2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ben de çok severim yüzüstü yatmayı. Sanki ağrılarım ağırlığım akar yatağa,gider. Yatabildiğim sürece de yatarım bir süre sonra zaten artık rahat gelmeyecek yüzüstü yatmak. Sola yatmak iyiymiş. Son aylarda da doktor bile uyarıyor sırt üstü yatma, diye.

Amin canım sağolasın. İlkinde Allah akıllı uslu bebek vermiş ben böbürlenmişim çocuk yetiştiriyorum diye, bunda anladım. Bakalım 3. Bunu aratmasın da

Ay güldürdün beni allah da seni güldürsün canım,çocuklarınla eşinle birlikte yuvanızda hep gülün mutlu olun inş
Amin canım. İnşallah hepimiz öyle olalım; mutlu huzurlu.

Günaydın kızlar. Gece uykuya dalmakta zorlanan var mı ya. Deli gibi yorgun oluyorum uykulu oluyorum ama dön allah dön bir türlü rahat pozisyon bulamıyorum uykuya dalmam güçleşiyor. Sonra da sabah kalktığımda hiç verimli uyumamış oluyorum. Gece zaten en az bir kez tuvalete kalkıyorum. Vallahi zombi gibiyim kaç gündür. Daha başlarında böyle uyuyamıyorsan ilerleyen aylar da napcam

Canım güldürdün bizi:)) sen anlatınca benimde aklıma geldi. Kayınpederim 4 yıl önce falan kızıma umreden iki oyuncak getirmişti. Birisi deve. Gözlerinde kırmızı ışık yanıyo ve Lebbeyk söylüyo. İkinciside kızım boyunda bi bebek ve sürekli dönüyo, o da şarkı söylüyo. Ayrıca benim sesli oyuncaklara karşı sinirim vardır. Hemen altlarına bi bant yapıştırırım çok ses çıkmasın diye.
Neyse adam getirdi ikisini birden açtılar ama evdeki sesi anlatamam. Allahım ben nereye düştüm dedim. Ve kızım deveden çok korkmuştu. Kardeşimin hala aklına gelir o deve, eşine takılır sürekli:)) şu umre oyuncaklarını biraz daha insaflı yapsalar:))

büyüğü kaç yaşında, Ay inşallah bu uslu olursa zorlanmazsın canım aralarında yaş farkı da az çünkü

İnan senin haberin daha mutlu etti beni annelere bişey olmasın yaaa

Herkese günaydın
Bugün vajinada iğne batması yaşadım birer saniyelik birkaç defa başına gelen oldu mu ? Rahim büyümesiyle mi alakalı acaba Kontrolum salı günü
Ben kum dökerken öyle batma olurdu ona şüphelendim ama idrarında yanma yada sık wc ye çıkma varsa ihmal etme

Ben çocuklarımın aradı çok açıldı diye üzülürken şimdi size bakıyorumda aman iyi etmişim diyorum yavrularım kendi işlerini kendileri görüyolar yemekte dahil acıyom hallerine tabi ama napim

Aynen dediğin gibi asıl zaman ilerledikçe uykunun tadını çıkar yaza karnımız dahada büyüyecek o sıcaklarda daha zor olacak oyüzden şimdi takma oku uyumaya çalış

Gözün aydın canım

Kızlar ya ben kaç gündür uyuyamıyorum doğru düzgün.Sabaha kadar olmadık ,saçma sapan rüyalar görüyorum.Gece en az 5 kez fılan uyanıyorum.Daha önce burda konusu olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.Hamilelikte saçma rüya ,kabus filan görülür diye.O böyle birşey mi acaba?

Aynen bende oleyim geçe 3 kere rahat tuvalete kalkıyorum ve sabah sanki hiç dinlenmemiş gibi vücudum:))

Maşallah canım gözün aydın sende öğrendin cinsiyeti darısı başımıza artik. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.

Maşallah canım gözün aydın sende öğrendin cinsiyeti darısı başımıza artik. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.
Merhaba nasılsın sizinde tüp bebekti değil mi yanlış hatirliyorsam kusura bakma lütfen benimde ikili test çarşamba günü bekleyişler hiç bitmiyor

Ooo maşallah Allahım kucağına almayı nasip etsinn

Ben de öyle yaa..dün akşam yattım , uyuyana kadar 4 kere tuvalete kalktım. Hem de çok öyle su filan içmemiştim uyumadan.
Kesintisiz uyuyamadigimiz içinde sabah zombi gibi oluyoruz :))) idrar torbasına baskı yaptığından çabucak geliyor ihtiyaç))

Arkadaşlar hamile pantolonu aldım lc den. Orada denerken tam gibiydi. Şimdi aşağı düşüyor. Bunun lastiği falan mı olması lazım sıkıp gevşetmek için. İyice baktım göremedim. Siz nasıl kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…