2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Vitaminlerden çok demir hapi önemliymiş onu da sor canım bence ben içemiyorum bulantı korkusuyla. Seninle haftamız aynı gibi sanki.

Canım regenesis hapı sen mi kullanıyordun? Bak bu haplar içinde askorbik asit var yani hastalığı bitiren C vitamini. Kuşburnunda bulunur en çok..Bu da belki koruyabilir hastalıktan çoğu Vitaminde var.

Günaydın rahatsız olanlara şifa iş başı yapanlara da Allah kolaylık versin .. Maden suyu kasılmalara çok iyi geliyor magnezyum eksikliği kasılma yapar bildiğim kadarıyla .. bende gece boyu diş ağrısıyla uğraştım ağladım resmen yani böyle bir sancı yok .. parol attım umarım zararı olmaz dayanamadım çünkü ..

A Afra00 canım geçmiş olsun bende de ağrı vardı doktor d vitamini eksikliği de agri yapar dedi. D vitamini kullandığımdan beri baya iyiyim inşallah sen de bulursun caresini...

Ayrıca grip olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun bol bol vitamin alın.

Cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun darısı insallah bize :) başta kız olsun diye çok hevesliydim ama erkek bebek hayali de cok güzel geliyor artık :) iki tane bicirik erkek çocuğun evin içinde boğuştuğunu tepiştiğini hayal ediyorum

Çok sağol Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet o gün misafirlerim vardı hep ayaktaydım birde yağmurda yürüyerek annemlere gittim aynı gün yani baya kendimi yordum ondan oldu doktora gittim dün zaten çok şükür her şey yolundaydı

Teşekkür ederim canım biliyorum magnezyum eksikliği kası
Canım her ay düzenli olarak hastaneye gidiyorum bütün tetkiklerin yapılıyor. Ve şu anda herşey normal çıkıyor. Onu doktora sormuştum evet magnezyum eksikliği yapar ama sendeki bu nedenle oluşmuyor dedi. Günde 1 muz zaten o magnezyum ihtiyacını karşılaşmış şimdilik bende sürekli tüketiyorum zaten.

Günaydın canımm sendenim ben de, sabahın erken vaktinde is başı yaptık yine geçmiş olsun kuzu yorma kendini fazla o zaman bugün
Allah razı olsun canım inşallah bian önce geçer bu ağrılar. Sen birde çalışıyorsun o daha zor ben yine evdeyim çok şükür

Canım çok teşekkür ederim. Ağrılarım başladığından beri sebebini araştırıyorum nasıl geçer diye çözüm yolu arıyorum. Birçok doktora gittim. En son olarak mr çekilmek kaldı ki başka bir sorun varsa bilmek istiyoruz onada doktorum onay vermedi henüz. Hamileliğin başında zaten bir kez girmiştim mr'a bilmiyordum tabi hamile olduğumu. Rabbim korudu yavrumu. Yine girip riske atar mıyım bilmiyorum ama heralde atmam diyorum.

Allah razı olsun canım. Durumum biraz farklı olduğu için her ay düzenli endokrin kontrolüm yapılıyor canım şu ana kadar her şey normal çok şükür tahlillerde. En son gittiğim kadın doğumcu da hamileydi ben bu durumumu sorduğumda bende aynı senin gibiyim 9. haftada başladı benim ağrılarım dedi vücut hemen ödem yapar buda sinir sıkışmasına sebep olur dedi bunu çekecekmişiz böyle. Ben yinede bir çaresi varsa diye uğraşıyorum. Çünkü çektiğim acının yanında uykuya hasret kaldım.

A Afra00 canım bence tarifin bel fıtığı gibi ve hamilelikte bele baskı yaptığı için fıtığını zorlayıp ağrıya sebep oluyodur. Bir mr daha çekinme yağlara devam et canım doğumdan sonra halledersin yada şimdi fiziktedaviyle görüşüp fizik tedavi alıp rahatlatabilirsin

Teşekkür ederim tavsiyen için canım fıtık hiç aklıma gelmemişti. Bu hafta başlamayı düşünüyorum bakalım fiziğe inşallah iyi gelir

Günaydın canımm sendenim ben de, sabahın erken vaktinde is başı yaptık yine geçmiş olsun kuzu yorma kendini fazla o zaman bugün
öğlene kadar çalışıcam zaten canım işyerinde sıkıntı yokta, asıl sıkıntı eve gidince ev darma dağın ve batık. Allahtan eşime bugün iş yokmuş azıcık onu yorucam sen ne iş yapıyodun sanki öğretmendin diye hatırlıyorum ama
Canım regenesis hapı sen mi kullanıyordun? Bak bu haplar içinde askorbik asit var yani hastalığı bitiren C vitamini. Kuşburnunda bulunur en çok..Bu da belki koruyabilir hastalıktan çoğu Vitaminde var.
Yok canım ben kullanmıyorum ama Pazartesi kendi doktoruma gidicem, ozaman gerekli görürse bi kbb gözükücem sanırım
6saatte bir kullanabilirsin demişti bana doktorum canım zararı yok

Ben yol gittim banada oldu aynisi bende korkuyorum daha doktora gitmedim carsba randevum var

Kizlar içinde kanama alanı oluşan annelerin bebislerinin cinsiyetleri erkek mi acaba? Sacma olabilir ama sanki bende öyle bi his oluştu.
Canım onu bende duydum. Erkek bebek annelerinde hamilelikte ara kanamalar olurmuş. Benim düşük yaptığım bebeğim erkekti ve kanamam olduğu zaman herkes öyle demişti eskiler yani

Hayırlı olsun canım ölçümlerinin iyi olmasına sevindim. Belirtilerin nelerdi ?

Kizlar içinde kanama alanı oluşan annelerin bebislerinin cinsiyetleri erkek mi acaba? Sacma olabilir ama sanki bende öyle bi his oluştu.
Canım evet bir önceki hamileliğimde benimde kanamam olmuştu regl gibi kanama gelirdi. Annemde öyle derdi erkek bebekler kızlara göre daha hassas olurmuş düşmeye daha meyilli. Bu defa kanamam hiç olmadı ama yine erkek gibi hissediyorum :)))

Hayırlı olsun canım ölçümlerinin iyi olmasına sevindim. Belirtilerin nelerdi ?
Sağol canım Allah razı olsun. Hiçbirşeyden tiksinmedim, koku hassasiyetim oldu ama kokular güzel geldi rahatsız etmedi, iki gebeliğimde de hiç bulantım olmadı, ikisinde de kanama oldu, bunun dışında çok rahat gebelik geçirdim, sadece tatlı şeyler istiyorum ve tüketiyorum, bir öncekiyle ultrason görüntüleri keselerini falan karşılaştırıyorum çok benzer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…