Bence erkekBen de fotoğrafımızı ekleyeyim, gerçi bizim cinsiyet için erken ama varsa tahminler, hisler alabilirim
Buyrun, son pozumuz;
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence erkekBen de fotoğrafımızı ekleyeyim, gerçi bizim cinsiyet için erken ama varsa tahminler, hisler alabilirim
Buyrun, son pozumuz;
Teşekkür ederim canımBence erkek
Sen tecrübelisindir canım az çok hissediyorsundur belki belirtilerden vsBen kendi bebeğimide erkek hissediyorum ama sağolsun burdaki bacılar hepsi kız dedi. Dediğin gibi en önemlisi hayırlısı.
Sen tecrübelisindir canım az çok hissediyorsundur belki belirtilerden vs![]()
Haydi bakalım bu anket beni pis gaza getirdi. Randevuma kadar bekleyemeyecegim ben de kendi anketimi yapıyorum.
Bebisimin iki bacagi arasında pipi goren var mı?
Bu bebis kız mı erkek mi? Eki Görüntüle 2144289
kızlar ben çok fenalardayım. Hiç olmadığı kadar çok bulanıyor midem. Resmen burnumdan fln da kustum aynı zamanda. İlk defa oldumm bu kadar. Regenesis max verdi balık yağlı magrom verdi magnezyum bide demir ilacı verdi acaba ilaçlar mı yapıyor beni böyle. Ne güzel geçiyordu
Aslinda bu görüntü esimin cektigi videodan saliselerle durdurup çektiğim görüntü. Yalan değil kadina ben dedim görseniz bile söylemeyin simdi esimin yaninda diye .Hamilelik testi yaptigimda dayanamayıp çığlık çığlığa ağlayınca mujde verme gibi bir durum olmamıştı eşim sesime koşup gelmişti. Daha çamaşırımı toplamadan dalmisti banyoya. Heheh aslında ağlıyorum diye negatof sanmıştı salak bir iki saniye... Istiyorum ki cinsiyeti ben ogreneyim ilk, hic olmazsa bunun müjdesini vereyim....Bebis o kadar bacağını açmış poz vermiş doktor söylemedimı ne olduğunu. Yani anlamış olması lazım.
Doktorunuzu arayıp sorun ozaman ne gördünüz diye :)Aslinda bu görüntü esimin cektigi videodan saliselerle durdurup çektiğim görüntü. Yalan değil kadina ben dedim görseniz bile söylemeyin simdi esimin yaninda diye .Hamilelik testi yaptigimda dayanamayıp çığlık çığlığa ağlayınca mujde verme gibi bir durum olmamıştı eşim sesime koşup gelmişti. Daha çamaşırımı toplamadan dalmisti banyoya. Heheh aslında ağlıyorum diye negatof sanmıştı salak bir iki saniye... Istiyorum ki cinsiyeti ben ogreneyim ilk, hic olmazsa bunun müjdesini vereyim....
Ama şimdi kıvranıyorum işte.
Bana kız gibi geldi baya baya kız sanki :))
Aslinda bu görüntü esimin cektigi videodan saliselerle durdurup çektiğim görüntü. Yalan değil kadina ben dedim görseniz bile söylemeyin simdi esimin yaninda diye .Hamilelik testi yaptigimda dayanamayıp çığlık çığlığa ağlayınca mujde verme gibi bir durum olmamıştı eşim sesime koşup gelmişti. Daha çamaşırımı toplamadan dalmisti banyoya. Heheh aslında ağlıyorum diye negatof sanmıştı salak bir iki saniye... Istiyorum ki cinsiyeti ben ogreneyim ilk, hic olmazsa bunun müjdesini vereyim....
Ama şimdi kıvranıyorum işte.
Sorsam hatırlamaz bence. Hem 2 hafta gecti hem de yazmıştım üstte, 1 saniyede gecti bu görüntü ustuden, kendi bile bakmadı bence.Doktorunuzu arayıp sorun ozaman ne gördünüz diye :)
YesssssAnladım canım hayırlısı olsun. İlk çocuk seninki herhalde.
Ehehhe kesesi erkek gibi, ama bilemedm ben burdan öğrendiklerimle biliyorumBen de fotoğrafımızı ekleyeyim, gerçi bizim cinsiyet için erken ama varsa tahminler, hisler alabilirim
Buyrun, son pozumuz;
Eheheh bende erkek istiyorum ama herkes kız dediBen kendi bebeğimide erkek hissediyorum ama sağolsun burdaki bacılar hepsi kız dedi. Dediğin gibi en önemlisi hayırlısı.
Ay geçmiş olsun canım belki ilaçlar yapmıştır ama ne çare olur hiç bilmiyorum canımkızlar ben çok fenalardayım. Hiç olmadığı kadar çok bulanıyor midem. Resmen burnumdan fln da kustum aynı zamanda. İlk defa oldumm bu kadar. Regenesis max verdi balık yağlı magrom verdi magnezyum bide demir ilacı verdi acaba ilaçlar mı yapıyor beni böyle. Ne güzel geçiyordu
Canım seninki bana da kız gibi geldiYesssss
Ilk bebişim hayırlısıyla.... geçmez bitmez bir sureymis bu 40 hafta yaaa.
Allah yıllarca uğraşanlara sabir ve selamet versin, gonullerine göre versin tez zamanda
Maşallah canım maşallah. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinKızlarr doktora gittim .ikili test için ense kalınlığına bakıldı 1.3 cıktı kanda verdim onun sonucu da ertesi gün çıkacak.bebeğimi de gördüm elleri , ayakları kıpır kıpırdı. o sırada benim kalbim yerinden fırlayacaktı zaten.Doktorda cinsiyet konusunda tahminim var dedi önce ,sonrada pipisini gösterdi:) şuan bunları yaşadığıma inanamıyorum.5.5 yıllık evlilikte 4 aşılama,1 ameliyat 3 kez de tüp bebk yaptırmış biri olarak...rüyada gibiyim sanki. Allah bebeklerimizi korusun onları bize bağışlasın İnsallah
Allah gönlüne göre versin tamamina erdirsin hepimizinkini de.Kızlarr doktora gittim .ikili test için ense kalınlığına bakıldı 1.3 cıktı kanda verdim onun sonucu da ertesi gün çıkacak.bebeğimi de gördüm elleri , ayakları kıpır kıpırdı. o sırada benim kalbim yerinden fırlayacaktı zaten.Doktorda cinsiyet konusunda tahminim var dedi önce ,sonrada pipisini gösterdi:) şuan bunları yaşadığıma inanamıyorum.5.5 yıllık evlilikte 4 aşılama,1 ameliyat 3 kez de tüp bebk yaptırmış biri olarak...rüyada gibiyim sanki. Allah bebeklerimizi korusun onları bize bağışlasın İnsallah