• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kızlar. Kaşınmaktan uyuyamayan bir tek ben miyim acaba sanki vücufumda bişeyler geziniyor gibi hissediyorum döküntü de yok ama çok kaşınıyor her yerim dr gideceğim ya uyuyamıyorum kaç gecedir yarım yamalak uyku uyuyorum var mı başına gelen

Son adet tarihi: 20Subat
Beklenen doğum tarihi : 27 Kasım
Kaçıncı bebek :2

Merhabalar kızlar aranıza yeni katılıyorum beni de listeye ekler misiniz rica etsem :) Emira SY Emira SY

Hayırlı olsun canım hosgeldin :) temmuz annelerinde de beraberdik nasip yine beraber bekleyeceğiz ikinci bebisleri inşallah :)

Ne 6.mı ?:işsiz:Eşim artık diyor Allah bize ne nasip ederse etsin bu doğumdan sonra kordonlari baglatacaksin diyor. Bende çok yoruldum. :olamaz:
Erkekler de tuplerini bağlatabilir . Hem onların prosedürü daha da kolay 1 gunde iyileşiyorlar. Niye bu üreme hep kadının meselesi oluyor anlamıyorum!
Kız babası diyenler unutmasınlar yarin oğulları icin gelin alirken kız babalarının kapısına gidecekler. Nıhahaha. Millet cidden ne salak ya. Süzme salak. Benim babam da 2 kız babası. Ben evlenirken nişan istememiştim. Babamsa çok istemişti. Babamın kızkardesi, yani halam ki kendi tam bir "oğlan anası"dir: " Oğlu olmadı sünnet falan yapamadı icinde uhde vardır, yapıver nişanı " demişti bana. Ne alaka yaw sünnetle nişanın uhdesi bilmemnesi. Bazı kadınlar da kendilerinin kadın olduğunu unutacak derecede "erkekçi".
Takma kafanaaaaa

Kızlar günaydın
Yeminle oscarlık rüya görüyorum. Gördüğüm rüya filme çekilse ödül alırım. Eğer hep böyle rüyalar göreceksem yandım sonuna kadar. Bu arada sonunda doktorumu buldum. Çok ilgili. prof dr mehmet tayyar. Kayseri ve civarı içindekiler için önerebilirim. Benim sağlık problemlerimden dolayı riskli bir gebelik geçiriyorum. Ama şükür sonunda istediğim gibi anlatan, benim gibi hastaları olan bi doktor buldum çok şükür

Kızlar son randevuda eşim almış ultrason kağıdını şimdi söyledi ,12 haftalığız burda bi bakar mısınız tekrar?

Eklentiler

• DD6814BD-024B-46A9-ABE6-498FBA57B8A8.jpeg
    DD6814BD-024B-46A9-ABE6-498FBA57B8A8.jpeg
    38,7 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar günaydın
Yeminle oscarlık rüya görüyorum. Gördüğüm rüya filme çekilse ödül alırım. Eğer hep böyle rüyalar göreceksem yandım sonuna kadar. Bu arada sonunda doktorumu buldum. Çok ilgili. prof dr mehmet tayyar. Kayseri ve civarı içindekiler için önerebilirim. Benim sağlık problemlerimden dolayı riskli bir gebelik geçiriyorum. Ama şükür sonunda istediğim gibi anlatan, benim gibi hastaları olan bi doktor buldum çok şükür
Bende Kayseri deyim canım riskli gebelik değil benim ancak daha önceki Doğumumu Aynur simur yaptırmıştı yine ona devam ediyorum

Erkekler de tuplerini bağlatabilir . Hem onların prosedürü daha da kolay 1 gunde iyileşiyorlar. Niye bu üreme hep kadının meselesi oluyor anlamıyorum!
Kız babası diyenler unutmasınlar yarin oğulları icin gelin alirken kız babalarının kapısına gidecekler. Nıhahaha. Millet cidden ne salak ya. Süzme salak. Benim babam da 2 kız babası. Ben evlenirken nişan istememiştim. Babamsa çok istemişti. Babamın kızkardesi, yani halam ki kendi tam bir "oğlan anası"dir: " Oğlu olmadı sünnet falan yapamadı icinde uhde vardır, yapıver nişanı " demişti bana. Ne alaka yaw sünnetle nişanın uhdesi bilmemnesi. Bazı kadınlar da kendilerinin kadın olduğunu unutacak derecede "erkekçi".
Takma kafanaaaaa
Takma kafanaaaaa

Malesef öyle:(

Kizlar nbr dış etlerim sanki çekilmiş vaziyette gaz problemlerim var gece bir oyana bir bu yana dönüyorum sizler ne alemdesiniz

Kizlar nbr dış etlerim sanki çekilmiş vaziyette gaz problemlerim var gece bir oyana bir bu yana dönüyorum sizler ne alemdesiniz
Çok geçmiş olsun canım. Gaz gerçekten büyük sorun, sancı yapıp duruyor.

Ben de kendimi çok aç hissediyorum ama bulantıdan hiçbir şey yiyemiyorum resmen. Bir lokma atsam ağzıma hemen başlıyor.

Günaydınlar bende mide bulantılarım geçti sanıyodum bugün kahvaltıdan önce bi bardak su icim dedim icmez olaydimmmmm

Cnm arada bende de oluyo özellikle akşamları ama sen yine takip et dr sor

Tmm cnm teşekkürler

Benimde öle cnm.aşırı kabızlık, ödem falan derken göbeğim var.şimdiden hiçbir pantalona sığamıyorum.bide 3,5 kilo verdim ben kusmaktan.ona rağmen koca göbekle geziyorum.

Ya ben 2 kilo aldim tmm ama böyle bir göbek imkansız yani ben hamile pantolonu giymeye başladım valla mecburen :/

Bu arada seninle olası doğum tarihlerimizde aynıymış.ben eklentiyi daha koyamadım.alt tarafta gözükmüyo ondan

Aaa çok güzel koysana sende

Günaydın kızlar, galiba bende grip oluyorum. Benim bünyem biraz kuvvetlidir senelerdir ne grip ne nezle olmuşumdur. Eşim yılda 4 5 kez olur bana bulaşmadı bile evlendikten sonra. Dün yine hapşurdu burnu aktı vs. Dedim bana bu sefer yaklaşma grip olamam. Ve daha yatıp uyuyamadan genzim yanmaya ve öksürmeye başladım. Şuan akşamkinden biraz daha beterim ne yapmam lazım o_O

Bu arada eşimle ablamların gelmesinide konuştum tabi gelsinler dedi ama sonra arabaya sığamayız çocuklarda var ceza keserler 4 saatlik yol öyle çekilmez sen kucağına yeğenini alamazsında dedi :KK43: 5büyük +2 çocuk oluyoruz çünkü öyle :cry:

Canım çok geçmiş olsun bal zencefil boğaza çok iyi geliyor ıhlamur içebilirsin limon yiyebilirsin ince dilimlenmiş

canım benim 14 haftam bitti. ve bu hafta öyle bir gaz çıkardım ki affedersiniz. o şişliğin çoğu gaz. ileriki haftalarda atacaksın.

Valla olabilir yaa benim de fena gaz sorunum var :/

Tmm cnm teşekkürler

Ya ben 2 kilo aldim tmm ama böyle bir göbek imkansız yani ben hamile pantolonu giymeye başladım valla mecburen :/

Aaa çok güzel koysana sende

Canım çok geçmiş olsun bal zencefil boğaza çok iyi geliyor ıhlamur içebilirsin limon yiyebilirsin ince dilimlenmiş

Valla olabilir yaa benim de fena gaz sorunum var :/
sıcak suyun içine limon sıktım içtim bi fincan, şimdide ıhlamurun içine limon sıktım içiyorum. ama kaç fincan içebilirim ıhlamuru bi bilginiz varmı o_O çok teşekkür ederim bu arada :KK68:

Back