2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İyi birşey kalmamış bakalım bana yarın yorum yapacak mıBu arada yüzde lekelenme kız bebekte olur diyorlar ama benim kuzenin eşinde de olmuştu bebek erkekti, o da belirleyici değil yani.
Hadi hayırlı haberlerle gel canım inşaAllah. Aynen kızlarda olur derler ama ben iki kızıödada böyle bişey yaşamadım. Anlamadım valla kısmet.

Sevgili veterinerim ben ginepig aseriyorum acaba almamda sıkıntı olurmu?
Bakımı yapıldığı müddetçe herşey bakılır.bi sıkıntı yok.toxoplazma denilen şey bi parazit.ve bu parazitin yaşam döngüsünün kedide gelişen ve dışkıyla atılan kısmı insanlara bulaşabiliyor.daha önce geçirildiyse gebelerde de sıkıntı yok.ama daha önce geçirilmediyse gebelerde sıkıntı oluşturuyor.bu kadar.

Hanımlar benim yüzüm sanki lekelenmeye başladı. Yanaklarımda kahverengileşme var gibi. Ama benim kızlarımda hiç böyle bişi olmamıştı. Çirkinleşiyorum sanki:/
Benimde sırtımda oldu lekelenme.arada eşime kontrol ettiriyom.bide göğüs bölgesinde başladı.

Senin 2'li test kan sonucuna göre bebek cinsiyeti kız. Bunun da diğerleri gibi %100 lük doğruluğu yok ama doktor cinsiyet söylemiş miydi? Tutacak mı merak ettim. Taktık cinsiyete :)
Aa kız mı hadi hayırlısı canım:)
Ben down sendromu açısından yorum istemiştim ama bu da iyi bi yorum oldu:)
Cinsiyet için gitmedik daha haftaya kaldı:) ama doktor bi tahminde bulunursa yazarım buraya :)

Çok geçmiş olsun canım benim en başından beri kanama alanım var ve o gün sadece biraz yürüdüm o yüzden oluştu. Kendine çok dikkat et ağır iş yapma sakın :)

Cinsiyet için gitmedik daha haftaya kaldı:) ama doktor bi tahminde bulunursa yazarım buraya :)
Canım ikili testiniz gayet güzel çıkmış risksiz bölgedesiniz.

Sizinle aynı değerlere sahip 4391 anneden 1 tanesinde down görülmüş buda çok düşük bir risk.

Kız o ihtimal bile süperrrr

Günaydın
Dün gece çok kötüledim galiba bende grip oldum sabaha kadar burun tıkanıkyı genzim boğazım yanıyo bide annem geliyo diye uykuda girmedi doğru düzgün sabah eşim nane limon kaynattı içtim ama onuda geri çıkardım şimdi kızları okula yollıyayımda vurup kafayı yatıcam anneme ıhlamur yaptırırım artık

Hanımlar benim yüzüm sanki lekelenmeye başladı. Yanaklarımda kahverengileşme var gibi. Ama benim kızlarımda hiç böyle bişi olmamıştı. Çirkinleşiyorum sanki:/

Lekelenme benim yüzümdede olmuştu kızımda şimdide çil gibi çıkmaya başladı Gözümün etrafında

Günaydın güzel anneler

Günaydın

Benim de yüzümde gül var kızlar. Arada çıkardı. Hamileliğin ilk günlerinde de çıktı tekrar ağız çevresinde. Şimdi o kadar belirgin değil ama yine de duruyor hala. Normalde kortizonlu bi kremim var momecon adı, onu sürünce geçer hemen iki üç güne ama bebek olunca kullanmadım. Suratımda lekeyle dolaşıyorum kaç zamandır

Çok geçmiş olsun canım benim en başından beri kanama alanım var ve o gün sadece biraz yürüdüm o yüzden oluştu. Kendine çok dikkat et ağır iş yapma sakın :)
Canım bende üzüntüden olmuştu o, azalmıştı belkide odur doktorun gördüğü yada yenisi bilmiyorum ama içim rahatladı. Ağır iş yapmıyorum ama her işimi kendim yapıyorum mecbur
Kız o ihtimal bile süperrrr
Vallahi süper ama sonradan üzülürmüyüm kız derse diye düşündüm bide kendimi kız olmasına ne kadar alıştırdıysam şuan acaba mı diyorum
Yat dinlen canım valla 3 gündür ben öyleyim ama dün gece boğazım biraz yumuşsdı çok şükür
Günaydın güzel anneler
Günaydın canııım

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yorma en azından kanama alanı kaybolana kadar kendine dikkat et bebeğinde sende Allah'a emanet inşallah.

Günaydın kızlaaar, hayırlı cumalar. Rabbim kalbimizdeki duaları kabul eylesin inşallahh
Amin canım.Şuan hepimizin duası bebeklerimiz için sanırım.Allah onları bize bağışlasın İnşallah:)

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yorma en azından kanama alanı kaybolana kadar kendine dikkat et bebeğinde sende Allah'a emanet inşallah.
Allah razı olsun canım, hepimizin canı rabbime emanet inşallah. yormıyım diyorumda mecburum ki kimse gelip yardım etmiyo sağolsun. anca gelip kendilerini hoşnut kıldırmaya çalışıyolar
Amin canım.Şuan hepimizin duası bebeklerimiz için sanırım.Allah onları bize bağışlasın İnşallah:)
amin canım amin inşallah. ben soğuk kanlıydım ama dün çok endişelendim. durduk yere olsa Allahtan derdim ama patır kütür merdivenleri inip bide öyle hareket edince. Allah korudu vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…