• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar hamile pantolonu aldım lc den. Orada denerken tam gibiydi. Şimdi aşağı düşüyor. Bunun lastiği falan mı olması lazım sıkıp gevşetmek için. İyice baktım göremedim. Siz nasıl kullanıyorsunuz
ayyy bende aldigimda tamdi orda eve gelince benimkide giydim disari ciktim surekli duatu cok sinir oldum benimkinin ayarlanma yeri falanda yok sonra gittim lc den tayt aldim hamile tayti o daha iyi durdu

Herkese günaydın
Bugün vajinada iğne batması yaşadım birer saniyelik birkaç defa başına gelen oldu mu ? Rahim büyümesiyle mi alakalı acaba Kontrolum salı günü
Canım bir doktora git istersen. İdrar yolu iltihabı olabilir mi acaba diye düşündüm. Benzer bir durum yaşadım, iğne batması gibi değil de burkulma gibi bir acıydı, üç saniye sürüyor ve aralıklarla tekrarlıyor. Doktor idrar tahlili istedi direkt. İhmal etme sen de bir git, en azından için rahat etsin.

Canım bir doktora git istersen. İdrar yolu iltihabı olabilir mi acaba diye düşündüm. Benzer bir durum yaşadım, iğne batması gibi değil de burkulma gibi bir acıydı, üç saniye sürüyor ve aralıklarla tekrarlıyor. Doktor idrar tahlili istedi direkt. İhmal etme sen de bir git, en azından için rahat etsin.
Crinone jel kullanıyorum birkaç günlük ilacım kaldı. O içeride birikmiş onlar gelince geçti ama tekrar ederse daha erken gideyim ihmale gelmez. Ama rutin kontrolde bile idrar testi isteyeyim garanti olsun. Sende iltihap çıktı mı nasıl bir tedavi öneriyor doktor

sizde de saç dökülmesi başladı mı? Sanki benimki erken gibi sacimi hep kısa kullanıyorum acaba uzadı diye mi oluyor?

Ben bayadır düğmem açık geziyorum canım ama düşecek rezil olacam diye korkuyorum valla. Eskiden lastiği oluyormuş hamile pantolonlarının şimdi yok
Canım ben de lcwaikikiden aldım pantolonu. Benim baktığım mağazada sadece bir modelde ayarlanabilir lastik vardı, onu aldım ben de. Tiril tiril, kumaş, siyah renk, pantolon etek gibi bol bir kesimi var. Çok beğendim ben, çok rahat. Hatta bir beden büyük aldım lastiği en dara takayım diye. Herhalde tüm gebelik boyunca olur bu bana :KK48: Etiketini kopartmadıysan değiştirmeye çalış istersen. Koparttıysan da gebeliğin ilerleyen zamanlarında giyebilirsin herhalde...

Crinone jel kullanıyorum birkaç günlük ilacım kaldı. O içeride birikmiş onlar gelince geçti ama tekrar ederse daha erken gideyim ihmale gelmez. Ama rutin kontrolde bile idrar testi isteyeyim garanti olsun. Sende iltihap çıktı mı nasıl bir tedavi öneriyor doktor
Daha kültür sonucu çıkmadı, kültür de istemişti. Diğer sonuçlara internetten baktım, anladığım kadarıyla evet iltihap olmuş. Hiç öyle tuvalete çıkarken yanma, devamlı tuvalet varmış gibi hissetme filan yok. Doktor demişti ama, hamilelikte her hastalığım belirtileri çok değişir, o yüzden alışılagelmiş bir belirti görmeyi beklemiyorum diye. Öyle hemen test istedi. İyi ki istemiş. İnşallah erkenden tespit etmişizdir.
İlaç verebilecek mi bilmiyorum. Sen sonuçlar çıkana kadar bekleme, bol bol su içmeye ve iki saatte bir ihmal etmeden tuvalete gitmeye başla dedi. İnşallah sende yoktur ama yine de tedbir amaçlı kontrol ettirebilirsin canım.

Daha kültür sonucu çıkmadı, kültür de istemişti. Diğer sonuçlara internetten baktım, anladığım kadarıyla evet iltihap olmuş. Hiç öyle tuvalete çıkarken yanma, devamlı tuvalet varmış gibi hissetme filan yok. Doktor demişti ama, hamilelikte her hastalığım belirtileri çok değişir, o yüzden alışılagelmiş bir belirti görmeyi beklemiyorum diye. Öyle hemen test istedi. İyi ki istemiş. İnşallah erkenden tespit etmişizdir.
İlaç verebilecek mi bilmiyorum. Sen sonuçlar çıkana kadar bekleme, bol bol su içmeye ve iki saatte bir ihmal etmeden tuvalete gitmeye başla dedi. İnşallah sende yoktur ama yine de tedbir amaçlı kontrol ettirebilirsin canım.
İnşallah sadece benim kuruntumdur. sende bol sıvı takviyesiyle kurtulursun iltihaptan gebelikte çok sık görülüyormuş. Hepimize şifa versin

Canım ben de lcwaikikiden aldım pantolonu. Benim baktığım mağazada sadece bir modelde ayarlanabilir lastik vardı, onu aldım ben de. Tiril tiril, kumaş, siyah renk, pantolon etek gibi bol bir kesimi var. Çok beğendim ben, çok rahat. Hatta bir beden büyük aldım lastiği en dara takayım diye. Herhalde tüm gebelik boyunca olur bu bana :KK48: Etiketini kopartmadıysan değiştirmeye çalış istersen. Koparttıysan da gebeliğin ilerleyen zamanlarında giyebilirsin herhalde...
A Aypastam etiketini koparttıysan bile fişi duruyosa değiştirebilirsin canım ya da maharetli isen kendin lastik ve düğme dik oraya :KK51:

Oluyor öyle çarpıntılar canım kalp daha fazla kan pompalıyor ya ondan da oluyor çarpıntı. Ama yine de iyi yapmışsın tansiyon aleti almakla. Bende aldım ilk çocuğumda yüksek tansiyondan dolayı erken Doğum yaptığım için tedbir amaçlı aldım. Ama sürekli ölçesim geliyor :)) şimdilik düşük seyrediyor bakalım ilerleyen haftalarda inşallah yükselmez
Aynen ölçüp durasım var sürekli :) inşallah böyle seyreder canım. Sağlıklı doğumların olsun inşallah.

ayyy bende aldigimda tamdi orda eve gelince benimkide giydim disari ciktim surekli duatu cok sinir oldum benimkinin ayarlanma yeri falanda yok sonra gittim lc den tayt aldim hamile tayti o daha iyi durdu

Tayt hiç aklıma gelmedi e
A Aypastam etiketini koparttıysan bile fişi duruyosa değiştirebilirsin canım ya da maharetli isen kendin lastik ve düğme dik oraya :KK51:
Bakalım ne marifetlerim varmış kopardım canım bir gün giydim düşüp duruş. Artık düğme falan yapıcaz

O modeli bende gördüm canım sanırım bol paça pantolon etek gibi ince kumaş siyak bir modelden bahsediyorsun. Benim boy 1.55 giyince 1 metre kaldım düğmesine de bakmadım. Sinir oldum şimdi

Tayt hiç aklıma gelmedi e

Bakalım ne marifetlerim varmış kopardım canım bir gün giydim düşüp duruş. Artık düğme falan yapıcaz

O modeli bende gördüm canım sanırım bol paça pantolon etek gibi ince kumaş siyak bir modelden bahsediyorsun. Benim boy 1.55 giyince 1 metre kaldım düğmesine de bakmadım. Sinir oldum şimdi
benimde eşim onu gördü beğendi alsana ne güzel dedi ama benim basen kocaman boyda 158 olunca, kocaman bi duba gibi gezerim diye bakmadım :olamaz::KK48:

Ya kızlar belki kızıcaksınız ama, bizim yemekhanedeki ablanın boğazına bişey kaçmış herkes başında toplanmış kimse bişey yapmıyo. heimlich manevrası yaptım ama bu sefer benim solumda bi ağrı var çok kötü. bişey olmamıştır inşallah

Günaydın kızlar. Gece uykuya dalmakta zorlanan var mı ya. Deli gibi yorgun oluyorum uykulu oluyorum ama dön allah dön bir türlü rahat pozisyon bulamıyorum uykuya dalmam güçleşiyor. Sonra da sabah kalktığımda hiç verimli uyumamış oluyorum. Gece zaten en az bir kez tuvalete kalkıyorum. Vallahi zombi gibiyim kaç gündür. Daha başlarında böyle uyuyamıyorsan ilerleyen aylar da napcam :110:

Ah bi fırsat bulsam baygın gideceğim de olmuyor evdeki bebekten. Bebeğe hazırlık yapıyor vücut sanırım annesi yoksa nasıl uyanıvereceğiz ıgh deseler. İnsan bu günleri daha özlüyor bebek olunca daha da yorgun olunuyor.

büyüğü kaç yaşında, Ay inşallah bu uslu olursa zorlanmazsın canım aralarında yaş farkı da az çünkü
Büyük 12 yaşında çok ara vermişiz diyordum. Ara iyiymiş anne baba açısından

Arkadaşlar hamile pantolonu aldım lc den. Orada denerken tam gibiydi. Şimdi aşağı düşüyor. Bunun lastiği falan mı olması lazım sıkıp gevşetmek için. İyice baktım göremedim. Siz nasıl kullanıyorsunuz
Ben de yanlışlıkla öyle almıştım. Bel kısmında kemer takma yeri de yoktu. Penye kısmına takıp kemeri, penyeyi 2 ye katlıyordum kemer içte kalıyordu. Yine kayıyordu ama bir süre de idare ediyordu. Yeni aldığım pantolonlarda içten ayarlanabilir lastik var. Giydikçe pantolon esniyor hiç büyük beden almaya gerek yok onlar da düşüyor yoksa.

Ya kızlar belki kızıcaksınız ama, bizim yemekhanedeki ablanın boğazına bişey kaçmış herkes başında toplanmış kimse bişey yapmıyo. heimlich manevrası yaptım ama bu sefer benim solumda bi ağrı var çok kötü. bişey olmamıştır inşallah
Yemekhanedeki ablaya geçmiş olsun. Solunun neresinde? Bebeğin olduğu nokta olup olmadığını bilirsin.

Ben çocuklarımın aradı çok açıldı diye üzülürken şimdi size bakıyorumda aman iyi etmişim diyorum yavrularım kendi işlerini kendileri görüyolar yemekte dahil acıyom hallerine tabi ama napim

Kesinlikle iyi etmişsiniz. Sorumluluk sahibi olurlar annesi sıkmayın canınızı. Çok rahata alışanlar umursamıyorlar bile.
Bizde ikinci arası 12 yaş, ikinci 3. Arası 1,5 yaş olacak nasipse. Ben de üzülüyordum çocuğum tek büyüdü diye. Ohh çok iyi olmuş doya doya vakit geçirmişiz. Bunlar arada kaynıyor gibi olacak. Anne babaya da vakit kalmıyor.

Back