• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kikoleyim kikoleyim Grip için birşey yaptılar mı? Bütün gün iyiydim akşam başladı gene, nefes aldırmıyor çok yorucu
Canım gitmedim ateşim yükselmedi ben hararet yapmışım sabah ayva elma limon kabuklu ıhlamur içtim öğle keçiboynuzlu sıcak şerbet içtim akşamda eşim portakal sıktı şimdi bi tık iyiyim sanada geçmiş olsun

Canım gitmedim ateşim yükselmedi ben hararet yapmışım sabah ayva elma limon kabuklu ıhlamur içtim öğle keçiboynuzlu sıcak şerbet içtim akşamda eşim portakal sıktı şimdi bi tık iyiyim sanada geçmiş olsun
Sağol canım, sanada geçmiş olsun, Allah şifa versin. Uzun sürüp zatürreye çevirmediği sürece bebeğe olumsuz etkisi yokmuş, Ateş istenmiyor diyor, Benim zaten kaç gündür nezleydi akşam ne olduysa arttı. Bende deneyeyim seninkileri.

İyiym canım doktor rapor yazacaktı istemedim aman tövbe dedim. Progestan verdi. Onu içiyorum şimdi sabah akşam. Fena baş döndürüyor :halay: birde doktor yüksek ihtimal erkek ama daha çok ufak dedi:KK49: karın ağrım var ama iyiyim çok şükür. Sen nasılsın?

Ayyy aynı benim yapacağım şey :KK70:

Aaayt ne güzel maşallah maşallah, rabbim hayırlı evlat eylesin kucağına almayı nasip etsin amiiin

Ayy maşallaah darısı bizeee

Bence kendi haftanda git kendi dktoruna canım, sonra istersen ona devam edersin yine

Valla ilk defa duydum bunu canım, bana da başka bi doktor dün akşam yüksek ihtimal erkek dedi inşallah öyledir :anne::dua:

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kötüydüm pek giremedim birkaç gündür çok daha iyiyim daha az kusmaya başladım umarım böyle devam eder bugün kontrolümüz vardı kızımız olacakmış nasipse :)Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağıma almayı nasip etsin.

Kızlar merhaba hepiniz çok çok iyisinizdir inşallah:KK200::anneadayı:
Ben normalde özele gidiyorum ama ay sonunda dr randevum. Sabredemeyip devlet hastanesine gittim.sanırım devlette söylemiyorlarmış cinsiyet. Cinsiyeti görebiliyormuyuz diye sordum biz ona bakmıyoruz bizim için önemli olan gelişimi biz ölçülerine bakıyoruz falan gibi bişey söyledi. Çok çok ısrar edince erkeğe benziyor dedi ekranı gösterdi bi çıkıntı var gerçekten ama bilemedim yanılma payı varmıdır acaba
B birdelimuallime Hayırlı olsun kızlar Rabbim hayırla tamamlasın inşallah darısı öğrenmeyenlerin başına

Kizlar sabahtan beri cok kötüyüm bi halsizlik geldi ustume tansiyonum düsüyo sabahtan beri cikmiyo oglum da surekli ustumde disten dolayida ayakta sallanmak istedi hep huysuz cok kotuydum yani birde miide bulantım cok kotu ogurmekten altima isicektim nerdeyse afedersiniz neyse simdi sanki daha iyi gubi gibiyim.cinsiyet ogrenen arkadaslar tebrikler darisi basimiza ins

Günaydın herkese
3 gün aile ziyaretindeydim
Çok yorucu ve zor geçti
Sürekli yollardaydım
düzgün beslenemedim
Dün eve gece döndüm ve direkt kustum
Gece kusmalarım bitmişti ama herhalde yorgunluk falan beni mahvetti

Bir de benim karnım küçüldü !
Size böyle bişey oldu mu?
Büyümesi lazımken küçülüverdi anlamadım

Hayırlı sabahlar güzel hamişler. Uzun zamandır uzaktan takipteydim ne güzel artık cinsiyetler konuşuluyor. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin Allah'a hayırlı kul, devlete hayırlı evlat olsunlar inşaAllah. Darısı benim gibi öğrenmeyenlerin başına :KK16:

Aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorum ama ben 8. Haftadan bu yana çok kötüyüm kızlar. Daha önce bahsetmiştim kalçada batma ve bacağımda kasılma oluyor ve sadece yatağa yattığımda yaşıyorum bunu. Artık acısız ağrısız günüm kalmadı. Bu gece 3e kadar acıdan ağlayarak nasıl geçer diye çabalayıp durduk eşimle. Birkaç haftadır rahattım aslında ufak bir çözüm bulmuştuk doğal yağlarla masaj ve sıcak uygulayınca büyük ölçüde azalmıştı. Ta ki dün geceye kadar 10 katı şiddetle geri geldi ağrılar kasılmalar.:kızgın:
Doktora sorduğumda bu sadece bebeğin büyüyüp baskı yapmasıyla olmaz,hormonların değişmesi bile etkiler vücut ödem toplamaya başlar ve sinirlere bası yapar bunun bir çaresi YOK hatta el ve ayaklarında bile başlayacak dedi ki çoktan başladı. Kendime en uygun pozisyonu bulup yatacakmışım. Ahh bir yatabilsem:KK11:kimisine yürüyüş iyi gelir kimisi yürüdükçe kötü olur deneyerek öğreneceksin dedi ki bana yürüyüş yasaktı ama ben böyle kötü oldukça biraz yürüyüş yapmaya başladım sanki biraz iyi geliyor gibi.
Sabaha karşı biraz uyumuşum yorgunluktan sızmışım sanırım namaza kalktım ve yine aynı serüven başladı şuan acı içinde gözümde tutamadığım yaşlarla yazıyorum:KK61:Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor çokkk...
Bi kez daha anladım ki kolay ANNE olunmuyormuş. 4 yıl bekledim bebeğimin gelmesini Rabbim onu korusun ben dayanırım acılara diyorum. Biliyorum ki onu kucağıma alıp o miss kokusunu içime çekince bütün acılarım dinecek inşaAllah.

Sabah sabah içimi döktüm kızlar uzun oldu kusuruma bakmayın. :KK200:

Günaydın kızlarr, cumartesi çalışan mağdurlar olarak günaydın:KK61:
Ben gece yine bikaç defa uyandım nefes alamıyorum burnum tamamen tıkalı ağzımdan alınca genzim kuruyo işkence oldu resmen. Bide ise gitmek :kızgın:
A Afra00 günaydın canım, o kasılmaların krampların magnezyum eksikliğinden olmasın bi tahlil yaptırsana. Günde 1 maden suyu içmeye çalış, ilerleyen zamanda girse evet normalde şuan bukadar acı hiç normal değil canım. Bence onu boşlama Allab korusun

Gunaydin yarin 16.haftaya giriyorum mide bulantim 2 gundur azaldi gunde bir kac kez bulanıyor artik tüm gün degil .pazartesi aksam bizim de muayenemiz var 21 gun oldu nerdeyse 1ay. Ikili sonuçlarını ve cinsiyeti konusacagiz.
Doktora sunlari sorayim dedim:
Icebilecegim cay miktari,
Mevsimden dolayi hic balık yiyememem yerine ne koyacagim,
Kasik ağrılarım,
Spor yapip yapamayagim,
Günlük almam gereken kalsiyum miktarim,
Akintimin artmış olmasi,
Akliniza takilan bir sey varsa ve muayeneniz yakında degilse sizin icin de sorabilirim gitmişken

Oyyy adam oluyor he erkek, maşallah ona inşallah ağrısız sızısız geçirirsiniz

İnşallah öyle olcak teyzesii :anne: ama gerçekten kız erkek farketmiyomuş o korkunun üstüne tahminde bulundu ya sevinemedim bile ama Allaha şükür iyiydi

Bende düşünmüyodum aslında ikiliyi ama içim rahat etsin kafamda kurmıyım istedim canım

Maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah güzel geçer.

Günaydın kızlarr, cumartesi çalışan mağdurlar olarak günaydın:KK61:
Ben gece yine bikaç defa uyandım nefes alamıyorum burnum tamamen tıkalı ağzımdan alınca genzim kuruyo işkence oldu resmen. Bide ise gitmek :kızgın:
A Afra00 günaydın canım, o kasılmaların krampların magnezyum eksikliğinden olmasın bi tahlil yaptırsana. Günde 1 maden suyu içmeye çalış, ilerleyen zamanda girse evet normalde şuan bukadar acı hiç normal değil canım. Bence onu boşlama Allab korusun
Günaydın canımm sendenim ben de, sabahın erken vaktinde is başı yaptık yine:( geçmiş olsun kuzu yorma kendini fazla o zaman bugün

Hayırlı sabahlar güzel hamişler. Uzun zamandır uzaktan takipteydim ne güzel artık cinsiyetler konuşuluyor. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin Allah'a hayırlı kul, devlete hayırlı evlat olsunlar inşaAllah. Darısı benim gibi öğrenmeyenlerin başına :KK16:

Aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorum ama ben 8. Haftadan bu yana çok kötüyüm kızlar. Daha önce bahsetmiştim kalçada batma ve bacağımda kasılma oluyor ve sadece yatağa yattığımda yaşıyorum bunu. Artık acısız ağrısız günüm kalmadı. Bu gece 3e kadar acıdan ağlayarak nasıl geçer diye çabalayıp durduk eşimle. Birkaç haftadır rahattım aslında ufak bir çözüm bulmuştuk doğal yağlarla masaj ve sıcak uygulayınca büyük ölçüde azalmıştı. Ta ki dün geceye kadar 10 katı şiddetle geri geldi ağrılar kasılmalar.:kızgın:
Doktora sorduğumda bu sadece bebeğin büyüyüp baskı yapmasıyla olmaz,hormonların değişmesi bile etkiler vücut ödem toplamaya başlar ve sinirlere bası yapar bunun bir çaresi YOK hatta el ve ayaklarında bile başlayacak dedi ki çoktan başladı. Kendime en uygun pozisyonu bulup yatacakmışım. Ahh bir yatabilsem:KK11:kimisine yürüyüş iyi gelir kimisi yürüdükçe kötü olur deneyerek öğreneceksin dedi ki bana yürüyüş yasaktı ama ben böyle kötü oldukça biraz yürüyüş yapmaya başladım sanki biraz iyi geliyor gibi.
Sabaha karşı biraz uyumuşum yorgunluktan sızmışım sanırım namaza kalktım ve yine aynı serüven başladı şuan acı içinde gözümde tutamadığım yaşlarla yazıyorum:KK61:Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor çokkk...
Bi kez daha anladım ki kolay ANNE olunmuyormuş. 4 yıl bekledim bebeğimin gelmesini Rabbim onu korusun ben dayanırım acılara diyorum. Biliyorum ki onu kucağıma alıp o miss kokusunu içime çekince bütün acılarım dinecek inşaAllah.

Sabah sabah içimi döktüm kızlar uzun oldu kusuruma bakmayın. :KK200:
Canım çok geçmiş olsun senin bu kalça ağrısı bana da 13. Hafta civarı musallat olmuştu. Arada yine yokluyor sanki sakat gibi yürüyemiyorum. Ben sağ tarafa yatınca biraz hafifledi meğer hep sola yatmaktan belimin orda kuyruk sokumu kemiğim acıyormuş yerini bile bulduk. Bir de bana baştan beri kalkmak yasak sürekli oturup yatmak da buna sebep olabiliyor kendine bol bol oku üfle.Geçmezse mutlaka doktora git hafif hafif egzersiz ya da ilaç tavsiye edebilir.

Back