ben alerji oldum tatlım aynı bende öyleyim göbek ve göğüsler kırmızı minik minik şeyler var çok kaşınıyorum. doktor pek bişey yapmıyor bepantol verdi gönderdi. Geçmezse haftaya gel bi formul uyduralım dedi.Çünkü neyin alerji yaptığını bilemiyorlar malesefGünaydın kızlar. Kaşınmaktan uyuyamayan bir tek ben miyim acaba sanki vücufumda bişeyler geziniyor gibi hissediyorum döküntü de yok ama çok kaşınıyor her yerim dr gideceğim ya uyuyamıyorum kaç gecedir yarım yamalak uyku uyuyorum var mı başına gelen
Hiç güzel değil, ıyy çok iğrençben twistten hiç içmedim, kola koliktim bi aralar. onuda bıraktım artık olmazsa aramıyorum yani.
nasıl ki tadı güzel mii
Ahahah, ilk defa duydum kolaya limon koyulduğunuHiç güzel değil, ıyy çok iğrenç
Canını çektirmeyeyim canım, eşim de ben de normal kolaya limon atarız, limonlu tadı sevdiğimiz için. O yüzden seviyoruz ikimiz de. Fakat şimdi tiksindirmeye çalışıyorum kendimi
Yok bebeğim ya, öylesine işaretledim nerde bende o yetenek. Çoğul gebeliği çpk istiyordum ama erken doğumdan dolayı da inanılmaz korkuyordum, olmadı.pinkstrap ayyy kırk bir kere maşallah üçüzünün olacağını bilmiyordum. Çok şaşırdım ve çok sevindim :) maşallah maşallah maşallah.
yok canım endişelenme gazdır o çıkmıyorsa birikiyordur bende de oluyor öyle.
yaa olsun kuzum hayırlı evlat olsunlar inşallah, sanırım benimkide kız gelecek, hatta sanırım demiyorum artık içime iyice kız kız diye doğuyo. olsun kapı gibi 2 oğlun olur arkanda. bebiş iyiyse ne güzel canım maşallah, ama sen gerçekten çok zayıfsın. bende şiştikçe şişiyorum. ümidim hamile kalınca mide bulantısından bişey yiyememekti ama daha çok yiyorum yaKızlar merhaba herkese bende doktora gittim bugün yazılanları okuyamadım kusura bakmayın 2 li test yaptırmak için gittim bir de mide bulantısını sordum. İkili test için öğleden sonraya randevu verdiler. Mide bulantısı içinde 10. Haftadan sonra mide bulantısı hafifler 12. Haftada hemen hemen geçmesini bekleriz bunun başka bir sebebi olmalı dedi bir sürü kan testi filan istedi idrar aynı zamanda. Çok kilo veriyoruz dedi 54 kiloymuşum oraya ilk gittiğimde şimdi 50 zor geldim. Bu arada bebişim kıpır kıpırdı:))) bacaklarının arasını bir ara açtı hemen kapattı :))) ama ben o açtığı sırada aaaaaa pipi bu dedim doktor da valla bende gördüm sanki ama emin olamadım bekleyelim dedi ya kızlar sanırım yine oğlum olacak:))) doktor hayatta her zaman isteklerimiz olmuyor maalesef dedi:))) iyi dedim sağlıklı olsun.
Evet canım ya sağlıklı olsunlar da kızı erkeği olmuyor aslında evladın. Ye canım boşver sonra verirsin keşke bende yiyebilsem ama yemek görmeye tahammülüm yok oğluma bu sabah yumurta kaynatayım dedim yumurta Kaynattığım cezveyi elime almamla kendimi banyoya atmam bir oldu tabak kaşık bile midemi bulandırıyor. Bakalım ikili testte ne çıkacak inşallah iyidir. Sen ikili test yaptırdın mı kuzum? Buarada okuyorum şimdi yazılanları hasta olmuşsun şimdi nasılsın? Dinlenmeye çalış canım dinlenmek iyi gelir sana.yaa olsun kuzum hayırlı evlat olsunlar inşallah, sanırım benimkide kız gelecek, hatta sanırım demiyorum artık içime iyice kız kız diye doğuyo. olsun kapı gibi 2 oğlun olur arkanda. bebiş iyiyse ne güzel canım maşallah, ama sen gerçekten çok zayıfsın. bende şiştikçe şişiyorum. ümidim hamile kalınca mide bulantısından bişey yiyememekti ama daha çok yiyorum ya
sağol canım Allah razı olsun, boğazım ve genzim yanıyo bide öksürük var. çalışıyorum ki nerede dinleneyim eve gidince yemek o bu derken sızıp kalıyorum. dün ayakta duramıyodum bide 2 gündür bebişin olduğu yer yani göbeğimin altı ağrıyo sürekli. pazartesi gidicem hem kontrole hemde ikili teste canım. sen yaptırdın dimi? sonucunu ne zaman alacaksın, inşallah tertemiz çıkarda üzüntü strest yaşamayız.Evet canım ya sağlıklı olsunlar da kızı erkeği olmuyor aslında evladın. Ye canım boşver sonra verirsin keşke bende yiyebilsem ama yemek görmeye tahammülüm yok oğluma bu sabah yumurta kaynatayım dedim yumurta Kaynattığım cezveyi elime almamla kendimi banyoya atmam bir oldu tabak kaşık bile midemi bulandırıyor. Bakalım ikili testte ne çıkacak inşallah iyidir. Sen ikili test yaptırdın mı kuzum? Buarada okuyorum şimdi yazılanları hasta olmuşsun şimdi nasılsın? Dinlenmeye çalış canım dinlenmek iyi gelir sana.
Tamam çok sag ol canım :) bn de et tüketemiyorum.Ohhh yarasin bende et tuketemiyorum sebze sınırlı baklagillere dadandım aklında olsunlar
Amaan bunun yetenekle alakası yok ki :) şansla alakası var sonuçta vucudumuzun iç tesisatını yönetemiyoruz ki :) aman bir tane olsun sağlıklı olsun bizim olsun. Muck.Yok bebeğim ya, öylesine işaretledim nerde bende o yetenek. Çoğul gebeliği çpk istiyordum ama erken doğumdan dolayı da inanılmaz korkuyordum, olmadı.
Aynen genetik faktörlerde benden yana değildi :) Hiç çoğul gebeliğimiz yok herhalde hatırlamıyorum yazanı.Amaan bunun yetenekle alakası yok ki :) şansla alakası var sonuçta vucudumuzun iç tesisatını yönetemiyoruz ki :) aman bir tane olsun sağlıklı olsun bizim olsun. Muck.
Benim de öyle. Başından beri bulantım olmadı hiç, 2 gündür sabahları çok bulanıyor. Ben de aynı şeyi düşündüm, Allah bunu haftalardır çeken arkadaşlara kolaylık versin.Benim normalde böyle bulamtım olmuyordu. Bugün öğlen baya kötü oldum tuvalete zor yetiştim çok kötü midem hala. Bunu baştan beri çeken arkadaşlara Allah kolaylık versin çok zor cidden.
I Mom 'ı sorabilirsiniz doktora, ben onu kullanıyorum hiç bulantı yapmadı. Ve diğer kullananlar da aynı şeyi söylüyor. Tabi bünyeye göre değişir kesin değil :)kızlar tecrubeyle sabitledim bugün. Regenesis vitamin ilacını içtim. Mide bulantım yoktu.. 15 dk sonra birden bi geldi gittim çıkardım. Regenesis gerçekten mide bulantısı yapıyormus. Doktoruma söylicem değiştircem yoksa böyle olmaz çok fena yaptı beni. Belki de onu içmesem mide bulantım geçiyordu olmıcaktı. Akşam yatmadan önce alsamda bu bulantı kusma isteği insanı yataktan bile kaldırır. Ne fena bişeymiş sigortada karşılamıyor boşu boşuna para verdik :))))))
teşekkür ederim bi sorim bende ama regenesis genelde hep bulantı yapmış. Belki dediğin ilaç yapmaz. Ben 7. haftadan beri normale dönemedim. Sizlere de maşallah diyelim nazar degmesin. Belki artık geçer bi umut belkiyorum bakalım.I Mom 'ı sorabilirsiniz doktora, ben onu kullanıyorum hiç bulantı yapmadı. Ve diğer kullananlar da aynı şeyi söylüyor. Tabi bünyeye göre değişir kesin değil :)
doktor bu ilacı ne için veriyo canım, merak ettimkızlar tecrubeyle sabitledim bugün. Regenesis vitamin ilacını içtim. Mide bulantım yoktu.. 15 dk sonra birden bi geldi gittim çıkardım. Regenesis gerçekten mide bulantısı yapıyormus. Doktoruma söylicem değiştircem yoksa böyle olmaz çok fena yaptı beni. Belki de onu içmesem mide bulantım geçiyordu olmıcaktı. Akşam yatmadan önce alsamda bu bulantı kusma isteği insanı yataktan bile kaldırır. Ne fena bişeymiş sigortada karşılamıyor boşu boşuna para verdik :))))))
Canım şimdi çıktım 2 liden ende kalınlığı 1.69 çıktı kan sonuçlarıyla birlikte değerlendirilmesi 10 gün sonra dediler. Amin canım ya sağol zor gerçekten ilaç verdi inşallah iyi gelir. O ağrı normal canım ya oluyor bende de ara ara. Öperim canım bizde seni öpüyoruz bebişimle :))sağol canım Allah razı olsun, boğazım ve genzim yanıyo bide öksürük var. çalışıyorum ki nerede dinleneyim eve gidince yemek o bu derken sızıp kalıyorum. dün ayakta duramıyodum bide 2 gündür bebişin olduğu yer yani göbeğimin altı ağrıyo sürekli. pazartesi gidicem hem kontrole hemde ikili teste canım. sen yaptırdın dimi? sonucunu ne zaman alacaksın, inşallah tertemiz çıkarda üzüntü strest yaşamayız.
okadarıda kötüymüş kuzum ya bebişin olunca daha kötü yalnız olsan yemez içmez illaki bi şekilde idare edersin ama evde çocuk olunca zor tabi. Allah kolaylık versin canım, oğluşunu öp benim yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?