Canım grip değilim ama alerjiden bende hapşırıyorum eşim kızıyor ama napıyim elimde değilgrip harici iyiyim çok şükür. sen nasılsın canım
Bu sene kız senesi diyorlar ama bilemiyorum :) 12. Haftada bana da kız dedi ama bakalım 16. Haftada gidicem bidaha ne diycek bilemiyorum :)Boş yalnız bacak arasıpazartesi netleşecek diyor kız demişti.
Canım ya çok sevindim anne gibisi yok ya nasıl mutlu oldum senin adına. Bende çok güzel haberler aldım. Annem meme ca benim. Tedavisinin bitiminde akciğerinde metastastan şüphe edilmişti akciğerinde bir şeyler gözüküyordu. Röntgen sonuçları iyi çıkmış o görünen şeyler yok olmuş çok şükür. Bende çok mutluyum çok şükür ki atlattı gözüküyor Şuan . Bu anneler gününü bizde güzel geçiricez inşallah.Günaydınnnn
Bugün çok heycanlıyım akşamüzeri annem yola çıkıcak ve sabah kavuşacağım inşallah elim ayağım geliyo çok mutluyum bu anneler gününü beraber geçireceğiz evlendiğimden beri 14 senedir hiç denk gelmemiştik
Canım ya haber ver bize de gidersen. Hamilelikte kullanılan ilaçlar var Ateş’in filan çıkıyorsa gözük bence.Günaydın kızlar nasılsınız? ben berbatım ya gece kaç defa kalktım hiç hatırlamıyorum. öksürdükçe midem bulanıyo, zaten burnum iptallerde bide baş ağrısı eklendi üstüne.
gecede ateşlendim mi yada ne oldu bilmiyorum eşim yatakta tlefonla oynarken ben uykuya dalmışım, dünki konuşmaların bilinç altımıdır bilmem anne diye bağırıp uyandım. sonra eşimden utandım uyuyo numarası yapıp o sıra yine dalmışım.
adam normalde seslensem uyanmaz her kalktığımda uyandı garibim. şimdi doktoruma yazdım bakalım ne dicek, olmazsa akşam bana hastane yolları sanırım taştan...
evet canım kansız cıktım ayrıca b12 eksik çıktı baya ben zaten kan vermeden anlamıştım hamile olduğumu öğrendiğimden beri bi üşüme bi üşüme sıcak su torbalarıyla gün geçirdim resmen.. tahin pekmez ye dediler yemeğe çalıştım ama mide bulantısından çıkardım yediklerimi de fayda etmedi. O yüzden doktorum 12. haftada mutlaka demir hapına başlıcaz dedi. Ama şeyi anlamadım ben magnezyum neden verdi acaba kramp yada kasılmam yokki.Tabi canım bebekler iyi olsun da ama yiyeceklerle dengelemeye çalış. Kabızlıkta ishalde gebelikte istenmiyor. Kan değerin bayağı düşük o zaman, bana verilmedi henüz demir. Gerçi ilkinde de hiç demir kullanmadan doğum yaptım.
İlerleyen haftalarda istesekte yuzustu yatamayacakmisiz. Sırt üstü yatmayı bile çok onermiyormus doktorlar.Alistirman lazim kendini. Benim dusuk tehlikesinden dolayı yuzustu yatmam yasaktıGünaydın arkadaşlaryatis pozisyonu ile ilgili bişi soracağım ben malesef yüzüstü yatmadan uyuyamıyorum daha çok sıkıntı olmaz diye hâlâ yüzüstü yatıyorum bı sıkıntı olmaz dimi kacinci haftadan sonra sol tarafa yatmak gerekir?
evet öyle ama bende kansızlık çıktığı için erken başlama zorunda kaldık canım.Ya kızlar demir hapından bahsetmişsiniz Demir hapı ileriki haftalarda başlanmiyo mu ki? 20. Haftadan sonra biliyorum ama
ay ona niye kızıyo kiCanım grip değilim ama alerjiden bende hapşırıyorum eşim kızıyor ama napıyim elimde değilonun haricinde iyiyim Rabbime şükür. Allahım hepimize şifa versin
oh maşallah canım, rabbim tez zamanda korkularınızdan emin kılsın anneciğin bian önce iyileşsinCanım ya çok sevindim anne gibisi yok ya nasıl mutlu oldum senin adına. Bende çok güzel haberler aldım. Annem meme ca benim. Tedavisinin bitiminde akciğerinde metastastan şüphe edilmişti akciğerinde bir şeyler gözüküyordu. Röntgen sonuçları iyi çıkmış o görünen şeyler yok olmuş çok şükür. Bende çok mutluyum çok şükür ki atlattı gözüküyor Şuan . Bu anneler gününü bizde güzel geçiricez inşallah.
şuan başağrım için minoset içicem canım, eğer böyle giderse akşam başımın ağrısı devam ederse bi gidicem hastaneyeCanım ya haber ver bize de gidersen. Hamilelikte kullanılan ilaçlar var Ateş’in filan çıkıyorsa gözük bence.
belki bebek yakında onlarıda emmeye başlıcak diye vermiştir canımevet canım kansız cıktım ayrıca b12 eksik çıktı baya ben zaten kan vermeden anlamıştım hamile olduğumu öğrendiğimden beri bi üşüme bi üşüme sıcak su torbalarıyla gün geçirdim resmen.. tahin pekmez ye dediler yemeğe çalıştım ama mide bulantısından çıkardım yediklerimi de fayda etmedi. O yüzden doktorum 12. haftada mutlaka demir hapına başlıcaz dedi. Ama şeyi anlamadım ben magnezyum neden verdi acaba kramp yada kasılmam yokki.
belki de canım bilemedim tabi ama cok ta kurcalamamak gerek heralde fazla mı takıyorum diyorum bazen akışına bıraksak daha iyi olacak sanırımbelki bebek yakında onlarıda emmeye başlıcak diye vermiştir canım
valla bende ilk başlarda hep öyle yatardım, sonrasında yan uyumaya alıştım. artık yüzüstü yatacak olsam hemen bişey batıyo içerden. dikkatli ol canım basınç uyguluyosun bi nevi bebişine. yan uyuyamıyosan yastığa sarıl ben öyle öyle alışmıştımGünaydın arkadaşlaryatis pozisyonu ile ilgili bişi soracağım ben malesef yüzüstü yatmadan uyuyamıyorum daha çok sıkıntı olmaz diye hâlâ yüzüstü yatıyorum bı sıkıntı olmaz dimi kacinci haftadan sonra sol tarafa yatmak gerekir?
Sen al eline saçıma yapıştır. Saç dolan dur. Hac hediyesi: Lebbeyk Allahümme Leybeyk diyor saçıma dolanıyor.Günaydın kızlar. Bu aralar ben de dinlenemiyorum hiç. Küçük oğlum 1 yaş sendromunda sanırım. Herşeyi kurcalayım, diyor. Ev almış başını gidiyor. Dün gece 12 Yi geçmiş uyumuyor. Müzikli ışıklı uçağı vardı. Tekerlekleri de dönüyor. Sen al eline saçıma yapıştır. Saç dolan dur. Hac hediyesi: Lebbeyk Allahümme Leybeyk diyor saçıma dolanıyor. Ben oyuncağı tutayım kapatayım saçların hepsini tutturmadan diyorum. Bu sefer oyuncağını vermiyorum sanıp saçıma asılıyor. Acı ve o sesler..sanki tavaf yaptım ben deEşim de sigara içiyor balkonda saçımda uçakla gidince O da şok! Sonra abisi aldı kucağına abiye bi tırmık çocuğun burnunun içine gelmiş şıp şıp kan damlıyor. Bizimki en son babada masum masum bakıyor. O kadar atraksiyona sabah 7 de kalk. İyice gözüm korkmaya başladı. Doğum günü de yaklaştı. Hayırlısıyla bi atlatsam.
bencede canım ya bukadar çok takılırsak biz bu 9 ayı bitiremeyizki, ileride daha çok strestimiz artıcak, ay bu gece uyutmadı çok teklemedi. yada bu gece hiç hareket etmedi bişeymi oldu diye diye kendimizi bitiricez. bence kramp kasılmalar başlamasın diye vermiştir. bana kesin verir çünkü bana çok kramp girerdi yüzmeye vs giderken. bazen otururken bile giriyo çok kötübelki de canım bilemedim tabi ama cok ta kurcalamamak gerek heralde fazla mı takıyorum diyorum bazen akışına bıraksak daha iyi olacak sanırım
Ay güldürdün beni allah da seni güldürsün canım,çocuklarınla eşinle birlikte yuvanızda hep gülün mutlu olun inşGünaydın kızlar. Bu aralar ben de dinlenemiyorum hiç. Küçük oğlum 1 yaş sendromunda sanırım. Herşeyi kurcalayım, diyor. Ev almış başını gidiyor. Dün gece 12 Yi geçmiş uyumuyor. Müzikli ışıklı uçağı vardı. Tekerlekleri de dönüyor. Sen al eline saçıma yapıştır. Saç dolan dur. Hac hediyesi: Lebbeyk Allahümme Leybeyk diyor saçıma dolanıyor. Ben oyuncağı tutayım kapatayım saçların hepsini tutturmadan diyorum. Bu sefer oyuncağını vermiyorum sanıp saçıma asılıyor. Acı ve o sesler..sanki tavaf yaptım ben deEşim de sigara içiyor balkonda saçımda uçakla gidince O da şok! Sonra abisi aldı kucağına abiye bi tırmık çocuğun burnunun içine gelmiş şıp şıp kan damlıyor. Bizimki en son babada masum masum bakıyor. O kadar atraksiyona sabah 7 de kalk. İyice gözüm korkmaya başladı. Doğum günü de yaklaştı. Hayırlısıyla bi atlatsam.
Evet haklısın cnm bende yavaştan yastıkla alışmaya başlasam iyi olacak o zmnvalla bende ilk başlarda hep öyle yatardım, sonrasında yan uyumaya alıştım. artık yüzüstü yatacak olsam hemen bişey batıyo içerden. dikkatli ol canım basınç uyguluyosun bi nevi bebişine. yan uyuyamıyosan yastığa sarıl ben öyle öyle alışmıştım
Ben de oluyor canım normal diye biliyorum ben ,rahim büyüyor.Herkese günaydın
Bugün vajinada iğne batması yaşadım birer saniyelik birkaç defa başına gelen oldu mu ? Rahim büyümesiyle mi alakalı acaba Kontrolum salı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?