2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tamam kuzum..Aslında bende doğdugumdan beri kansızı, su sıralar tahlil istedi belki başlatır

İnşallah da olmamıştır canım. Ani harekettir. Baktın geçmiyor bi görün doktoruna.

Tebrikler sana, herkes soğukkanlı olamıyor. Acil yardım eğitim seviyemiz çok düşük. Keşke birkaç senede bir mecburi eğitim olsa. O bayan nasıl?

Yemekhanedeki ablaya geçmiş olsun. Solunun neresinde? Bebeğin olduğu nokta olup olmadığını bilirsin.
soldaki kemiğimin 2 parmak sağında yani yumurtalığın olduğu yerde. fazla aşırı değil ama belli edecek kadar bi ağrı. korktum bian akşam devlet hastanesine acile mi gitsem diyorum çünkü kendi doktorum kongredeymiş hastanede değil

ilk yardımcıyım ben aslında, daha doğrusu sertifikam var o yüzden müdahale ettim. ani harekettendir değilmi ? içim huzursuz oldu. şuan bayan iyi, eşi almaya gelecek. bide okadar değişik bi milletiz ki hadi müdahale etmeyi bilmiyosun, diyorum ki kadın az da olsa nefes alabiliyoken bindirin arabayı 5dk uzaklıktaki sağlık merkezine götürün, 9 kişi aval aval suratına bakıyo. ne biliyim kızıyorum insanlara

Pek hoş bi hareket değil tabi yaptığın tedbir amaçlı görün derim
Aynen canım benimkilerde 13 ve 9 yaşındalar ikiside kız ve gayet sorumluluk sahibiler çok şükür asıl doğumdan sonrada çok yardımcım olacaklar

Biz karına darbe istemiyorken kötü denk gelmiş ama kadın ölse miydi? Birşey olacağını sanmıyorum, daha küçük ya keseyi tam kaplamıyor 7 katta içimizde, o oldukça korumalı bir alanda aslında ama git yine de ağrım var diyorsun.

işte kadın gözümüzün önünde kendini yerlere atıyoken bişey yapmadan sanırım duramazdım sonra kşke yapsamıydım demektense. hafifledi şuan ve sürekli lavaboya gidiyorum herhangi bişey gelmedi. belkide o anın paniğiyle olmuştur. ama akşam olsun bi acile gidebilirimde eşime nasıl açıklıycam bu konuyu bilemiyorum

Bence eşin mutlu olmalı bir canın kurtulmasına vesile olmuşsun. Acile git için rahat etsin, Bu konuda ihmalin yok merak etme.

Ya kızlar size bişey sorcam. Benim 3 gündür mide bulantım daha da arttı.hiç keyfim kalmadı.hiç yemek yiyemiyorum.yiyince de devamlı öğürüyorum.
Şimdi bi de üstüne baş ağrım başladı.napcam bilemiyorum.beynim çatlıcak sanki.yani gittikçe gebeliğim kötüleşiyor sanki.çok halsizim içim daralıyo.fenalık geliyo. Psikolojim çok bozuldu ya.

Harekete baktım internetten kadını kaldıracak derecede yüklenmediysen bi şey olmaz Allahın izniyle. Hem sen karnında yavrun varken böyle büyük bir fedakarlık yapmışsın Rabbim evladını korumuştur. Seni canı gönülden tebrik ediyorum. Gurur duydum açıkçası.

Tam yazacaklarımı yazmışsın yemin ederim. Ama aramızda 17 gün var. Benim 11. Hafta bitiminde baya geçmişti. Bu hafta 4 gündür yeniden başladı. Baş ağrımda var. İştahım yok. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Ya severek yiyeceğim 1 tane yemek yok. 8 kilo verdim. 9 a doğru gidiyor gidişat.

Bence eşin mutlu olmalı bir canın kurtulmasına vesile olmuşsun. Acile git için rahat etsin, Bu konuda ihmalin yok merak etme.
şimdi devlet hastanesini aradım doktorları 8 9 a kadar orda olup sonrasında gerekirse doğum vs. geliyolarmış. inşallah eşim 6da çıkarsa direkt hastaneye götürtücem kendimi
belki kaldırmışımdır işte ondan korkuyorum ben temkinli olarak hareket etmeye çalıştım ama o anın strestiyle ne yaptım bilmiyorum İnşallah rabbim korumuştur. normal randevuma daha 4 gün var ben akşam acile giderim heralde dayanamam

Ya napcaz biz ??doktora gitsem bi serum yapcak göndercek.midem ve hüclerim açlıktan kendini yiyo.
Sen çok kilo vermişsin cnm.ben 3,5 kilo verdim ama gidiyo hala.

Bravo canım sana. Keşke o kadar kursa gideceğime ben de ilkyardıma gitseydim diye hayıflandım. Hele ki anneler için çok önemli.
Akşam ihmal etme kendini bi görün sancım oldu dersin çok çok.
Aynen canım benimkilerde 13 ve 9 yaşındalar ikiside kız ve gayet sorumluluk sahibiler çok şükür asıl doğumdan sonrada çok yardımcım olacaklar
Ne mutlu sana öperim gayretli ablaları gözlerinden. Benim oğlum bile arada acıyıp süpürge tutar arada ama. Kızlar daha bi yardımcı. Bebek bakımında da öyleler.

Ya napcaz biz ??doktora gitsem bi serum yapcak göndercek.midem ve hüclerim açlıktan kendini yiyo.
Sen çok kilo vermişsin cnm.ben 3,5 kilo verdim ama gidiyo hala.
Çok üzüldüm ne kadar kilo kaybetmişsiniz. Hele o bağaz yanması da kötü olur. Bir yeğenim aşırı kusardı bi ilaç iyi gelmişti isterseniz öğreneyim adını sorun doktorunuza. Hiç bir yiyecek rahatlatmıyor mu? Herkes aynı değil benim bulandı mı deneye deneye ne iyi geliyor çözmeye çalışıyorum. İlk zamanlar tuzdu. Ayvayı bile tuza batırıp yiyiyordum. Bir zaman yoğurt peynir, bir ara yeni dünya. Yok mu öyle iyi gelen yiyecekler? Temiz hava, yürüyüş filan.

eşim bugün 8de çıkıcakmış işten telaşlanmasın diye hiç bişey söylemedim. ben kendim mi gitsem dönsem diyorum kızlar sizce ne yapıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…