Kızlar yeni progestan içtim ve başım yavaş yavaş başladı dönmeye şuan ayağa kalkamıyorum baya dönüyo çok neden acaba sabah da böyle oluşmuştu bişiler yedim geçti şimdi de oldu korktum bişey yoktur dimi? kullandığımdan beri ilk defa oldu bu arada
İyi olmana çok sevindim. Maşallah. Bizim ailemize yeni katıldığı için kendisi pek haşır neşiriz. Bizimki de koltukta oturuyor şu an:) Benimki koltuğun üstünde duruyor kaldırmıyorum da. Gerçi şu an çok şükür anormal durum yok o yüzden fazla bakmıyorum.
9-5 bnm rutinim çok düşüyor ama 15 yaşından beri beraber seviyeli bir ilişkimiz var üzmüyor artık beni bayilmiyorum yada çok rahatsız olmuyorum düşük tansiyona carpinti çok oluyor9-5 düşük doktorun mu normal dedi? Normalde hep tansiyonun düşük müdür? Mesela 10-6 benim için normal bir değer ama hiç altına düşmedi
Arkadaşlar sonunda kalp çarpıntımdan tansiyon aleti aldık. Ben tansiyonumu yükseliyor sanıyordum halbuki 10-6, 9-5 civarı çıktı 4-5 saattir 5-6 kez ölçtüm. Ama normalmiş bu. Bu da baş dönmesi, mide bulantısı, baş ağrısı, kalp atışında artmaya yol açıyormuş. Ne umarken ne buldum :)
Canım düşük olması yüksek olmasından iyi demişti sağlık ocağındaki ebe. Yüksek tansiyondan dolayı erken Doğum yapan biri olaraktan tansiyonu ölçmeyi ihmal etme. Seni korkutmak için söylemiyorum ama tansiyon ciddi bir durum gebelikte Allah ım korusunYok canım tansiyonun klavuzundan okudum. Düşük tansiyon hamileler için olağan bir durummuş. Yani ilaç vs verilmiyormuş. Ama böyle bayılcak kadar olursam tehlikelidir herhalde. Doktoruma yarın yazacağım. Benim hep 12-8 ve üstüdür. Hatta acilde 16-9 çıkmıştı hamileliğin başında. Tansiyonum bir acayip oldu. Kötü hissediyorum dediğimde çoğu kişi sallamıyordu abarttığımı sanıyodu ama baksana tansiyonum düştüğü içinmiş. Alışkın değilim ki hiç düşüklüğe.
Anladım çok sağol canım, yordum kendimi oda olabilir bir de çok aç bıraktım kendimi oda mı diye düşündümAyakta durmamaya bak canım sanırım yan etkisi. Önceki gebeliğimde görüntü gidiyordu bende doktor da şaşırmıştı.
Günaydın canım. Herkese günaydın arkadaşlar.evet canım normal regl olamadığımız için akıntı oluyormuş ebe söylemişti yoğun akıntı olucak normal kokulu olmadığı sürece demişti.Mrb arkadaşlar biraz özel olacak ama akıntınız var mı sizin de?benim hergun oluyo sık sık iç çamaşırı değiştirmek gerekiyor normal mi acaba?
Bu yazdıklarından sonra bana baş dönmesi normal geldi ciddenCanım 20dkya başlar bende etkisi normalde git gide artar. Bazen pek etkilemez bazen (eşimin dediğine ve ben inanmayınca kameraya çektiğine göre :) ) gecenin bi vaktinde şarkı söylemeye filan başlıyormuşumkorkma canım hiçbir şey olmaz. Ben tedavi sürecinde iki yıl aralıklarla içtiğim için çok alıştım artık hoşuma bile gidiyor. Eşim bağımlı oldun diye takılıyor filan. İlk zamanlarda anlamayıp çok düştüğüm oldu. Ben iyiyim etkilemedi diyorken tuvalete gideyim diye kalkmamla yere yapışmam bir oldu. Bir kere de sandalyeden düştüm.
Amin canım, inşallahBu yazdıklarından sonra bana baş dönmesi normal geldi cidden
Rabbim bu kadar çabalarımızın sonucunu güzellikle versin inşallah
rabbim kavuştursun canım ne güzel annenle geçirmenGünaydınnnn
Bugün çok heycanlıyım akşamüzeri annem yola çıkıcak ve sabah kavuşacağım inşallah elim ayağım geliyo çok mutluyum bu anneler gününü beraber geçireceğiz evlendiğimden beri 14 senedir hiç denk gelmemiştik
İlk aldigimda sabah ac karnina ictim kusturdu. Gece aliyim dedim bu seferde dedgn gibi sabaha mide bulantisi yapiyor. Bende bi cozum bulamadimÖ
bende döküntü de yok acaba böcek vs mi diyede huylandım bütün yatak odasını ilaçladım nevresimleri de değiştirdim bakalım inşallah geçer yatarken başlıyor çünkü
ay banada mide yanması yaptı bu ilaç benim pek bulantım olmadı ama ilacı gece yatarken alıyorum sabah midem kalkıyor eb ufak şeyden
Canım yaa hamilelikte çok zor bilirim inşallah tez vakitte şifa bulursunGünaydın kızlar nasılsınız? ben berbatım ya gece kaç defa kalktım hiç hatırlamıyorum. öksürdükçe midem bulanıyo, zaten burnum iptallerde bide baş ağrısı eklendi üstüne.
gecede ateşlendim mi yada ne oldu bilmiyorum eşim yatakta tlefonla oynarken ben uykuya dalmışım, dünki konuşmaların bilinç altımıdır bilmem anne diye bağırıp uyandım. sonra eşimden utandım uyuyo numarası yapıp o sıra yine dalmışım.
adam normalde seslensem uyanmaz her kalktığımda uyandı garibim. şimdi doktoruma yazdım bakalım ne dicek, olmazsa akşam bana hastane yolları sanırım taştan...
valla zormuş canım ya, sağıma yatıyorum olmuyo soluma yatıyorum bebek batıyo heralde içerden bişey batıyo. oturuyorum olmuyo. çok fenaydı yani. kahvaltı yapsam minoset içicem. minoset içiliyo dimi hamilelikteCanım yaa hamilelikte çok zor bilirim inşallah tez vakitte şifa bulursun
grip harici iyiyim çok şükür. sen nasılsın canımGünaydın hanımlar nasılız :)
Boş yalnız bacak arasıErkek gibi geldi canım bana. Sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?