Canım benim midem çok kötü ya bugün defalarca çıkarttımay ona niye kızıyo kidikkatli ol canım valla havadan nem kapma zamanlarımız. allah şifa versin hepimize
oh maşallah canım, rabbim tez zamanda korkularınızdan emin kılsın anneciğin bian önce iyileşsin
şuan başağrım için minoset içicem canım, eğer böyle giderse akşam başımın ağrısı devam ederse bi gidicem hastaneyeboğazım için vermez belki ama başka şeyler söyler belki iyi gelebilecek
sen nsılsın canım
Ben de aynı problemi yaşıyorum! Alırken tam oldu üstüme, oh ne rahat dedim hatta. Sonra bir gün giydim, çekiştirmekten duramadım. Maalesef bir yolu yok bildiğim kadarıyla. Bilen biri bizi aydınlatırsa sevinirim.Arkadaşlar hamile pantolonu aldım lc den. Orada denerken tam gibiydi. Şimdi aşağı düşüyor. Bunun lastiği falan mı olması lazım sıkıp gevşetmek için. İyice baktım göremedim. Siz nasıl kullanıyorsunuz
Ben bayadır düğmem açık geziyorum canım ama düşecek rezil olacam diye korkuyorum valla. Eskiden lastiği oluyormuş hamile pantolonlarının şimdi yokBen de aynı problemi yaşıyorum! Alırken tam oldu üstüme, oh ne rahat dedim hatta. Sonra bir gün giydim, çekiştirmekten duramadım. Maalesef bir yolu yok bildiğim kadarıyla. Bilen biri bizi aydınlatırsa sevinirim.
Ben çözümü normal pantolonlarımın düğmesini kapatmadan saç lastiğiyle düğmeyle iliği tutturarak kullanmakta buldum. bu şekilde giyebiliyorum şimdilik her şeyimi.
lc dekilerinde yok bende geçen gün baktım bol geldi lastik kısmı bıraktım. başka markalarınkine baksaydın keşke. bazılarının lastiğinin en üstünde oluyo daraltma yeri bazılarınında lastiğin alt kotun başladığı yerde oluyo. şuan belinden düşüyosa ya iğneyle tutturucaksın yada bol geldiği kadarını dikiceksin canım yoksa aşağı kayıp kayıp dururBen bayadır düğmem açık geziyorum canım ama düşecek rezil olacam diye korkuyorum valla. Eskiden lastiği oluyormuş hamile pantolonlarının şimdi yok
ay çok zor ya benimde midem bulanıyo ama bişey gelmiyo gelimden öğürüp gözlerim yaşlanıyo sadeceCanım benim midem çok kötü ya bugün defalarca çıkarttım(((((
ay canım allah razı olsun. sağ salim alalım kucağımıza hepimiz. allah gönlünüze göre versin.
Merhaba nasılsın sizinde tüp bebekti değil mi yanlış hatirliyorsam kusura bakma lütfen benimde ikili test çarşamba günü bekleyişler hiç bitmiyor
Geçen hafta bende aldım lcwden ıç tarafında var lastik ve düğmesi çok rahatlıkla kullanıyorumBen bayadır düğmem açık geziyorum canım ama düşecek rezil olacam diye korkuyorum valla. Eskiden lastiği oluyormuş hamile pantolonlarının şimdi yok
Iyiyim bende allaha şükür. Evet ya şubat adetinden beri hep bi bekleme içindeyim düşünüyorum daAmin canım hepimizin
Mrb canım iyiyim çok şükür sen nasılsın evet benim de tüp bebek ikili test benim haftaya cuma olacak. Sorma ne çok bekliyoruz değil mi Rabbim karşılığını versin inşallah :)
Iyiyim bende allaha şükür. Evet ya şubat adetinden beri hep bi bekleme içindeyim düşünüyorum da) inşallah güzel haberler alırız
Başka markalara bakmak hiç aklıma gelmedi canım. En iyisi dikmek galina kenarından. Teşekkür ederimlc dekilerinde yok bende geçen gün baktım bol geldi lastik kısmı bıraktım. başka markalarınkine baksaydın keşke. bazılarının lastiğinin en üstünde oluyo daraltma yeri bazılarınında lastiğin alt kotun başladığı yerde oluyo. şuan belinden düşüyosa ya iğneyle tutturucaksın yada bol geldiği kadarını dikiceksin canım yoksa aşağı kayıp kayıp durur
ay çok zor ya benimde midem bulanıyo ama bişey gelmiyo gelimden öğürüp gözlerim yaşlanıyo sadece
Bi daha bakayım canım belki gözümden kaçtıGeçen hafta bende aldım lcwden ıç tarafında var lastik ve düğmesi çok rahatlıkla kullanıyorum
Kumas tarzı pantolon dar kesim siyah acaba bazılarında var bazılarında yok mu kiBi daha bakayım canım belki gözümden kaçtı
Benimki kot dar paça. Bi de eşofman aldım burdan bir arkadaş tavsiye etmişti onda da yok. Satıcı kız artık yapmıyorlar dediKumas tarzı pantolon dar kesim siyah acaba bazılarında var bazılarında yok mu ki
evet canım haklısın bundan sonra rahat olmak gerek yoksa dedğin gibi zor geçecek :)bencede canım ya bukadar çok takılırsak biz bu 9 ayı bitiremeyizki, ileride daha çok strestimiz artıcak, ay bu gece uyutmadı çok teklemedi. yada bu gece hiç hareket etmedi bişeymi oldu diye diye kendimizi bitiricez. bence kramp kasılmalar başlamasın diye vermiştir. bana kesin verir çünkü bana çok kramp girerdi yüzmeye vs giderken. bazen otururken bile giriyo çok kötü
13.haftamdayım ben etik olarak söyleyemem dedi ama güldü..güldüğü için görmüştür dedim ısrar ettim ben de :) sonra erkeğe benziyor dedi bi dahaki kontrolde derim dediBana da öyle demişti dün gittim hiçbi şey demedi 16. Haftada söyleyeceğim dedi.
ben defacto dan aldım canım beli lastikli hatta düğmesi var ayarlanabiliyor beline göre.Bİr oraya da bak istersen ben memnun kaldımBen bayadır düğmem açık geziyorum canım ama düşecek rezil olacam diye korkuyorum valla. Eskiden lastiği oluyormuş hamile pantolonlarının şimdi yok
evet aynen öyle bişey canım bende aynı durumdayım sabaha kadar o kdr çok uyanıyorum ki sabah bide erkenden işe kalkıyorum hiç uykumu alamıyorumKızlar ya ben kaç gündür uyuyamıyorum doğru düzgün.Sabaha kadar olmadık ,saçma sapan rüyalar görüyorum.Gece en az 5 kez fılan uyanıyorum.Daha önce burda konusu olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.Hamilelikte saçma rüya ,kabus filan görülür diye.O böyle birşey mi acaba?
genelde 2li testte problem olmayanlara 3lü test yapma gereği duyulmuyor ama tabi istersen yaptırırsın sen bilirsin benim çok şükür bi problem çıkmadığı için 3lü yaptırmıcamİkili test yapan arkadaşlar üçlü tarama yaptırmayı düşünüyor musunuz
hayırlı olsun erkek annesi sağlıkla gelir inşallah :)selam herkese kızlar. 15. haftama girmiş bulunmaktayım ve karşınızda bugüne bugün oğlan anası var :) oğlum da yok kızım da. allah hayırlısını versin. sağlıklı olsun da :)Emira SY canım oraya bir erkek eklemeni rica edicimmm
sağolun allah razı olsun, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)hayırlı olsun erkek annesi sağlıkla gelir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?