canım içinde vitaminler var 12. haftadan itibaren her gebeye vitamin takviyesi yapılıyor ya o yüzden veriyor. ama tabi heer doktor regenesis vermiyor başka vitaminlerde var. Balık sezonu bitti diye balık yağlı vitamin verdi bana. Bide bende b12 fln eksik çıktı takviye edici bişey işte ama yinede içilecek gibi değil zaten 15 dk sonra çıkardığım için vitamininde bi faydasını göremeiyorumdoktor bu ilacı ne için veriyo canım, merak ettim
Geçmiş olsun berbat bir şeymiş hala kendime gelemedim. Evi toplamam lazım ama elimi kaldıracak halim kalmadı. Rabbim sürekli yaşayanlara kolaylık versinBenim de öyle. Başından beri bulantım olmadı hiç, 2 gündür sabahları çok bulanıyor. Ben de aynı şeyi düşündüm, Allah bunu haftalardır çeken arkadaşlara kolaylık versin.
oy maşallah size, kan testide sorunsuz çıkar inşallah çok sevindimm. darısı başımaCanım şimdi çıktım 2 liden ende kalınlığı 1.69 çıktı kan sonuçlarıyla birlikte değerlendirilmesi 10 gün sonra dediler. Amin canım ya sağol zor gerçekten ilaç verdi inşallah iyi gelir. O ağrı normal canım ya oluyor bende de ara ara. Öperim canım bizde seni öpüyoruz bebişimle :))
maşallah maşallah ne güzel, rabbim isteğimizi kabul etsin hepimizin inşallahSelam kızlar:)))
13 haftadan bildiriyorum Allah nasip ederse oğlum olacak. Bugün ikili taramamız vardı öğrendik. Bir kızım var çok şükür Rabbim gönlümüze göre verdi :))) inşallah sizlerinde gönlünüzden geçen olur. Sağ Salim kavuşalım inşallah evlatlarımıza
anladım canım bende pazartesi doktora gidicemde 12. hafta olacak, eğer doktor verirse bende diyim ozaman o ilacı yazmasın. ben onu size hamilelik başından verdi sandımda.canım içinde vitaminler var 12. haftadan itibaren her gebeye vitamin takviyesi yapılıyor ya o yüzden veriyor. ama tabi heer doktor regenesis vermiyor başka vitaminlerde var. Balık sezonu bitti diye balık yağlı vitamin verdi bana. Bide bende b12 fln eksik çıktı takviye edici bişey işte ama yinede içilecek gibi değil zaten 15 dk sonra çıkardığım için vitamininde bi faydasını göremeiyorum
yok canım 2 li için gittiğimde verdi. Tabi bende hiç sormadımki bulantı yapar mı diye aldım içtim öyle. Bana balık yiyor musun dedi. bende mevsimi değil yiyemiyorum dedim. Hiç konserve gelmedi aklıma gelseydi sorardım mantıklıymış :))) sen de kontrole gittiğinde soyle eğer bulantı yaşayan biriysen bence mutlaka bulantı yapar benim tam geçiyordu diyordum ki bunu içinde mafoldum. sen Bence mutlaka sor üstüne basa basa da söyle bulantın varsa bulantım var bak bu bulantı yapar mı fln diye.oy maşallah size, kan testide sorunsuz çıkar inşallah çok sevindimm. darısı başıma
maşallah maşallah ne güzel, rabbim isteğimizi kabul etsin hepimizin inşallah
anladım canım bende pazartesi doktora gidicemde 12. hafta olacak, eğer doktor verirse bende diyim ozaman o ilacı yazmasın. ben onu size hamilelik başından verdi sandımda.
peki hani doktorlar balık yeyin diyolar ya bu konservelerden yesek nolur. ben sadece geçen cumartesi ekmek arası balık yedim. hiç yemedim hamilelikte aklımada gelmedi oysaki severimve doktor bana hiç onu ye bunu ye demedi
Söylediğin iyi oldu gerçekten bende ne olacakki balık balıktır diye düşünüyordum ki bu yazıdan sonra vazgeçtim. Zararı varsa kullanmaya gerek yok tabiki. Hiç riske atılmaz.Hazır konservelerden uzak durmak gerekiyormus özellikle ton balığından. Tüp bebekte transferden önce söylemişlerdi. Evde yapılan değil hazır olanlar riskliymiş aklınızda bulunsun.
Hazır konservelerden uzak durmak gerekiyormus özellikle ton balığından. Tüp bebekte transferden önce söylemişlerdi. Evde yapılan değil hazır olanlar riskliymiş aklınızda bulunsun.
teşekkürler kızlar bende kaç gündür evde duran konserveyi yesemmi yemesemmi diye düşünüyodum. ozaman hiç bulaşmıyımHamilelikte konserve önerilmiyor kızlar. Salamura yaprak ve turşudan da uzak durmak gerekiyormuş konserve mantığıyla olduğu için. Her şeyi tazesinden yemeğe çalışın mümkünse.
bende çok şükür bulantı olmadı canım, ama bundan sonra olursa diye endişelendim. başlarmı başlar. hatta ben hamilelikte bulantıyı 3 aydan sonra başlıyo sanıyodum hep, belkide bu ilaç yüzünden bulanıyodur benim çevremdekilerin mideleriyok canım 2 li için gittiğimde verdi. Tabi bende hiç sormadımki bulantı yapar mı diye aldım içtim öyle. Bana balık yiyor musun dedi. bende mevsimi değil yiyemiyorum dedim. Hiç konserve gelmedi aklıma gelseydi sorardım mantıklıymış :))) sen de kontrole gittiğinde soyle eğer bulantı yaşayan biriysen bence mutlaka bulantı yapar benim tam geçiyordu diyordum ki bunu içinde mafoldum. sen Bence mutlaka sor üstüne basa basa da söyle bulantın varsa bulantım var bak bu bulantı yapar mı fln diye.
ay hiç bilmiyorum canım olabilir tabi neden olmasın çünkü gerçekten fena bi ilaç hiç bu kdr yoğun bi şekilde kusmamıştım. gözlerimden çıkıyordu nerdeyseteşekkürler kızlar bende kaç gündür evde duran konserveyi yesemmi yemesemmi diye düşünüyodum. ozaman hiç bulaşmıyım
bende çok şükür bulantı olmadı canım, ama bundan sonra olursa diye endişelendim. başlarmı başlar. hatta ben hamilelikte bulantıyı 3 aydan sonra başlıyo sanıyodum hep, belkide bu ilaç yüzünden bulanıyodur benim çevremdekilerin mideleri
bide bende kusma fobisi var, çocukluğumdan beridir benim bildiğim 3-4 kez kusmuşumdur belki. ne öyle boğazıma parmak sokunca nede başka şekilde asla kusamıyorum. rabbimde acıdı galiba bilemiyorum ama hiç kusma evresine gelmedim, ama dünle bugün boğazım ağrıdğı için sürekli öksürüyorum o midemi kaldırıyo öğürüyorum sadece.ay hiç bilmiyorum canım olabilir tabi neden olmasın çünkü gerçekten fena bi ilaç hiç bu kdr yoğun bi şekilde kusmamıştım. gözlerimden çıkıyordu nerdeyse
Ay hadi inşallahHayırlı olsun erkek annesi :)))) kaynana olucaz inşallah :))))))
Nazar degmesin masallah diyelim o zaman :)Stres mi ahh stresss... Bir görmelisiniz beni... ailem ayrı destek eşim ayrı iş yeri ayrı destek off manyak bişey yaa ilgi manyağı oldum resmen, sırf ben strese girmeyim diye çoçuğumu bile onlar doğucak nerdeyse :) hatta bugunki ağlamamamın tek nedeni neden derdim yok diye idifilmlerdeki gibi camı bardağı yere fırlatıp kırasım saçlarımı yolasım öyle ağlayasım geldi de yemedi tabi tekrar yine ben toplayacaktım çünkü
Cok rahatsiz ediciyse bi kbb doktoruna görün istersen. Hamileyim diyince diyet veriyor zaten ilac vermiyoPeynir yakıyor o zaman. Sabah yedikten sonra başlıyor. Gerçi gece de oluyor onu yapan ne bilmiyorum.
Ahahah aynısını düşündüm ben de 50 lira gitti diye ama doktor hepsi yapar dedi kuzum ya. Ben bir gün içip bir gün ara veriyorum.kızlar tecrubeyle sabitledim bugün. Regenesis vitamin ilacını içtim. Mide bulantım yoktu.. 15 dk sonra birden bi geldi gittim çıkardım. Regenesis gerçekten mide bulantısı yapıyormus. Doktoruma söylicem değiştircem yoksa böyle olmaz çok fena yaptı beni. Belki de onu içmesem mide bulantım geçiyordu olmıcaktı. Akşam yatmadan önce alsamda bu bulantı kusma isteği insanı yataktan bile kaldırır. Ne fena bişeymiş sigortada karşılamıyor boşu boşuna para verdik :))))))
Demir ilaci banada bulanti yapiyo gyno ferro sanol mu? Ne zaman icsem sabaha mide bulantisiyla kalkiyorum.Günaydın hatunlar. Doktorun verdiği ilaçları yatmadan içeyim dedim. Sabah bi uyandım nasıl bir mide bulanması, ölücem dedim. Balık yağı veya demir ilacı bende bulantı yapıyo. Napıcam ben. İlaç faydalı diyede inatla içiyorum(
Demir ilaci banada bulanti yapiyo gyno ferro sanol mu? Ne zaman icsem sabaha mide bulantisiyla kalkiyorum.Günaydın hatunlar. Doktorun verdiği ilaçları yatmadan içeyim dedim. Sabah bi uyandım nasıl bir mide bulanması, ölücem dedim. Balık yağı veya demir ilacı bende bulantı yapıyo. Napıcam ben. İlaç faydalı diyede inatla içiyorum(
Bana doktorum turşu tabiki ye ama cam kavanozda olsun dedi. Fermente gıdaların faydası da var canım turşu gibi. Onlar konserve gibi olmuyor.Hamilelikte konserve önerilmiyor kızlar. Salamura yaprak ve turşudan da uzak durmak gerekiyormuş konserve mantığıyla olduğu için. Her şeyi tazesinden yemeğe çalışın mümkünse.
B
Bana doktorum turşu tabiki ye ama cam kavanozda olsun dedi. Fermente gıdaların faydası da var canım turşu gibi. Onlar konserve gibi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?