• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
2'li test ölçümleri yapıldı, kan verdim çok şükür ölçümlerimiz çok iyi Maşallah. 11+5 olduğu için Cinsiyeti sormadım, kendisi yakınlaştırdı bakayım görebilecek miyim diye, var mı hissettiğin birşey dedi, belirtilerden dolayı erkektir diye düşünüyorum dedim, Evet erkek bak çok net dedi, ultrasonu da işaretlemiş bir de :) Sağlıkla zamanında doğsun, Hayırlı Evlat olsun inşallah

Maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin:KK200:

Günaydın annişler,günaydın bebişler, hayırlı cumalar.

Benim hasta olmama kimse inanmıyor. Diyolar ki hasta değilsin hamilelikten iyi de o lafın gelişi evet hamilelikten de benim başım dönüyor kolumu kaldıramıyorum. Kusuyorum. Midem agzımda. Başım ağrıyor. Oram buram ağrıyor. Hamileyim diye nasıl normal davranabilirim. Eşimin babası hapşurunca hastaneye gitmeyin dedi yüzüme çok zoruma gitti. Kafamdan atamıyorum. Benim ailem bilir beni gerçekten kötüysem kötüyümdür. Ama onlar anlamıyor sanki. Bıktım kendimi izah etmekten emily nasıl? Kusuyor. Ha iyi selam söyle. Olay bu kadar sıradanlaştı. Amaaan canım o alışmıştır kusmaya , hamilelikte normal bırakmasın kendisini bu kadar modundalar. Eşimle birbirimize giriyoruz sırf bu yüzden. Çünkü sonuçta onun ailesi, kimseyle çekiştiremem kol kırılır yen içinde kalır. Ben de ona söylüyorum. İş yapmıyorum evde günlük işlerimi yapıyorum. İyi de ben bu hayata bir kere gelmişim halsiz halsiz niye iş yapmak zorundayım? Kime neyi kanıtlıcam. Evet çalışsam zor olurdu da devlet bizi atadı da biz mi çalışmadık, reddettik. O kadar bunaldım ki her şeyden depresyondayım. Yanlarına gidiyoruz tek maaşla geçinmek de çok zor diyorlar resmen içime içime ağlıyorum. Kendimi kasıyorum. Susuyorum. Zor kızlar. Keşke yurtdışında yaşasaydım da kimseyi görmeseydim diyesim geliyor bazen. Böylelikle kimse kimseyi kırmaz kimse kimseye alınmazdı.
Üzülme canım lütfen. Her gün kussunlar bakalım basit mi olacak her an mide bulantısı yaşamak nasıl bir şey... çok kızdım... çalışmamayı dert etme çocuğunu kendin büyüteceksin bende 2 yıldır ücretsiz izindeyim şimdi yine izin alıcam toplam 5 yıl filan çalışmamış olucam. İlerde iş bulunur lütfen bunları düşünüp üzme kendini.

2'li test ölçümleri yapıldı, kan verdim çok şükür ölçümlerimiz çok iyi Maşallah. 11+5 olduğu için Cinsiyeti sormadım, kendisi yakınlaştırdı bakayım görebilecek miyim diye, var mı hissettiğin birşey dedi, belirtilerden dolayı erkektir diye düşünüyorum dedim, Evet erkek bak çok net dedi, ultrasonu da işaretlemiş bir de :) Sağlıkla zamanında doğsun, Hayırlı Evlat olsun inşallah
Maşallah senin adına sevindim :)
Bende bugün doktora gittim benim kendi doktorum yoktu başka doktora göründüm oda hiç ikili test ya da ense kalınlığından bahsetmedi 1 ay sonra gel tekrar dedi ama doktorum da 12. Haftada gel demişti pazartesi gidecektim 12. Haftamda

Çok şükür iyiydi canım benin dün misafirlerim vardı ayaktaydım hep yordum ve doktor ondandır dedi yorma kendini dedi.
Yani kanama olmadığı sürece endişeneleneck bişey yok dedi sende stres yapma bence
İyi bari cok sükür. Bana oldugu günde ben kocaelinden ankaraya yolculuk yaptim doktorum izin vermisti bana sanirim yol yorgunlugundan oldu benimkide. Ben cok kafaya takmamaya calistim ama insanin aklina takiliyo yinede ister istemez. saol canim benimde icimi rahatlattin insallah benimkide iyidir

Sanki depresyona girdim kızlar sürekli tatsız hissediyorum. Eşim ilgili ama sanki aramız eskisi değil gibi hissediyorum. Sanki eskisi gibi değil aramız. Canım sıkılıyor. Biliyorum hormonlar etkiliyor ama işte bi tuhaf içim
Zamanla ilişkiler değişiyor kuzum çok normal bu da bir geçiş dönemi. Hamilelik doğum çocuk... her dönem farklılaşacak ilişkler.

Kizlar içinde kanama alanı oluşan annelerin bebislerinin cinsiyetleri erkek mi acaba? Sacma olabilir ama sanki bende öyle bi his oluştu.
Bu gebeliğimde dahil olmak üzere 2 erkek bebekte de kanama alanım oldu, Genelde de erkek bebekte oluyor diye biliyorum ama şuan hamile olan bir arkadaşımın kanaması vardı ve kızı olacak. Her erkek bebekte kanama oluyor diye birşey yok, çokta belirleyici değil yine yani.

İyi bari cok sükür. Bana oldugu günde ben kocaelinden ankaraya yolculuk yaptim doktorum izin vermisti bana sanirim yol yorgunlugundan oldu benimkide. Ben cok kafaya takmamaya calistim ama insanin aklina takiliyo yinede ister istemez. saol canim benimde icimi rahatlattin insallah benimkide iyidir
İnşallah :KK200:

Bu gebeliğimde dahil olmak üzere 2 erkek bebekte de kanama alanım oldu, Genelde de erkek bebekte oluyor diye biliyorum ama şuan hamile olan bir arkadaşımın kanaması vardı ve kızı olacak. Her erkek bebekte kanama oluyor diye birşey yok, çokta belirleyici değil yine yani.
Kanama alanı içerde olan icin diyorum ben. Bende de vardı içerde kanama. Diğer 4 kızda böyle bişey olmamıştı. Umut dunyası iste:KK15:

Merhaba bugün zofer e basladim bittim bulanti kusmadan.kullanan var mi acaba
Canım doktorum bana da verdi 4 lük ben bulamadım piyasada yokmuş 8 lik aldım o yüzden. İkiye bölüp kullanıcam bu akşam başlıycam.senin kaçlık bakar mısın?Bir de aç mı aldın tok mu?

Maşallah senin adına sevindim :)
Bende bugün doktora gittim benim kendi doktorum yoktu başka doktora göründüm oda hiç ikili test ya da ense kalınlığından bahsetmedi 1 ay sonra gel tekrar dedi ama doktorum da 12. Haftada gel demişti pazartesi gidecektim 12. Haftamda
2'li testi yapacağı gün yapıyor canım ölçümleri de, kanı vereceğin gün söyleyecek yani. Sen doktorunun çağırdığı tarihte git, 1 aya 2'li testin tarihini kaçırıyorsun, bu gittiğin doktor bilememiştir takibinde ne yapıldı ne yapılmadı.

Belirtilerin neydi canım?

Hayırlı olsun canım:KK74:

2'li testi yapacağı gün yapıyor canım ölçümleri de, kanı vereceğin gün söyleyecek yani. Sen doktorunun çağırdığı tarihte git, 1 aya 2'li testin tarihini kaçırıyorsun, bu gittiğin doktor bilememiştir takibinde ne yapıldı ne yapılmadı.
Anladım tamam canım bu gittiğim doktor daha çok ilgiliydi diye onla devam ediceğimi söyledim oda 1 ay sonra gel dedi sonradan aklıma geldi neyse ben doktoruma giderim

Belirtilerin neydi canım?
Hiçbirşeyden tiksinmedim, koku hassasiyetim oldu ama kokular güzel geldi rahatsız etmedi, iki gebeliğimde de hiç bulantım olmadı, ikisinde de kanama oldu, bunun dışında çok rahat gebelik geçirdim, sadece tatlı şeyler istiyorum ve tüketiyorum, bir öncekiyle ultrason görüntüleri keselerini falan karşılaştırıyorum çok benzer.

Hayırlı olsun canım:KK74:
Allah razı olsun canım:KK200:

Anladım tamam canım bu gittiğim doktor daha çok ilgiliydi diye onla devam ediceğimi söyledim oda 1 ay sonra gel dedi sonradan aklıma geldi neyse ben doktoruma giderim
Canım o zaman pazartesi tekrar git 2'liyi yaptırmamıştım atlamışım, yapalım de. Onun çağırmasına gerek yok ki haftası geldiğinde yapılıyor. Sana ekstra birşey yapmayacak her zaman ki ultrason cihazı, gidebilirsin yani.

Canım o zaman pazartesi tekrar git 2'liyi yaptırmamıştım atlamışım, yapalım de. Onun çağırmasına gerek yok ki haftası geldiğinde yapılıyor. Sana ekstra birşey yapmayacak her zaman ki ultrason cihazı, gidebilirsin yani.
Bence de bu dediğin daha iyi oldu ben en iyisi pazartesi gidim aynı doktora peki ense kalınlığını da sorim mi bana bişi demediler de

Back