Sandviç ye yatmadan onun hemen üzerine iç çok etkili oldu bende canım.Canım ara ara mı içsen balık yağını? Balık yiyor musun ?
Aynen canım doğru söylüyorsun transfere görede adet tarihine göre de 13+5 oluyor değişmiyor.Gelişimi hızlıdır bir de ultrasondan ultrasona değişir.Ben bi doktora gittiğim de bu ne ya bu bebek kocaman nasıl olur demişti. Son adet tarihi baz alınamaz transfer alınır dedi. Halbuki vücudun normal işleyiş süresine göre transfer yapılıyor her şey aynı yani transfer olması önemli değil Başka hiç bir doktor şaşırmadı bu şaşırmıştı deli :)
Sağolasın canım maşalllah Rabbim korusunCanım maşalllah demek ki bebeğinin gelişimi güzel nazar değmesin maşallah.
Doğru canım benim daha çok canımı sıkan 2li testi yaptıramamam. Uğraş dur şimdi.Benim de tüp bebek ve 1 hafta önden gidiyo gelişimi anormal bi durum yok merak etme. Her bebeğin gelişimi günü gününe aynı olmuyor zaten
Sağol canım amin inşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah :))
16. Haftada 3lü test yapılıyor onu yaptırırsın canım. Aynı risk belirlemeleri onda da yapılıyormuş.Doğru canım benim daha çok canımı sıkan 2li testi yaptıramamam. Uğraş dur şimdi.
Çok değişik bir durum. İşin zor canım. Eşin inşallah takdir eder bu yaklaşımlarını. Allah kolaylık versin inşallah.evet haklısın en başta kendim için gidiyim çünkü bidaha gidemem. kaç aylardır edirneye gitmek istiyorum adam götürmüyo. fırsatım varken bırakmamak en iyisi.
amin inşallah canım teşekkür ederim. evet tersi durumda olabilirdi haklısın ama
candan kutlamak? malesef canım oğlundan çok bana sarılmaz çünkü o iyi yöntemide denedim. anacımda dedim sarılıp öptümde ilk başlarda. sonra döndü oğluna sen evlendin senin fıtratın değişti sen değiştin dedi. daha ne laflar söyledi ve soktu. malesefki candan kutlayamam içim kabul etmez. eşim mutlu olsun diye susuyorum zaten herşeye, çünkü hemen arada kalıyo karın mı benmi diye pervasızca seçenek sunabiliyo kadın
Cnm arada bende de oluyo özellikle akşamları ama sen yine takip et dr sorYaa benim midem çok şiş :/ sanki 5-6 aylik hamileyim bu kadar da olmaz ki. Meme altından başlıyor resmen izi var öyle şiş. Bir sorun yoktur değil mi :/
Benimde öle cnm.aşırı kabızlık, ödem falan derken göbeğim var.şimdiden hiçbir pantalona sığamıyorum.bide 3,5 kilo verdim ben kusmaktan.ona rağmen koca göbekle geziyorum.Yaa benim midem çok şiş :/ sanki 5-6 aylik hamileyim bu kadar da olmaz ki. Meme altından başlıyor resmen izi var öyle şiş. Bir sorun yoktur değil mi :/
Bu arada seninle olası doğum tarihlerimizde aynıymış.ben eklentiyi daha koyamadım.alt tarafta gözükmüyo ondanYaa benim midem çok şiş :/ sanki 5-6 aylik hamileyim bu kadar da olmaz ki. Meme altından başlıyor resmen izi var öyle şiş. Bir sorun yoktur değil mi :/
Peki benim gördüğüm pipi miEki Görüntüle 2144539 Eki Görüntüle 2144539 Eki Görüntüle 2144539 Yaaa herkes eklemiş ben de şuraya 12. Haftamdan bi bacak arası resmî koyayayım
Erkek gibi geldi canım bana. Sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınızaEki Görüntüle 2144539 Eki Görüntüle 2144539 Eki Görüntüle 2144539 Yaaa herkes eklemiş ben de şuraya 12. Haftamdan bi bacak arası resmî koyayayım
Amin canım aminn inşallahÇok değişik bir durum. İşin zor canım. Eşin inşallah takdir eder bu yaklaşımlarını. Allah kolaylık versin inşallah.
Hoşgeldin canım, rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayınnasip etsinYaş :26
Son adet tarihi: 20Subat
Beklenen doğum tarihi : 27 Kasım
Kaçıncı bebek :2
Merhabalar kızlar aranıza yeni katılıyorum beni de listeye ekler misiniz rica etsem :)Emira SY
Günaydın canımGunaydin arkadaşlar
Günaydın canım, benimde ağırıyo ama biraz hafifledi sankiGünaydın herkese. Belim çok ağrıyor. Ne yapıcam ben. Şimdiden böyleyse ise doğuma kadar nasıl dayanacam
Günaydın kızlar, galiba bende grip oluyorum. Benim bünyem biraz kuvvetlidir senelerdir ne grip ne nezle olmuşumdur. Eşim yılda 4 5 kez olur bana bulaşmadı bile evlendikten sonra. Dün yine hapşurdu burnu aktı vs. Dedim bana bu sefer yaklaşma grip olamam. Ve daha yatıp uyuyamadan genzim yanmaya ve öksürmeye başladım. Şuan akşamkinden biraz daha beterim ne yapmam lazım
Bu arada eşimle ablamların gelmesinide konuştum tabi gelsinler dedi ama sonra arabaya sığamayız çocuklarda var ceza keserler 4 saatlik yol öyle çekilmez sen kucağına yeğenini alamazsında dedi5büyük +2 çocuk oluyoruz çünkü öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?