• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ay ona niye kızıyo ki :KK12: dikkatli ol canım valla havadan nem kapma zamanlarımız. allah şifa versin hepimize

oh maşallah canım, rabbim tez zamanda korkularınızdan emin kılsın anneciğin bian önce iyileşsin :KK68:

şuan başağrım için minoset içicem canım, eğer böyle giderse akşam başımın ağrısı devam ederse bi gidicem hastaneye :KK43: boğazım için vermez belki ama başka şeyler söyler belki iyi gelebileceko_O
sen nsılsın canım
Canım benim midem çok kötü ya bugün defalarca çıkarttım:((((((

Arkadaşlar hamile pantolonu aldım lc den. Orada denerken tam gibiydi. Şimdi aşağı düşüyor. Bunun lastiği falan mı olması lazım sıkıp gevşetmek için. İyice baktım göremedim. Siz nasıl kullanıyorsunuz
Ben de aynı problemi yaşıyorum! Alırken tam oldu üstüme, oh ne rahat dedim hatta. Sonra bir gün giydim, çekiştirmekten duramadım. Maalesef bir yolu yok bildiğim kadarıyla. Bilen biri bizi aydınlatırsa sevinirim.

Ben çözümü normal pantolonlarımın düğmesini kapatmadan saç lastiğiyle düğmeyle iliği tutturarak kullanmakta buldum. bu şekilde giyebiliyorum şimdilik her şeyimi.

Ben de aynı problemi yaşıyorum! Alırken tam oldu üstüme, oh ne rahat dedim hatta. Sonra bir gün giydim, çekiştirmekten duramadım. Maalesef bir yolu yok bildiğim kadarıyla. Bilen biri bizi aydınlatırsa sevinirim.

Ben çözümü normal pantolonlarımın düğmesini kapatmadan saç lastiğiyle düğmeyle iliği tutturarak kullanmakta buldum. bu şekilde giyebiliyorum şimdilik her şeyimi.
Ben bayadır düğmem açık geziyorum canım ama düşecek rezil olacam diye korkuyorum valla. Eskiden lastiği oluyormuş hamile pantolonlarının şimdi yok

Ben bayadır düğmem açık geziyorum canım ama düşecek rezil olacam diye korkuyorum valla. Eskiden lastiği oluyormuş hamile pantolonlarının şimdi yok
lc dekilerinde yok bende geçen gün baktım bol geldi lastik kısmı bıraktım. başka markalarınkine baksaydın keşke. bazılarının lastiğinin en üstünde oluyo daraltma yeri bazılarınında lastiğin alt kotun başladığı yerde oluyo. şuan belinden düşüyosa ya iğneyle tutturucaksın yada bol geldiği kadarını dikiceksin canım yoksa aşağı kayıp kayıp durur
Canım benim midem çok kötü ya bugün defalarca çıkarttım:KK43:(((((
ay çok zor ya benimde midem bulanıyo ama bişey gelmiyo gelimden öğürüp gözlerim yaşlanıyo sadece:KK12:

ay canım allah razı olsun. sağ salim alalım kucağımıza hepimiz. allah gönlünüze göre versin.

Amin canım hepimizin

Merhaba nasılsın sizinde tüp bebekti değil mi yanlış hatirliyorsam kusura bakma lütfen benimde ikili test çarşamba günü bekleyişler hiç bitmiyor

Mrb canım iyiyim çok şükür sen nasılsın evet benim de tüp bebek ikili test benim haftaya cuma olacak. Sorma ne çok bekliyoruz değil mi Rabbim karşılığını versin inşallah :)

Amin canım hepimizin

Mrb canım iyiyim çok şükür sen nasılsın evet benim de tüp bebek ikili test benim haftaya cuma olacak. Sorma ne çok bekliyoruz değil mi Rabbim karşılığını versin inşallah :)
Iyiyim bende allaha şükür. Evet ya şubat adetinden beri hep bi bekleme içindeyim düşünüyorum da;)) inşallah güzel haberler alırız

lc dekilerinde yok bende geçen gün baktım bol geldi lastik kısmı bıraktım. başka markalarınkine baksaydın keşke. bazılarının lastiğinin en üstünde oluyo daraltma yeri bazılarınında lastiğin alt kotun başladığı yerde oluyo. şuan belinden düşüyosa ya iğneyle tutturucaksın yada bol geldiği kadarını dikiceksin canım yoksa aşağı kayıp kayıp durur

ay çok zor ya benimde midem bulanıyo ama bişey gelmiyo gelimden öğürüp gözlerim yaşlanıyo sadece:KK12:
Başka markalara bakmak hiç aklıma gelmedi canım. En iyisi dikmek galina kenarından. Teşekkür ederim

bencede canım ya bukadar çok takılırsak biz bu 9 ayı bitiremeyizki, ileride daha çok strestimiz artıcak, ay bu gece uyutmadı çok teklemedi. yada bu gece hiç hareket etmedi bişeymi oldu diye diye kendimizi bitiricez. bence kramp kasılmalar başlamasın diye vermiştir. bana kesin verir çünkü bana çok kramp girerdi yüzmeye vs giderken. bazen otururken bile giriyo çok kötü
evet canım haklısın bundan sonra rahat olmak gerek yoksa dedğin gibi zor geçecek :)

ben defacto dan aldım canım beli lastikli hatta düğmesi var ayarlanabiliyor beline göre.Bİr oraya da bak istersen ben memnun kaldım

Kızlar ya ben kaç gündür uyuyamıyorum doğru düzgün.Sabaha kadar olmadık ,saçma sapan rüyalar görüyorum.Gece en az 5 kez fılan uyanıyorum.Daha önce burda konusu olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.Hamilelikte saçma rüya ,kabus filan görülür diye.O böyle birşey mi acaba?
evet aynen öyle bişey canım bende aynı durumdayım sabaha kadar o kdr çok uyanıyorum ki sabah bide erkenden işe kalkıyorum hiç uykumu alamıyorum

selam herkese kızlar. 15. haftama girmiş bulunmaktayım ve karşınızda bugüne bugün oğlan anası var :) oğlum da yok kızım da. allah hayırlısını versin. sağlıklı olsun da :) Emira SY Emira SY canım oraya bir erkek eklemeni rica edicimmm :anneadayı::KK68:
hayırlı olsun erkek annesi sağlıkla gelir inşallah :)

Back