• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar ben çok fenalardayım. Hiç olmadığı kadar çok bulanıyor midem. Resmen burnumdan fln da kustum aynı zamanda. İlk defa oldumm bu kadar. Regenesis max verdi balık yağlı magrom verdi magnezyum bide demir ilacı verdi acaba ilaçlar mı yapıyor beni böyle. Ne güzel geçiyordu

Sen tecrübelisindir canım az çok hissediyorsundur belki belirtilerden vs:KK48:

Dedigim gibi hamileliğim diğerlerinden çok farklı. Benim kızlarıma gebeyken ayıptır söylemesi sürekli vajinada ağrı vardi. Ama bunda o yok bel ağrısı çok fazla var. Diğerleri çok rahattı bunda bulantı ve kusmam çok oldu o yuzden diyorum ama bakalım nasip kısmet.

Merhaba nub dan anlayan varmı burda 10 haftalık

Eklentiler

• B5749937-F947-4A90-AC57-B695E8CFA39D.jpeg
    B5749937-F947-4A90-AC57-B695E8CFA39D.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 43
kızlar ben çok fenalardayım. Hiç olmadığı kadar çok bulanıyor midem. Resmen burnumdan fln da kustum aynı zamanda. İlk defa oldumm bu kadar. Regenesis max verdi balık yağlı magrom verdi magnezyum bide demir ilacı verdi acaba ilaçlar mı yapıyor beni böyle. Ne güzel geçiyordu

Geçmiş olsun ya. Mideni rahatlamak şeyler yesen. Ne iyi geliyor bilmiyorum ki aslında ılık süt mideye iyi geliyor diyorlar. Allah yardımcın olsun.

Bebis o kadar bacağını açmış poz vermiş doktor söylemedimı ne olduğunu. Yani anlamış olması lazım.
Aslinda bu görüntü esimin cektigi videodan saliselerle durdurup çektiğim görüntü. Yalan değil kadina ben dedim görseniz bile söylemeyin simdi esimin yaninda diye .Hamilelik testi yaptigimda dayanamayıp çığlık çığlığa ağlayınca mujde verme gibi bir durum olmamıştı eşim sesime koşup gelmişti. Daha çamaşırımı toplamadan dalmisti banyoya. Heheh aslında ağlıyorum diye negatof sanmıştı salak bir iki saniye... Istiyorum ki cinsiyeti ben ogreneyim ilk, hic olmazsa bunun müjdesini vereyim....

Ama şimdi kıvranıyorum işte.

Aslinda bu görüntü esimin cektigi videodan saliselerle durdurup çektiğim görüntü. Yalan değil kadina ben dedim görseniz bile söylemeyin simdi esimin yaninda diye .Hamilelik testi yaptigimda dayanamayıp çığlık çığlığa ağlayınca mujde verme gibi bir durum olmamıştı eşim sesime koşup gelmişti. Daha çamaşırımı toplamadan dalmisti banyoya. Heheh aslında ağlıyorum diye negatof sanmıştı salak bir iki saniye... Istiyorum ki cinsiyeti ben ogreneyim ilk, hic olmazsa bunun müjdesini vereyim....

Doktorunuzu arayıp sorun ozaman ne gördünüz diye :)

Anladım canım hayırlısı olsun. İlk çocuk seninki herhalde.

Kızlarr doktora gittim .ikili test için ense kalınlığına bakıldı 1.3 cıktı kanda verdim onun sonucu da ertesi gün çıkacak.bebeğimi de gördüm elleri , ayakları kıpır kıpırdı. o sırada benim kalbim yerinden fırlayacaktı zaten.Doktorda cinsiyet konusunda tahminim var dedi önce ,sonrada pipisini gösterdi:) şuan bunları yaşadığıma inanamıyorum.5.5 yıllık evlilikte 4 aşılama,1 ameliyat 3 kez de tüp bebk yaptırmış biri olarak...rüyada gibiyim sanki. Allah bebeklerimizi korusun onları bize bağışlasın İnsallah

Ben de fotoğrafımızı ekleyeyim, gerçi bizim cinsiyet için erken ama varsa tahminler, hisler alabilirim :halay:

Buyrun, son pozumuz;
Ehehhe kesesi erkek gibi, ama bilemedm ben burdan öğrendiklerimle biliyorum :emir_bebek:
Ben kendi bebeğimide erkek hissediyorum ama sağolsun burdaki bacılar hepsi kız dedi. Dediğin gibi en önemlisi hayırlısı.
Eheheh bende erkek istiyorum ama herkes kız dedi
Ay geçmiş olsun canım belki ilaçlar yapmıştır ama ne çare olur hiç bilmiyorum canım

Kızlarr doktora gittim .ikili test için ense kalınlığına bakıldı 1.3 cıktı kanda verdim onun sonucu da ertesi gün çıkacak.bebeğimi de gördüm elleri , ayakları kıpır kıpırdı. o sırada benim kalbim yerinden fırlayacaktı zaten.Doktorda cinsiyet konusunda tahminim var dedi önce ,sonrada pipisini gösterdi:) şuan bunları yaşadığıma inanamıyorum.5.5 yıllık evlilikte 4 aşılama,1 ameliyat 3 kez de tüp bebk yaptırmış biri olarak...rüyada gibiyim sanki. Allah bebeklerimizi korusun onları bize bağışlasın İnsallah
Maşallah canım maşallah. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Allah gönlüne göre versin tamamina erdirsin hepimizinkini de.
Sen gibi olanların yüzünü guldursun tez zamanda! MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH

Back