2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
sıcak suyun içine limon sıktım içtim bi fincan, şimdide ıhlamurun içine limon sıktım içiyorum. ama kaç fincan içebilirim ıhlamuru bi bilginiz varmı çok teşekkür ederim bu arada
Benim doktorum bir bardak ıhlamur demişti en fazla. Ben zaten çay kahve içmediğim için pek detaylı sormadım gerçi.

yaa canım gercekten bende bilmiyorum. Şimdi aralık verdim ilaçlara magnom u içtim şu an iyiyim. Öğlen yemekten sonra da regenesis i içicem öyle denicem. Eğer yine kusturursa dr uma söylicem bu böyle çekilmez ki

Benim doktorum bir bardak ıhlamur demişti en fazla. Ben zaten çay kahve içmediğim için pek detaylı sormadım gerçi.

Çok bilgim yok ama 1 tane sanırım
Sağolun kızlar, benim doktorum yasaklarla alakalı hiç bişey demedi. sağlıklı olan şeyleri tüket sağlıksızları hayatından çkart ya da azalt dedi. o yüzden tedirgin oluyorum. ama içtim bi fincan bidaha içmiyim bari. doktora pazartesi günü gidicem, ozamana kadar bakalım ne olacak

İçme canım, riske girme. Aman ne olur ne olmaz. Benim doktorum detaylı anlattı ama dediğim gibi çay kahve içmediğim için onu anlatmanıza gerek yok dedim. Sadece icetea severim, gazlı içecekler yasak olduğu için onu sordum. Abartmamak kaydıyla olabilir dedi. Ben de içtim mi küçük su bardağıyla yarım bardak icetea içiyorum.

Merhaba arkadaşlar, pazartesi sabahı baş ağrısıyla birlikte kustugumu nabzımın yüksek oldugunu söylemiştim. Doktoruma söyledim yarın kontrole gel dedi sağ olsun. Dün de 3 kez kustum. Kusman cumaya kadar sürerse kesin gel başka sorun olabilir dedi korkuyorum. 1 günde 1 kilo vermişim kustuktan sonra yediğim halde. Doktorum beslenme ilgili hiç düşünme dedi. Bu bni rahatlattı biraz. Kilo vermem hoşuma gidiyordu ama artık bebeğime güzel besinler yedirmek istiyorum. Hala doğru düzgün beslenebilmiş değilim. Tek yararlı şey muz bebeğim için.

Ben ıhlamuru günde 2 fincan falan içtim bi sıkıntı olmadı.

Ben günde 2 kez bitki çayı içtim. Hiçbir sorum yaşamadım ki kusma dönemim 5-6 haftaydı nerdeyse her gün içtim. Papatya,rezene, nane, ıhlamur, zencefil-limon, açık siyah çay(bazen koyu). Bir tek kahve 1 sefer içtim bir daha hiç içmedim. Bunu sen iç diye demiyorum. Ben içtim çok şükür daha dün gördüm bebeğimi sağlıklıydı maşallah.

Kahveden vazgeçmek çok zor olmustu günde 1 turkkahvesi iciyorum şekersiz arada yrm bardakta nescafe senin gibi kahve tuketmeyenlere hayranım :)

İhmal etme bebeğin içinde üzülme o senden olsa yine buyur sağlıkla. ..

Cnm bitki caylarinin düşük yapma etkisi fazla diye çok önermiyorlar 1 bardak günlük limit diye belirtmişti dr

Kahveden vazgeçmek çok zor olmustu günde 1 turkkahvesi iciyorum şekersiz arada yrm bardakta nescafe senin gibi kahve tuketmeyenlere hayranım :)
Bizim ailede çay kahve neredeyse hiç içilmez zaten. Alışkanlıkla ilgili bence
Alışkanlıkları bırakmak çok zor oluyor gerçekten. Ben de asitli içecek çok severim. Bir de pepsi twist geri dönmüş, Allah'ım en sevdiğim içecek. Eşim gitti aldı kendi içiyor ama içim gidiyor benim de

ben binde bir kola vs içiyorum, o da bi toplulukta düğünlerde vs su yoksa bazen yarım bardak içiyorum. ama günde 2 tane maden suyu içiyorum onun bebeğe zararı yokmuş
Ben ıhlamuru günde 2 fincan falan içtim bi sıkıntı olmadı.
teşekkür ederim canım
maşallah canım, teşekkür ederim
valla inanırmısınız bilmem ben günde 3 fincan türk kahvesi içerdim. her Allahın günü. bana diyolardı içme o kadar vs diye ama tutkum oydu. evimde hala çeşit çeşit türk kahvesi vardır aromalıları vs her türlüsü. ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beridir bıraktım. bazen hafta da 1 kez içiyorum ama ahh nasıl eziyet bana bi bilseniz dün okadar çok canım istediki sütlü kahve içtim. ama bu hafta içmem daha
çok çok teşekkür ederim canım
Cnm bitki caylarinin düşük yapma etkisi fazla diye çok önermiyorlar 1 bardak günlük limit diye belirtmişti dr
anladım canım ben her ihtimale karşı şuan sadece limonlu sıcak su içiyim bari. ıhlamur hakkımı 1 fincan doldurdum çünkü
ben twistten hiç içmedim, kola koliktim bi aralar. onuda bıraktım artık olmazsa aramıyorum yani.
nasıl ki tadı güzel mii

Yaa benim midem çok şiş :/ sanki 5-6 aylik hamileyim bu kadar da olmaz ki. Meme altından başlıyor resmen izi var öyle şiş. Bir sorun yoktur değil mi :/
yok canım endişelenme gazdır o çıkmıyorsa birikiyordur bende de oluyor öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…