider kalır, çocuklarına bakar. Neyse annem burdaydı ya, gidiyorum ama gelicem demiş. Bu çocukta hasta demiş. Ben hiç bişi söylemiyorum ya kayınvalideme bende hastayım vs diye, kadının gücüne gidiyo bana yardım etmemek. Neyse böyle işte.. iki kızdan sonra erkek biraz değişik oluyomuş. Eşim fazla çaktırmasa da çok sevindi
Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bide cinsiyete bakacağı zaman göstermedi bebek, öksür dedi doktor. Bi öksürdüm benek takla attı
Kızlar hepiniz sağolun. Aynen dediğim gibi oldu. Okuma bayramını halleder halletmez hastaneye gittim. Serum taktılar iğne yaptı doktorum. Bebişimizin sağlığı herşeysi yerinde çok şükür. Bakınnnn herşeeeeyyyysssiiiii diyorum
%90 Eerrkekkk dediama 10 gün içinde tekrar gel bakalım dedi. Çıkıntının ultrason kağıdınıda verdi yüklerim buraya. Rabbim dualarımı hayırlısıyla kabul ettimi dersiniz
Bu arada kv bizdeydi ben hastanedeyken. Eltim rahatsızlanmış kaynım kaynanamı almaya gelmiş. Almış götürmüş. Bi kötü oldum. Eltimle aramız iyidir. Ama çok sık hastalanır ve kv çok gider kalır, çocuklarına bakar. Neyse annem burdaydı ya, gidiyorum ama gelicem demiş. Bu çocukta hasta demiş. Ben hiç bişi söylemiyorum ya kayınvalideme bende hastayım vs diye, kadının gücüne gidiyo bana yardım etmemek. Neyse böyle işte.. iki kızdan sonra erkek biraz değişik oluyomuş. Eşim fazla çaktırmasa da çok sevindi
Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bide cinsiyete bakacağı zaman göstermedi bebek, öksür dedi doktor. Bi öksürdüm benek takla attı
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar hepiniz sağolun. Aynen dediğim gibi oldu. Okuma bayramını halleder halletmez hastaneye gittim. Serum taktılar iğne yaptı doktorum. Bebişimizin sağlığı herşeysi yerinde çok şükür. Bakınnnn herşeeeeyyyysssiiiii diyorum
Canım ayıp etmiş bende sevmiyorum kendimce çok haklıyım aslında görüşmesem görüşmem ama torunlarını daha uzun görsünler diye gidiyorum dün dediler işte hiç gelmiyorsun eşimle gelip gidiyorum onun dışında çocuklar size büyüyünce kendileri gelip giderler dedim.Benimkine giderim benden hizmet bekler evime gelir benden hizmet bekler 14 senede bi kere bile bi sofra hazırlayıp çağırmamıştır mesela doğumuma bile gelmedi bin türlü bahane uydurdu şimdi sevmeyince suçlu oluyo muyum
Yaa çok iyi oluurr benim gibi ilk tecrübesini yaşayanlara fikir olur heemm:))Yavaş yavaş cinsiyetler öğrenilirken, alışveriş topiği açsak, ne dersiniz?
Bu ilaç kemoterapi alan hastalarda kullanılıyor sanırım yani etkili bir ilaç ama işte bize etki etmemesi çok ilginç. Gerçi annem kemoterapi alırken mide bulantısı haplarından hep içerdi pek işr yaramazdı.ya ben böyle midem çok bulanırken kola içtim bir kaç kez ama az çok değil ve üç dört saat bana iyi geldi. Bugün yine içsem mi diye düşündüm sonra vazgeçtim çok zararlı..... ama gerçekten ilaçlar iyi gelmiyor benim sabrım tükeniyor bu duruma korkuyorum Doğuma kadar kusan arkadaşlarım geliyor gözümün önüne. Ya arkadaşım sezeryana alacaklardı kızı kusmaktan zor aldılar ameliyathaneye. Ya diyorum öyle olursam.
Bu senin kesin tavrina bağlı canim. Evi.e gelip odalara giren cocuklar da oldu izinsiz.gozumun önünde topu televizyona bile isteye atan da . Annelerine baktim gülerek yapma yavrum diyor ya da hic birsey demiyor. Benim kizim suan 3 yaşında kimin evine gitsek oturmadim ardinda gezdim kirma vurma asla musade etmedim kesin tavir gösterdim. Hayatinda 1 kez 2 yasinda gittigim evde elindeki bardağı kizip yere atti once temizledim sonra onu alip ciktim ordan ve cok sevdigi biryerdi. Suan izinsiz ne cekmece acar ne dolap. Gecenlerde masada süs mumluk gordu arkadaşımda. Geldi sordu bana hayir o oyuncak degil deyince birakti. Arkadasim da oynayabilirsin deyince yine geldi sordu bana .yani sana bagli cocuk tüm sınırları zorlar zaten hayati boyle öğrenir mühim olan duracağı yeri bildirmek.5 dakika öncesine kadar evimde yaklaşık 20 kişi vardı. Hazır bi leyler ikram ettim hiç yorulmadım gibi görünüyor. Öncesinden yaptığım temizlik stres bi kenara çocukların gördüğü her şeyi kırmaya çakışması çok canımı sıktı. Allahım inşallah çocuğundan bi haber laf geçiremeyen bir anne olmam amin
Canım valla iyi geldi bana bulantımı o gün baya geçirdi kusmadım da ona bakarsan Zofran aldım o da bir kaç saat geçirdi..Ben kolayı ilk haftalar çok içtim
İlaçtan daha zararlı değildir
Günlük 200 mg kafein normal sayılıyor
daha fazlasını almamalısın
Kola iyi geliyorsa 1 bardaktan çok bişey olmaz diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim canım sonuçlara doktor çok çok iyi dedi hatta şükür bir sıkıntı olmadı cinsiyet bekliyoruz işteBen tok gitmiştim aç olmama gerek varmı diye sormuştum doktora gerek yok farketmez demişti benim doktorum. Sen yinede yaptırmadan sor aklında soru işareti kalmasın. İnşallah sonucun iyi çıkar Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bana da doktor söylemişti buzlu kola iç diyeCanım valla iyi geldi bana bulantımı o gün baya geçirdi kusmadım da ona bakarsan Zofran aldım o da bir kaç saat geçirdi..
Ben de ilk gebeligimde oyleydim.sedyede giderken hala kap vardi elimdeBu ilaç kemoterapi alan hastalarda kullanılıyor sanırım yani etkili bir ilaç ama işte bize etki etmemesi çok ilginç. Gerçi annem kemoterapi alırken mide bulantısı haplarından hep içerdi pek işr yaramazdı.ya ben böyle midem çok bulanırken kola içtim bir kaç kez ama az çok değil ve üç dört saat bana iyi geldi. Bugün yine içsem mi diye düşündüm sonra vazgeçtim çok zararlı..... ama gerçekten ilaçlar iyi gelmiyor benim sabrım tükeniyor bu duruma korkuyorum Doğuma kadar kusan arkadaşlarım geliyor gözümün önüne. Ya arkadaşım sezeryana alacaklardı kızı kusmaktan zor aldılar ameliyathaneye. Ya diyorum öyle olursam.
Yaa canım çook sevindim hayırlısı ile kucağına al inşallaahhKızlar hepiniz sağolun. Aynen dediğim gibi oldu. Okuma bayramını halleder halletmez hastaneye gittim. Serum taktılar iğne yaptı doktorum. Bebişimizin sağlığı herşeysi yerinde çok şükür. Bakınnnn herşeeeeyyyysssiiiii diyorum
Amiin canıım Anneler günün kutlu olsunnKızlar hepinize günaydın anneler gününüz kutlu olsun :)) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı:)
Ay bunu okuyunca beni bir gulme alsi.dun benimki aradi ah guzel kizim bir ihtiyacin varmi bende gelemedim aklim sende diyo.son geldiginde bas kosede 2 gun oturup sadece akil verdin kadini haftada 2 gun al,gomlekleri kurutemizlemeye utuye gonder v.s. ingiltere kralicesi sanki kendisi... o yuzden seni cagirmadim oglunda gelip kapindan almadi o yuzden gelemedin bidahada cagirmayi dusunmuyoruz diyemedim.gelinin evinde is yapmak zor geldi oglunun bi gomlegini utulemedi 1 tas corba pisirmedi ac oturdu 2 gunValla kızlar benim kayınvalidede dün bi laflar sokmaya çalışmalar vesaireler uğraştı ama hiç umursamadım. Zaten nefes alamıyodum bide onu çekemezdim. Eller ona daha iyiymiş öyle söylüyo. Bende kayınvalidemden bişey beklemem yapcak olsada yaptırmam Allah biliyo ya, 1 yapar 10 yaptım diye reklam eder çünkü elaleme. Ben hala kötüyüm nefes zor alıyorum ve anlamıyorum gündüz en azından daha rahat oluyorum bu saatler olunca iyice bi öksürük vede tonlarca ağırlıktaymış gibi bişey oturuyo sanki burnuma
Çok geçmiş olsun cnm.senin gibi olanı duymamıştım.çok zormuş gerçektenHayırlı sabahlar güzel hamişler. Uzun zamandır uzaktan takipteydim ne güzel artık cinsiyetler konuşuluyor. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin Allah'a hayırlı kul, devlete hayırlı evlat olsunlar inşaAllah. Darısı benim gibi öğrenmeyenlerin başına
Aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorum ama ben 8. Haftadan bu yana çok kötüyüm kızlar. Daha önce bahsetmiştim kalçada batma ve bacağımda kasılma oluyor ve sadece yatağa yattığımda yaşıyorum bunu. Artık acısız ağrısız günüm kalmadı. Bu gece 3e kadar acıdan ağlayarak nasıl geçer diye çabalayıp durduk eşimle. Birkaç haftadır rahattım aslında ufak bir çözüm bulmuştuk doğal yağlarla masaj ve sıcak uygulayınca büyük ölçüde azalmıştı. Ta ki dün geceye kadar 10 katı şiddetle geri geldi ağrılar kasılmalar.
Doktora sorduğumda bu sadece bebeğin büyüyüp baskı yapmasıyla olmaz,hormonların değişmesi bile etkiler vücut ödem toplamaya başlar ve sinirlere bası yapar bunun bir çaresi YOK hatta el ve ayaklarında bile başlayacak dedi ki çoktan başladı. Kendime en uygun pozisyonu bulup yatacakmışım. Ahh bir yatabilsemkimisine yürüyüş iyi gelir kimisi yürüdükçe kötü olur deneyerek öğreneceksin dedi ki bana yürüyüş yasaktı ama ben böyle kötü oldukça biraz yürüyüş yapmaya başladım sanki biraz iyi geliyor gibi.
Sabaha karşı biraz uyumuşum yorgunluktan sızmışım sanırım namaza kalktım ve yine aynı serüven başladı şuan acı içinde gözümde tutamadığım yaşlarla yazıyorumRabbim kimseye yaşatmasın çok zor çokkk...
Bi kez daha anladım ki kolay ANNE olunmuyormuş. 4 yıl bekledim bebeğimin gelmesini Rabbim onu korusun ben dayanırım acılara diyorum. Biliyorum ki onu kucağıma alıp o miss kokusunu içime çekince bütün acılarım dinecek inşaAllah.
Sabah sabah içimi döktüm kızlar uzun oldu kusuruma bakmayın.
Ay çok sevindim canım inşallah %100 dür darısıKızlar hepiniz sağolun. Aynen dediğim gibi oldu. Okuma bayramını halleder halletmez hastaneye gittim. Serum taktılar iğne yaptı doktorum. Bebişimizin sağlığı herşeysi yerinde çok şükür. Bakınnnn herşeeeeyyyysssiiiii diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?