Hadi hayırlı haberlerle gel canım inşaAllah. Aynen kızlarda olur derler ama ben iki kızıödada böyle bişey yaşamadım. Anlamadım valla kısmet.İyi birşey kalmamış bakalım bana yarın yorum yapacak mıBu arada yüzde lekelenme kız bebekte olur diyorlar ama benim kuzenin eşinde de olmuştu bebek erkekti, o da belirleyici değil yani.
Bakımı yapıldığı müddetçe herşey bakılır.bi sıkıntı yok.toxoplazma denilen şey bi parazit.ve bu parazitin yaşam döngüsünün kedide gelişen ve dışkıyla atılan kısmı insanlara bulaşabiliyor.daha önce geçirildiyse gebelerde de sıkıntı yok.ama daha önce geçirilmediyse gebelerde sıkıntı oluşturuyor.bu kadar.Sevgili veterinerim ben ginepig aseriyorum acaba almamda sıkıntı olurmu?
Yok kuşlarda bi sıkıntı yok.benimde 2 tane muhabbet kuşum var.bi tane de kaplumbağam var.ailecek takılıyozMuhabbet kuşundan bi şey olmaz herhalde. Testim negatif çıktı ama kuşumu da öpüyorum napayım bana bağımlı(sevgi olarak en çok)
Benimde sırtımda oldu lekelenme.arada eşime kontrol ettiriyom.bide göğüs bölgesinde başladı.Hanımlar benim yüzüm sanki lekelenmeye başladı. Yanaklarımda kahverengileşme var gibi. Ama benim kızlarımda hiç böyle bişi olmamıştı. Çirkinleşiyorum sanki:/
Aa kız mı hadi hayırlısı canım:)Senin 2'li test kan sonucuna göre bebek cinsiyeti kız. Bunun da diğerleri gibi %100 lük doğruluğu yok ama doktor cinsiyet söylemiş miydi? Tutacak mı merak ettim. Taktık cinsiyete :)
Çok geçmiş olsun canım benim en başından beri kanama alanım var ve o gün sadece biraz yürüdüm o yüzden oluştu. Kendine çok dikkat et ağır iş yapma sakın :)Valla dayanamadık kızlar yürüyemiyodum stretten ayaklarıma ağrı çöktü heralde. Özelde muayene oldum kanama alanı olmuş biraz, ama bebiş sağlıklı çok şükür. Düşük tehlikesine karşı ilaç başlattı. Rapor veriyorum dedi aman hocam sağolun kalsın dedim. Cinsiyet tahmini sordum daha çok erken ama erkek olma ihtimali yüksek dedi. Eşimin gülümsemesi gözümün önünde. Ama ben daha fazla çıldırırım sanıyodum eşim izin vermedi olabilir dedi dedi. Ama yinede çok şükür kalp atışı vardı
Hepinize çok teşekkür ederm dualarınız için
Canım ikili testiniz gayet güzel çıkmış risksiz bölgedesiniz.Aa kız mı hadi hayırlısı canım:)
Ben down sendromu açısından yorum istemiştim ama bu da iyi bi yorum oldu:)
Cinsiyet için gitmedik daha haftaya kaldı:) ama doktor bi tahminde bulunursa yazarım buraya :)
Sizinle aynı değerlere sahip 4391 anneden 1 tanesinde down görülmüş buda çok düşük bir risk.Aa kız mı hadi hayırlısı canım:)
Ben down sendromu açısından yorum istemiştim ama bu da iyi bi yorum oldu:)
Cinsiyet için gitmedik daha haftaya kaldı:) ama doktor bi tahminde bulunursa yazarım buraya :)
Teşekkür ederim canım cvp için :)Canım ikili testiniz gayet güzel çıkmış risksiz bölgedesiniz.
Kız o ihtimal bile süperrrrValla dayanamadık kızlar yürüyemiyodum stretten ayaklarıma ağrı çöktü heralde. Özelde muayene oldum kanama alanı olmuş biraz, ama bebiş sağlıklı çok şükür. Düşük tehlikesine karşı ilaç başlattı. Rapor veriyorum dedi aman hocam sağolun kalsın dedim. Cinsiyet tahmini sordum daha çok erken ama erkek olma ihtimali yüksek dedi. Eşimin gülümsemesi gözümün önünde. Ama ben daha fazla çıldırırım sanıyodum eşim izin vermedi olabilir dedi dedi. Ama yinede çok şükür kalp atışı vardı
Ac tok farketmiyorHanımlar iyi geceler yarın ikili tarama için gidecem ama aklıma birşey takıldı şimdi...kan veriyoruz ya aç veya tok olmak farkediyor mu??kanı aç vermek zorunlu mu??
Hanımlar benim yüzüm sanki lekelenmeye başladı. Yanaklarımda kahverengileşme var gibi. Ama benim kızlarımda hiç böyle bişi olmamıştı. Çirkinleşiyorum sanki:/
Günaydın güzel anneler
Canım bende üzüntüden olmuştu o, azalmıştı belkide odur doktorun gördüğü yada yenisi bilmiyorum ama içim rahatladı. Ağır iş yapmıyorum ama her işimi kendim yapıyorum mecburÇok geçmiş olsun canım benim en başından beri kanama alanım var ve o gün sadece biraz yürüdüm o yüzden oluştu. Kendine çok dikkat et ağır iş yapma sakın :)
Vallahi süper ama sonradan üzülürmüyüm kız derse diye düşündümKız o ihtimal bile süperrrr
Yat dinlen canım valla 3 gündür ben öyleyim ama dün gece boğazım biraz yumuşsdı çok şükürGünaydın
Dün gece çok kötüledim galiba bende grip oldum sabaha kadar burun tıkanıkyı genzim boğazım yanıyo bide annem geliyo diye uykuda girmedi doğru düzgün sabah eşim nane limon kaynattı içtim ama onuda geri çıkardım şimdi kızları okula yollıyayımda vurup kafayı yatıcam anneme ıhlamur yaptırırım artık
Günaydın canııımGünaydın güzel anneler
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yorma en azından kanama alanı kaybolana kadar kendine dikkat et bebeğinde sende Allah'a emanet inşallah.Valla dayanamadık kızlar yürüyemiyodum stretten ayaklarıma ağrı çöktü heralde. Özelde muayene oldum kanama alanı olmuş biraz, ama bebiş sağlıklı çok şükür. Düşük tehlikesine karşı ilaç başlattı. Rapor veriyorum dedi aman hocam sağolun kalsın dedim. Cinsiyet tahmini sordum daha çok erken ama erkek olma ihtimali yüksek dedi. Eşimin gülümsemesi gözümün önünde. Ama ben daha fazla çıldırırım sanıyodum eşim izin vermedi olabilir dedi dedi. Ama yinede çok şükür kalp atışı vardı
Ya kızlar belki kızıcaksınız ama, bizim yemekhanedeki ablanın boğazına bişey kaçmış herkes başında toplanmış kimse bişey yapmıyo. heimlich manevrası yaptım ama bu sefer benim solumda bi ağrı var çok kötü. bişey olmamıştır inşallah
Amin canım.Şuan hepimizin duası bebeklerimiz için sanırım.Allah onları bize bağışlasın İnşallah:)Günaydın kızlaaar, hayırlı cumalar. Rabbim kalbimizdeki duaları kabul eylesin inşallahh
Allah razı olsun canım, hepimizin canı rabbime emanet inşallah. yormıyım diyorumda mecburum ki kimse gelip yardım etmiyo sağolsun. anca gelip kendilerini hoşnut kıldırmaya çalışıyolarCanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yorma en azından kanama alanı kaybolana kadar kendine dikkat et bebeğinde sende Allah'a emanet inşallah.
amin canım amin inşallah. ben soğuk kanlıydım ama dün çok endişelendim. durduk yere olsa Allahtan derdim ama patır kütür merdivenleri inip bide öyle hareket edince. Allah korudu vallahiAmin canım.Şuan hepimizin duası bebeklerimiz için sanırım.Allah onları bize bağışlasın İnşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?