Vitaminlerden çok demir hapi önemliymiş onu da sor canım bence ben içemiyorum bulantı korkusuyla. Seninle haftamız aynı gibi sanki.Gunaydin yarin 16.haftaya giriyorum mide bulantim 2 gundur azaldi gunde bir kac kez bulanıyor artik tüm gün degil .pazartesi aksam bizim de muayenemiz var 21 gun oldu nerdeyse 1ay. Ikili sonuçlarını ve cinsiyeti konusacagiz.
Doktora sunlari sorayim dedim:
Icebilecegim cay miktari,
Mevsimden dolayi hic balık yiyememem yerine ne koyacagim,
Kasik ağrılarım,
Spor yapip yapamayagim,
Günlük almam gereken kalsiyum miktarim,
Akintimin artmış olmasi,
Akliniza takilan bir sey varsa ve muayeneniz yakında degilse sizin icin de sorabilirim gitmişken
Canım regenesis hapı sen mi kullanıyordun? Bak bu haplar içinde askorbik asit var yani hastalığı bitiren C vitamini. Kuşburnunda bulunur en çok..Bu da belki koruyabilir hastalıktan çoğu Vitaminde var.Günaydın kızlarr, cumartesi çalışan mağdurlar olarak günaydın
Ben gece yine bikaç defa uyandım nefes alamıyorum burnum tamamen tıkalı ağzımdan alınca genzim kuruyo işkence oldu resmen. Bide ise gitmek
A Afra00 günaydın canım, o kasılmaların krampların magnezyum eksikliğinden olmasın bi tahlil yaptırsana. Günde 1 maden suyu içmeye çalış, ilerleyen zamanda girse evet normalde şuan bukadar acı hiç normal değil canım. Bence onu boşlama Allab korusun
Çok sağol Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinÇok mu ayakta kaldın yada uzun yol mu gittin? Ben uzun yola gittiğimde sıkıştırıyor batıyor hatta bacağım çekiliyor gibi oluyor dinlemeni tavsiye ederim Allah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim canım biliyorum magnezyum eksikliği kasıGünaydın kızlarr, cumartesi çalışan mağdurlar olarak günaydın
Ben gece yine bikaç defa uyandım nefes alamıyorum burnum tamamen tıkalı ağzımdan alınca genzim kuruyo işkence oldu resmen. Bide ise gitmek
A Afra00 günaydın canım, o kasılmaların krampların magnezyum eksikliğinden olmasın bi tahlil yaptırsana. Günde 1 maden suyu içmeye çalış, ilerleyen zamanda girse evet normalde şuan bukadar acı hiç normal değil canım. Bence onu boşlama Allab korusun
Canım her ay düzenli olarak hastaneye gidiyorum bütün tetkiklerin yapılıyor. Ve şu anda herşey normal çıkıyor. Onu doktora sormuştum evet magnezyum eksikliği yapar ama sendeki bu nedenle oluşmuyor dedi. Günde 1 muz zaten o magnezyum ihtiyacını karşılaşmış şimdilik bende sürekli tüketiyorum zaten.Günaydın kızlarr, cumartesi çalışan mağdurlar olarak günaydın
Allah razı olsun canım inşallah bian önce geçer bu ağrılar. Sen birde çalışıyorsun o daha zor ben yine evdeyim çok şükürGünaydın canımm sendenim ben de, sabahın erken vaktinde is başı yaptık yinegeçmiş olsun kuzu yorma kendini fazla o zaman bugün
Canım çok teşekkür ederim. Ağrılarım başladığından beri sebebini araştırıyorum nasıl geçer diye çözüm yolu arıyorum. Birçok doktora gittim. En son olarak mr çekilmek kaldı ki başka bir sorun varsa bilmek istiyoruz onada doktorum onay vermedi henüz. Hamileliğin başında zaten bir kez girmiştim mr'a bilmiyordum tabi hamile olduğumu. Rabbim korudu yavrumu. Yine girip riske atar mıyım bilmiyorum ama heralde atmam diyorum.Canım çok geçmiş olsun senin bu kalça ağrısı bana da 13. Hafta civarı musallat olmuştu. Arada yine yokluyor sanki sakat gibi yürüyemiyorum. Ben sağ tarafa yatınca biraz hafifledi meğer hep sola yatmaktan belimin orda kuyruk sokumu kemiğim acıyormuş yerini bile bulduk. Bir de bana baştan beri kalkmak yasak sürekli oturup yatmak da buna sebep olabiliyor kendine bol bol oku üfle.Geçmezse mutlaka doktora git hafif hafif egzersiz ya da ilaç tavsiye edebilir.
Allah razı olsun canım. Durumum biraz farklı olduğu için her ay düzenli endokrin kontrolüm yapılıyor canım şu ana kadar her şey normal çok şükür tahlillerde. En son gittiğim kadın doğumcu da hamileydi ben bu durumumu sorduğumda bende aynı senin gibiyim 9. haftada başladı benim ağrılarım dedi vücut hemen ödem yapar buda sinir sıkışmasına sebep olur dedi bunu çekecekmişiz böyle. Ben yinede bir çaresi varsa diye uğraşıyorum. Çünkü çektiğim acının yanında uykuya hasret kaldım.A Afra00 canım geçmiş olsun bende de ağrı vardı doktor d vitamini eksikliği de agri yapar dedi. D vitamini kullandığımdan beri baya iyiyim inşallah sen de bulursun caresini...
Ayrıca grip olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun bol bol vitamin alın.
Cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun darısı insallah bize :) başta kız olsun diye çok hevesliydim ama erkek bebek hayali de cok güzel geliyor artık :) iki tane bicirik erkek çocuğun evin içinde boğuştuğunu tepiştiğini hayal ediyorum
Teşekkür ederim tavsiyen için canım fıtık hiç aklıma gelmemişti. Bu hafta başlamayı düşünüyorum bakalım fiziğe inşallah iyi gelir
öğlene kadar çalışıcam zaten canım işyerinde sıkıntı yokta, asıl sıkıntı eve gidinceGünaydın canımm sendenim ben de, sabahın erken vaktinde is başı yaptık yinegeçmiş olsun kuzu yorma kendini fazla o zaman bugün
Yok canım ben kullanmıyorum ama Pazartesi kendi doktoruma gidicem, ozaman gerekli görürse bi kbb gözükücem sanırımCanım regenesis hapı sen mi kullanıyordun? Bak bu haplar içinde askorbik asit var yani hastalığı bitiren C vitamini. Kuşburnunda bulunur en çok..Bu da belki koruyabilir hastalıktan çoğu Vitaminde var.
6saatte bir kullanabilirsin demişti bana doktorum canım zararı yokGünaydın rahatsız olanlara şifa iş başı yapanlara da Allah kolaylık versin .. Maden suyu kasılmalara çok iyi geliyor magnezyum eksikliği kasılma yapar bildiğim kadarıyla .. bende gece boyu diş ağrısıyla uğraştım ağladım resmen yani böyle bir sancı yok .. parol attım umarım zararı olmaz dayanamadım çünkü ..
Ben yol gittim banada oldu aynisi bende korkuyorum daha doktora gitmedim carsba randevum varÇok mu ayakta kaldın yada uzun yol mu gittin? Ben uzun yola gittiğimde sıkıştırıyor batıyor hatta bacağım çekiliyor gibi oluyor dinlemeni tavsiye ederim Allah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ayni dert bendede var. 3 gündür icmiyorum vicdanim sizliyo ama cok midem bulaniyoVitaminlerden çok demir hapi önemliymiş onu da sor canım bence ben içemiyorum bulantı korkusuyla. Seninle haftamız aynı gibi sanki.
Canım onu bende duydum. Erkek bebek annelerinde hamilelikte ara kanamalar olurmuş. Benim düşük yaptığım bebeğim erkekti ve kanamam olduğu zaman herkes öyle demişti eskiler yaniKizlar içinde kanama alanı oluşan annelerin bebislerinin cinsiyetleri erkek mi acaba? Sacma olabilir ama sanki bende öyle bi his oluştu.
Hayırlı olsun canım ölçümlerinin iyi olmasına sevindim. Belirtilerin nelerdi ?2'li test ölçümleri yapıldı, kan verdim çok şükür ölçümlerimiz çok iyi Maşallah. 11+5 olduğu için Cinsiyeti sormadım, kendisi yakınlaştırdı bakayım görebilecek miyim diye, var mı hissettiğin birşey dedi, belirtilerden dolayı erkektir diye düşünüyorum dedim, Evet erkek bak çok net dedi, ultrasonu da işaretlemiş bir de :) Sağlıkla zamanında doğsun, Hayırlı Evlat olsun inşallah
Canım evet bir önceki hamileliğimde benimde kanamam olmuştu regl gibi kanama gelirdi. Annemde öyle derdi erkek bebekler kızlara göre daha hassas olurmuş düşmeye daha meyilli. Bu defa kanamam hiç olmadı ama yine erkek gibi hissediyorum :)))Kizlar içinde kanama alanı oluşan annelerin bebislerinin cinsiyetleri erkek mi acaba? Sacma olabilir ama sanki bende öyle bi his oluştu.
Sağol canım Allah razı olsun. Hiçbirşeyden tiksinmedim, koku hassasiyetim oldu ama kokular güzel geldi rahatsız etmedi, iki gebeliğimde de hiç bulantım olmadı, ikisinde de kanama oldu, bunun dışında çok rahat gebelik geçirdim, sadece tatlı şeyler istiyorum ve tüketiyorum, bir öncekiyle ultrason görüntüleri keselerini falan karşılaştırıyorum çok benzer.Hayırlı olsun canım ölçümlerinin iyi olmasına sevindim. Belirtilerin nelerdi ?
Kuzum kontrolün ne zaman?Kanama alanı içerde olan icin diyorum ben. Bende de vardı içerde kanama. Diğer 4 kızda böyle bişey olmamıştı. Umut dunyası iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?