2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ya çok sevindim anne gibisi yok ya nasıl mutlu oldum senin adına. Bende çok güzel haberler aldım. Annem meme ca benim. Tedavisinin bitiminde akciğerinde metastastan şüphe edilmişti akciğerinde bir şeyler gözüküyordu. Röntgen sonuçları iyi çıkmış o görünen şeyler yok olmuş çok şükür. Bende çok mutluyum çok şükür ki atlattı gözüküyor Şuan . Bu anneler gününü bizde güzel geçiricez inşallah.

Günaydın arkadaşlar yatis pozisyonu ile ilgili bişi soracağım ben malesef yüzüstü yatmadan uyuyamıyorum daha çok sıkıntı olmaz diye hâlâ yüzüstü yatıyorum bı sıkıntı olmaz dimikacinci haftadan sonra sol tarafa yatmak gerekir?

Canım ya haber ver bize de gidersen. Hamilelikte kullanılan ilaçlar var Ateş’in filan çıkıyorsa gözük bence.

Herkese günaydın
Bugün vajinada iğne batması yaşadım birer saniyelik birkaç defa başına gelen oldu mu ? Rahim büyümesiyle mi alakalı acaba Kontrolum salı günü

evet canım kansız cıktım ayrıca b12 eksik çıktı baya ben zaten kan vermeden anlamıştım hamile olduğumu öğrendiğimden beri bi üşüme bi üşüme sıcak su torbalarıyla gün geçirdim resmen.. tahin pekmez ye dediler yemeğe çalıştım ama mide bulantısından çıkardım yediklerimi de fayda etmedi. O yüzden doktorum 12. haftada mutlaka demir hapına başlıcaz dedi. Ama şeyi anlamadım ben magnezyum neden verdi acaba kramp yada kasılmam yokki.

İlerley
İlerleyen haftalarda istesekte yuzustu yatamayacakmisiz. Sırt üstü yatmayı bile çok onermiyormus doktorlar.Alistirman lazim kendini. Benim dusuk tehlikesinden dolayı yuzustu yatmam yasaktı

Canım grip değilim ama alerjiden bende hapşırıyorum eşim kızıyor ama napıyim elimde değil onun haricinde iyiyim Rabbime şükür. Allahım hepimize şifa versin
ay ona niye kızıyo ki dikkatli ol canım valla havadan nem kapma zamanlarımız. allah şifa versin hepimize
oh maşallah canım, rabbim tez zamanda korkularınızdan emin kılsın anneciğin bian önce iyileşsin
Canım ya haber ver bize de gidersen. Hamilelikte kullanılan ilaçlar var Ateş’in filan çıkıyorsa gözük bence.
şuan başağrım için minoset içicem canım, eğer böyle giderse akşam başımın ağrısı devam ederse bi gidicem hastaneye boğazım için vermez belki ama başka şeyler söyler belki iyi gelebilecek
sen nsılsın canım

belki bebek yakında onlarıda emmeye başlıcak diye vermiştir canım

Günaydın kızlar. Bu aralar ben de dinlenemiyorum hiç. Küçük oğlum 1 yaş sendromunda sanırım. Herşeyi kurcalayım, diyor. Ev almış başını gidiyor. Dün gece 12 Yi geçmiş uyumuyor. Müzikli ışıklı uçağı vardı. Tekerlekleri de dönüyor. Sen al eline saçıma yapıştır. Saç dolan dur. Hac hediyesi: Lebbeyk Allahümme Leybeyk diyor saçıma dolanıyor. Ben oyuncağı tutayım kapatayım saçların hepsini tutturmadan diyorum. Bu sefer oyuncağını vermiyorum sanıp saçıma asılıyor. Acı ve o sesler..sanki tavaf yaptım ben de Eşim de sigara içiyor balkonda saçımda uçakla gidince O da şok! Sonra abisi aldı kucağına abiye bi tırmık çocuğun burnunun içine gelmiş şıp şıp kan damlıyor. Bizimki en son babada masum masum bakıyor. O kadar atraksiyona sabah 7 de kalk. İyice gözüm korkmaya başladı. Doğum günü de yaklaştı. Hayırlısıyla bi atlatsam.

valla bende ilk başlarda hep öyle yatardım, sonrasında yan uyumaya alıştım. artık yüzüstü yatacak olsam hemen bişey batıyo içerden. dikkatli ol canım basınç uyguluyosun bi nevi bebişine. yan uyuyamıyosan yastığa sarıl ben öyle öyle alışmıştım

Sen al eline saçıma yapıştır. Saç dolan dur. Hac hediyesi: Lebbeyk Allahümme Leybeyk diyor saçıma dolanıyor.
ay şu cümlene çok güldüm. daha 1 yaşında mı? Allah sana kolaylık versin vallahi işin zor. inşallah uslanır, yoksa yeni geleceğe neler yapar bilemedim

belki de canım bilemedim tabi ama cok ta kurcalamamak gerek heralde fazla mı takıyorum diyorum bazen akışına bıraksak daha iyi olacak sanırım
bencede canım ya bukadar çok takılırsak biz bu 9 ayı bitiremeyizki, ileride daha çok strestimiz artıcak, ay bu gece uyutmadı çok teklemedi. yada bu gece hiç hareket etmedi bişeymi oldu diye diye kendimizi bitiricez. bence kramp kasılmalar başlamasın diye vermiştir. bana kesin verir çünkü bana çok kramp girerdi yüzmeye vs giderken. bazen otururken bile giriyo çok kötü

Ay güldürdün beni allah da seni güldürsün canım,çocuklarınla eşinle birlikte yuvanızda hep gülün mutlu olun inş

Evet haklısın cnm bende yavaştan yastıkla alışmaya başlasam iyi olacak o zmn

Doktoruma yazmıştım sağolsun cevap verdi. 6saatte bir parol ya da minoset içebilirmişim, eczaneden herhangi bi C vitamini bide burun için okyanus suyu al dedi. bir 2-3 güne geçmezse KBB gözük bi doktor görsün dedi. ıhlamuru da sordum bakıyım ne dicek ona göre size yazarım yine. sizinde olursa başınıza gelirse aklınızda bulunur en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…