bende insanları anlamıyorum gerçekten ben mi çok düşünceliyim insanlar mı fazla düşüncesz diyorum. Mesala biz hamileyiz dimi hemde çalışanız erken kalkıyoruz doğal olarak o kdr bulantı bilmem ne halsiz düşüyoruz erken yatıyoruz hafta içi misafir nedir yani ben şahsen düşünürüm rahatsızlık vermemek için hafta sonu giderim. Bu insanların hali nolcak bilmiyorum sanırım biz iyi niyetli ve misafirperveriz pek anlaşılmıyor dışardan o yüzden geliyorlar :)))Allah razı olsun canım, hepimizin canı rabbime emanet inşallah. yormıyım diyorumda mecburum ki kimse gelip yardım etmiyo sağolsun. anca gelip kendilerini hoşnut kıldırmaya çalışıyolar
amin canım amin inşallah. ben soğuk kanlıydım ama dün çok endişelendim. durduk yere olsa Allahtan derdim ama patır kütür merdivenleri inip bide öyle hareket edince. Allah korudu vallahi
canım öğrenince de pek bişey farketmiyor. Artık herşeyini alıp odasını yapıp yerleştirip öyle beklemek istiyorsun cok heyecanlı bi bekleyiş vallahi napcaz bilmiyorum :))))Kızlar yaa bu cinsiyeti öğrenene kadar nasıl geçirdiniz zamanı ben meraktan çatlıyorum, bir an önce belli olsa da kıyafetler baksam diyorum elim gidiyo minik minik şeylere zor zaptediyorum kendimi
Günaydın..Cinsiyete dair sanmıyorum kimse bişey hissetmiyordur, malum geçtigimiz hafta 2 li testin yapılmaya başladığı zamanlardi sadece doktorun tahminleri oluyordu..Sanırım en kesin sonucu ögrenmeye 1-2 haftamiz kaldı..Mesela benim simdilik kız ama kesin sonucu haftaya ögrenicem..Ağrilar evet yavaş yavaş bende de başladı..Dün gorenler artık hamile gibisin yürüyüşün bile degismis diyorlar..Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Nasıl gidiyor kızlar, cinsiyet öğrenen var mıben hiçbir şey hissetmiyorum cinsiyete dair :) bir de bende bel ağrısı basladi uyurken zor zamanlar geçiriyorum
Valla bize yapıyolar canım, kayınvalidemin kardeşinin gelini hamileydi. kardeşi vefat etmiş. yeğeni kök söktürüyodu teyzesine (kayınvalideme) kıza gidip çaylar çorbalar temizlikler yapılırdı ve benim üst katımda oturuyodu. bana hiç kimsenin faydası yok bide laf sokuyolar anca.evi bi gör savaş alanı yemin ederim akşamda abim eşinle kavga etmiş yengem evi terketmiş. abimi aldım getirdim bana evde kurup kurup düşünmesin diye. yatağını dahi toplamadım düşün işe geç kaldım. ablam ayrı dünya, anca gelir çocuklarına baktırır yada bana getirir bağrış çağırış anca strest bana. misafirleri saymıyorum bilebende insanları anlamıyorum gerçekten ben mi çok düşünceliyim insanlar mı fazla düşüncesz diyorum. Mesala biz hamileyiz dimi hemde çalışanız erken kalkıyoruz doğal olarak o kdr bulantı bilmem ne halsiz düşüyoruz erken yatıyoruz hafta içi misafir nedir yani ben şahsen düşünürüm rahatsızlık vermemek için hafta sonu giderim. Bu insanların hali nolcak bilmiyorum sanırım biz iyi niyetli ve misafirperveriz pek anlaşılmıyor dışardan o yüzden geliyorlar :)))
Bişi diyen yok mu?Kızlar bugün karnımda sıkışmalar oldu 2 /3 dklık önceden sızı giriyodu ama bu kadar sıkışıp ağrı girmedi önemli bir durum değildir inşllah sizlere de böyle oluyor mu?
benim başıma gelmedi canım öyle bişey. gaz sancısı olmasın. doktor bana 5-6 dk da bir sürekli sancı girerse ve rahimde hissedersen gel dedi. inşallah önemli bişey değildir şuan nasılsın? yine devam ediyo muBişi diyen yok mu?
canım doktor bana 6 saatte 1 al dedi. 2tane birden ağır gelmezmiGünaydın kızlar. Bütün geceyi baş ağrısıyla geçirdim. İlaç içtim geçmedi. Kahvaltımı yapiim 2 tane minoset içicem. Doktorum söylemişti. İnşaaallah geçer. Yarın baya misafirim var, bugünden iş yapmam lazım. Allah yardım etsin hepimize.
Bana da bazen oluyor ama geçiyor merak etme canım .Bişi diyen yok mu?
daha çok erken değilmi canım? bizim adetlerde 6 ay olmadan bişeyler alınmazKizlar ne yaptiniz alışverişe başladınız mi nerelerden almak lazim kaliteli uygun guzel
tabi şimdi sen bunları yazınca bi halime şükrettim. Eşim emrivaki yapmaz gelsinler mi diye sorar bende tabi ayıp olmasın diye gelsinler derim. Eşim yardım eder hizmete fln ama ben yinede kabul ettiğime pişman olurum çünkü uykusuz kalırım. Allah yardımcın olsun senin işin daha zormuş canımValla bize yapıyolar canım, kayınvalidemin kardeşinin gelini hamileydi. kardeşi vefat etmiş. yeğeni kök söktürüyodu teyzesine (kayınvalideme) kıza gidip çaylar çorbalar temizlikler yapılırdı ve benim üst katımda oturuyodu. bana hiç kimsenin faydası yok bide laf sokuyolar anca.evi bi gör savaş alanı yemin ederim akşamda abim eşinle kavga etmiş yengem evi terketmiş. abimi aldım getirdim bana evde kurup kurup düşünmesin diye. yatağını dahi toplamadım düşün işe geç kaldım. ablam ayrı dünya, anca gelir çocuklarına baktırır yada bana getirir bağrış çağırış anca strest bana. misafirleri saymıyorum bile
bide düşün bu halimle hem gribim halsizim hem ağrım var ananesine gidicekmişiz eşimin. anca emrivaki
Çok sağol yazdığın içinbenim başıma gelmedi canım öyle bişey. gaz sancısı olmasın. doktor bana 5-6 dk da bir sürekli sancı girerse ve rahimde hissedersen gel dedi. inşallah önemli bişey değildir şuan nasılsın? yine devam ediyo mu
Çok sağol bunları dıymak rahatlatıyorBana da bazen oluyor ama geçiyor merak etme canım .
Yok canım ananesine ya da annesine gitmekte yapıyo bunu, hoş annesi için yapamıyoda ananesi için yapıyo her zamanki huyu defalarca tartıştık akıllanmıyo. Amin canım cümlemizin inşallah. Daha çok şeyler varda bazen benmi abartıyorum acaba deyip üzülüyorumtabi şimdi sen bunları yazınca bi halime şükrettim. Eşim emrivaki yapmaz gelsinler mi diye sorar bende tabi ayıp olmasın diye gelsinler derim. Eşim yardım eder hizmete fln ama ben yinede kabul ettiğime pişman olurum çünkü uykusuz kalırım. Allah yardımcın olsun senin işin daha zormuş canım
Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.Selam kızlar hayırlı cumalar araniza bende
geldim
Ikinci evladim olacak insAllah:)
11 aylık bir pasam var.ellerinizden öper teyzeleri
Kendilerini cok bekledim 4 yıl sonunda gelmişti..
Kardeşi ilk ayda
Çok şükür Rabbime çok bekletmedi
4 yıl boyunca yasadiklarimi yaptığım şeyleri düşününce şükrediyorum..
Ondandır canım bende misafir gelip sürekli hareket edince öyle oluyo korkma endişelenme bence. Hele yağmur üşütmüşsündür çünkü pazartesi aynısı bana oldu. Ve ben dün gittim gördüm bişryi yoktu maşallah korkma.Çok sağol yazdığın için
5/6 dklık olmadı değidim gibi 1/2 dk sürdü gece yatağa girdiğim zaman sırt ağrım da başladı kanama yok ama ilk defa böyle oldu adet ağrıları gibiydi acaba dün misafirlerim vardı ayaktaydım ve sonra dışarda yağmur vurdu hep bana ondan mıdır? şuan da bişey yok ama içime çok korku girdi pazartesi muayenem vardı ama bugün gitsem mi sence
Ayy gerçekten yaa her anı her günü ayrı heyecanlı şu hamişliğin:))canım öğrenince de pek bişey farketmiyor. Artık herşeyini alıp odasını yapıp yerleştirip öyle beklemek istiyorsun cok heyecanlı bi bekleyiş vallahi napcaz bilmiyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?