2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlarr birkac gundur karnimda pit pit kalp atar gibi bi his var baktim rahimde bir damar olabilir demis drlar ayni seyi yasayan var mi? Bu bile nasil mutlu ediyor insani biraz daha buyusede tekmelerini hissetsem

doktor bu ilacı ne için veriyo canım, merak ettim
canım içinde vitaminler var 12. haftadan itibaren her gebeye vitamin takviyesi yapılıyor ya o yüzden veriyor. ama tabi heer doktor regenesis vermiyor başka vitaminlerde var. Balık sezonu bitti diye balık yağlı vitamin verdi bana. Bide bende b12 fln eksik çıktı takviye edici bişey işte ama yinede içilecek gibi değil zaten 15 dk sonra çıkardığım için vitamininde bi faydasını göremeiyorum

Benim de öyle. Başından beri bulantım olmadı hiç, 2 gündür sabahları çok bulanıyor. Ben de aynı şeyi düşündüm, Allah bunu haftalardır çeken arkadaşlara kolaylık versin.
Geçmiş olsun berbat bir şeymiş hala kendime gelemedim. Evi toplamam lazım ama elimi kaldıracak halim kalmadı. Rabbim sürekli yaşayanlara kolaylık versin

oy maşallah size, kan testide sorunsuz çıkar inşallah çok sevindimm. darısı başıma
maşallah maşallah ne güzel, rabbim isteğimizi kabul etsin hepimizin inşallah
anladım canım bende pazartesi doktora gidicemde 12. hafta olacak, eğer doktor verirse bende diyim ozaman o ilacı yazmasın. ben onu size hamilelik başından verdi sandımda.

peki hani doktorlar balık yeyin diyolar ya bu konservelerden yesek nolur. ben sadece geçen cumartesi ekmek arası balık yedim. hiç yemedim hamilelikte aklımada gelmedi oysaki severim ve doktor bana hiç onu ye bunu ye demedi

Hazır konservelerden uzak durmak gerekiyormus özellikle ton balığından. Tüp bebekte transferden önce söylemişlerdi. Evde yapılan değil hazır olanlar riskliymiş aklınızda bulunsun.

yok canım 2 li için gittiğimde verdi. Tabi bende hiç sormadımki bulantı yapar mı diye aldım içtim öyle. Bana balık yiyor musun dedi. bende mevsimi değil yiyemiyorum dedim. Hiç konserve gelmedi aklıma gelseydi sorardım mantıklıymış :))) sen de kontrole gittiğinde soyle eğer bulantı yaşayan biriysen bence mutlaka bulantı yapar benim tam geçiyordu diyordum ki bunu içinde mafoldum. sen Bence mutlaka sor üstüne basa basa da söyle bulantın varsa bulantım var bak bu bulantı yapar mı fln diye.

Hazır konservelerden uzak durmak gerekiyormus özellikle ton balığından. Tüp bebekte transferden önce söylemişlerdi. Evde yapılan değil hazır olanlar riskliymiş aklınızda bulunsun.
Söylediğin iyi oldu gerçekten bende ne olacakki balık balıktır diye düşünüyordum ki bu yazıdan sonra vazgeçtim. Zararı varsa kullanmaya gerek yok tabiki. Hiç riske atılmaz.

Hamilelikte konserve önerilmiyor kızlar. Salamura yaprak ve turşudan da uzak durmak gerekiyormuş konserve mantığıyla olduğu için. Her şeyi tazesinden yemeğe çalışın mümkünse.

Hamilelikte konserve önerilmiyor kızlar. Salamura yaprak ve turşudan da uzak durmak gerekiyormuş konserve mantığıyla olduğu için. Her şeyi tazesinden yemeğe çalışın mümkünse.
teşekkürler kızlar bende kaç gündür evde duran konserveyi yesemmi yemesemmi diye düşünüyodum. ozaman hiç bulaşmıyım
bende çok şükür bulantı olmadı canım, ama bundan sonra olursa diye endişelendim. başlarmı başlar. hatta ben hamilelikte bulantıyı 3 aydan sonra başlıyo sanıyodum hep, belkide bu ilaç yüzünden bulanıyodur benim çevremdekilerin mideleri

ay hiç bilmiyorum canım olabilir tabi neden olmasın çünkü gerçekten fena bi ilaç hiç bu kdr yoğun bi şekilde kusmamıştım. gözlerimden çıkıyordu nerdeyse

ay hiç bilmiyorum canım olabilir tabi neden olmasın çünkü gerçekten fena bi ilaç hiç bu kdr yoğun bi şekilde kusmamıştım. gözlerimden çıkıyordu nerdeyse
bide bende kusma fobisi var, çocukluğumdan beridir benim bildiğim 3-4 kez kusmuşumdur belki. ne öyle boğazıma parmak sokunca nede başka şekilde asla kusamıyorum. rabbimde acıdı galiba bilemiyorum ama hiç kusma evresine gelmedim, ama dünle bugün boğazım ağrıdğı için sürekli öksürüyorum o midemi kaldırıyo öğürüyorum sadece.
sormak lazım doktora pazartesi günü belli olacak.
sen ne zaman gideceksin tekrar doktora, gidene kadar kullanabilcekmisin o ilacı

Nazar degmesin masallah diyelim o zaman :)

Ahahah aynısını düşündüm ben de 50 lira gitti diye ama doktor hepsi yapar dedi kuzum ya. Ben bir gün içip bir gün ara veriyorum.

Demir ilaci banada bulanti yapiyo gyno ferro sanol mu? Ne zaman icsem sabaha mide bulantisiyla kalkiyorum.

Demir ilaci banada bulanti yapiyo gyno ferro sanol mu? Ne zaman icsem sabaha mide bulantisiyla kalkiyorum.

B
Bana doktorum turşu tabiki ye ama cam kavanozda olsun dedi. Fermente gıdaların faydası da var canım turşu gibi. Onlar konserve gibi olmuyor.

Kızlar yedikten sonra vicdan yaptığınız ne var? İlk ben itiraf etmek istiyorum.
Sürekli acı biber turşusu yiyorum bi kere dayanamıyorum.
Dışarıdan bir kere patates kızartması yedim çok pişman oldum. Ama evde yiyorum arada.
Soslu fıstık ve bir kaç tane cips yedim dayanamadım çok çok fena canım istedi.
Siz yiyor musunuz zararlı şeyler. Allah yavrularımızı korusun inşallah.

B

Bana doktorum turşu tabiki ye ama cam kavanozda olsun dedi. Fermente gıdaların faydası da var canım turşu gibi. Onlar konserve gibi olmuyor.

Ben Taylan Kümeli'nin gebelikte beslenme diye bir videosunu izlemiştim, orada o söylüyordu turşu yenmemesi gerektiğini. Sen doktorunu dinlemeye devam et öyleyse canım :) Benim doktorum da yeme içme konusunda rahat. Sadece alkol, sigara, şarküteri ürünleri ve az pişmiş etleri yasakladı. Onun dışında her şeyi ye iç dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…