Günaydın arkadaşlaryatis pozisyonu ile ilgili bişi soracağım ben malesef yüzüstü yatmadan uyuyamıyorum daha çok sıkıntı olmaz diye hâlâ yüzüstü yatıyorum bı sıkıntı olmaz dimi kacinci haftadan sonra sol tarafa yatmak gerekir?
Sen al eline saçıma yapıştır. Saç dolan dur. Hac hediyesi: Lebbeyk Allahümme Leybeyk diyor saçıma dolanıyor.
ay şu cümlene çok güldüm. daha 1 yaşında mı? Allah sana kolaylık versin vallahi işin zor. inşallah uslanır, yoksa yeni geleceğe neler yapar bilemedim
Amin canım. İnşallah hepimiz öyle olalım; mutlu huzurlu.Ay güldürdün beni allah da seni güldürsün canım,çocuklarınla eşinle birlikte yuvanızda hep gülün mutlu olun inş
Muayene ücreti medipoldeki prof.la aynıymış ama ulaşılamaz olması kötü.
Erdek Balıkesir Merkezi de çok severim. Orda okudumBalikesir merkezdenmisin bende balikesirdenim
Canım güldürdün bizi:)) sen anlatınca benimde aklıma geldi. Kayınpederim 4 yıl önce falan kızıma umreden iki oyuncak getirmişti. Birisi deve. Gözlerinde kırmızı ışık yanıyo ve Lebbeyk söylüyo. İkinciside kızım boyunda bi bebek ve sürekli dönüyo, o da şarkı söylüyo. Ayrıca benim sesli oyuncaklara karşı sinirim vardır. Hemen altlarına bi bant yapıştırırım çok ses çıkmasın diye.Günaydın kızlar. Bu aralar ben de dinlenemiyorum hiç. Küçük oğlum 1 yaş sendromunda sanırım. Herşeyi kurcalayım, diyor. Ev almış başını gidiyor. Dün gece 12 Yi geçmiş uyumuyor. Müzikli ışıklı uçağı vardı. Tekerlekleri de dönüyor. Sen al eline saçıma yapıştır. Saç dolan dur. Hac hediyesi: Lebbeyk Allahümme Leybeyk diyor saçıma dolanıyor. Ben oyuncağı tutayım kapatayım saçların hepsini tutturmadan diyorum. Bu sefer oyuncağını vermiyorum sanıp saçıma asılıyor. Acı ve o sesler..sanki tavaf yaptım ben deEşim de sigara içiyor balkonda saçımda uçakla gidince O da şok! Sonra abisi aldı kucağına abiye bi tırmık çocuğun burnunun içine gelmiş şıp şıp kan damlıyor. Bizimki en son babada masum masum bakıyor. O kadar atraksiyona sabah 7 de kalk. İyice gözüm korkmaya başladı. Doğum günü de yaklaştı. Hayırlısıyla bi atlatsam.
büyüğü kaç yaşında, Ay inşallah bu uslu olursa zorlanmazsın canım aralarında yaş farkı da az çünküBen de çok severim yüzüstü yatmayı. Sanki ağrılarım ağırlığım akar yatağa,gider. Yatabildiğim sürece de yatarım bir süre sonra zaten artık rahat gelmeyecek yüzüstü yatmak. Sola yatmak iyiymiş. Son aylarda da doktor bile uyarıyor sırt üstü yatma, diye.
Amin canım sağolasın. İlkinde Allah akıllı uslu bebek vermiş ben böbürlenmişim çocuk yetiştiriyorum diye, bunda anladım. Bakalım 3. Bunu aratmasın da
Amin canım. İnşallah hepimiz öyle olalım; mutlu huzurlu.
İnan senin haberin daha mutlu etti beni annelere bişey olmasın yaaaCanım ya çok sevindim anne gibisi yok ya nasıl mutlu oldum senin adına. Bende çok güzel haberler aldım. Annem meme ca benim. Tedavisinin bitiminde akciğerinde metastastan şüphe edilmişti akciğerinde bir şeyler gözüküyordu. Röntgen sonuçları iyi çıkmış o görünen şeyler yok olmuş çok şükür. Bende çok mutluyum çok şükür ki atlattı gözüküyour Şuan . Bu anneler gününü bizde güzel geçiricez inşallah.
Ben kum dökerken öyle batma olurdu ona şüphelendim ama idrarında yanma yada sık wc ye çıkma varsa ihmal etmeHerkese günaydın
Bugün vajinada iğne batması yaşadım birer saniyelik birkaç defa başına gelen oldu mu ? Rahim büyümesiyle mi alakalı acaba Kontrolum salı günü
Ben çocuklarımın aradı çok açıldı diye üzülürken şimdi size bakıyorumda aman iyi etmişim diyorum yavrularım kendi işlerini kendileri görüyolar yemekte dahil acıyom hallerine tabi ama napimGünaydın kızlar. Bu aralar ben de dinlenemiyorum hiç. Küçük oğlum 1 yaş sendromunda sanırım. Herşeyi kurcalayım, diyor. Ev almış başını gidiyor. Dün gece 12 Yi geçmiş uyumuyor. Müzikli ışıklı uçağı vardı. Tekerlekleri de dönüyor. Sen al eline saçıma yapıştır. Saç dolan dur. Hac hediyesi: Lebbeyk Allahümme Leybeyk diyor saçıma dolanıyor. Ben oyuncağı tutayım kapatayım saçların hepsini tutturmadan diyorum. Bu sefer oyuncağını vermiyorum sanıp saçıma asılıyor. Acı ve o sesler..sanki tavaf yaptım ben deEşim de sigara içiyor balkonda saçımda uçakla gidince O da şok! Sonra abisi aldı kucağına abiye bi tırmık çocuğun burnunun içine gelmiş şıp şıp kan damlıyor. Bizimki en son babada masum masum bakıyor. O kadar atraksiyona sabah 7 de kalk. İyice gözüm korkmaya başladı. Doğum günü de yaklaştı. Hayırlısıyla bi atlatsam.
Aynen dediğin gibi asıl zaman ilerledikçe uykunun tadını çıkar yaza karnımız dahada büyüyecek o sıcaklarda daha zor olacak oyüzden şimdi takma oku uyumaya çalışGünaydın kızlar. Gece uykuya dalmakta zorlanan var mı ya. Deli gibi yorgun oluyorum uykulu oluyorum ama dön allah dön bir türlü rahat pozisyon bulamıyorum uykuya dalmam güçleşiyor. Sonra da sabah kalktığımda hiç verimli uyumamış oluyorum. Gece zaten en az bir kez tuvalete kalkıyorum. Vallahi zombi gibiyim kaç gündür. Daha başlarında böyle uyuyamıyorsan ilerleyen aylar da napcam
Gözün aydın canımselam herkese kızlar. 15. haftama girmiş bulunmaktayım ve karşınızda bugüne bugün oğlan anası var :) oğlum da yok kızım da. allah hayırlısını versin. sağlıklı olsun da :)Emira SY canım oraya bir erkek eklemeni rica edicimmm
Aynen bende oleyim geçe 3 kere rahat tuvalete kalkıyorum ve sabah sanki hiç dinlenmemiş gibi vücudum:))Günaydın kızlar. Gece uykuya dalmakta zorlanan var mı ya. Deli gibi yorgun oluyorum uykulu oluyorum ama dön allah dön bir türlü rahat pozisyon bulamıyorum uykuya dalmam güçleşiyor. Sonra da sabah kalktığımda hiç verimli uyumamış oluyorum. Gece zaten en az bir kez tuvalete kalkıyorum. Vallahi zombi gibiyim kaç gündür. Daha başlarında böyle uyuyamıyorsan ilerleyen aylar da napcam
selam herkese kızlar. 15. haftama girmiş bulunmaktayım ve karşınızda bugüne bugün oğlan anası var :) oğlum da yok kızım da. allah hayırlısını versin. sağlıklı olsun da :)Emira SY canım oraya bir erkek eklemeni rica edicimmm
ay canım allah razı olsun. sağ salim alalım kucağımıza hepimiz. allah gönlünüze göre versin.Maşallah canım gözün aydın sende öğrendin cinsiyeti darısı başımıza artik. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.
Merhaba nasılsın sizinde tüp bebekti değil mi yanlış hatirliyorsam kusura bakma lütfen benimde ikili test çarşamba günü bekleyişler hiç bitmiyorMaşallah canım gözün aydın sende öğrendin cinsiyeti darısı başımıza artik. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.
Ooo maşallah Allahım kucağına almayı nasip etsinnselam herkese kızlar. 15. haftama girmiş bulunmaktayım ve karşınızda bugüne bugün oğlan anası var :) oğlum da yok kızım da. allah hayırlısını versin. sağlıklı olsun da :)Emira SY canım oraya bir erkek eklemeni rica edicimmm
Aynen bende oleyim geçe 3 kere rahat tuvalete kalkıyorum ve sabah sanki hiç dinlenmemiş gibi vücudum:))
Kesintisiz uyuyamadigimiz içinde sabah zombi gibi oluyoruz :))) idrar torbasına baskı yaptığından çabucak geliyor ihtiyaçBen de öyle yaa..dün akşam yattım , uyuyana kadar 4 kere tuvalete kalktım. Hem de çok öyle su filan içmemiştim uyumadan.
Kesintisiz uyuyamadigimiz içinde sabah zombi gibi oluyoruz :))) idrar torbasına baskı yaptığından çabucak geliyor ihtiyaç))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?