Kızlar çarşamba akşamından beri öldüm ölüm dirildim. eşime eczaneden hamile olduğumu söyleyip ona göre mide bulantı hapı almasını istedim. sağolsun METPAMİD diye bir ilaç aldı geldi içeriğinde hamileler kullanabilir yazıyordu.Doktorumun veriği hapı günde 1 kez kullanabiliyodum bunda günde 3 taneye kadar baya hafif bir ilaç demekki diye düşündüm. Çarşamba akşamı attım 1 tane ve 1 saat sonra korkunç baş dönmesi, daralma, sıkıntı, nefes alamama, çarpıntı, ishal ve kusma başladı bende. Bir yanıyorum ter boşalıyor sonra donuyorum bir titreme basıyor anlatamam.Ne uyku uyuyabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Yatakta kıvrım kıvrım kıvranıyorum. Ben daha önce de migren için serum taktırdığımda bunları yaşıyordum o yüzden panik atak zannettim. o zamanlarda da migrene bağlı bulantım geçsin diye sanırım serumun içine bu ilaçtan koyuyorlardı artık öyle düşünüyorum. Genelde acilde bulantı için veriliyormuş çünkü.
Yataktan sadece tuvalete, su içmeye, ve oğlumun eline ekmek vermeye kalkabildim. inanın yüksek katta oturuyor olsam kendimi camdan bile atabilirdim. Ben bir de bunun bulantı hapından olduğunu anlamadım bari bulantım geçsin diye günde 2 kere atmaya devam ettim. sonra baktım fayda etmiyor hala kusuyorum buraktım. ve dün bir nebze gözüm açılınca kafama dank etti hemen yan etkilerine baktım. ekşiden kullananların yorumlarını okudum. kaşı gözü kayan eli ayağı yamulan bile var. 100 kişiden birinde görülüyormuş. Allahım böyle bir ilaç nasıl piyasada olur bu yan etkiler bu kadar sık görülürken insanların sağlığıyla nasıl bu kadar oynanır bilmiyorum. Bugün bile hala çarpıntım daralma ve şiddetli bulantılarım devam ediyor. mide bulantı hapının yan etkilerinden biri de mide bulantısıymış. tövbe yarabbim.