• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam kızlar. Bugün ikili tarama testi randevum vardı. Tam randevuya girecekken normal doğum geldi. Sancıları bayağı siklasmis. Muayeneye aldılar apar topar sonra bir koşuşturmaca başladı. Doğum başlamış doğumhaneye inmeye bile zaman kalmamış. Bizi bekleme odasından çıkardılar. Kadın 10 dk içinde muayenehanede doğum yaptı :) ilk geldiğinde üzülmüştüm doğumhaneye yetişemedi diye sonra o kadar kisa sürede normal ve sağlıklı doğum yapınca sevindim. Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Selam kızlar. Bugün ikili tarama testi randevum vardı. Tam randevuya girecekken normal doğum geldi. Sancıları bayağı siklasmis. Muayeneye aldılar apar topar sonra bir koşuşturmaca başladı. Doğum başlamış doğumhaneye inmeye bile zaman kalmamış. Bizi bekleme odasından çıkardılar. Kadın 10 dk içinde muayenehanede doğum yaptı :) ilk geldiğinde üzülmüştüm doğumhaneye yetişemedi diye sonra o kadar kisa sürede normal ve sağlıklı doğum yapınca sevindim. Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Aminn... Ne güzel maşallah:nazar::nazar::nazar:

Ense kalınlığı burun kemiği kalp atışları hepsi sağlıklı çıktı Allaha şükürler olsun. Kan sonucları da perşembe belli olacak. Cinsiyete karar veremedi ama doktorum. Kız olma ihtimali daha baskın ama çok arada dedi. 4 hafta sonra belli olur dedi. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil zaten :KK36:

Ay maşallah ya ne kadar güzel keşke herkes öyle Doğum yapsa.

Kızlat benim yine baş ağrım geçmedi. Sabah hastaneye gittik. Nöbrtçi doktor ameliyattaymış diğer doktor randevusuz hasta almıyomuş. Şansa benim doktorum gelecekmiş ama saat 14:00 te. Serum takacak kaç saat sürecek. Kızımın okuma bayramı var. Herşey üstüste geldi. Annemler kayınvalidem geldi. Annemin beli tutuk yatıyo, sağolsun kayınvalidem mutfak işimi halletti. Gerçi dünden yemek işlerimi halletmiştim.
Kayınvalidesi sorunlu olanlara Allah kolaylık versin. 8 senedir bi sorunumuz olmadı. Annemden daha iyidir bana. Rabbim başımdan eksik etmesin.
Geçmiş olsun canım maşallah şanslısın benim annem yapar Allah razı olsun ü
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın canım ? Ne mutlu senin adına çok sevindim şanslısın böyle kayınvalidesi iyi olanlara özeniyorum. Ben ölsem yardım istemem ondan :)))
Benim ki ölsem yardım etmez herhalde

Amin Rabbim bizlere de kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım maşallah şanslısın benim annem yapar Allah razı olsun ü
Benim ki ölsem yardım etmez herhalde

Amin Rabbim bizlere de kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah
Canım valla Benimkinin 1 saat çocuğuma bakmışlığı yoktur. Ben lohusayken geldi yemek yaptı bir defa fırınım daha önce öyle yemek pisliği görmemiştir :)))) kadın bana yardım için mi gelmiş evi kirletmek için mi anlamadım dedim gelmesin ben peynir ekmek yerim. Bir de onlardan hiçbir şey istemedim bugüne kadar istemem de yani kırgınlıklar var eşimle bu haldeysem onların payı büyük. O yüzden mümkün olduğunca mesafeli oluyorum.

Yeni başlayan kusmaların sebebi hamile reflüsüymüş, ondanmı oldun ki? Bende kusma yok ama mide suyu ağzımda hep
Yok canım reflü zaten oluyordum. Bu durup dururken ağzım sulanıyor ve bildiğin üşüttüğünde insan kusar ya öyle kusuyorum. Mide bulantım da var hep. Geçmiş diyecek kadar azalmıştı halbuki.

Bende de bugun işe yaramadi :KK43:
Bu ilaç kemoterapi alan hastalarda kullanılıyor sanırım yani etkili bir ilaç ama işte bize etki etmemesi çok ilginç. Gerçi annem kemoterapi alırken mide bulantısı haplarından hep içerdi pek işr yaramazdı.ya ben böyle midem çok bulanırken kola içtim bir kaç kez ama az çok değil ve üç dört saat bana iyi geldi. Bugün yine içsem mi diye düşündüm sonra vazgeçtim çok zararlı..... ama gerçekten ilaçlar iyi gelmiyor benim sabrım tükeniyor bu duruma korkuyorum Doğuma kadar kusan arkadaşlarım geliyor gözümün önüne. Ya arkadaşım sezeryana alacaklardı kızı kusmaktan zor aldılar ameliyathaneye. Ya diyorum öyle olursam.

Valla kızlar benim kayınvalidede dün bi laflar sokmaya çalışmalar vesaireler uğraştı ama hiç umursamadım. Zaten nefes alamıyodum bide onu çekemezdim. Eller ona daha iyiymiş öyle söylüyo. Bende kayınvalidemden bişey beklemem yapcak olsada yaptırmam Allah biliyo ya, 1 yapar 10 yaptım diye reklam eder çünkü elaleme. Ben hala kötüyüm nefes zor alıyorum ve anlamıyorum gündüz en azından daha rahat oluyorum bu saatler olunca iyice bi öksürük vede tonlarca ağırlıktaymış gibi bişey oturuyo sanki burnuma

5 dakika öncesine kadar evimde yaklaşık 20 kişi vardı. Hazır bi leyler ikram ettim hiç yorulmadım gibi görünüyor. Öncesinden yaptığım temizlik stres bi kenara çocukların gördüğü her şeyi kırmaya çakışması çok canımı sıktı. Allahım inşallah çocuğundan bi haber laf geçiremeyen bir anne olmam amin

Kızlar hepiniz sağolun. Aynen dediğim gibi oldu. Okuma bayramını halleder halletmez hastaneye gittim. Serum taktılar iğne yaptı doktorum. Bebişimizin sağlığı herşeysi yerinde çok şükür. Bakınnnn herşeeeeyyyysssiiiii diyorum:KK71:
%90 Eerrkekkk dedi:KK73: ama 10 gün içinde tekrar gel bakalım dedi. Çıkıntının ultrason kağıdınıda verdi yüklerim buraya. Rabbim dualarımı hayırlısıyla kabul ettimi dersiniz:cry:
Bu arada kv bizdeydi ben hastanedeyken. Eltim rahatsızlanmış kaynım kaynanamı almaya gelmiş. Almış götürmüş. Bi kötü oldum. Eltimle aramız iyidir. Ama çok sık hastalanır ve kv çok gider kalır, çocuklarına bakar. Neyse annem burdaydı ya, gidiyorum ama gelicem demiş. Bu çocukta hasta demiş. Ben hiç bişi söylemiyorum ya kayınvalideme bende hastayım vs diye, kadının gücüne gidiyo bana yardım etmemek. Neyse böyle işte.. iki kızdan sonra erkek biraz değişik oluyomuş. Eşim fazla çaktırmasa da çok sevindi:rolleyes:
Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bide cinsiyete bakacağı zaman göstermedi bebek, öksür dedi doktor. Bi öksürdüm benek takla attı:KK70:

Canım valla Benimkinin 1 saat çocuğuma bakmışlığı yoktur. Ben lohusayken geldi yemek yaptı bir defa fırınım daha önce öyle yemek pisliği görmemiştir :)))) kadın bana yardım için mi gelmiş evi kirletmek için mi anlamadım dedim gelmesin ben peynir ekmek yerim. Bir de onlardan hiçbir şey istemedim bugüne kadar istemem de yani kırgınlıklar var eşimle bu haldeysem onların payı büyük. O yüzden mümkün olduğunca mesafeli oluyorum.
Benimkine giderim benden hizmet bekler evime gelir benden hizmet bekler 14 senede bi kere bile bi sofra hazırlayıp çağırmamıştır mesela doğumuma bile gelmedi bin türlü bahane uydurdu şimdi sevmeyince suçlu oluyo muyum

Back