Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gitmedim ateşim yükselmedi ben hararet yapmışım sabah ayva elma limon kabuklu ıhlamur içtim öğle keçiboynuzlu sıcak şerbet içtim akşamda eşim portakal sıktı şimdi bi tık iyiyim sanada geçmiş olsunkikoleyim Grip için birşey yaptılar mı? Bütün gün iyiydim akşam başladı gene, nefes aldırmıyor çok yorucu
Sağol canım, sanada geçmiş olsun, Allah şifa versin. Uzun sürüp zatürreye çevirmediği sürece bebeğe olumsuz etkisi yokmuş, Ateş istenmiyor diyor, Benim zaten kaç gündür nezleydi akşam ne olduysa arttı. Bende deneyeyim seninkileri.Canım gitmedim ateşim yükselmedi ben hararet yapmışım sabah ayva elma limon kabuklu ıhlamur içtim öğle keçiboynuzlu sıcak şerbet içtim akşamda eşim portakal sıktı şimdi bi tık iyiyim sanada geçmiş olsun
Ben tok gitmiştim aç olmama gerek varmı diye sormuştum doktora gerek yok farketmez demişti benim doktorum. Sen yinede yaptırmadan sor aklında soru işareti kalmasın. İnşallah sonucun iyi çıkar Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Çok teşekkür ederim cevap için
Çok mu ayakta kaldın yada uzun yol mu gittin? Ben uzun yola gittiğimde sıkıştırıyor batıyor hatta bacağım çekiliyor gibi oluyor dinlemeni tavsiye ederim Allah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bişi diyen yok mu?![]()
Gözün aydın olsun canım Rabbim sağlıkla kavuştursun oğluşuna :)Amin inşallah önce Allah'a hayırlı kul, Devlet'e hayırlı vatandaş sonra bize hayırlı evlat olsunlar. Benden iyi kaynana olur ya, gitmem, gelmem, karışmam, ağzım var dilim yok![]()
Amin, Allah razı olsun canım, Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahGözün aydın olsun canım Rabbim sağlıkla kavuştursun oğluşuna :)
Amin inşallahAmin, Allah razı olsun canım, Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah![]()
İyiym canım doktor rapor yazacaktı istemedim aman tövbe dedim. Progestan verdi. Onu içiyorum şimdi sabah akşam. Fena baş döndürüyorbirde doktor yüksek ihtimal erkek ama daha çok ufak dedi
karın ağrım var ama iyiyim çok şükür. Sen nasılsın?
Ayyy aynı benim yapacağım şey
Aaayt ne güzel maşallah maşallah, rabbim hayırlı evlat eylesin kucağına almayı nasip etsin amiiin
Ayy maşallaah darısı bizeee
Bence kendi haftanda git kendi dktoruna canım, sonra istersen ona devam edersin yine
Valla ilk defa duydum bunu canım, bana da başka bi doktor dün akşam yüksek ihtimal erkek dedi inşallah öyledir![]()
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kötüydüm pek giremedim birkaç gündür çok daha iyiyim daha az kusmaya başladım umarım böyle devam eder bugün kontrolümüz vardı kızımız olacakmış nasipse :)Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağıma almayı nasip etsin.
B birdelimuallime Hayırlı olsun kızlar Rabbim hayırla tamamlasın inşallah darısı öğrenmeyenlerin başınaKızlar merhaba hepiniz çok çok iyisinizdir inşallah
Ben normalde özele gidiyorum ama ay sonunda dr randevum. Sabredemeyip devlet hastanesine gittim.sanırım devlette söylemiyorlarmış cinsiyet. Cinsiyeti görebiliyormuyuz diye sordum biz ona bakmıyoruz bizim için önemli olan gelişimi biz ölçülerine bakıyoruz falan gibi bişey söyledi. Çok çok ısrar edince erkeğe benziyor dedi ekranı gösterdi bi çıkıntı var gerçekten ama bilemedim yanılma payı varmıdır acaba
Amin canım inşallah güzel geçer.Oyyy adam oluyor he erkek, maşallah ona inşallah ağrısız sızısız geçirirsiniz
İnşallah öyle olcak teyzesiiama gerçekten kız erkek farketmiyomuş o korkunun üstüne tahminde bulundu ya sevinemedim bile ama Allaha şükür iyiydi
Bende düşünmüyodum aslında ikiliyi ama içim rahat etsin kafamda kurmıyım istedim canım
Maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yaaa gözünaydın canım sağlıkla gelsin oğluşun
Gözünaydın sağlıkla gelsin inşaAllah.
Allahımmmm erkek haberlerini duyunca çok umutlanıyorum. Sen biliyosun Allahım aminnnn![]()
Vawww bugün yine erkek haberleri gelmiş hepinize hayırlı olsun rabbim sağsağlim kucağınızada almayı nasip etsin
Inşallah amin kuzum benim gönlünüzden geçen hayırla olur inşallah:))B birdelimuallime Hayırlı olsun kızlar Rabbim hayırla tamamlasın inşallah darısı öğrenmeyenlerin başına
Günaydın canımm sendenim ben de, sabahın erken vaktinde is başı yaptık yineGünaydın kızlarr, cumartesi çalışan mağdurlar olarak günaydın
Ben gece yine bikaç defa uyandım nefes alamıyorum burnum tamamen tıkalı ağzımdan alınca genzim kuruyo işkence oldu resmen. Bide ise gitmek
A Afra00 günaydın canım, o kasılmaların krampların magnezyum eksikliğinden olmasın bi tahlil yaptırsana. Günde 1 maden suyu içmeye çalış, ilerleyen zamanda girse evet normalde şuan bukadar acı hiç normal değil canım. Bence onu boşlama Allab korusun
Canım çok geçmiş olsun senin bu kalça ağrısı bana da 13. Hafta civarı musallat olmuştu. Arada yine yokluyor sanki sakat gibi yürüyemiyorum. Ben sağ tarafa yatınca biraz hafifledi meğer hep sola yatmaktan belimin orda kuyruk sokumu kemiğim acıyormuş yerini bile bulduk. Bir de bana baştan beri kalkmak yasak sürekli oturup yatmak da buna sebep olabiliyor kendine bol bol oku üfle.Geçmezse mutlaka doktora git hafif hafif egzersiz ya da ilaç tavsiye edebilir.Hayırlı sabahlar güzel hamişler. Uzun zamandır uzaktan takipteydim ne güzel artık cinsiyetler konuşuluyor. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin Allah'a hayırlı kul, devlete hayırlı evlat olsunlar inşaAllah. Darısı benim gibi öğrenmeyenlerin başına
Aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorum ama ben 8. Haftadan bu yana çok kötüyüm kızlar. Daha önce bahsetmiştim kalçada batma ve bacağımda kasılma oluyor ve sadece yatağa yattığımda yaşıyorum bunu. Artık acısız ağrısız günüm kalmadı. Bu gece 3e kadar acıdan ağlayarak nasıl geçer diye çabalayıp durduk eşimle. Birkaç haftadır rahattım aslında ufak bir çözüm bulmuştuk doğal yağlarla masaj ve sıcak uygulayınca büyük ölçüde azalmıştı. Ta ki dün geceye kadar 10 katı şiddetle geri geldi ağrılar kasılmalar.
Doktora sorduğumda bu sadece bebeğin büyüyüp baskı yapmasıyla olmaz,hormonların değişmesi bile etkiler vücut ödem toplamaya başlar ve sinirlere bası yapar bunun bir çaresi YOK hatta el ve ayaklarında bile başlayacak dedi ki çoktan başladı. Kendime en uygun pozisyonu bulup yatacakmışım. Ahh bir yatabilsemkimisine yürüyüş iyi gelir kimisi yürüdükçe kötü olur deneyerek öğreneceksin dedi ki bana yürüyüş yasaktı ama ben böyle kötü oldukça biraz yürüyüş yapmaya başladım sanki biraz iyi geliyor gibi.
Sabaha karşı biraz uyumuşum yorgunluktan sızmışım sanırım namaza kalktım ve yine aynı serüven başladı şuan acı içinde gözümde tutamadığım yaşlarla yazıyorumRabbim kimseye yaşatmasın çok zor çokkk...
Bi kez daha anladım ki kolay ANNE olunmuyormuş. 4 yıl bekledim bebeğimin gelmesini Rabbim onu korusun ben dayanırım acılara diyorum. Biliyorum ki onu kucağıma alıp o miss kokusunu içime çekince bütün acılarım dinecek inşaAllah.
Sabah sabah içimi döktüm kızlar uzun oldu kusuruma bakmayın.![]()