• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar sanki sola dönük yatınca mide yanmam geçiyor gibi. Bi dener misiniz işe yarayacak mı bende psikolojik bir rahatlama mı oluştu? Sağa dönüyorum midem yanıyor, sola dönüyorum 2dk sürmeden kesiliyor ilginç geldi :)

Ekleme: Doğruymuş ya
Dr. Kalkan 'reflü' hastalarına uyarılarda bulunarak, "Reflü hastaları için yatarken de sol yan tarafa yatılması daha uygundur. Sırt üstü ve sağ yan tarafa yatılması reflü şikayetlerini artırır. Bilimsel çalışmalarda karbonhidrat tüketiminin, yağ tüketiminin, gazlı ve asitli içeceklerin reflü şikayetlerini artıracağı bildirilmiştir" dedi. alıntıdır

Son düzenleme:
Sağol canım Allah razı olsun. Hiçbirşeyden tiksinmedim, koku hassasiyetim oldu ama kokular güzel geldi rahatsız etmedi, iki gebeliğimde de hiç bulantım olmadı, ikisinde de kanama oldu, bunun dışında çok rahat gebelik geçirdim, sadece tatlı şeyler istiyorum ve tüketiyorum, bir öncekiyle ultrason görüntüleri keselerini falan karşılaştırıyorum çok benzer.
canım benim bebeğime de bakar mısın?

Eklentiler

• 78F8C7B8-26D2-499A-9EF8-9BF6D0AB06CD.webp
    78F8C7B8-26D2-499A-9EF8-9BF6D0AB06CD.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 78
Zofran kullanan arkadaşlar ben dün akşam bir de bu sabah aldım yüzümde küçük küçük sivilceler çıktı o kadar çok ki hiç böyle bir şeyim olmamıştı daha önce öyle bir yan etkisi de yok deride ürtiker yapar diyor ama anlamadım. Alerjim mi var acaba içindeki bir maddeye ya bebeğe de dokunduysa offf nerden içtim ya kusmaya devam etmeyi tercih ederdim Şuan....

Zofran kullanan arkadaşlar ben dün akşam bir de bu sabah aldım yüzümde küçük küçük sivilceler çıktı o kadar çok ki hiç böyle bir şeyim olmamıştı daha önce öyle bir yan etkisi de yok deride ürtiker yapar diyor ama anlamadım. Alerjim mi var acaba içindeki bir maddeye ya bebeğe de dokunduysa offf nerden içtim ya kusmaya devam etmeyi tercih ederdim Şuan....
Bende de oldu bir sürü minik minik sivilce, progestandan diye düşünmüştüm.

Mrb arkadaslar bugün 12+2 deyim.doktora en son 2 hafta önce gitmiştim o zmn folik asit ilgili bişi demedi.ama ben 2-3 günden beri içmeyi bıraktım acaba hâlâ kullanmaya devam etmeli miyim?

Vitaminlerden çok demir hapi önemliymiş onu da sor canım bence ben içemiyorum bulantı korkusuyla. Seninle haftamız aynı gibi sanki.
Evet bu da aklimda cunku ilk gebeligimde 12.haftada folik asiti biraktirmis demir ve vitamin başlatmıştı ikiliyi gece 12 de yapti sanirim unuttu yarin 16 ya gircem hala sadece folik asit alıyorum. Ayri doktora da gidemedim sabah 8 bucuk aksam 4 okuldayim hic biryere yetişemiyorum izin alsam sınıf magdur olacak diye bekledim kendi muayenemi

Canım çok teşekkür ederim. Ağrılarım başladığından beri sebebini araştırıyorum nasıl geçer diye çözüm yolu arıyorum. Birçok doktora gittim. En son olarak mr çekilmek kaldı ki başka bir sorun varsa bilmek istiyoruz onada doktorum onay vermedi henüz. Hamileliğin başında zaten bir kez girmiştim mr'a bilmiyordum tabi hamile olduğumu. Rabbim korudu yavrumu. Yine girip riske atar mıyım bilmiyorum ama heralde atmam diyorum.
Aman canım hamile değilken bile tehlikeli bence girme Allahım şifa versin. Bazılarında Rahim büyümesi çok rahatsız edici olabiliyor bazıları da hissetmiyor ama sende bence de bel fıtığı oluşmuş siyatik gibi geldi bana. En önemli şey bel fıtığı için YATAK. Yatağın rahat değilse ya da bel fıtığına uygun ne içersen iç geçmez.

Kizlar selam dun kü kötülugum gecede sbaha kadar devam etti sıtma tuuttu butun gece titredim ve hamileligimin ilk gununden beri beni sık sık sıtma tutuyo nette arastirdim biraz sıtma tutması iyi degilmis kotu sonuclar dogurabilirmis acikcasi endiselendim biraz sabah ise yine ogurtulerle kusmalarla kalktim tansiyon yine yerlerdeki taa bu saat oldu kendi mi anca topladim malesef randevumdq cumaya nasil dayancam bole bilmiyorum

Günaydın herkese
3 gün aile ziyaretindeydim
Çok yorucu ve zor geçti
Sürekli yollardaydım
düzgün beslenemedim
Dün eve gece döndüm ve direkt kustum
Gece kusmalarım bitmişti ama herhalde yorgunluk falan beni mahvetti

Bir de benim karnım küçüldü !
Size böyle bişey oldu mu?
Büyümesi lazımken küçülüverdi anlamadım
Bende de oldu o canım yani kasığım küçüldü göbeğim çıktı geri meydana, önceden kasığımla göbeğim bütünlük içindeydi şimdi kasığım söndü. Ayrıca yarın 15. Haftaya giriyorum. Ama kusmalarım başladı. Çok mutsuzum ve üzgünüm.

Kizlar selam dun kü kötülugum gecede sbaha kadar devam etti sıtma tuuttu butun gece titredim ve hamileligimin ilk gununden beri beni sık sık sıtma tutuyo nette arastirdim biraz sıtma tutması iyi degilmis kotu sonuclar dogurabilirmis acikcasi endiselendim biraz sabah ise yine ogurtulerle kusmalarla kalktim tansiyon yine yerlerdeki taa bu saat oldu kendi mi anca topladim malesef randevumdq cumaya nasil dayancam bole bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin. Acile gidebilirsin sıtma tutmasıyla ilgili.

Geçmiş oldun canım benide sık sık tutuyo bende kanımı emen minnoştan şüpheleniyodum zararı neymiş ki

Back