2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aa çok güzel bir haber çok sevindim senin adına gözün aydın göz aydınlığı olsun inşallah yavrun

Maşallah Allah bağışlasın canım Darısı bana ve tüm isteyenlere insallah

Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım ayıp etmiş bende sevmiyorum kendimce çok haklıyım aslında görüşmesem görüşmem ama torunlarını daha uzun görsünler diye gidiyorum dün dediler işte hiç gelmiyorsun eşimle gelip gidiyorum onun dışında çocuklar size büyüyünce kendileri gelip giderler dedim.

Ben kolayı ilk haftalar çok içtim
İlaçtan daha zararlı değildir
Günlük 200 mg kafein normal sayılıyor
daha fazlasını almamalısın
Kola iyi geliyorsa 1 bardaktan çok bişey olmaz diye düşünüyorum

Bu senin kesin tavrina bağlı canim. Evi.e gelip odalara giren cocuklar da oldu izinsiz.gozumun önünde topu televizyona bile isteye atan da . Annelerine baktim gülerek yapma yavrum diyor ya da hic birsey demiyor. Benim kizim suan 3 yaşında kimin evine gitsek oturmadim ardinda gezdim kirma vurma asla musade etmedim kesin tavir gösterdim. Hayatinda 1 kez 2 yasinda gittigim evde elindeki bardağı kizip yere atti once temizledim sonra onu alip ciktim ordan ve cok sevdigi biryerdi. Suan izinsiz ne cekmece acar ne dolap. Gecenlerde masada süs mumluk gordu arkadaşımda. Geldi sordu bana hayir o oyuncak degil deyince birakti. Arkadasim da oynayabilirsin deyince yine geldi sordu bana .yani sana bagli cocuk tüm sınırları zorlar zaten hayati boyle öğrenir mühim olan duracağı yeri bildirmek.

Canım valla iyi geldi bana bulantımı o gün baya geçirdi kusmadım da ona bakarsan Zofran aldım o da bir kaç saat geçirdi..

Çok teşekkür ederim canım sonuçlara doktor çok çok iyi dedi hatta şükür bir sıkıntı olmadı cinsiyet bekliyoruz işte

Canım valla iyi geldi bana bulantımı o gün baya geçirdi kusmadım da ona bakarsan Zofran aldım o da bir kaç saat geçirdi..
Bana da doktor söylemişti buzlu kola iç diye
Bana da iyi gelmişti valla
Şu an içmiyorum artık
Ama sabahları kusma devam
Kabullendim ya herhalde hep böyle olacak

Ben de ilk gebeligimde oyleydim.sedyede giderken hala kap vardi elimde

Günaydın kızlarr hepimizin anneler günü kutlu olsuuunn

Yaa canım çook sevindim hayırlısı ile kucağına al inşallaahh
Kızlar hepinize günaydın anneler gününüz kutlu olsun :)) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı:)
Amiin canıım Anneler günün kutlu olsunn

Ay bunu okuyunca beni bir gulme alsi.dun benimki aradi ah guzel kizim bir ihtiyacin varmi bende gelemedim aklim sende diyo.son geldiginde bas kosede 2 gun oturup sadece akil verdin kadini haftada 2 gun al,gomlekleri kurutemizlemeye utuye gonder v.s. ingiltere kralicesi sanki kendisi... o yuzden seni cagirmadim oglunda gelip kapindan almadi o yuzden gelemedin bidahada cagirmayi dusunmuyoruz diyemedim.gelinin evinde is yapmak zor geldi oglunun bi gomlegini utulemedi 1 tas corba pisirmedi ac oturdu 2 gun

Çok geçmiş olsun cnm.senin gibi olanı duymamıştım.çok zormuş gerçekten

Ay çok sevindim canım inşallah %100 dür darısı nrine ve bana inşallah dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…