Canım ya nasıl başlıyor bu haftadan sonra bizdeki bu kusmalar benim doktor bitmesi lazım diyor bizim başlıyor. Zofran almaya başladım ama o da bir yere kadarmış yine Midem çok bulanmaya başladı demek ki Zofran da fayda etmedi bana.Bende de oldu o canım yani kasığım küçüldü göbeğim çıktı geri meydana, önceden kasığımla göbeğim bütünlük içindeydi şimdi kasığım söndü. Ayrıca yarın 15. Haftaya giriyorum. Ama kusmalarım başladı. Çok mutsuzum ve üzgünüm.
Misafirim geliyor ama ara girip bakmaya çalışırım.Dışardayım şu an eve geçince bende atsam bakar mısınızKesenin şekli ne ilginç
Valla bilmiyorum ki canım psikolojim alt üst oldu. Bana emedur vermişti doktorum. Onu içiyordum. Şu an içmiyorum çünkü absürt kusman olursa altında başka bir neden olabilir dedi. Yani bana normal bu vs demedi. Sadece burdaki arkadaşların da bu haftalarda kusması sürdüğü için herhalde normali bu diye düşünüyorum. Çünkü başlarda fışkırtarak kusuyordum birden midem bulanıp anında çıkartıyordum doktor ondan endişelendi sanırım. Şu an birden değil ama agzım sulanıyor resmen kusmadan önce.Canım ya nasıl başlıyor bu haftadan sonra bizdeki bu kusmalar benim doktor bitmesi lazım diyor bizim başlıyor. Zofran almaya başladım ama o da bir yere kadarmış yine Midem çok bulanmaya başladı demek ki Zofran da fayda etmedi bana.
Yüksek ates oldugu icin bebegede zararı varmıs ya uzuvlarindan biri eksik olabilir veya zeka geriligi yapabilir gibisinden bisiler okudum korktum da açıkcasıGeçmiş oldun canım benide sık sık tutuyo bende kanımı emen minnoştan şüpheleniyodum zararı neymiş ki
Allah razi olsun canım simdi daha iyiyim sankiGeçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin. Acile gidebilirsin sıtma tutmasıyla ilgili.
Oyle deme kız bebisin günahı ne ahh o kocalar yokmu o kocalar ne var iki isin ucundan tutsan uzulme canim birak oldugu kadar yorma kendini keske yakininda olsamda gelsem tutsam bi isin ucundanALLAHın gücüne gitmesin ama bu hamileliğim hiç hayırlı gelmedi yani hiç mutluluk vermedi. Çok şükür sağlığı yerinde bebeğimin ama şu gözyaşım dinmedi gözümden yaa sürekli sıkıntı stres ya o kadar sıkıntılı günler geçiriyorumki anlatamam. Zaman zaman bahsettiklerim dışında daha neler neler... Yarın cocuğumun doğum gunu evin halini görmeniz lazım. Heryer bi yerde kaç gündür topla topla bitmedi. Son gün annemleri çağırırım dedim annemler memlekete gitti şansa. Ablamı arıyorum çocukları kime bırakcam dio. Kardeşime bırakbilirdi oda dışardaymış geç gelirim diyo. Kahrolası eşim domuz gibi yatıp tv izliyor, oturduğu yerden beni eleştiriyor saçma sapan işler yapıyormuşum kendime gereksiz iş çıkarıyormuşum yahu sanane sen ne anlarsın kadın işinden. Ya yardım et ya sus. Odada hüngür hüngür ağlıyorum sinirimden bu bebeğin günahı ne neden bana düştün bahtsız yavrum keşke seni hak edebilecek onlarca anne babadan birine gidip hayatını kurtarsaydın benle beraber çile çekiyorsun doğmadan...
Sabah ac karna aldim sun bulantimda baya az oldu tabi kesin cozum degil.4 luk aldim bende zor buldum devamini getirwmeywbilirim dedi eczaciCanım doktorum bana da verdi 4 lük ben bulamadım piyasada yokmuş 8 lik aldım o yüzden. İkiye bölüp kullanıcam bu akşam başlıycam.senin kaçlık bakar mısın?Bir de aç mı aldın tok mu?
benim oğlan 5 yaşında. bir daha yapmıcam diye herşeyini dağıttım. evde hiçbirşey kalmadı. ne beşik ne bebek arabası ne kıyafet...Yavaş yavaş cinsiyetler öğrenilirken, alışveriş topiği açsak, ne dersiniz?
Canım bel fıtığı olsaydı hamilelikte öncede rahatsız etmez miydi ama benim hiçbi şikayetim yoktu o zaman. Yatağım ortopedik ama zaten yatamıyorum hasret kaldık birbirimizeAman canım hamile değilken bile tehlikeli bence girme Allahım şifa versin. Bazılarında Rahim büyümesi çok rahatsız edici olabiliyor bazıları da hissetmiyor ama sende bence de bel fıtığı oluşmuş siyatik gibi geldi bana. En önemli şey bel fıtığı için YATAK. Yatağın rahat değilse ya da bel fıtığına uygun ne içersen iç geçmez.
oyle deme canim cocuguna kocalar hep oyle bende her temizlik yaptigimda agliyorum aagliyorum aglayip is bittikten sonra ben yapardim diyor oldugu kadar yap srnde yipratma kendibiALLAHın gücüne gitmesin ama bu hamileliğim hiç hayırlı gelmedi yani hiç mutluluk vermedi. Çok şükür sağlığı yerinde bebeğimin ama şu gözyaşım dinmedi gözümden yaa sürekli sıkıntı stres ya o kadar sıkıntılı günler geçiriyorumki anlatamam. Zaman zaman bahsettiklerim dışında daha neler neler... Yarın cocuğumun doğum gunu evin halini görmeniz lazım. Heryer bi yerde kaç gündür topla topla bitmedi. Son gün annemleri çağırırım dedim annemler memlekete gitti şansa. Ablamı arıyorum çocukları kime bırakcam dio. Kardeşime bırakbilirdi oda dışardaymış geç gelirim diyo. Kahrolası eşim domuz gibi yatıp tv izliyor, oturduğu yerden beni eleştiriyor saçma sapan işler yapıyormuşum kendime gereksiz iş çıkarıyormuşum yahu sanane sen ne anlarsın kadın işinden. Ya yardım et ya sus. Odada hüngür hüngür ağlıyorum sinirimden bu bebeğin günahı ne neden bana düştün bahtsız yavrum keşke seni hak edebilecek onlarca anne babadan birine gidip hayatını kurtarsaydın benle beraber çile çekiyorsun doğmadan...
Ya canım aynı şeyleri bende çok söyledim niye bana verdi ki allah bu bebeği dedim. Yani olmayanlara verseydin dedim neler neler... ama faydası yok isyan etmenin. Nasip böyle imiş. Yorma kendini şimdi Doğum günü için strese girdin. Yardım edende yok.yetişcek mi diye hep geçecek.ALLAHın gücüne gitmesin ama bu hamileliğim hiç hayırlı gelmedi yani hiç mutluluk vermedi. Çok şükür sağlığı yerinde bebeğimin ama şu gözyaşım dinmedi gözümden yaa sürekli sıkıntı stres ya o kadar sıkıntılı günler geçiriyorumki anlatamam. Zaman zaman bahsettiklerim dışında daha neler neler... Yarın cocuğumun doğum gunu evin halini görmeniz lazım. Heryer bi yerde kaç gündür topla topla bitmedi. Son gün annemleri çağırırım dedim annemler memlekete gitti şansa. Ablamı arıyorum çocukları kime bırakcam dio. Kardeşime bırakbilirdi oda dışardaymış geç gelirim diyo. Kahrolası eşim domuz gibi yatıp tv izliyor, oturduğu yerden beni eleştiriyor saçma sapan işler yapıyormuşum kendime gereksiz iş çıkarıyormuşum yahu sanane sen ne anlarsın kadın işinden. Ya yardım et ya sus. Odada hüngür hüngür ağlıyorum sinirimden bu bebeğin günahı ne neden bana düştün bahtsız yavrum keşke seni hak edebilecek onlarca anne babadan birine gidip hayatını kurtarsaydın benle beraber çile çekiyorsun doğmadan...
alisveris icin dhaa erken degilmi yaa ben sahsen 7 aydan once birsey blmayi dusunmuyorumYavaş yavaş cinsiyetler öğrenilirken, alışveriş topiği açsak, ne dersiniz?
ya hiç çocuğun olmasaydı ama evin temiz düzenli her işin yolunda olsaydı o zaman da mutlu olmazdın inan bana Rabbim bu bebeği gönderdi sana çünkü sebi anneliğe layık gördü evet hepimiz sıkıntı yaşıyoruz zorlanıyoruz amisyan etmek olmaz veren Allah alır da Allah korusun o daha da üzücü olur. Ne olur toparla kendini hem bebeğini hem de kendini üzme herşey geçer bugünlerde. bebeğin de çok stresli dığar baj yine üzülen sen olursun takılma keyfine bak yetiştireniyceksen de ertele yardım eden çıkar eminimALLAHın gücüne gitmesin ama bu hamileliğim hiç hayırlı gelmedi yani hiç mutluluk vermedi. Çok şükür sağlığı yerinde bebeğimin ama şu gözyaşım dinmedi gözümden yaa sürekli sıkıntı stres ya o kadar sıkıntılı günler geçiriyorumki anlatamam. Zaman zaman bahsettiklerim dışında daha neler neler... Yarın cocuğumun doğum gunu evin halini görmeniz lazım. Heryer bi yerde kaç gündür topla topla bitmedi. Son gün annemleri çağırırım dedim annemler memlekete gitti şansa. Ablamı arıyorum çocukları kime bırakcam dio. Kardeşime bırakbilirdi oda dışardaymış geç gelirim diyo. Kahrolası eşim domuz gibi yatıp tv izliyor, oturduğu yerden beni eleştiriyor saçma sapan işler yapıyormuşum kendime gereksiz iş çıkarıyormuşum yahu sanane sen ne anlarsın kadın işinden. Ya yardım et ya sus. Odada hüngür hüngür ağlıyorum sinirimden bu bebeğin günahı ne neden bana düştün bahtsız yavrum keşke seni hak edebilecek onlarca anne babadan birine gidip hayatını kurtarsaydın benle beraber çile çekiyorsun doğmadan...
ALLAHın gücüne gitmesin ama bu hamileliğim hiç hayırlı gelmedi yani hiç mutluluk vermedi. Çok şükür sağlığı yerinde bebeğimin ama şu gözyaşım dinmedi gözümden yaa sürekli sıkıntı stres ya o kadar sıkıntılı günler geçiriyorumki anlatamam. Zaman zaman bahsettiklerim dışında daha neler neler... Yarın cocuğumun doğum gunu evin halini görmeniz lazım. Heryer bi yerde kaç gündür topla topla bitmedi. Son gün annemleri çağırırım dedim annemler memlekete gitti şansa. Ablamı arıyorum çocukları kime bırakcam dio. Kardeşime bırakbilirdi oda dışardaymış geç gelirim diyo. Kahrolası eşim domuz gibi yatıp tv izliyor, oturduğu yerden beni eleştiriyor saçma sapan işler yapıyormuşum kendime gereksiz iş çıkarıyormuşum yahu sanane sen ne anlarsın kadın işinden. Ya yardım et ya sus. Odada hüngür hüngür ağlıyorum sinirimden bu bebeğin günahı ne neden bana düştün bahtsız yavrum keşke seni hak edebilecek onlarca anne babadan birine gidip hayatını kurtarsaydın benle beraber çile çekiyorsun doğmadan...
Ya arkadaşlar napıyosunuz siz darda kalınca Allaha isyan etmekte neymiş az kendize gelin sirkelenin bakayım o bebeğe hasret ne ana babalar var yada bebeği olupta bi yürüse bi konuşsa diye gözlerinin içine bakan ne analar var ken lütfenZofer dun iyi gelmisti rahat gecirmistim gunu bugun yine ayniyim daha demin kustum yine17 aylik kizim var o kadar vicdan azabi cekiyorumki kizima bakamiyorum krese baslattik nasil guzel yetistirmistim yemegini kendi yiyodu ekini yikiyodu ayakkabisini giyiyodu merdivenden iniyodu cikiyodu...kreste hep kucakta dun parka gittik kaydiraga bile ben cikartym istiyo kendi basina yaptigi her seyi birakti...cok uzuluyorum 3.ayda biterse sorunlar hemen alicam kresten diyodum ama bitecek gibi degil cektigim vicdan azabi ayri bulanti ayri kolumu kaldiramiyorum o kadar mutsuzumki.kardesi olmasini kizim icin istedim simdi olmasaydi keske diyorum
Ben kendimi iyi hissettiğimde ana ihtiyaçları yavaş yavaş halletmeyi düşünüyorum zıbındır yelektir çorap tek altlar çok lazım oluyor ufak ufak başlanıralisveris icin dhaa erken degilmi yaa ben sahsen 7 aydan once birsey blmayi dusunmuyorum
Canım benimki ateş değil gece bianda bi üşüme giriyo içorganlarım bile zangır zangır titriyo valla hemen sarmalanıp ısınmaya çalışıyorum yün yorganda yatıyorum bideYüksek ates oldugu icin bebegede zararı varmıs ya uzuvlarindan biri eksik olabilir veya zeka geriligi yapabilir gibisinden bisiler okudum korktum da açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?