2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözünüz aydın. Neden rapor istemedin dinlenirdin hiç değilse?
Daha ayın 28inde raporum bitti 10gün kullandım hala laf söylüyolar canım. Bugünse afedersin salya sümük öksürüyorum yinemi hastalık vs dediler. Çıkarın ozaman işten dedim bende rapor alsam kim bilir nolurdu o yüzden istemedim canım
Geçmiş olsun canım. İyi yapmışsın gitmekle. Rabbim bebeğini sana bağışlasın.
Amin canım cümlemizinkini inşallah

Kızlar siz progestanı nasıl kullanıyosunuZ? Hap gibi içince bulantı vs yapıyomu ona göre içicem yada vajinal kullanıcam

Bilgilendirme için çok sağol canım. İnşallah öyle bir riskimiz hiç olmaz. Arada bir test yaptırmak en iyisi. Rabbim sağlık sıhhat versin.

Bilgilendirme için çok sağol canım. İnşallah öyle bir riskimiz hiç olmaz. Arada bir test yaptırmak en iyisi. Rabbim sağlık sıhhat versin.
Yok arada test yaptırmaya gerek yok.eğer siz negatif çıktıysanız dikkatli olmanız yeterli.gönlünüzü ferah tutun.illa bulaşan şeyler direkt kana karışıp hemen çocuğa ulaşamaz.mide asidi bir bariyerdir,sonra bağırsak asidi,sonra süzülme,ve kan bariyerleri vardır vücudumuzda.sonra antikorlar var.yani sistemimiz de vücudu gayet güzel koruyor.çok pimpiriklenmek psikolojiyi bozar en fazla

Sevgili veterinerim ben ginepig aseriyorum acaba almamda sıkıntı olurmu?

Çok sevindim canım bunu öğrenmem iyi oldu. İçim rahatladı. Bir abla bu nedenden dolayı 9ayda bebeğini kaybetmiş. Geç fark edilmiş o yüzden tedirgin oldum. Ama inşallah bir şey olmaz. Tekrar sağol canım.

Muhabbet kuşundan bi şey olmaz herhalde. Testim negatif çıktı ama kuşumu da öpüyorum napayım bana bağımlı(sevgi olarak en çok)

Hanımlar iyi geceler yarın ikili tarama için gidecem ama aklıma birşey takıldı şimdi...kan veriyoruz ya aç veya tok olmak farkediyor mu??kanı aç vermek zorunlu mu??

Merhaba kızlar
İkili tarama testimin sonuçları cıkmış ama haftaya gidicem kontrole. Anlayan varsa yorumlayabilir mi, sonuçlar ekte :)
Senin 2'li test kan sonucuna göre bebek cinsiyeti kız. Bunun da diğerleri gibi %100 lük doğruluğu yok ama doktor cinsiyet söylemiş miydi? Tutacak mı merak ettim. Taktık cinsiyete :)

Kızlar siz progestanı nasıl kullanıyosunuZ? Hap gibi içince bulantı vs yapıyomu ona göre içicem yada vajinal kullanıcam
Ben Hap olarak kullanıyorum bulantı değil, baş dönmesi yapıyor, özellikle böyle içiyorum başım dönünce rahat rahat uyuyorum diye.

Hanımlar benim yüzüm sanki lekelenmeye başladı. Yanaklarımda kahverengileşme var gibi. Ama benim kızlarımda hiç böyle bişi olmamıştı. Çirkinleşiyorum sanki:/

Önümüzdeki perşembe inşaAllah canım.
İyi birşey kalmamış bakalım bana yarın yorum yapacak mıBu arada yüzde lekelenme kız bebekte olur diyorlar ama benim kuzenin eşinde de olmuştu bebek erkekti, o da belirleyici değil yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…