- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Aslinda tam zamani cunku kisliklar indirimde.yenidogan devamli kusuyo of devamli ust degistiriliyo 1 2 ay devamli camasirin icinde yasiyosunuz o yuzden bol bol 0-3 ay alt üst takima ihtiyac var...gelen hediyeler genelde 3 aydan buyuk geliyo.birde kozmonot yada pelus kalin 2 tane tulum ve mutlaka ayaklari kapali olan disari cikarken cok is goruyo 2 tane kesin olmali cunku onuda devamli yikamak gerekiyo.ilk aylar o kadar cok hastaneye gidiliyoki...hic bir yere cikmam desenizde en azindan bol bol kontrole gitmeniz gerekecek.indirimdeyken alin. E bebekten kozmonot aldim 45e dusmus pelus tulumuda 27 ye aldimalisveris icin dhaa erken degilmi yaa ben sahsen 7 aydan once birsey blmayi dusunmuyorum
ne bilim eskiler hep derer yaa acele edilmez diye zaten cinsiyet bile 20.haftamizda kesinlesecek ayrintilida onyuzden bekemekte fayda varBen kendimi iyi hissettiğimde ana ihtiyaçları yavaş yavaş halletmeyi düşünüyorum zıbındır yelektir çorap tek altlar çok lazım oluyor ufak ufak başlanır
bende bakiyorum ama apmiyorum avikcasi eyrafimdaki herkeste erken diyor zaten baktigim seyelri gosterdigimde bile daha erken bakma diyorlar esime kalsa arabasini besigini simdiden alip ooyacak :)Aslinda tam zamani cunku kisliklar indirimde.yenidogan devamli kusuyo of devamli ust degistiriliyo 1 2 ay devamli camasirin icinde yasiyosunuz o yuzden bol bol 0-3 ay alt üst takima ihtiyac var...gelen hediyeler genelde 3 aydan buyuk geliyo.birde kozmonot yada pelus kalin 2 tane tulum ve mutlaka ayaklari kapali olan disari cikarken cok is goruyo 2 tane kesin olmali cunku onuda devamli yikamak gerekiyo.ilk aylar o kadar cok hastaneye gidiliyoki...hic bir yere cikmam desenizde en azindan bol bol kontrole gitmeniz gerekecek.indirimdeyken alin. E bebekten kozmonot aldim 45e dusmus pelus tulumuda 27 ye aldim
Bence indirimde buldukca alin e bebegi takibe alin bebek arabasini hemde trawel sistem 1300tl yerine 460 a almistik bir magazasi kapaniyordu simdi 2.ye de onu kullanicaz canini cikardik ama o kadar saglammis.bir anda aklinizda olmayan o kadar cok masrafiniz olacakki iyiki bunu o zaman almisim diyceksiniz.durumumuz cok sukur gercekten cok iyi oldugu halde sunu butun samimiyetimle soylemeliyimki anne olunca 5 liraniz bile daha degerli oluyor bir anda cok cok daha ileriyi dusunmeye basliyorsunuzbende bakiyorum ama apmiyorum avikcasi eyrafimdaki herkeste erken diyor zaten baktigim seyelri gosterdigimde bile daha erken bakma diyorlar esime kalsa arabasini besigini simdiden alip ooyacak :)
5.aydan sonra baslarim olmadi almaya bende gorush bebe diye bir yer var orasida cok iyi orayi takip ediyorum amaBence indirimde buldukca alin e bebegi takibe alin bebek arabasini hemde trawel sistem 1300tl yerine 460 a almistik bir magazasi kapaniyordu simdi 2.ye de onu kullanicaz canini cikardik ama o kadar saglammis.bir anda aklinizda olmayan o kadar cok masrafiniz olacakki iyiki bunu o zaman almisim diyceksiniz.durumumuz cok sukur gercekten cok iyi oldugu halde sunu butun samimiyetimle soylemeliyimki anne olunca 5 liraniz bile daha degerli oluyor bir anda cok cok daha ileriyi dusunmeye basliyorsunuz
Ramazan ayının ortalarında gitmeyi düşünüyorum canimmKuzum kontrolün ne zaman?
Evet ben bulamadım 8 lik aldım. Dün iyiydim bugün çok kötüyüm yine hiçbir işe yaramadı.Sabah ac karna aldim sun bulantimda baya az oldu tabi kesin cozum degil.4 luk aldim bende zor buldum devamini getirwmeywbilirim dedi eczaci
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın canım ? Ne mutlu senin adına çok sevindim şanslısın böyle kayınvalidesi iyi olanlara özeniyorum. Ben ölsem yardım istemem ondan :)))Kızlat benim yine baş ağrım geçmedi. Sabah hastaneye gittik. Nöbrtçi doktor ameliyattaymış diğer doktor randevusuz hasta almıyomuş. Şansa benim doktorum gelecekmiş ama saat 14:00 te. Serum takacak kaç saat sürecek. Kızımın okuma bayramı var. Herşey üstüste geldi. Annemler kayınvalidem geldi. Annemin beli tutuk yatıyo, sağolsun kayınvalidem mutfak işimi halletti. Gerçi dünden yemek işlerimi halletmiştim.
Kayınvalidesi sorunlu olanlara Allah kolaylık versin. 8 senedir bi sorunumuz olmadı. Annemden daha iyidir bana. Rabbim başımdan eksik etmesin.
Çok tşkler bu bilgi için.100 üzeri normal dedi dr.
Bende öyleyim tirtir titriyorum sıtma diyolar ateşten oluyo muşCanım benimki ateş değil gece bianda bi üşüme giriyo içorganlarım bile zangır zangır titriyo valla hemen sarmalanıp ısınmaya çalışıyorum yün yorganda yatıyorum bide
Katılıyorum sana canım. Bende 8. ayda alırım Allah'ın izniyle. Daha çok erken.ne bilim eskiler hep derer yaa acele edilmez diye zaten cinsiyet bile 20.haftamizda kesinlesecek ayrintilida onyuzden bekemekte fayda var
Ben de 6. Aydan sonra almaya başlayacağımKatılıyorum sana canım. Bende 8. ayda alırım Allah'ın izniyle. Daha çok erken.
Bende de oldu o canım yani kasığım küçüldü göbeğim çıktı geri meydana, önceden kasığımla göbeğim bütünlük içindeydi şimdi kasığım söndü. Ayrıca yarın 15. Haftaya giriyorum. Ama kusmalarım başladı. Çok mutsuzum ve üzgünüm.
Yeni başlayan kusmaların sebebi hamile reflüsüymüş, ondanmı oldun ki? Bende kusma yok ama mide suyu ağzımda hepBende de oldu o canım yani kasığım küçüldü göbeğim çıktı geri meydana, önceden kasığımla göbeğim bütünlük içindeydi şimdi kasığım söndü. Ayrıca yarın 15. Haftaya giriyorum. Ama kusmalarım başladı. Çok mutsuzum ve üzgünüm.
Oyle deme kız bebisin günahı ne ahh o kocalar yokmu o kocalar ne var iki isin ucundan tutsan uzulme canim birak oldugu kadar yorma kendini keske yakininda olsamda gelsem tutsam bi isin ucundan
oyle deme canim cocuguna kocalar hep oyle bende her temizlik yaptigimda agliyorum aagliyorum aglayip is bittikten sonra ben yapardim diyor oldugu kadar yap srnde yipratma kendibi
Sağolun kızlar desteğiniz içinYa canım aynı şeyleri bende çok söyledim niye bana verdi ki allah bu bebeği dedim. Yani olmayanlara verseydin dedim neler neler... ama faydası yok isyan etmenin. Nasip böyle imiş. Yorma kendini şimdi Doğum günü için strese girdin. Yardım edende yok.yetişcek mi diye hep geçecek.
canim valla sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez bekleme deger vericekler diye dikkat et cok fazla yorma kendiniSağolun kızlar desteğiniz için
Tam bu yorumu size attıktan sonra Allah tarafından mıdır nedir baktım eşim kalkmış iş yapıyor heryeri sildi süpürdü. Depo gibi bi yer vardı orayı düzenledi. Tabi o arada ablam kardeşim annem yazmaya devam ediyorlar şöylemi yapsak böylemi yapsak ptesimi yapsan, aman aman dedim istemiyorum kimseden bişey gelmeyinde etmeyinde. Ama cok fazla itip kakma işi yaptım bi kaç şeyin yerini değiştirdim. Bide cok eğilip kalktım şimdi sırtımın ağrısından doğrulamıyorum. Sırtım cok acıyor uzandım biraz ama yatıp kalkarken bile acıyor. Bi kaç işim kaldı banyo mutfak felan. Allah güç kuvvet versin iş güç derdinde değilim bitti sayılır ama işte çevremden gördüğüm ilgisizlik kendimi değersiz hissetmiyor ister istemez herşeyi düşünebiliyorsun o anda... Ahh analık ahh.. hiç kolay değilmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?